forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Americko izdanje Zagora!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 135

manhunter
Moderator

Switzerland
25319 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/06/2015 : 18:49:58  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by tinton

quote:

Pa upravo je Ferri poznat po prljavom stilu.

Da, u odnosu na Donatellija.

Naravno, tebi je jasno da ljudima koji su kao deca od malih nogu slavili Noć veštica i videli svakakve "grozote" uživo, ovo može da bude samo smešno? Da ne govorim o tome da ne bi ni znali kako da definišu ove dve figure.
A ako pogledamo još TWD i slične stvari koje im se serviraju, Ferri i njegova "mračna" atmosfera neće da ih zaintrigiraju ni tri sekunde.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19698 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/06/2015 : 18:52:53  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.

Uh, osjecam veliki pritisak!

Žao mi je ako ti stvaramo pritisak, ali vjeruj mi da mi to niej namjera. Ja ovo radim iz najbolje namjere. Mene u principu nije briga koju epizodu ćeš izdati, ali ti stvarno želim da uspiješ i zato ti predlažem epizode koje imaju više šanse.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - tinton on 05/06/2015 18:53:33
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19698 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/06/2015 : 18:55:33  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

quote:

quote:

Pa upravo je Ferri poznat po prljavom stilu.

Da, u odnosu na Donatellija.

Naravno, tebi je jasno da ljudima koji su kao deca od malih nogu slavili Noć veštica i videli svakakve "grozote" uživo, ovo može da bude samo smešno? Da ne govorim o tome da ne bi ni znali kako da definišu ove dve figure.
A ako pogledamo još TWD i slične stvari koje im se serviraju, Ferri i njegova "mračna" atmosfera neće da ih zaintrigiraju ni tri sekunde.

Da ne govorimo o tome kako DJ izdaje Zagora u koloru.

Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7125 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 05/06/2015 : 19:16:15  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Žao mi je ako ti stvaramo pritisak, ali vjeruj mi da mi to niej namjera. Ja ovo radim iz najbolje namjere. Mene u principu nije briga koju epizodu ćeš izdati, ali ti stvarno želim da uspiješ i zato ti predlažem epizode koje imaju više šanse.

Ne brini Tintone! Dijamant nastaje pri velikom pritisku!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

hamzik
Junior Member

Sweden
406 Posts

Member since 27/04/2012

Posted - 05/06/2015 : 20:03:10  Show Profile Show Extended Profile  Send hamzik a Private Message  Reply with Quote
Ja se moram slagati sa mnogima sto su vec postavili upitnik za Zimsku Zmiju. Prica jeste dobra, cak i odlicna. Ali Bignoti je unakazio tako tesko da je bar meni skoro upropastio citanje. Crtez pri kraju je katastrofa, a sam kraj price je uzas od naivnosti i bezveznog humora sto ovoj prici stvarno nije bio potreban. Zmija je klasicni Zagor ali ne cini mi se ko najbolji izbor za ovu ediciju, bar ne tako rano.

Nekazem da treba sve biti Boselli ali smatram da bi Teksaski Renderi bili bolji izbor nakon Morske Strave, kad uzmes u obzir trziste. A sto se tice klasika radje bi vidio Hiljadu Lica Straha prije Zmije. Pogotovo sa nekim dodatnim tekstom sto malo objasnjava stvari oko pojave vampira ili pogotovo Zagorovog otca. A da ne govorim kaoliko bi volio vidjeti Rubinievu naslovnicu za ovu pricu.

Edited by - hamzik on 05/06/2015 20:05:57
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7125 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 05/06/2015 : 20:07:44  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hamzik

Ja se moram slagati sa mnogima sto su vec postavili upitnik za Zimsku Zmiju. Prica jeste dobra, cak i odlicna. Ali Bignoti je unakazio tako tesko da je bar meni skoro upropastio citanje. Crtez pri kraju je katastrofa, a sam kraj price je uzas od naivnosti i bezveznog humora sto ovoj prici stvarno nije bio potreban. Zmija je klasicni Zagor ali ne cini mi se ko najbolji izbor za ovu ediciju, bar ne tako rano.

Nekazem da treba sve biti Boselli ali smatram da bi Teksaski Renderi bili bolji izbor nakon Morske Strave, kad uzmes u obzir trziste. A sto se tice klasika radje bi vidio Hiljadu Lica Straha prije Zmije. Pogotovo sa nekim dodatnim tekstom sto malo objasnjava stvari oko pojave vampira ili pogotovo Zagorovog otca. A da ne govorim kaoliko bi volio vidjeti Rubinievu naslovnicu za ovu pricu.

Eh, cekaj da vidis Rubinijevu naslovnicu za Zimsku Zmiju!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 05/06/2015 : 20:19:10  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pretpostavljam da to znači da je stvar gotova i da je drugi broj definitivno Zmija.

