forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

adriano
Advanced Member

Croatia
4614 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 10/04/2015 : 13:06:15  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
mislim na ovaj valterov scenarij
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6414 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 10/04/2015 : 13:14:30  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI
Ako smo već i tribali ostat sastavni dio nečega(A mislin da jesmo) onda biran Austriju.

Ne bih htio otići previše u oftopik, ali Split je u Austriji bio drugorazredni grad. Glavni grad Dalmacije tad je bio Zadar.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10519 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/04/2015 : 13:20:36  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VALTER

quote:
Ako smo već i tribali ostat sastavni dio nečega(A mislin da jesmo) onda biran Austriju.

Ne bih htio otići previše u oftopik, ali Split je u Austriji bio drugorazredni grad. Glavni grad Dalmacije tad je bio Zadar.

A sad je prvorazredni grad?
Zadar je kroz povijest , ne samo za vrime Austrije, uglavnon bija administrativno sjedište, odnosno glavni grad Dalmacije.
Ako sutra budemo država s 4-5 regija, a ne ova lakrdija sa 458 županija, neman ništa protiv da Zadar bude glavni grad Dalmacije.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4614 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 10/04/2015 : 13:21:47  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
ja biram Mučku republiku koja se u 9. mjesecu 43. proširila na Split.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10519 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/04/2015 : 13:24:04  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by adriano

Jel to mučka republika ka šta je i mučko đubre, ili mislija na Mućku republiku?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8291 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 10/04/2015 : 13:30:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giuda Ballerino
Mene uopce nebi smetalo da nam je didovina i dan danas sastavni dio Italije, dapace. I ne, ne provociram, zaista tako mislim.

Jebi ga kad ova država nikako ne ide naprid, nego samo nazad.
Tako da se veličaju svakakve starije tvorevine tipa: Austro-Ugarske, Italije, prve i druge Jugoslavije i sl.

Sve one su donile malo toga dobrog, a puno toga lošega. Tako bar u knjigama Povijesti piše.

Samo nikako da svatimo jednu bitnu stvar , a to je da nas germanski i romanski narodi gledaju kao grupu naroda drugog reda. Za nijansu bolje nego afrikance i arape.

Stoga veličat ikakve prehodne države ili neke tvorevine tipa NDH je sasvim glupe, jer da su ča valjale ne bi se raspale

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8291 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 10/04/2015 : 13:33:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
Isto mislin da je ova kazna od UEFE odraz starih dugova(gluposti) i trenutačnog stanja u europskim kvalifikacijama.
Mislim da smo ovom kaznom mi doprinjeli sa 60%, 20% provokacije albanaca u Beogradu i 20% ruski-srpska provokacija u Podgorici.
Dvi utakmice su se prekinule u razmaku od 2 kola.

Ovo je više bilo ka opomena da ne bi bilo gluposti.

Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4614 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 10/04/2015 : 13:34:00  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Mislio sam Mućka kao iz Muća, nikako ovo prvo.
quote:

quote:
Originally posted by adriano

Jel to mučka republika ka šta je i mučko đubre, ili mislija na Mućku republiku?

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47462 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/04/2015 : 13:40:45  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by split85

quote:
Mene uopce nebi smetalo da nam je didovina i dan danas sastavni dio Italije, dapace. I ne, ne provociram, zaista tako mislim.

Tako da se veličaju svakakve starije tvorevine tipa: Austro-Ugarske, Italije, prve i druge Jugoslavije i sl.

Sve one su donile malo toga dobrog, a puno toga lošega. Tako bar u knjigama Povijesti piše.

Samo nikako da svatimo jednu bitnu stvar , a to je da nas germanski i romanski narodi gledaju kao grupu naroda drugog reda. Za nijansu bolje nego afrikance i arape.

Stoga veličat ikakve prehodne države ili neke tvorevine tipa NDH je sasvim glupe, jer da su ča valjale ne bi se raspale

da nije bilo Mletačke republike ovde bi danas bili minareti.
znači stanje bi bilo ka iraku ili u boljem slučaju turskoj.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47462 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/04/2015 : 13:41:53  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

quote:
Originally posted by Kruger

quote:
Originally posted by velka031

Razahlam je oličenje onog zatucanog, primitivnog dijela hrvatske mladeži... Dečko ima 24-25 godina, ne zna ni gdje je šupalj, a prosipa budalaštine na svakom koraku... Nepismen do bola, iritantan, ne kuži ni k...

Problem je što će ove etikete koje iskazuje velka uvije proći bez kažnjavanja na ovom forumu!!!!!!!!
Za dom spremni nikad niti jedan sud u HR nije kaznio a bilo je prijava. To što su se neki plaćenici ulizali juefi to je njihov problem, no nije Hrvata.

