forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Što vam se danas dogodilo?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 128

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 15/05/2015 : 14:54:04  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Danas sam imao dostavu paketa u kojem su bili Libellus stripovi na radno mjesto. Drugačije se nije moglo izvesti jer je prije 2 dana bio neuspjeli pokušaj dostave na kućnu adresu a ja na poslu.
Dobro je kada se možeš dogovoriti i riješiti situaciju.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38104 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 15/05/2015 : 15:04:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Sada ces i citati na poslu? :D

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 15/05/2015 : 16:13:44  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ništa od čitanja jer sam se već vratio kući a ovo iz današnjeg paketa ionako ne dolazi na red u skorije vrijeme.

Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 15/05/2015 : 22:34:50  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Napokon stigao The Witcher III: Wild Hunt, napokon!!!
Čekam 2 godine na njega, ali se na kraju isplatilo!!!
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 15/05/2015 : 22:37:46  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WOLF-HUNTER

Ja sam dobio dojam, da nisi ni znao da Witcher postoji dok ti ga nisam spomenuo.

Postoji i Skyrim. Uživaj.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 15/05/2015 : 22:40:24  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Just_Charlie

Vecer.
Evo nas u taxiju, prije 19 sati uskocila u ove cipelice, umirem...
Ali sam kao prava frendica popila pivo i posla veceras razveseliti poput djdteta svoju frendicu kojoj je neodoljiv
Joksimovic. Dok je ona ludovala i ljubila me od srece ja sam joj ga snimala. Lik je kepec i sva carolija je pala u vodu.
Dosle smo doma i lao mi mob u vrt zgrade namon cega sam se uz pomoc odbacene kante popela na razinu vrta, duplo vislju od mene da frazim ovo cudo u zbunju. Umirale smo od smijeha jer te stvari mi se nisu desavale sa 17.
Kad sam ga nasla, morala sam skocit s te visine u visokim petama. Jesam. Sad je 0:2 u noci i ujutro radim. Posudila sam samo majicu novu da ne budem u istoj odjeci.Sad pinem kavu i dosta mi vrtova i zidica za nocas. Osim sto ovdje pise, sutra nitko ziv nece znati da je ova bitch pila, bila na koncertu, skakala po zidovima da nadje ovu spravu, umirala od smijeha s crendicom koja sad preslusava koncert dok ja ovo pisem..
Nije mi nista, samo me boli sto je moj naj komad Balkana toliko nizi i od mene. I duplo nizi od zidica na koneg sam skocila da nadjem ovu jebenu spravu da zavrsim ovaj post do kraja..

P.S. pisem sad, ujutro editiram ako sam pijana ili corava.

Podsjetilo me ovo na ovu scenu ispod.

https://www.youtube.com/watch?v=Q3KSQImOuOo

Koja od ovih četiri si ti Čarli?
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 15/05/2015 : 22:48:46  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

quote:
Originally posted by WOLF-HUNTER

Ja sam dobio dojam, da nisi ni znao da Witcher postoji dok ti ga nisam spomenuo.

Postoji i Skyrim. Uživaj.

Ma znao sam za The Witchera III, čitao sam nešta o njemu 2013. godine ja mislim je bilo, objavio sam na topicu nekoliko trailera i tri gameplaya koje sam našao na youtubeu. Dobra je igra, to valja spomenuti, jedino nisam neki ljubitelj što se tiče dijaloga kada moraš da pričaš sa NPC likovima i da zadaješ određene rečenice, ali je zato gameplay odličan.

Hvala, uživam...

Nego, jesil i ti šta razmišljao o The Witcheru III?
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 15/05/2015 : 22:57:13  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Probat ću sa Witcherom. Ako me povuće igrat ću.
Jedino što od igara baš iščekujem je Mass Effect 4 jer se kod Mass Effecta ide na priču i likove, a to mi je najbitnije. Obožavam Mass Effect! :)
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 15/05/2015 : 23:09:04  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Dobar je ME, igrao sam sva 3 dijela, dok mi je 3 bio dobar iako je dobio lose kritike zbog neobicnog kraja igre. Medutim, za 4 nema puno info osim sto ce da budu novi likovi i nova radnja.