Inače, ja sam gori od tebe, prvi put sam je pročitao tek sa 38 godina. Osamdesetih je bila nedostižna za moj budžet. I meni je ta epizoda vrhunska, jedna od najboljih. I ako ti je cilj da izdaješ epizode za svoju dušu pa nek traje kolko traje, onda je Zmija odličan izbor.

Ali ako ti je cilj da navučeš amere, da i oni kupuju, onda je odgovor samo jedan jedini-Boselli. Znači nastaviti sa njegovim majstorijama; prvo Cibola pa sve ostalo.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22322 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 05/06/2015 : 20:20:04  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Uh, osjecam veliki pritisak! 100 ljudi 100 cudi!

Ma vidi nesto...Citas Zagora vec preko 30 godina, zivis u USA cijelu vjecnost, zar mora neko da ti govori oko te stvari sta i kako?! Svi pokusavaju pomalo da utrpaju svoje favorite, moguce da malo pri tome pretjeraju i sa degradacijom onih stiva i autora koje ne favorizuju. Razumljivo je, ipak je Zagor kod nas nacionalna stvar. :D
Uglavnom, tvoja zemlja, tvoj novac i junak kojeg poznajes kao rijetko ko. Dakle, uradi onako kako mislis da je najbolje i ne slusaj nikoga, jer svi smo mi pomalu u pravu i istovremeno niko nije. ;)
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7125 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 05/06/2015 : 20:27:33  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by thekide

quote:

Pretpostavljam da to znači da je stvar gotova i da je drugi broj definitivno Zmija.

Inače, ja sam gori od tebe, prvi put sam je pročitao tek sa 38 godina. Osamdesetih je bila nedostižna za moj budžet. I meni je ta epizoda vrhunska, jedna od najboljih. I ako ti je cilj da izdaješ epizode za svoju dušu pa nek traje kolko traje, onda je Zmija odličan izbor.

Ali ako ti je cilj da navučeš amere, da i oni kupuju, onda je odgovor samo jedan jedini-Boselli. Znači nastaviti sa njegovim majstorijama; prvo Cibola pa sve ostalo.

Pa nije jos 100% sigurna, recimo 90%, iako je najavljena na kraju prve knjige. Debela je to knjiga i veliki financijski rizik, iako ja vjerujem u tu pricu. Za koji tjedan moram odluciti.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7125 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 05/06/2015 : 20:38:44  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Uh, osjecam veliki pritisak! 100 ljudi 100 cudi!

Ma vidi nesto...Citas Zagora vec preko 30 godina, zivis u USA cijelu vjecnost, zar mora neko da ti govori oko te stvari sta i kako?! Svi pokusavaju pomalo da utrpaju svoje favorite, moguce da malo pri tome pretjeraju i sa degradacijom onih stiva i autora koje ne favorizuju. Razumljivo je, ipak je Zagor kod nas nacionalna stvar. :D
Uglavnom, tvoja zemlja, tvoj novac i junak kojeg poznajes kao rijetko ko. Dakle, uradi onako kako mislis da je najbolje i ne slusaj nikoga, jer svi smo mi pomalu u pravu i istovremeno niko nije. ;)

Da, isto i samnom nisam ni ja 100% u pravu. Inace, jako uvazavam komentare ljudi koji kao i ja vole i poznaju Zagora. Da znam da ce Zagora mozda uzeti klinci onda bi obavezno krenuo samo s Bosellijem, ali moguca publika u Americi sigurno nisu klinci, tako da i klasicna ZZ mozda moze proci.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 05/06/2015 : 20:41:02  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa nije jos 100% sigurna, recimo 90%, iako je najavljena na kraju prve knjige. Debela je to knjiga i veliki financijski rizik, iako ja vjerujem u tu pricu. Za koji tjedan moram odluciti.

Odlično, onda ima još vremena za ubeđivanje.
Nema veze ni ta najava na kraju knjige, Zmija svakako treba da ide.
Samo kasnije, kad se Zagor ustali u USA, kao novi strip junak.

Eto lepo si naveo još jedan razlog zašto Zmija ne treba da ide kao druga. Debljina-cena. Rano je za šokirati amere koji su se navikli na 20 stranica stripa.

Znači udri Cibolu.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7125 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 05/06/2015 : 20:45:42  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Eto lepo si naveo još jedan razlog zašto Zmija ne treba da ide kao druga. Debljina-cena. Rano je za šokirati amere koji su se navikli na 20 stranica stripa.

Znači udri Cibolu.

Pa Cibola mi je u top 10 svih vemena, plus ima i Indijance, plus Atlantidu i Chairollu u zivotnoj formi. Evo, sad ce KW... cujem ga!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 05/06/2015 : 20:52:46  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Evo, sad ce KW... cujem ga!

Šta? Ma nisam ja pominjao Cibolu Kinže, to mi nagor hakovao account.

Uaaa Boselli!!!
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3463 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 05/06/2015 : 21:01:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

quote:
Originally posted by Zoroasterixx

Najbolje bi bilo ići od početka, jedan integral sa Zasjedom u šumi, Nestalim Totemom, Velikim Marcusom, Žutim Gavranom...

Bože sačuvaj. Nadam se da trollaš, jer bi takvo što bilo ravno samoubojstvu.

Šala, naravno :D
Inače nitko ovdje ne spominje najbolju epizodu, i nju svakako treba objaviti ako je moguće, Demone Ludila. Prije nje naravno Svemirsku braću radi kontinuiteta.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25319 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/06/2015 : 21:07:26  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ma vidi nesto...Citas Zagora vec preko 30 godina, zivis u USA cijelu vjecnost, zar mora neko da ti govori oko te stvari sta i kako?

Ja se sad u ovoj rečenici nekako prepoznajem... Zato što sam se osvrnuo na ljude u USA. Ali dobro, Zagora čitam već 33 godine, pa bar jedan uslov ispunjavam.

Ja sam D.J.-u i rekao da ću mu preporučiti nešto iako je on već odlučio. Pa sam malo izanalizirao par stvari (pošto sam malo nešto učio ispitivanje tržišta i marketing management) i to mu napisao. Mada, za tako nešto i nije bitno poznavanje tih stvari, vidim da mu je većina ljudi slično napisala.

Naravno da je firma njegova, novac je njegov i odluka je njegova, to nisam ni dovodio u pitanje. Ali eto, pošto je ovo forum, pričamo malo...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19698 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/06/2015 : 21:45:21  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ne brini Tintone! Dijamant nastaje pri velikom pritisku!

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 05/06/2015 : 22:00:21  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Onda "Hagothova moc"?
Atmosfera,mistika,horror,manji broj stranica,furka na tv serije koje su "IN" u Usa..tipa npr. "Supernatural" koje gledam vec 10 godina....
"Zmija" ipak kad se stavi na vagu dosta tezi i zbog tog zavrsetka..hm..hm...valja probat...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 05/06/2015 : 23:18:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Eh... Osveta Vudu sa Mari Lavo i Gambit... Da ti Laurenti mlatne naslovnicu sa ove dvije, oskudnije obucene i Zagorom u centru, pola tiraza bi kupili tinejdzeri u prednarudzbi. A ti izdajes Zimsku Zmiju, gdje nasa junacina bjezi od djevojke ??? Pa ni one njihove superherojske nesrece to ne rade.
Da mi je cilj da zaradim i prosirim zagoromaniju po bijelom svijetu, tako bih uradio. Ali, posto ti ulazes novac, a ja samo kupujem 1 primjerak, bice dobra i Zimska Zmija, jer vec sa ovom Morskom stravom i idejom angazovanja Rubinija, imas moju bezrezervnu podrsku koliko god projekat trajao.

quote:

Bilo bi zaista hrabro objaviti jedan strip u USA koji je nacrtao Chiarolla ili Laurenti(a da nije Osveta vudu, gdje je on prvi i poslednji put bio iznadprosjecno dobar).
Tu treba imati muda veca nego Zagor.

I ovdje isto vazi. Carstvo Songhay-a u jednoj knjizi sa Povratkom Kaina (tricavih 470ak strana), u verziji sa 2 naslovnice, jedna Laurentijeva sa Madam Lavo, druga Rubinijeva sa Kainom, i da nastane ludilo, ima da se biju oko kupovine. Samo naglasiti ovoj dvojici da crtaju Zagora kao superheroja na naslovnicama.

Edited by - Elderane84 on 05/06/2015 23:24:04
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22322 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 05/06/2015 : 23:27:13  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja se sad u ovoj rečenici nekako prepoznajem...

Naravno da nisam mislio samo na tebe vec na sve nas zajedno.

quote:

Mada, za tako nešto i nije bitno poznavanje tih stvari, vidim da mu je većina ljudi slično napisala.

Da, primjetna je promjena forumske generacije u zadnje vrijeme, boselllijevci su vec neko vrijeme najglasniji. Ne mislim samo ovdje vec uopste na forumu. I to je ok, ali nije u redu da se sada odjednom omalozavaju Nolitta i Ferri, izmedju ostalih, prozivajuci ih kao da su neki drugorazredni Zagorovi autori koji su radili laku noc price za malu djecu. Iako ce to vecina direktno negirati, indirektno to cesto potvrdjuju. Kritike Ferriju na novim radovima su razumljive i opravdane, ali spustati njegov rad iz sedamdesetih i osamdesetih, i stavljati ga cak ispod nekih zaista kontroverznih crtaca, jednostavno je besmisleno.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 05/06/2015 : 23:36:37  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Evo, sad ce KW... cujem ga!

Šta? Ma nisam ja pominjao Cibolu Kinže, to mi nagor hakovao account.

Uaaa Boselli!!!

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 05/06/2015 : 23:43:33  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Znači udri Cibolu.

Pa Cibola mi je u top 10 svih vemena, plus ima i Indijance, plus Atlantidu i Chairollu u zivotnoj formi. Evo, sad ce KW... cujem ga!

Uh, sviđa mi se kako razmišljaš.

Ne znam od kud mi to da ti je Zimska zmija najjača. Vjerojatno zbog onog tvog stripa "Zbogom Darkwoode".

Supermike ti je jako draga priča, ako se ne varam.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7125 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 05/06/2015 : 23:57:12  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elderane84

Eh... Osveta Vudu sa Mari Lavo i Gambit... Da ti Laurenti mlatne naslovnicu sa ove dvije, oskudnije obucene i Zagorom u centru, pola tiraza bi kupili tinejdzeri u prednarudzbi. A ti izdajes Zimsku Zmiju, gdje nasa junacina bjezi od djevojke ??? Pa ni one njihove superherojske nesrece to ne rade.
Da mi je cilj da zaradim i prosirim zagoromaniju po bijelom svijetu, tako bih uradio. Ali, posto ti ulazes novac, a ja samo kupujem 1 primjerak, bice dobra i Zimska Zmija, jer vec sa ovom Morskom stravom i idejom angazovanja Rubinija, imas moju bezrezervnu podrsku koliko god projekat trajao.

quote:

Bilo bi zaista hrabro objaviti jedan strip u USA koji je nacrtao Chiarolla ili Laurenti(a da nije Osveta vudu, gdje je on prvi i poslednji put bio iznadprosjecno dobar).
Tu treba imati muda veca nego Zagor.

I ovdje isto vazi. Carstvo Songhay-a u jednoj knjizi sa Povratkom Kaina (tricavih 470ak strana), u verziji sa 2 naslovnice, jedna Laurentijeva sa Madam Lavo, druga Rubinijeva sa Kainom, i da nastane ludilo, ima da se biju oko kupovine. Samo naglasiti ovoj dvojici da crtaju Zagora kao superheroja na naslovnicama.

Ovo me ubilo!
Ona ideja s Povratkom Caina i Carstvom Songhaya u jednoj knjizi je odlicna.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7125 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 05/06/2015 : 23:58:43  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ja se sad u ovoj rečenici nekako prepoznajem...

Naravno da nisam mislio samo na tebe vec na sve nas zajedno.

quote:

Mada, za tako nešto i nije bitno poznavanje tih stvari, vidim da mu je većina ljudi slično napisala.

Da, primjetna je promjena forumske generacije u zadnje vrijeme, boselllijevci su vec neko vrijeme najglasniji. Ne mislim samo ovdje vec uopste na forumu. I to je ok, ali nije u redu da se sada odjednom omalozavaju Nolitta i Ferri, izmedju ostalih, prozivajuci ih kao da su neki drugorazredni Zagorovi autori koji su radili laku noc price za malu djecu. Iako ce to vecina direktno negirati, indirektno to cesto potvrdjuju. Kritike Ferriju na novim radovima su razumljive i opravdane, ali spustati njegov rad iz sedamdesetih i osamdesetih, i stavljati ga cak ispod nekih zaista kontroverznih crtaca, jednostavno je besmisleno.

KW, nemoj da ih biješ, ne znaju sto rade!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7125 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 06/06/2015 : 00:01:42  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

quote:

quote:

quote:

Znači udri Cibolu.

Uh, sviđa mi se kako razmišljaš.

Ne znam od kud mi to da ti je Zimska zmija najjača. Vjerojatno zbog onog tvog stripa "Zbogom Darkwoode".

Supermike ti je jako draga priča, ako se ne varam.

Ma prvi Supermike ce ici sigurno! Evo bas sinoc sam racunao koliko bi stranica imala knjiga sa oba dvije Supermikeove price... Preko 600!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 06/06/2015 : 00:26:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Salu na stranu, ja se nadam da ce ekipa iz ovih krajeva kupiti bar pola tiraza svakog broja. Nikad ni u jedno izdanje Zagora nije ulozeno ovoliko fanovskog truda, a engleski jezik ne bi trebao biti prepreka. Plus si jeftiniji od Libelusa, cak i sa postarinom.
Go to Top of Page
Page: of 135 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000