forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 740

vešmašina
Average Member

600 Posts

Member since 12/10/2013

Posted - 09/04/2015 : 17:16:53  Show Profile Show Extended Profile  Send vešmašina a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Ali tu se postavlja pitanje kako spriječiti te budale da skandiraju ZDS? Mislim, kaj napraviti? Zaustaviti utakmicu? Povlačenje naših igrača s terena? Mislim, uvijek će se naći glupana koji će to skandirati i nažalost to se još dugo neće promijeniti tako da samo skandiranje na stadionu se na žalost ne može spriječiti ali treba fino snimiti one koji to uzvikuju pa poslije utakmice fino zviznuti kazne. Jer meni je iskreno to skandiranje ili bacanje banana 10 puta gora stvar od pirotehnike (koja je istao katastrofa). Ako teba, može se i donijeti poseban zakon o zabrani isticanja ustaštva, pa fino kad par tih morona dobije kazne od nekoliko desetaka tisuća kuna, budu se malo zamislili.

ovak, onaj tko je ikad bio dio bliže jezgre navijača zna da navijanje ne predvodi cijela tribina već određeni uski krug ljudi. bilo to na utakmici kluba ili repke.
repertoar navijanja zna se tko vodi, tko ga prati i postoji red u tom neredu. da zaista postoji želja, takav način navijanja se lako riješi u kratkom postupku,al zaista kratkom. bilo policijskom metodom ili kroz navijačke grupe. u ovom slučaju ovaj drugi način je nemoguć jer navijači na svim frontovima vode rat protiv lopova i razbojnika bilo u hnl-u ili hns-u.

25 godina se tolerirala hrvatska verzija nacističkog pozdrava, cijela država se digla prije godinu dana radi đo šimunića i ustašluka gdje nije išao u brazil, predsjednik hns-a slikao se u madridu na nečijem grobu(da ne spominjem to govno), hdz & sdp svojom pasivnošću na vlasti po tom pitanju 25 godina dopuštaju i pravdaju najcrniji dio hrvatske povijesti što dovodi do posljedicu svega ovo danas.
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 09/04/2015 : 17:48:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Nikad necete zabranit Hrvatskim navijacima da skandiraju ZDS,25 tisuca ljudi nece sada sutjet zbog kompleksa par budala!!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 09/04/2015 : 19:00:49  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Daj se ne sramoti, budalo.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 09/04/2015 : 19:33:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahazlam

Nikad necete zabranit Hrvatskim navijacima da skandiraju ZDS,25 tisuca ljudi nece sada sutjet zbog kompleksa par budala!!

auu, a ja mislio da sam previse popio:)
a jel po tebi smijemo stovati antifasizam?

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 09/04/2015 : 19:36:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
mislim da ovaj gore post zasluzuje da se dosada vrati i da mu se da sansa, ako ovakvi imaju mogucnost da budu banirani od nule. vratite dosadu i dajte mu sansu

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 09/04/2015 : 20:19:40  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
http://www.hrsport.net/vijesti/484301/nogomet-reprezentacija/split-ne-odbija-dobru-volju-hns-a-ako-hns-pokriva-troskove-to-je-prihvatljivo-i-korektno/

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 09/04/2015 : 20:57:52  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Serbus.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 09/04/2015 : 20:59:15  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Serbus.

Možeš i mene. Da bude fer.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 09/04/2015 : 21:05:04  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

quote:

Serbus.

Možeš i mene. Da bude fer.

Ajd' miran budi:))
Tvoja reakcija je normalna s obzirom na njegovu i to se ne kažnjava.
Makar poovo apeliram - nemojte se navući na svađe. Rađe javite moderatorima i mi to budemo ekspresno riješili.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 09/04/2015 : 21:35:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

A moj sinko

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 09/04/2015 : 21:59:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

A ja pomislio da je ovaj rahatluk vec bio letio ... ah da, ono je bio haeska, isto *** drugo pakovanje

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 09/04/2015 : 22:25:24  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Razahlam je oličenje onog zatucanog, primitivnog dijela hrvatske mladeži... Dečko ima 24-25 godina, ne zna ni gdje je šupalj, a prosipa budalaštine na svakom koraku... Nepismen do bola, iritantan, ne kuži ni k...
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 09/04/2015 : 22:48:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Razahlam je oličenje onog zatucanog, primitivnog dijela hrvatske mladeži... Dečko ima 24-25 godina, ne zna ni gdje je šupalj, a prosipa budalaštine na svakom koraku... Nepismen do bola, iritantan, ne kuži ni k...

Problem je što će ove etikete koje iskazuje velka uvije proći bez kažnjavanja na ovom forumu!!!!!!!!
Za dom spremni nikad niti jedan sud u HR nije kaznio a bilo je prijava. To što su se neki plaćenici ulizali juefi to je njihov problem, no nije Hrvata.

Mnogi su prolili krv za svoju domovinu pod ovim pozdravom, a bili su unuci partizana, pa prema tome u njihovu čast:

Za dom spremni!!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/04/2015 : 22:50:15  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

rahazlam očito ne kuži da nastavljanje s tin glupostima može dovest do izbacivanja iz daljneg natjecanja.
i onda če se vjerovatno pričat o međunarodnoj zavjeri,stranim silama zla itd

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 09/04/2015 : 23:05:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

rahazlam očito ne kuži da nastavljanje s tin glupostima može dovest do izbacivanja iz daljneg natjecanja.
i onda če se vjerovatno pričat o međunarodnoj zavjeri,stranim silama zla itd

Mnogi ne kuže kako im je vrlo mala manjina koja se vrlo vješto uigrala u međunarodne vode uvalila podvalu, oni su prodali dušu đavolu i to dobro naplatili.