A ja ovako od igara najvise ocekujem Hitman 6.
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 15/05/2015 : 23:28:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

Podsjetilo me ovo na ovu scenu ispod.

https://www.youtube.com/watch?v=Q3KSQImOuOo

Koja od ovih četiri si ti Čarli?

teško je ženu u jednu ladicu strpati.
Naravno, prepoznala sam se u sve 4, ovo je odlično, jako sam se smijala onoj balzamiranoj, tako je cool.
ja stvarno ne znam zašto malo, malo pa završim ko Spiderman, kad sam obični Bat(wo)man

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 16/05/2015 : 08:36:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Čitao sam jedan članak danas i ne da mi mira, "kad se pitamo, ne koliko smo veliki i jaki, nego na kojoj strani je država, ili na strani ljudstva ili elite, priviligirane manjine? Evropa je bez ideja, mašte. Kad vidiš face koje su na vrhu, misliš si, pa ništa neče biti bolje. Evropa je videti kao oni, tužna, siva, umorna, bez života i bez strasti. Kako bi oni što oživili? Gdje su mladi, večina je starijih, umornih,...." eh več rano ujutro o tome, ali neka, vrijeme je baš naklonjeno takvom razmišljanju stvarno, u ovakvim vremenima "kriza", treba promjene i one najludjije, inače si mrtvac na neko vreme, na dugo vreme. Svatko danas ima računar, tv, razne zabave, pa se razmišljanje ljudi malo smiri...nema toliko protesta, rješenja, o boljem sutra...aa? probudimo se. Novine? ništa od njih, sve lošije. Pisat če se samo o politiki i realiti šovovima. Teme o glavnim problemima koje se tiče ljudi nestače polako...A tv če samo plašiti...
ajd dosta, preteško za rano jutro.

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 16/05/2015 08:48:01
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 18/05/2015 : 20:04:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
"Sa svakim novim pivom sve mi ne bolji."
- Suti, ovo moram zapisat, kazem ja.
Bilo je 4 popodne kad smo se nasle na kavi. Ja sam popila pivo, ona kavu. Sad ja pijem kavu ona pivo. Racun smo napravile pogolem. Moj zivot nije lak. Ne uz takve frendice. Dok sam ja uz pivo odpsovala svoj dan, njoj se uz kavu dopao konobar. Sad ja pijem kavu ona pivo, zbog cega je i nastala ova provala kojom zapoce ovaj post.
Evo dobih jos jednu kavu. Zene su gore od muskaraca. Ova pored mene trenira hrabrost kako da se nabaci konobaru. Ispucale smo i moju foru da pita imaju li Badel Pelin..ispucala je sest rundi od devet da mu se nabaci.. Ja cu se pretvorit u kavu ili zrno kave dok ona istrenira da joj se svatko novi moze dopsti i da moze uzivati u pokusajima nakon sto je prije par sati, dok sam ja pila pivo, ona kavu, pricala zasto je i kako okoncala vezu totalno izgubljenu u prevodu i svu punu nesporazumijevanja.

Borna Rajic to odradi pis of kejk. Snimi video i zapjeva " Druze Tito ljubicice bijela."..

A ja.. ovo je gore nego u ratu, kazem ja.
Moras drzat polozaj i trpit prijateljsku vatru u rovu dok frendica ...
Jebote..upravo na meni trenira iduci ,,koji nece izvesti, pokusaj:
" Jel mogu ja dobit od vas nesto
- jace
- bolje
- po istoj cijeni
kao pivo....
odabire bolju rijec... kao ulet..
Kazem ja.moj zivot nije lak. U rovu sam i...tu nema dezertiranja dok ovak konobar ne padne.
Zdravstvuj, tovarisi.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47176 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/05/2015 : 20:06:51  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Risar_69

Čitao sam jedan članak danas i ne da mi mira, "kad se pitamo, ne koliko smo veliki i jaki, nego na kojoj strani je država, ili na strani ljudstva ili elite, priviligirane manjine? Evropa je bez ideja, mašte. Kad vidiš face koje su na vrhu, misliš si, pa ništa neče biti bolje. Evropa je videti kao oni, tužna, siva, umorna, bez života i bez strasti. Kako bi oni što oživili? Gdje su mladi, večina je starijih, umornih,...." eh več rano ujutro o tome, ali neka, vrijeme je baš naklonjeno takvom razmišljanju stvarno, u ovakvim vremenima "kriza", treba promjene i one najludjije, inače si mrtvac na neko vreme, na dugo vreme. Svatko danas ima računar, tv, razne zabave, pa se razmišljanje ljudi malo smiri...nema toliko protesta, rješenja, o boljem sutra...aa? probudimo se. Novine? ništa od njih, sve lošije. Pisat če se samo o politiki i realiti šovovima. Teme o glavnim problemima koje se tiče ljudi nestače polako...A tv če samo plašiti...
ajd dosta, preteško za rano jutro.

a šta bi ti? hitlera?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 18/05/2015 : 20:42:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Svega sam se naslusala... ona pada na celave, ovaj ima sve a njezin bivsi nije imao nista osim celavosti..

