Author |
Topic  |
vešmašina
Average Member

600 Posts
Member since 12/10/2013 |
Posted - 09/04/2015 : 17:16:53
|
quote: Originally posted by mladjo
Ali tu se postavlja pitanje kako spriječiti te budale da skandiraju ZDS? Mislim, kaj napraviti? Zaustaviti utakmicu? Povlačenje naših igrača s terena? Mislim, uvijek će se naći glupana koji će to skandirati i nažalost to se još dugo neće promijeniti tako da samo skandiranje na stadionu se na žalost ne može spriječiti ali treba fino snimiti one koji to uzvikuju pa poslije utakmice fino zviznuti kazne. Jer meni je iskreno to skandiranje ili bacanje banana 10 puta gora stvar od pirotehnike (koja je istao katastrofa). Ako teba, može se i donijeti poseban zakon o zabrani isticanja ustaštva, pa fino kad par tih morona dobije kazne od nekoliko desetaka tisuća kuna, budu se malo zamislili.
ovak, onaj tko je ikad bio dio bliže jezgre navijača zna da navijanje ne predvodi cijela tribina već određeni uski krug ljudi. bilo to na utakmici kluba ili repke. repertoar navijanja zna se tko vodi, tko ga prati i postoji red u tom neredu. da zaista postoji želja, takav način navijanja se lako riješi u kratkom postupku,al zaista kratkom. bilo policijskom metodom ili kroz navijačke grupe. u ovom slučaju ovaj drugi način je nemoguć jer navijači na svim frontovima vode rat protiv lopova i razbojnika bilo u hnl-u ili hns-u.
25 godina se tolerirala hrvatska verzija nacističkog pozdrava, cijela država se digla prije godinu dana radi đo šimunića i ustašluka gdje nije išao u brazil, predsjednik hns-a slikao se u madridu na nečijem grobu(da ne spominjem to govno), hdz & sdp svojom pasivnošću na vlasti po tom pitanju 25 godina dopuštaju i pravdaju najcrniji dio hrvatske povijesti što dovodi do posljedicu svega ovo danas. |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 09/04/2015 : 17:48:06
|
Nikad necete zabranit Hrvatskim navijacima da skandiraju ZDS,25 tisuca ljudi nece sada sutjet zbog kompleksa par budala!! |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 09/04/2015 : 19:33:51
|
quote: Originally posted by Rahazlam
Nikad necete zabranit Hrvatskim navijacima da skandiraju ZDS,25 tisuca ljudi nece sada sutjet zbog kompleksa par budala!!
auu, a ja mislio da sam previse popio:) a jel po tebi smijemo stovati antifasizam? |
Mrzim mrznju! |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 09/04/2015 : 19:36:51
|
mislim da ovaj gore post zasluzuje da se dosada vrati i da mu se da sansa, ako ovakvi imaju mogucnost da budu banirani od nule. vratite dosadu i dajte mu sansu |
Mrzim mrznju! |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 09/04/2015 : 20:57:52
|
Nikad necete zabranit Hrvatskim navijacima da skandiraju ZDS,25 tisuca ljudi nece sada sutjet zbog kompleksa par budala!!
Serbus. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 09/04/2015 : 20:59:15
|
Serbus.
Možeš i mene. Da bude fer. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 09/04/2015 : 21:05:04
|
quote: Originally posted by tinton
Serbus.
Možeš i mene. Da bude fer.
Ajd' miran budi:)) Tvoja reakcija je normalna s obzirom na njegovu i to se ne kažnjava. Makar poovo apeliram - nemojte se navući na svađe. Rađe javite moderatorima i mi to budemo ekspresno riješili. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17121 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 09/04/2015 : 22:25:24
|
Razahlam je oličenje onog zatucanog, primitivnog dijela hrvatske mladeži... Dečko ima 24-25 godina, ne zna ni gdje je šupalj, a prosipa budalaštine na svakom koraku... Nepismen do bola, iritantan, ne kuži ni k... |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 09/04/2015 : 22:48:25
|
quote: Originally posted by velka031
Razahlam je oličenje onog zatucanog, primitivnog dijela hrvatske mladeži... Dečko ima 24-25 godina, ne zna ni gdje je šupalj, a prosipa budalaštine na svakom koraku... Nepismen do bola, iritantan, ne kuži ni k...
Problem je što će ove etikete koje iskazuje velka uvije proći bez kažnjavanja na ovom forumu!!!!!!!! Za dom spremni nikad niti jedan sud u HR nije kaznio a bilo je prijava. To što su se neki plaćenici ulizali juefi to je njihov problem, no nije Hrvata.
Mnogi su prolili krv za svoju domovinu pod ovim pozdravom, a bili su unuci partizana, pa prema tome u njihovu čast:
Za dom spremni!! |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 09/04/2015 : 22:50:15
|
Razahlam je oličenje onog zatucanog, primitivnog dijela hrvatske mladeži... Dečko ima 24-25 godina, ne zna ni gdje je šupalj, a prosipa budalaštine na svakom koraku... Nepismen do bola, iritantan, ne kuži ni k...