Japanci već 100 godina pjevaju Za dom ...

Nadam se kako ovaj forum nikad neće izbaciti Japance zbog toga!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 09/04/2015 : 23:06:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

quote:

Problem je što će ove etikete koje iskazuje velka uvije proći bez kažnjavanja na ovom forumu!!!!!!!!
Za dom spremni nikad niti jedan sud u HR nije kaznio a bilo je prijava. To što su se neki plaćenici ulizali juefi to je njihov problem, no nije Hrvata.

Mnogi su prolili krv za svoju domovinu pod ovim pozdravom, a bili su unuci partizana, pa prema tome u njihovu čast:

Za dom spremni!!

Sud
Pod tim pozdravom je tvoj poglavnik prodao moju didovinu
I da ne nabrajam dalje
Ban!!!!
Pa me sad tuzi jer sam te izbacio.

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 09/04/2015 : 23:07:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

...da se na stadionima daje pozornost jednoj psihicki bolesnoj osobi i odgovara paljenjem nekakvih zastava.

Nije da ima neke pretjerane veze s "repstacijom", ali meni se Torcidina poruka cosavom jebacu Voji bas svidja.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 10/04/2015 : 00:18:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
Ovo je mislim bija empirijski dokaz za ono sta se zna od davnina.Sad triba ic do kraja, italiju preskocit pa kad dodju bugari nek torcida razjebe sve ko bugarsku skupstinu. Napravit toliko sranjeeee da incident u podgorici izgleda ko vecerica u samostanu. Nazalost, doslo je do tog, al ako je to jedini nacin da talog ode...imaju moju (mentalnu) podrsku. 2 godine hladjenja za "repku" bi doslo ko bombona da se sapere smrad iz rusanove i dovedu normalni ljudi, mecimo boban.

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15034 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 10/04/2015 : 01:42:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

quote:
Originally posted by Tonka24

...da se na stadionima daje pozornost jednoj psihicki bolesnoj osobi i odgovara paljenjem nekakvih zastava.

Nije da ima neke pretjerane veze s "repstacijom", ali meni se Torcidina poruka cosavom jebacu Voji bas svidja.

Na takve "velicine" uopce ne treba reagirati.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 10/04/2015 : 08:24:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:

Japanci već 100 godina pjevaju Za dom ...

Japanci ...

... to su oni koji se u privatno vrijeme igraju paintball kao ce***ici vs. us***se?

Toliko o Japancima i njihovom shvacanju, prihvacanju ... da ostale "devijacije" radije i ne spominjem.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 10/04/2015 : 10:37:15  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Za dom spremni!!

Evo kruger, da ti odogovorim... Ako nadležni misle kao i ti, da je moj opis herr Razahlama "etiketa", a ne činjenično stanje, onda prihvaćam bilo kakvu kaznu. Ja ti ipak mislim da su to činjenice i to još iznesene na vrlo blag način, prava kamilica u odnosu na ono kako bi ustvari trebalo opisati stavove dotičnog.

Ja sam odgojen tako da domoljublje nije profesija, nitko se ne bi trebao osjećati dužan prema nekome tko je bio u ratu. Moj stari, koji je bio u ratu, me je tomu naučio, nitko njemu ne mora biti dužan zato što je bio u ratu, to je bila njegova dužnost... Nikad ništa nije tražio, niti dobio (osim spomenice), a znam još puno takvih. Kao što znam i puno takvih kojima je rat i ratovanje jako dobro došlo, jer su bili nule prije, ali sad su još veće, samo što to ne kuže, svi im se trabamo klanjati, i onda ako to ne činimo, mrzimo ih.

Imao sam 13 godina, dobro se svega sjećam, a poraća i svega što se onda događalo još i bolje.

Sramotno je, moj krugeru, što smo ustaški pozdrav uzeli kao "nacionalno blago"... Ili ti stvarno ne znaš činjenice, misliš su te spodobe stvarno bili pravi domoljubi?
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2654 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 10/04/2015 : 12:40:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

quote:

Za dom spremni!!

Sud
I da ne nabrajam dalje
Ban!!!!

Mene uopce nebi smetalo da nam je didovina i dan danas sastavni dio Italije, dapace. I ne, ne provociram, zaista tako mislim.

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 10/04/2015 : 12:54:10  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Tko zna, možda Šuker uspije isposlovati pomilovanje, pa Kolinda, Karamarko i on ipak ispadnu veliki ujedinitelji i pomiritelji Sjevera i Juga... I Mamić, koji je također bio za Italiju u Splitu.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/04/2015 : 13:04:43  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giuda Ballerino

quote:
Originally posted by globinjo

quote:

quote:

Za dom spremni!!

Sud
I da ne nabrajam dalje
Ban!!!!

Mene uopce nebi smetalo da nam je didovina i dan danas sastavni dio Italije, dapace. I ne, ne provociram, zaista tako mislim.

Ako smo već i tribali ostat sastavni dio nečega(A mislin da jesmo) onda biran Austriju.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4673 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 10/04/2015 : 13:05:22  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
to bi bio scenarij iz noćne more.
Go to Top of Page
Page: of 740 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.05 seconds. Snitz Forums 2000