Kazem ja, Borna Rajic snimi video i poljubi papigu..
Ova moja frendica mnogo elokventna.. to su biseri veceras koje se suhim zlatom ne moze platit.

Mene ziga oko srca od kave.
Ja sam kolateralna zrtva.

Heh..znate kako je...sutra ona mene moze sakupljt i lijepit komadice.

Dodatak: naj noviji biser - " indirektno me napio.."

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47176 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/05/2015 : 20:45:02  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
bolje da je indirektno napija nego nasnifa pa da ima lipila u kosi

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 18/05/2015 : 21:06:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Heh...malo sam pogurala sto se dalo..postao je nas privatni konobar i to nakon sto se dobrano muvao oko stola i konacno..konacno..dopizdilo mi ovo vise...ode on po pice da nas casti i mi njega. On placa nama mi njemu i sad je sve u bozjim rukama i zelim da ovaj rat okonca dosta mi rova. Hocu kuci. Al moram jos ovo popit kad nam donese. Ako treba i ginuti casno.
Eksirasmo jednu rundu..ode on po jos.
Call 911

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 18/05/2015 : 23:37:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
The art or war..
Sun Tzu...odi spat, ja mislim da smo dosta napravili za danas.

Kao tvoja najbolja ucenica, mozda jednom naucim pomoci i sebi.
Spavaj. Ne gundjaj. Nisam te nista pitala, samo sam rekla.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 19/05/2015 : 04:56:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Tom brzinom sam se naspavala da sam se prirodno probudila i ne znam što ću i kamo ću pa sam pošla skuhati si kavu.
Kaže jučer moja frendica da hoće sve ali neće ništa. Da to samo malo treba njezin ego, da se nahrani..
E, pa, kako vidim po porukama koje sam prespavala, njezin ego je sinoc izašao van s konobarom i nadam se da sad zadovoljno spava.
Valjda se to tako radi, jučer je rekla: "nema nazad, mogu samo naprijed i treba mi nešto da me pogura." Ali koja je ovo trenutna amputacija, brzinom japanskog vlaka koji probija zvučni zid. I samo tako prolazi jer da na tren zastaneš, zabiješ se u zid. I ostaneš tako neko vrijeme. Valjda treba osjetiti taj udarni val i prepustiti mu se da te odsurfa naprijed, s osmijehom..
Nitko nije otok, nitko ne može sam. Tako je i energija tog vala nastala udruženom snagom, kakvu samo prijateljstvo može imati.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 19/05/2015 : 19:10:55  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Danas bio u shopingu, nakupovao dobar broj stripova i raznih pizdi pa sam to nagurao u torbu na način da sve stane na knap. Kada sam se vratio otvorim torbu i imam što za vidjeti, u tom naguravanju jedan strip je bio prilično uništen a da stvar bude gora u pitanju je najskuplje kiosk izdanje; Zagor maxi. Može se čitati jer nije poderan već gadno zgužvan, ali ne dolazi u obzir da ga čitam dok ne uzmem drugi. Ovaj će vjerojatno letjeti u smeće jer ne poznajem nikoga tko čita stripove da ga barem poklonim... bačeno u vjetar 50 kn.

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 19/05/2015 : 19:35:18  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Ma ne smiješ stripove u smeće baciti. Radiš u HŽu... pusti strip u nekom praznom vagonu i nek ljudi čitaju. :)
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 19/05/2015 : 20:19:19  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ili ću čekati da se vratim na svoje staro radno mjesto pa ga pokloniti kolegi za kojega znam da ponekad voli pročitati nešto takvo. Ovdje gdje sada radim samo mijenjam čovjeka koji je na bolovanju i tu nema nikoga koga bi zanimao strip.
Kvragu, baš sam baksuz, od toliko izdanja po 18 kn koje sam danas nabavio baš se sjebao maxi.

Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 19/05/2015 : 23:09:33  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Polako prelazim Witchera, nije vala lako. A još se jebem sa "Bloodborne"-om.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 23/05/2015 : 16:34:43  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Danas sam na poslu čitao zadnji maxi Zagor (isti onaj nesretni zgužvani koji se sada malo oporavio) u kojemu se spominje neki lik akrobat odrastao u cirkusu.
U isto vrijeme kolega je na RTL televiziji gledao emisiju o cirkusu gdje su akrobati izvodili razne točke na festivalu u Monte Carlu... to se zove slučajnost na djelu.

Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 23/05/2015 : 17:14:58  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Kupio danas Price Broja 1 Nr.2. Nije lose ali je humor previse djetinjast.
Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4559 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 23/05/2015 : 20:59:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message  Reply with Quote
Tina Katanic
Go to Top of Page
Page: of 128 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000