forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

Tonka24
Advanced Member

14717 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/04/2015 : 23:01:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Rekao sam ti odavno o moja velika velicino, da prestanes selektirati ljude ne bi te prozivalo 7-8 ljudi koliko kazes...a vjeruj mi ima ih puno vise samo nemaju hrabrosti javno napisati.
Prestani glumatati velicinu i selektirati ljude i bit ces izvstan moderator, ovako sve je to slabo i nista.
Zasto se ne ugledas na manhuntera?
Uzmi si lijepo pauzicu tjedan-dva-tri.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/04/2015 : 23:02:35  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by Tonka24

quote:
Originally posted by Zoroasterixx

quote:
Originally posted by Josip2000

quote:
Originally posted by mladjo

Ali odsad - nema više hejtanja/trolanja
Ponavljam - najteža mi je slijedeća situacija - forumaš x prati forumaša y po forumu i totalno ga hejta/trola, a onda kad ga ovaj pošalje u PM, ja moram udaljiti forumaša y.
Znači, sada osim spama i offtopica, suzdržite se i od trolanja.
nevjerojatno veliki broj ljudi se žali na dosadu i mnogi ni ne žele biti na forumu kad je on tu ali ponavljam - nikoga se neće udaljiti samo zato što je nekome nesimpatičan.

Ako nekoga ne volite - ignorirajte ga.

Nevjerojatan se broj ljudi žali i na tebe pa nikom ništa......kad ćeš napokon otići?

Želiš li ti biti moderator?

Zasto ne?
Odavno je vrijeme za promjene i to da forumasi odaberu...jedino treba ostati manhunter.
Kakav je to moderator koji krsi pravila, ne obazire se sto mu drugi forumasi pisu,ignorira druge itd. Realno da li takvo sto zasluzuje biti moderator?

KOja gomila ordinarnih gluposti.
Istina je da je potpuno drukčija situacija.
Svoju (ne)prikrivenu agresivnost i činjenicu da si konfliktna osoba ovdje ne možeš ispucati jer nije dozvoljeno pa sam ti onda ja kriv.
A kad se setim da sam ti još i pravne savjete daval, naravno džabe.
Osim toga ti si jedan od tih par:Hšk, dosada, Josip i Tonka - kakav par "kvalitetnih" forumaša.
da citiram jednog kolegu - na piku si.
Ne izazivaj.
A ako na možeš biti normalan odi i ispucaj se u teretani.
Ovdje više nećeš.

dosta je forum trpio zbog 5 provokatora.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/04/2015 : 23:04:28  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by Tonka24

Rekao sam ti odavno o moja velika velicino, da prestanes selektirati ljude ne bi te prozivalo 7-8 ljudi koliko kazes...a vjeruj mi ima ih puno vise samo nemaju hrabrosti javno napisati.
Prestani glumatati velicinu i selektirati ljude i bit ces izvstan moderator, ovako sve je to slabo i nista.
Zasto se ne ugledas na manhuntera?
Uzmi si lijepo pauzicu tjedan-dva-tri.

sad sam tek vidio što si nadrobio.
Dosta tih pizdarija.
Liječi si višak agresivnosti u teretani.

Ovdje više ne buš zajebaval nikog.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8300 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 07/04/2015 : 23:11:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
...i bješe mir.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47165 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/04/2015 : 23:16:09  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
https://youtu.be/4JttjvbZbZs
https://youtu.be/ZD_dhMSlygY

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu

Edited by - lwood on 07/04/2015 23:20:18
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3463 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 07/04/2015 : 23:23:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
Vau...kakvo čišćenje...
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3271 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 07/04/2015 : 23:31:11  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message
For it is because of these things that the wrath of Mladjo will come upon the...
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2629 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 08/04/2015 : 00:33:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message
Citam i uzivam. I jesu li na kraju odstranjeni dvije hiljadarke, tonka i proljev?

Edit: sve u redu sad sam vidio lokote

Kaizoku ou ni ore wa naru!

Edited by - Giuda Ballerino on 08/04/2015 00:37:05
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/04/2015 : 00:52:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
ja stvarno ne stignem kao prije...a i bolje,jer bi ovdje bilo krvi do koljena...ja bi to po kratkom postupku...neću niti sam ikad solio pamet onom pizdunu iz švicarske i ovom pizdeku iz zg...svi rade kako znaju i po vlastitom nahođenju...ali činjenica je-dok su bile kazne od godine,ovdje je bio woodstock...sad je bliski istok...nigdje nisam vidio da se moderatori opravdavaju ili upozoravaju kao što mi to radimo...ili da se raspravlja...ma odi u tri lepe,imaš po netu miljardu foruma pa tamo drkaj...48 sati?48 dana...a ne sati...šta,propast će forum jer se njih par uvriidilo kao kad kurvi ne platiš umjesto sata,pola sata...nemojte me nasmijavat...ovdje nema demokracije,nije vam ovo država ni pravna institucija,ovo je jebeni forum,koji ima moderatore...ne sviđaju vam se?pa izaberi nove...odi plakat markosu kojeg boli kita jer nema vremena trkeljat s vama o ovome,jer izdaje samo dobe stripove i čovik ne može prnit od posla...okanite se foruma,šta visite ko visibabe na njemu 24 sata...poejbite nešto,odvedite ženu vani,igrajte se sa djecom...čitajte stripove...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 08/04/2015 : 06:32:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
opet Hajduk izgubio pa si dobre volje:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10232 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 08/04/2015 : 09:00:36  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

opet Hajduk izgubio pa si dobre volje:)

S obziron kako igramo cilu sezonu, srića da nema vrimena moderirat.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3463 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 08/04/2015 : 09:01:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
Znači, Tonka, Dosada, Josip i HŠK Zrinski su trajno banirani?

Edited by - Zoroasterixx on 08/04/2015 09:01:41
Go to Top of Page

vronski 3
Senior Member

2374 Posts

Member since 10/01/2014

Posted - 08/04/2015 : 09:09:10  Show Profile Show Extended Profile
A kad se setim da su mene proglašavali za najgoreg forumaša...
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 08/04/2015 : 09:09:12  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Budem videl.
Ali kako god bilo stvari su se promijenile.
Nema više šanse da se nastavi sa onakvim trolanjima/spamom/hejtanjem, a da ja milion puta lijepo i uljudno opominjem i objašnjavam.
Tko bude pokušavao biti pametan - leti odmah van.

Ima milion foruma na netu, pa nek se negdje drugdje prave pametni.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 08/04/2015 : 10:10:34  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
quote:
Originally posted by vronski 3

A kad se setim da su mene proglašavali za najgoreg forumaša...

Toliko o dosljednosti držanja vlastite riječi o odlasku s foruma...

A titulu još uvijek držiš, makar se tu i tamo pojave pretendenti na prijestolje.
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 08/04/2015 : 10:30:24  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

ja stvarno ne stignem kao prije...a i bolje,jer bi ovdje bilo krvi do koljena...ja bi to po kratkom postupku...neću niti sam ikad solio pamet onom pizdunu iz švicarske i ovom pizdeku iz zg...svi rade kako znaju i po vlastitom nahođenju...ali činjenica je-dok su bile kazne od godine,ovdje je bio woodstock...sad je bliski istok...nigdje nisam vidio da se moderatori opravdavaju ili upozoravaju kao što mi to radimo...ili da se raspravlja...ma odi u tri lepe,imaš po netu miljardu foruma pa tamo drkaj...48 sati?48 dana...a ne sati...šta,propast će forum jer se njih par uvriidilo kao kad kurvi ne platiš umjesto sata,pola sata...nemojte me nasmijavat...ovdje nema demokracije,nije vam ovo država ni pravna institucija,ovo je jebeni forum,koji ima moderatore...ne sviđaju vam se?pa izaberi nove...odi plakat markosu kojeg boli kita jer nema vremena trkeljat s vama o ovome,jer izdaje samo dobe stripove i čovik ne može prnit od posla...okanite se foruma,šta visite ko visibabe na njemu 24 sata...poejbite nešto,odvedite ženu vani,igrajte se sa djecom...čitajte stripove...

Dosta njih je ovdje sve manje zbog stripova, a sve više zbog politike. U biti, nekima stripovi nisu ni bitni niti se gdje afirmativno izražavaju o istima. No zato su eksperti za vanjsku politiku i uvjeravanja drugih kako su samo oni u pravu. I tu dolazi do sr..a jer se obavezno dotiče lokalne politike..
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 08/04/2015 : 12:01:37  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message
http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=-2&TOPIC_ID=41820&REPLY_ID=1851180

Čisto da se zna da sam uvredio čoveka ( tako se kaže )
i da je bolje da me odmah banirate jer ću na onakvo obraćanje od sada da odgovaram bez pardona i obzira prema ikome,
ako vidim da me je gospodin opet vređao bez da je iko od glavešina reagovao.
Hvala na pažnji

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17111 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 08/04/2015 : 12:22:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Faza 1 – pozitivna

Nakon što smo mi pojedini forumaši napali mladju zašto je izbacio dosadu ( kasnije se ispostavilo opravdano ) mladjo je vratio dosadu i objasnio zašto ga je izbacio, od tog trenutka sve je nekako išlo u miroljubivom i pozitivnom smjeru raspravljanja. Rasprava se počela vrtjeti oko Krasa i Valtera, svatko ima svoje viđenje, a ja se slažem s wolfom po tom pitanju iako je Valter stari iskusan forumaš ne bi mu se trebalo dozvoliti takvo provociranje. I sam bi se pridružio zahtijevanju JC i ostalih forumaša za Krasovo prijevremeno vraćanje iako je manhunter svoj posao profesionalno odradio, no, u tom pozitivnom tonu tko zna i što bi se dogodilo. No na žalost negativnost koja je iznenada odnekud došla uništila je tu priču.