Mnogi su prolili krv za svoju domovinu pod ovim pozdravom, a bili su unuci partizana, pa prema tome u njihovu čast:

Za dom spremni!!

Evo kruger, da ti odogovorim... Ako nadležni misle kao i ti, da je moj opis herr Razahlama "etiketa", a ne činjenično stanje, onda prihvaćam bilo kakvu kaznu. Ja ti ipak mislim da su to činjenice i to još iznesene na vrlo blag način, prava kamilica u odnosu na ono kako bi ustvari trebalo opisati stavove dotičnog.

Ja sam odgojen tako da domoljublje nije profesija, nitko se ne bi trebao osjećati dužan prema nekome tko je bio u ratu. Moj stari, koji je bio u ratu, me je tomu naučio, nitko njemu ne mora biti dužan zato što je bio u ratu, to je bila njegova dužnost... Nikad ništa nije tražio, niti dobio (osim spomenice), a znam još puno takvih. Kao što znam i puno takvih kojima je rat i ratovanje jako dobro došlo, jer su bili nule prije, ali sad su još veće, samo što to ne kuže, svi im se trabamo klanjati, i onda ako to ne činimo, mrzimo ih.

Imao sam 13 godina, dobro se svega sjećam, a poraća i svega što se onda događalo još i bolje.

Sramotno je, moj krugeru, što smo ustaški pozdrav uzeli kao "nacionalno blago"... Ili ti stvarno ne znaš činjenice, misliš su te spodobe stvarno bili pravi domoljubi?

odlično velka.svaka ti dala

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8867 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 10/04/2015 : 13:49:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Bravo, velka. Kapa doli.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10519 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/04/2015 : 13:59:25  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

U knjigama iz povijesti svašta piše, ovisi iz kojega perioda nabaviš knjigu.
A za ovo malo dobrog i puno lošeg se ne slažen nikako.
Mi smo se na žalost pokazali ka najgori gospodari sami sebi, tako da ako mogu birat oću li da moju sudbinu kroje Karamarko/Milanović ili neki austrijanac koji mi je izgradija luke i pruge, ili francuz koji mi je izgradija ceste, biran ove druge. Za hrvate bi uvea smrtnu kaznu za bavljenje politikom i gospodarstvom.

Ovo me podsjeća na Brianov Život od Monty Pythona kad se u židovskom pokretu otpora bune protiv rimljana pa jedan pita "Šta su to rimljani dobro za nas napravili?"
Pa onda jedan kaže:
Ceste.
OK, šta još?
Bolnice.
OK, šta još?
Škole
OK, šta još?
Luke

Pa tako u nedogled...

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8601 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 10/04/2015 : 14:03:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mi smo se na žalost pokazali ka najgori gospodari sami sebi, tako da ako mogu birat oću li da moju sudbinu kroje Karamarko/Milanović ili neki austrijanac koji mi je izgradija luke i pruge, ili francuz koji mi je izgradija ceste, biran ove druge. Za hrvate bi uvea smrtnu kaznu za bavljenje politikom i gospodarstvom.

Ne brini, sve te ceste i luke su gradili sebi i svom interesu, a ne nama il nekom drugom.

Ontopic:

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10519 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/04/2015 : 14:11:39  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

quote:

Ne brini, sve te ceste i luke su gradili sebi i svom interesu, a ne nama il nekom drugom.

Pa normalno da jesu, svaka vlast radi u svome interesu.
Samo u povijesti se znalo dogodit da se interes vlasti poklopi sa intereson naroda.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4614 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 10/04/2015 : 14:13:16  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
to ti je bio slučaj u Mućkoj republici
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 10/04/2015 : 14:23:09  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Dobro dajte se držite teme.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8291 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 10/04/2015 : 14:40:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovo me podsjeća na Brianov Život od Monty Pythona kad se u židovskom pokretu otpora bune protiv rimljana pa jedan pita "Šta su to rimljani dobro za nas napravili?"
Pa onda jedan kaže:
Ceste.
OK, šta još?
Bolnice.
OK, šta još?
Škole
OK, šta još?
Luke

Pa tako u nedogled...

Ma sve to stoji, smo nisi svatija poantu.
Veličat neke države na ovom prostoru po dobrom ili lošem nema smisla. To je povratak u prošlost. Važna je sadašnjost koja je ukurcu i budučnost koja bi trebala bit bolja od sadašnjosti.

Sve te države osim fašističke Italije, ustaške NDH i nacističke Njemačke donile nešto dobro. Ove tri su donile samo teror.

Ceste, luke, bolnice, škole.... , a šta osim toga.
Donili su sve ono šta je njima tribalo.

Glupa su mi mišljenja ljudi rođenih u drugoj polovici 20. stolječa "Kako je onda bilo!", ma je kurac rodili su se minimalno 20 godina nakon svih ovih država.
Ko da ja iden pričat o bivšoj Jugoslaviji , a 5 godina san živija u njoj, kojih se i nesičam.

Naravno, jer smo na razini primitivnog balkanskog plemena iz 8. stoljeća, tragedija smo.

Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8291 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 10/04/2015 : 14:41:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Dobro dajte se držite teme.

Ovo je zadnje o politici.
Dugo san pisa pa nisan vidija tvoj post.

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17052 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 10/04/2015 : 15:41:16  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
@ Iwood, tonto - hvala momci, ali bolje je da se ostavimo ovih tema... Mučne su i nikad se nećemo prestat svađat...
Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 10/04/2015 : 15:45:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Pa onda jedan kaže:
Ceste.
OK, šta još?
Bolnice.
OK, šta još?
Škole
OK, šta još?
Luke

Pa tako u nedogled...

Znam da nastavljam s nevezanim za temu, ali moram ovdje. Samo iz moga malog kraja prije rata: Razvitak Metković, Beton, Vinarija, Mehanika, PIK Neretva, Kartonplast... Pokretači, upravljači, radnici, mahom slavenska imena, čudni neki Francuzi i Austrijanci.

Vjerujem da svatko za svoj kraj može nabrojiti svoje primjere, uključujući dakako kolege iz susjednih zemalja. Ne, nisam jugonostalgičar, gadi mi se totalitarizam bilo kojeg predznaka kao i relativiziranje istog... ali mislim da se osim kriminala i korupcije trebamo pod hitno riješiti i kompleksa manje vrijednosti.

Austrija je više od pola stoljeća potpuno zanemarivala Dalmaciju, glad je bila svakodnevnica. Praktički sve dok nije stavila imperijalne šape i na BiH 1878., tada joj je zbog netom okupiranoga susjednog kraja postala interesantna gradnja prometnica, početak industrije. Ali i to vrijeme mnogima je ovdje bilo "divno", baš iz njega je pogubni slučaj tzv. vinske klauzule. http://vinopedia.hr/wiki/index.php?title=vinska_klauzula

To naravno ne znači da Austrija nije imala i neke dobre strane. Slažem se sa splitom85, izuzev fašističke NDH, svaka je uprava imala dobre i loše strane. S tim da su i u najboljem slučaju i dalje prevladavale one loše. Plus što usporedbe nečega od prije tisuću/sto godina s ovim danas baš i nema nekog smisla. Čak i u slučaju kad usporedbe zbog nevelike udaljenosti i imaju smisla, treba se čuvati pretjerivanja u pohvali onih boljih, jer to je kontraproduktivno, svađalački i prilično debilno, kult povijesti = katastrofa za sadašnjost i budućnost.

P.s. Dobra fora iz Brianovog života Ali svejedno...

P. p. s. Neću više, ali kako rekoh, morao sam.
Go to Top of Page

raic1922
Senior Member

Croatia
1388 Posts

Member since 05/07/2014

Posted - 10/04/2015 : 15:53:10  Show Profile Show Extended Profile  Send raic1922 a Private Message  Reply with Quote

quote:
Ma sve to stoji, smo nisi svatija poantu.
Veličat neke države na ovom prostoru po dobrom ili lošem nema smisla. To je povratak u prošlost. Važna je sadašnjost koja je ukurcu i budučnost koja bi trebala bit bolja od sadašnjosti.

Sve te države osim fašističke Italije, ustaške NDH i nacističke Njemačke donile nešto dobro. Ove tri su donile samo teror.

Ceste, luke, bolnice, škole.... , a šta osim toga.
Donili su sve ono šta je njima tribalo.

Glupa su mi mišljenja ljudi rođenih u drugoj polovici 20. stolječa "Kako je onda bilo!", ma je kurac rodili su se minimalno 20 godina nakon svih ovih država.
Ko da ja iden pričat o bivšoj Jugoslaviji , a 5 godina san živija u njoj, kojih se i nesičam.

Naravno, jer smo na razini primitivnog balkanskog plemena iz 8. stoljeća, tragedija smo.

Ne opravdavam zlocine i ne nijecem ih, ali i ustaskoj NDH dogadalo se i dobrih stvari, iako više onih losih, isto kako se i u Jugoslaviji dogodilio i dobrih stvari, ali bilo je više loših

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 10/04/2015 : 15:56:58  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Da se vratimo sportskim temama evo jedne vijesti na relaciji Cro-Ger.

http://www.hrsport.net/vijesti/484332/nogomet-njemacka/hns-pokrenuo-akciju-za-trograncica-sve-je-otvoreno-hrvatskoj-ga-nece-biti-lako-zadrzati/

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua

Edited by - DODSFERD on 10/04/2015 15:57:37
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 10/04/2015 : 16:08:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Da se vratimo sportskim temama evo jedne vijesti na relaciji Cro-Ger.

http://www.hrsport.net/vijesti/484332/nogomet-njemacka/hns-pokrenuo-akciju-za-trograncica-sve-je-otvoreno-hrvatskoj-ga-nece-biti-lako-zadrzati/

Hehe,dosjetili se Nijemci kako da spriječe malog.
Ali uzalud im,čim bude dovoljno dobar za A selekciju eto njega

Imam i ja rođaka što igra za pomladak strane države,ako bidne nešto od njega eto ga u Vatrene

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10519 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/04/2015 : 16:44:06  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Willer

quote:

quote:

quote:

Pa onda jedan kaže:
Ceste.
OK, šta još?
Bolnice.
OK, šta još?
Škole
OK, šta još?
Luke

Pa tako u nedogled...

Znam da nastavljam s nevezanim za temu, ali moram ovdje. Samo iz moga malog kraja prije rata: Razvitak Metković, Beton, Vinarija, Mehanika, PIK Neretva, Kartonplast... Pokretači, upravljači, radnici, mahom slavenska imena, čudni neki Francuzi i Austrijanci.

Vjerujem da svatko za svoj kraj može nabrojiti svoje primjere, uključujući dakako kolege iz susjednih zemalja. Ne, nisam jugonostalgičar, gadi mi se totalitarizam bilo kojeg predznaka kao i relativiziranje istog... ali mislim da se osim kriminala i korupcije trebamo pod hitno riješiti i kompleksa manje vrijednosti.

Austrija je više od pola stoljeća potpuno zanemarivala Dalmaciju, glad je bila svakodnevnica. Praktički sve dok nije stavila imperijalne šape i na BiH 1878., tada joj je zbog netom okupiranoga susjednog kraja postala interesantna gradnja prometnica, početak industrije. Ali i to vrijeme mnogima je ovdje bilo "divno", baš iz njega je pogubni slučaj tzv. vinske klauzule. http://vinopedia.hr/wiki/index.php?title=vinska_klauzula

To naravno ne znači da Austrija nije imala i neke dobre strane. Slažem se sa splitom85, izuzev fašističke NDH, svaka je uprava imala dobre i loše strane. S tim da su i u najboljem slučaju i dalje prevladavale one loše. Plus što usporedbe nečega od prije tisuću/sto godina s ovim danas baš i nema nekog smisla. Čak i u slučaju kad usporedbe zbog nevelike udaljenosti i imaju smisla, treba se čuvati pretjerivanja u pohvali onih boljih, jer to je kontraproduktivno, svađalački i prilično debilno, kult povijesti = katastrofa za sadašnjost i budućnost.

P.s. Dobra fora iz Brianovog života Ali svejedno...

P. p. s. Neću više, ali kako rekoh, morao sam.

Ironičan san
Na ovo tvoje u principu neman šta dodat jer je to otprilike isto ono šta i ja mislin.
Upravo zato i jesam protiv privatizacije/prodaje nacionalnih dobara. Od autocesta, priko hrvatskih šuma i voda do nogometnih klubova.
Nismo valjda toliko nesposobni da sami vodimo brigu o takvin stvarima?

@Split85
Ne možeš baš tako crno/bijelo gledat.
Sa bolnicama, školama i cestama došla je civilizacija.
Pod Marmonton, odnosno njegovon administracijon je između ostaloga izlazija i prvi list na hrvatskome jeziku.
Za francuze je to vjerovatno nebitno, za nas i našu povijest velika stvar.
Inače, slažen se 100%

@mladjo
vidio sam upozorenje, ako sam zaslužio, bit će mi čast da me ti razdjevičiš

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 10/04/2015 16:46:23
Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 10/04/2015 : 16:56:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ironičan san
Na ovo tvoje u principu neman šta dodat jer je to otprilike isto ono šta i ja mislin.
Upravo zato i jesam protiv privatizacije/prodaje nacionalnih dobara. Od autocesta, priko hrvatskih šuma i voda do nogometnih klubova.
Nismo valjda toliko nesposobni da sami vodimo brigu o takvin stvarima?

@Split85
Ne možeš baš tako crno/bijelo gledat.
Sa bolnicama, školama i cestama došla je civilizacija.
Pod Marmonton, odnosno njegovon administracijon je između ostaloga izlazija i prvi list na hrvatskome jeziku.
Za francuze je to vjerovatno nebitno, za nas i našu povijest velika stvar.
Inače, slažen se 100%

@mladjo
vidio sam upozorenje, ako sam zaslužio, bit će mi čast da me ti razdjevičiš

@NESVRSTANI, to je to!!!!

@mladjo, slobodno i mene na hlađenje, ionako mi uskoro stiže oveći paket stripova tako da, što manje vremena provedem na internetu, to bolje.
Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.01 seconds. Snitz Forums 2000