Author |
Topic |
jaki
Advanced Member
Croatia
26783 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 10/04/2015 : 18:49:03
|
quote: Originally posted by lwood
da nije bilo Mletačke republike ovde bi danas bili minareti. znači stanje bi bilo ka iraku ili u boljem slučaju turskoj.
Ali mi ne bi nimalo smetali jer bi mi bili ti čiji su minareti. Pa mi bi bili Turci pa nam nebi smetalo stanje u Turskoj tj. našoj domovini |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26783 Posts
Posted - 10/04/2015 : 18:52:34
|
quote: Originally posted by split85 Sve te države osim fašističke Italije, ustaške NDH i nacističke Njemačke donile nešto dobro. Ove tri su donile samo teror.
Ali te tri nisu ni imale vrimena koliko ove ostale pa da nešto dobro donesu. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19671 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26783 Posts
Posted - 10/04/2015 : 19:05:31
|
quote: Originally posted by velka031
Sramotno je, moj krugeru, što smo ustaški pozdrav uzeli kao "nacionalno blago"... Ili ti stvarno ne znaš činjenice, misliš su te spodobe stvarno bili pravi domoljubi?
Normalno je da nisu.Pa opće je poznato da su svih petnaestak tisuća vojnika ustaške vojnice od rođenja zločinci čiji je cilj bio klanje i mučenje srpske nejači i ostalih narodnosti. |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8249 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26783 Posts
Posted - 10/04/2015 : 20:16:03
|
quote: Originally posted by tinton
Ja isto žalim što im nismo dali više vremena.
DobarAli nije ni juga ostavila dobar dojam u početku Tj.dobrih dva desetlječa a ono što se danas nostalgičari prisjećaju kao "zlatnog doba" nije trajalo više od decenije ipo.Memorija,nostalgija i navijanje po sistemu-meni je bilo dobro pa je tako bilo i svima je zajebana stvar. Prvi put u povijesti imamo koliko toliko demokratsku državu i sad zazivati neke druge nedemokratske tvorevine iz povijesti je suludo. Umjesto kuknjave treba raditi na poboljšanju ove države. |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 10/04/2015 : 20:22:13
|
quote: Originally posted by jaki
Sramotno je, moj krugeru, što smo ustaški pozdrav uzeli kao "nacionalno blago"... Ili ti stvarno ne znaš činjenice, misliš su te spodobe stvarno bili pravi domoljubi?
Normalno je da nisu.Pa opće je poznato da su svih petnaestak tisuća vojnika ustaške vojnice od rođenja zločinci čiji je cilj bio klanje i mučenje srpske nejači i ostalih narodnosti.
ajoj:( kakvo brkanje stvari i prebacivanja teza:( a ostali su rodjeni takvima? pa ovo su teze dostojne ... |
Mrzim mrznju! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47128 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 10/04/2015 : 20:22:14
|
quote: Originally posted by lwood
da nije bilo Mletačke republike ovde bi danas bili minareti. znači stanje bi bilo ka iraku ili u boljem slučaju turskoj.
Ali mi ne bi nimalo smetali jer bi mi bili ti čiji su minareti. Pa mi bi bili Turci pa nam nebi smetalo stanje u Turskoj tj. našoj domovini
neka ne triba,fala lipa |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 10/04/2015 : 20:29:37
|
DobarAli nije ni juga ostavila dobar dojam u početku Tj.dobrih dva desetlječa a ono što se danas nostalgičari prisjećaju kao "zlatnog doba" nije trajalo više od decenije ipo.Memorija,nostalgija i navijanje po sistemu-meni je bilo dobro pa je tako bilo i svima je zajebana stvar. Prvi put u povijesti imamo koliko toliko demokratsku državu i sad zazivati neke druge nedemokratske tvorevine iz povijesti je suludo. Umjesto kuknjave treba raditi na poboljšanju ove države.