rahazlam očito ne kuži da nastavljanje s tin glupostima može dovest do izbacivanja iz daljneg natjecanja. i onda če se vjerovatno pričat o međunarodnoj zavjeri,stranim silama zla itd  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 09/04/2015 : 23:05:17
|
quote: Originally posted by lwood

rahazlam očito ne kuži da nastavljanje s tin glupostima može dovest do izbacivanja iz daljneg natjecanja. i onda če se vjerovatno pričat o međunarodnoj zavjeri,stranim silama zla itd 
Mnogi ne kuže kako im je vrlo mala manjina koja se vrlo vješto uigrala u međunarodne vode uvalila podvalu, oni su prodali dušu đavolu i to dobro naplatili.
Japanci već 100 godina pjevaju Za dom ...
Nadam se kako ovaj forum nikad neće izbaciti Japance zbog toga! |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 09/04/2015 : 23:06:45
|
quote: Originally posted by Kruger
Problem je što će ove etikete koje iskazuje velka uvije proći bez kažnjavanja na ovom forumu!!!!!!!! Za dom spremni nikad niti jedan sud u HR nije kaznio a bilo je prijava. To što su se neki plaćenici ulizali juefi to je njihov problem, no nije Hrvata.
Mnogi su prolili krv za svoju domovinu pod ovim pozdravom, a bili su unuci partizana, pa prema tome u njihovu čast:
Za dom spremni!!
Sud  Pod tim pozdravom je tvoj poglavnik prodao moju didovinu I da ne nabrajam dalje Ban!!!! Pa me sad tuzi jer sam te izbacio. |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 09/04/2015 : 23:07:24
|
quote: Originally posted by Tonka24
...da se na stadionima daje pozornost jednoj psihicki bolesnoj osobi i odgovara paljenjem nekakvih zastava.
Nije da ima neke pretjerane veze s "repstacijom", ali meni se Torcidina poruka cosavom jebacu Voji bas svidja.  |
Trljam ruke. |
 |
|
Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts
Member since 03/05/2006 |
Posted - 10/04/2015 : 00:18:56
|
Ovo je mislim bija empirijski dokaz za ono sta se zna od davnina.Sad triba ic do kraja, italiju preskocit pa kad dodju bugari nek torcida razjebe sve ko bugarsku skupstinu. Napravit toliko sranjeeee da incident u podgorici izgleda ko vecerica u samostanu. Nazalost, doslo je do tog, al ako je to jedini nacin da talog ode...imaju moju (mentalnu) podrsku. 2 godine hladjenja za "repku" bi doslo ko bombona da se sapere smrad iz rusanove i dovedu normalni ljudi, mecimo boban. |
Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
|
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15032 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 10/04/2015 : 01:42:43
|
quote: Originally posted by Zlotvor
quote: Originally posted by Tonka24
...da se na stadionima daje pozornost jednoj psihicki bolesnoj osobi i odgovara paljenjem nekakvih zastava.
Nije da ima neke pretjerane veze s "repstacijom", ali meni se Torcidina poruka cosavom jebacu Voji bas svidja. 
Na takve "velicine" uopce ne treba reagirati. |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 10/04/2015 : 08:24:17
|
Japanci već 100 godina pjevaju Za dom ...
Japanci ... 
... to su oni koji se u privatno vrijeme igraju paintball kao ce***ici vs. us***se? 
Toliko o Japancima i njihovom shvacanju, prihvacanju ... da ostale "devijacije" radije i ne spominjem. 
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17121 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 10/04/2015 : 10:37:15
|
Za dom spremni!!
Evo kruger, da ti odogovorim... Ako nadležni misle kao i ti, da je moj opis herr Razahlama "etiketa", a ne činjenično stanje, onda prihvaćam bilo kakvu kaznu. Ja ti ipak mislim da su to činjenice i to još iznesene na vrlo blag način, prava kamilica u odnosu na ono kako bi ustvari trebalo opisati stavove dotičnog.
Ja sam odgojen tako da domoljublje nije profesija, nitko se ne bi trebao osjećati dužan prema nekome tko je bio u ratu. Moj stari, koji je bio u ratu, me je tomu naučio, nitko njemu ne mora biti dužan zato što je bio u ratu, to je bila njegova dužnost... Nikad ništa nije tražio, niti dobio (osim spomenice), a znam još puno takvih. Kao što znam i puno takvih kojima je rat i ratovanje jako dobro došlo, jer su bili nule prije, ali sad su još veće, samo što to ne kuže, svi im se trabamo klanjati, i onda ako to ne činimo, mrzimo ih.
Imao sam 13 godina, dobro se svega sjećam, a poraća i svega što se onda događalo još i bolje.
Sramotno je, moj krugeru, što smo ustaški pozdrav uzeli kao "nacionalno blago"... Ili ti stvarno ne znaš činjenice, misliš su te spodobe stvarno bili pravi domoljubi? |
 |
|
Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2654 Posts
Member since 02/03/2014 |
Posted - 10/04/2015 : 12:40:10
|
quote: Originally posted by globinjo
Za dom spremni!!
Sud  Pod tim pozdravom je tvoj poglavnik prodao moju didovinu I da ne nabrajam dalje Ban!!!! Pa me sad tuzi jer sam te izbacio.
Mene uopce nebi smetalo da nam je didovina i dan danas sastavni dio Italije, dapace. I ne, ne provociram, zaista tako mislim. |
Kaizoku ou ni ore wa naru! |
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 10/04/2015 : 12:54:10
|
Tko zna, možda Šuker uspije isposlovati pomilovanje, pa Kolinda, Karamarko i on ipak ispadnu veliki ujedinitelji i pomiritelji Sjevera i Juga... I Mamić, koji je također bio za Italiju u Splitu.
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 10/04/2015 : 13:04:43
|
quote: Originally posted by Giuda Ballerino
quote: Originally posted by globinjo
Za dom spremni!!
Sud  Pod tim pozdravom je tvoj poglavnik prodao moju didovinu I da ne nabrajam dalje Ban!!!! Pa me sad tuzi jer sam te izbacio.
Mene uopce nebi smetalo da nam je didovina i dan danas sastavni dio Italije, dapace. I ne, ne provociram, zaista tako mislim.
Ako smo već i tribali ostat sastavni dio nečega(A mislin da jesmo) onda biran Austriju. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4673 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
Topic  |
|