Faza 2 – negativna

Nemam pravih riječi kako bi to opisao. Odjednom dolazi do žešće prepirke između moderatora i nekih forumaša, sve odlazi u negativan smjer. Jedini koji je tu prekršio pravila je dosada ( to je i sam priznao ). Nije lijepo pojedine ljude etiketirati, nismo svi isti, neki su iskreni i ne primjećuju da izazivaju emocije kod drugih ljudi, neki su podli i hrane se tuđim greškama, no rade to vrlo vješto i gotovo nikad ih se ne izbaci.

Bez obzira na sve, mi smo malo zajednica, uglavnom znamo tko kako diše, ne vidim razlog za prizivanje nasilja i rigoroznog kažnjavanja. Jedna manja svađa nije razlog za takvo nešto.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 08/04/2015 : 12:24:30  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by PijaniPatak

http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=-2&TOPIC_ID=41820&REPLY_ID=1851180

i da je bolje da me odmah banirate jer ću na onakvo obraćanje od sada da odgovaram bez pardona i obzira prema ikome,
Hvala na pažnji.

i to je ta situacija - sad bih ja trebao udaljiti sa froruma obadvojicu, i izazivača polemike i onoga koji se nije mogao suzdržati da mu vrati?
E pa ne može.
Profesor Timber - udaljen si sa foruma.

I to je ta situacija - sad bih ja trebao udaljiti sa foruma obadvojicu, i izazivača polemike i onoga koji se nije mogao suzdržati da mu vrati?
E pa ne može.
Pijani Patak - prvo i posljednje upozorenje. Kada te netko uvrijedi, pregrizi jezik i javi moderatorima, a mi ćemo onda dalje.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17111 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 08/04/2015 : 12:27:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

Hvala na pažnji

Zašto sve uzimaš k srcu. U virtualnom svijetu je najgore sve to shvatiti ozbiljno.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25299 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/04/2015 : 12:29:10  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Mladjo, što se mene tiče, razmisli da li ćeš i kada i njega vraćati.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 08/04/2015 12:29:47
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 08/04/2015 : 12:29:47  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Da, budem razmislil.

COUNT ZERO INTERRUPT

Edited by - mladjo on 08/04/2015 12:30:03
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25299 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/04/2015 : 12:35:24  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
I upravo zbog ovako nečeg sam i predložio one nove kazne. Koliko god bilo situacija da se mi moderatori ne slažemo 100% sa odlukama drugih modova, manje-više imamo istu i jasnu liniju. Mladjo je definitivno u pravu kada kaže da se radi o par članova koji se uvek nekako nađu u nekim provokacijama, grubim diskusijama i vređanju. Da bismo to nekako sprečili, jedina metoda je ili ovo što je mladjo uradio, ili strožije kazne. Posle pete gluposti smo mirni godinu dana, pa neka se ti članovi misle šta im je činiti.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 08/04/2015 : 12:46:21  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

quote:

Hvala na pažnji.

I to je ta situacija - sad bih ja trebao udaljiti sa foruma obadvojicu, i izazivača polemike i onoga koji se nije mogao suzdržati da mu vrati?
E pa ne može.
Pijani Patak - prvo i posljednje upozorenje. Kada te netko uvrijedi, pregrizi jezik i javi moderatorima, a mi ćemo onda dalje.

Kod Timbera mi je kratak fitilj. Dosadilo mi je da primam uvrede i da trčim vama "pod suknju" ko poslednja pi... Uzvratio sam mu i prijavio to vama na uviđaj najpoštenije moguće.
Hvala na reakciji.
Upozorenje primljeno k znanju

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 08/04/2015 : 12:51:28  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

quote:

...

Zašto sve uzimaš k srcu. U virtualnom svijetu je najgore sve to shvatiti ozbiljno.

Ne uzimam sve. Samo je Timber ko čovek i član ovog foruma kod mene izgubio svako pravo na gledanje kroz prste

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 08/04/2015 12:53:30
Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.62 seconds. Snitz Forums 2000