imamo koliko toliko demokratsku drzavu? jbt jaki pa sta tebi znaci demokracija? izlazenje na izbore svake cetiri godine i u realnosti nikakav utjecaj na mogucnost ikakvog utjecaja na ikakva dogadjanja i relevantan utjecaj na ista. sta ti stvarno mislis da je demokracija glasanja svake cetiri godine za politicare? daleko mi bila demokracija ako je ona da svake cetiri glasam za politicare i nicim realno ne mogu utjecati na nista. |
Mrzim mrznju! |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25270 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 10/04/2015 : 20:30:09
|
quote: Originally posted by mladjo
quote: Originally posted by Rahazlam
Nikad necete zabranit Hrvatskim navijacima da skandiraju ZDS,25 tisuca ljudi nece sada sutjet zbog kompleksa par budala!!
Serbus.
Kaže se servus, a to što ti provociraš je druga stvar. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25270 Posts
Posted - 10/04/2015 : 20:32:48
|
Inače, ne ide da vas ja sad sve izbacujem, a dosta vas je zaslužilo i više od toga. Neka se tovar i purger dogovore, a ako do toga ne dođe, tu sam ja. Ionako dolazim iz neutralne države. :) |
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19671 Posts
Posted - 10/04/2015 : 20:39:56
|
DobarAli nije ni juga ostavila dobar dojam u početku Tj.dobrih dva desetlječa a ono što se danas nostalgičari prisjećaju kao "zlatnog doba" nije trajalo više od decenije ipo.Memorija,nostalgija i navijanje po sistemu-meni je bilo dobro pa je tako bilo i svima je zajebana stvar. Prvi put u povijesti imamo koliko toliko demokratsku državu i sad zazivati neke druge nedemokratske tvorevine iz povijesti je suludo. Umjesto kuknjave treba raditi na poboljšanju ove države.
Ok. Slažem se u dosta toga. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19671 Posts
Posted - 10/04/2015 : 20:41:37
|
quote: Originally posted by mamlaz
imamo koliko toliko demokratsku drzavu? jbt jaki pa sta tebi znaci demokracija? izlazenje na izbore svake cetiri godine i u realnosti nikakav utjecaj na mogucnost ikakvog utjecaja na ikakva dogadjanja i relevantan utjecaj na ista. sta ti stvarno mislis da je demokracija glasanja svake cetiri godine za politicare? daleko mi bila demokracija ako je ona da svake cetiri glasam za politicare i nicim realno ne mogu utjecati na nista.
Pogledaj kakav je red uveden u Omiš, Metković, Primošten itd. Potrebno je samo da ljudi skupe hrabrost i da prepoznaju prave ljude. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 10/04/2015 : 20:50:18
|
Čuj, "demokratsku državu". Ako je višestranačje = demokracija, onda dobro. Prava je istina da demokracije zapravo nema, ona je posve iščezla u sferi radnih i socijalnih odnosa, gdje su poslodavci postali svemoćni gospodari ljudskih života. Radnici su postali robovi, za koje će dežurni liberali reći da su si sami krivi jer nisu sposobni.
Usput, čudi me, Jaki, da relativiziraš ustaški pozdrav. Nema on nikakve veze sa Zajčevom operom, kako to neuko primjećuje priprosti Kruger, koji možda u to zaista vjeruje. A to što svi koji su se zatekli u vojsci ustaškog pokreta eventualno nisu bili "rođeni zločinici" po Cesareu Lombrosou, to nema nikakve veze s tim da ustaštvo i njegove insignije, pozdrave i tradiciju treba s gađenjem i prijezirom tretirati. Točka. |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26783 Posts
Posted - 10/04/2015 : 20:59:58
|
quote: Originally posted by VALTER
Usput, čudi me, Jaki, da relativiziraš ustaški pozdrav. Nema on nikakve veze sa Zajčevom operom, kako to neuko primjećuje priprosti Kruger, koji možda u to zaista vjeruje. A to što svi koji su se zatekli u vojsci ustaškog pokreta eventualno nisu bili "rođeni zločinici" po Cesareu Lombrosou, to nema nikakve veze s tim da ustaštvo i njegove insignije, pozdrave i tradiciju treba s gađenjem i prijezirom tretirati. Točka.
na pozdrav se nisam ni osvrnuo već na tezu svi su zločinci. |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26783 Posts
Posted - 10/04/2015 : 21:02:49
|
quote: Originally posted by mamlaz
imamo koliko toliko demokratsku drzavu? jbt jaki pa sta tebi znaci demokracija? izlazenje na izbore svake cetiri godine i u realnosti nikakav utjecaj na mogucnost ikakvog utjecaja na ikakva dogadjanja i relevantan utjecaj na ista. sta ti stvarno mislis da je demokracija glasanja svake cetiri godine za politicare? daleko mi bila demokracija ako je ona da svake cetiri glasam za politicare i nicim realno ne mogu utjecati na nista.
Naš ta mislim? Mislim na to da se svatko slobodno može izraziti po bilo kakvoj temi a da ne završi na robiji ili u jami.A ova početna divlja demokracija ili divlji kapitalizam?na nama je da ga dovedemo u red.Ne treba rušiti već graditi.Rušimo od stoljeća sdedmog.Dosta je bilo. NAŠ HAJDUK! |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 10/04/2015 : 21:04:33
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by mladjo
quote: Originally posted by Rahazlam
Nikad necete zabranit Hrvatskim navijacima da skandiraju ZDS,25 tisuca ljudi nece sada sutjet zbog kompleksa par budala!!
Serbus.
Kaže se servus, a to što ti provociraš je druga stvar.
kakve dezinformacije i to od kolege
ONTOPIC:I sad bi vas trebalo jedno deset udaljiti sa foruma jer ste se baš onak fino oglušili o upozorenje ali ajde svi ste fini momci pa zato - posljednje upozorenje - držite se teme i dosta o politici. I ne prihvaćam isprike tipa "nisam vidio", "ok, ali samo da mu odgovorim" isl. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 10/04/2015 : 21:04:51
|
Rekao si ranije da "to" eventualno ima veze sa nacionalizmom, nipošto rasizmom. A ideologija tog pokreta se dobrim dijelom bazira upravo na rasnoj teoriji, na ideji o "arijevskoj čistoći hrvatskog naroda". Ako je pokret zločinački u ideji i u praksi, posve je irelevantno koliko je tu nevinašaca zalutalo. A kako su se nevinašca u takvom okruženju pretvarala u čudovišta, najbolje je prikazano u Tezukinom stripu 'Adolf'... |
Edited by - VALTER on 10/04/2015 21:08:28 |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12477 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 10/04/2015 : 21:07:17
|
Hm, ne vole Hrvatsku a kukaju kako rijetko igra u Splitu. Žale za Italijom, Austrijom, Jugoslavijom, Turskom, Mletačkom republikom... |
Have mercy |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 10/04/2015 : 22:29:03
|
quote: Originally posted by Kruger
Razahlam je oličenje onog zatucanog, primitivnog dijela hrvatske mladeži... Dečko ima 24-25 godina, ne zna ni gdje je šupalj, a prosipa budalaštine na svakom koraku... Nepismen do bola, iritantan, ne kuži ni k...
Problem je što će ove etikete koje iskazuje velka uvije proći bez kažnjavanja na ovom forumu!!!!!!!! Za dom spremni nikad niti jedan sud u HR nije kaznio a bilo je prijava. To što su se neki plaćenici ulizali juefi to je njihov problem, no nije Hrvata.
Mnogi su prolili krv za svoju domovinu pod ovim pozdravom, a bili su unuci partizana, pa prema tome u njihovu čast:
Za dom spremni!!
Vaistinu spremni! - Eo ja danas pomogao ženki da usisa kuću a ona meni da operem suđe...Demokracija s dna kace... Hajmo sad dalje o balunu...Ko zna ko je više popio batina u međusobnim tučama-Torcida ili BBB? |
Wtf?
|
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25270 Posts
Posted - 11/04/2015 : 11:18:36
|
Izvorno je servus (austrijski nemački), a sad što vi svuda morate Srbe da spominjete, šta ću vam ja... |
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia