forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 13/06/2015 : 15:18:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Super, evo meni se ne sviđa npr. predsjednik malonogometnog saveza koprivnice, idem na tekme urlati ZDS, i nacrtati kukaste križeve i tući ljude na stadionu ali sve je to sa "pravednim ciljem borbe protiv mafije".
Koja glupost.

Kažem, ponovo - ovdje je isključivo riječ o veličanju ustaštva, ali ipak to ne mogu oni koji to rade reći otvoreno pa onda to masiraju u nekakvu borbu protiv mamića.

Kakav primitivizam.

Krivo mislis... to je borba protiv mamica i sukera jer nemaju normalne argumente, vec su toliko nenormalni da vicu ZDS i crtaju svastike okolo...ma oni ne znaju sami ciji su a kamoli stahoce... okrecu se sami protiv sebe...
Da sam na mjestu sukera i mamica neznam kako bi mirno spavao... nedaj Boze ali doci ce ih glave splitski narkic neki sigurno...to nisu normalni ljudi.
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4622 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 13/06/2015 : 15:21:48  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Heyoka

quote:
Originally posted by jaki

u hrvatskoj fašizma ima na kapaljku ali antifašista ima na bacanje.što bi ti ljudi radili kad ne bi pronalazili fašizam?
normalno da je ovo upereno protiv hns-a i da nema veze sa fašizmom.
svako oružje protiv nadmočnog protivnika se koristi pa makar ono bilo i sramotno.

Yeah, right. To ti je, druže, ono što ja zovem "Borussia Dortmund"-propaganda - crno-žuta prodaja muda pod bubrege. Ono čega u Hrvatskom ima na bacanje je "herojska" borba protiv nekog imaginarnog, nepostojećeg i davno sahranjenog komunizma i 25 godina nepostojeće Jugoslavije. Čovjek bi rekao da svi ti silni borci protiv komunizma žive u strahu da će ih KGB-ovi i KOS-vi agenti likvidirati, razdrlje košulju i viču: "Pucajte, komunisti, ne bojim vas se!" I sve bi to bilo super da komunizma i komunista ima.

Ljubljenje nacizma se minimalizira, tretira kao eksces za koji su opet krivi oni koji uperuju prst u to umjesto onih koji su to izazvali. Refleks usađen devedesetih.

očigledo nismo čitali iste vijesti o ponašanju beiha navijača
[/quote]

@Igor - ne kontaš ti ništa.
[/quote]

kontam ja majstore da su u komšije trešnje slađe

pa si se tu našao komentirat o hrvatskim navijačima i proglašavat ih nacistima

a istovremeno jučerašnji nacizam beiha navijača umanjiti na citiram:glupani kretenski

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

vešmašina
Average Member

599 Posts

Member since 12/10/2013

Posted - 13/06/2015 : 15:21:49  Show Profile Show Extended Profile  Send vešmašina a Private Message  Reply with Quote
a možda i zadarski narkić?

ili neki zadarski klošar koji nema radnog staža, zgubidan je, ne zna razlikovati lopova i razbojnika, asocijalan je i iskompleksiran, mrzi određeni grad i određenu regiju makar se i on nalazio u njoj...

ima nenormalnih svakakvih...
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 13/06/2015 : 15:23:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
http://www.index.hr/sport/clanak/brbic-zbog-nekih-uzvanika-hnsa-odlucili-smo-da-nam-nije-mjesto-na-poljudu-/825325.aspx

Evo i neka sad netko kaze da je ovaj normalan covjek?!
Ovo je poremecena osoba.

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4622 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 13/06/2015 : 15:23:13  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dudley Smith

Mislim da je jasno da je svastika nacrtana isključivo s ciljem da se našteti savezu i njegovim vođama, jer njihovi protivnici znaju da je ono što se u nogometu najžešće kažnjava upravo "fašizam", "rasizam" i ostali -izmi (za razliku od mita, korupcije i ostalog kriminala koji se toleriraju), te se nadaju da će zbog mogućeg financijskog udarca kojeg bi izbacivanje polučilo, Mamić & co. otići iz našeg nogometa (o tome je li ovo najbolji način borbe, drugom prilikom). Ovo kao propagiranje fašizma mogu vidjeti samo oni koji prate nogomet u onih tjedan dana koliko Hrvatska igra na nekom prvenstvu ili dežurni lovci na "fašističke" vještice koji jedva čekaju priliku da Hrvatsku proglase "fašističkom" državom.

Ako će ovo rezultirati odlaskom mafije s čela saveza, makar po cijenu izbacivanja s Eura, podržavam. Nažalost, bojim se da će ovo samo ojačati njihove pozicije.

u svemu se slažem,osim u boldanom

ovaj puta cilj ne opravdava sredstvo

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 13/06/2015 : 15:26:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vešmašina

a možda i zadarski narkić?

ili neki zadarski klošar koji nema radnog staža, zgubidan je, ne zna razlikovati lopova i razbojnika, asocijalan je i iskompleksiran, mrzi određeni grad i određenu regiju makar se i on nalazio u njoj...

ima nenormalnih svakakvih...

Reci mi to u facu masjtore
Ovako i ja trkeljat o tebi mogu svasta o nebitni covjece zvani vesmasina...je bas me boli patka sta misli tamo neki tip s nickom vesmasina
Kad mi kazes to u facu onda mozemo razgovarati, sta ja znam tko stoji iza nicka pokretni kontenjer...mozda neki klosar,propalica, narkoman blizu okolice zagreba
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 13/06/2015 : 15:27:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Koliko komentara a niti jedan ne govori o samoj jučerašnjoj utakmici. Jest da je bila loša, ali da je bila i najbolja svih vremena ostala bi u sjeni nakon onoga ispada koji ne zaslužuje svu tu pozornost. Vjerujem da takvu pozornost ne bi dobilo ni osvajanje naslova svjetskog prvaka Hrvatske nogometne reprezentacije, što samo potvrđuje točnost one stare izreke; dobar glas daleko se čuje a loš još puno dalje (ja bih rekao barem 10 puta).

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47389 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/06/2015 : 15:30:15  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Super, evo meni se ne sviđa npr. predsjednik malonogometnog saveza koprivnice, idem na tekme urlati ZDS, i nacrtati kukaste križeve i tući ljude na stadionu ali sve je to sa "pravednim ciljem borbe protiv mafije".
Koja glupost.

Kažem, ponovo - ovdje je isključivo riječ o veličanju ustaštva, ali ipak to ne mogu oni koji to rade reći otvoreno pa onda to masiraju u nekakvu borbu protiv mamića.

Kakav primitivizam.

baš se ne sičan da se hns nešto žalija kad je stanoviti igrač palija atmosferu na kraju jedne utakmice?
uostalon šta bi se i žalija kad in se precjednik slikaje na onom grobu jelda?
kad u biti svi oni svršavaju na tu simboliku.
a sad kad in je došlo glave onda je to terorizam.
biče isilovci i al qaeda ovo organizirali da sjebu bogobojazni rvacki katolički puk?
ma daj molin te nemoj.

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 13/06/2015 : 15:30:20  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
i kako sad to npr. izgleda kada netko vani to čita:Navijači reprezentacije jedne države ne žele tu državu na EURU, odnosno žele je izbaciti?!!
I to nna način da crtaju kukaste križeve?!!

Pa ja mislim, da kad to netko pročita stvarno misli da je tu netko lud.

Ponavljam - nema to veze sa "mafijom" nego jednostavno skupina primitivaca želi crtati kukaste križeve jer podržavaju tu ideologiju.

A i ponavljam - pa nema šanse da Šuker i Mamić odu. Dobili bi samo to da bi cijela garnitura ostala, a nas bi izbacili sa natjecanja.
I kako bi onda te budale koji su to radili sebi objasnili što su napravili?

Ma užas.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27136 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 13/06/2015 : 15:31:00  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ: Hrvatska ima vrlo ozbiljan problem s huliganima!
---------------------------------------------------
Moja draga predsjednice,Hrvatska ima najozbiljniji problem sa vodstvom hns i hr nogometa pa se nisi baš oglašavala.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 13/06/2015 : 15:32:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Koliko komentara a niti jedan ne govori o samoj jučerašnjoj utakmici. Jest da je bila loša, ali da je bila i najbolja svih vremena ostala bi u sjeni nakon onoga ispada koji ne zaslužuje svu tu pozornost. Vjerujem da takvu pozornost ne bi dobilo ni osvajanje naslova svjetskog prvaka Hrvatske nogometne reprezentacije, što samo potvrđuje točnost one stare izreke; dobar glas daleko se čuje a loš još puno dalje (ja bih rekao barem 10 puta).

To zbog ljudi vešmašina

Vesmasina jesi to ti?

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 13/06/2015 : 15:32:38  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

Koja glupost.

Kakav primitivizam.

baš se ne sičan da se hns nešto žalija kad je stanoviti igrač palija atmosferu na kraju jedne utakmice?
uostalon šta bi se i žalija kad in se precjednik slikaje na onom grobu jelda?
kad u biti svi oni svršavaju na tu simboliku.
a sad kad in je došlo glave onda je to terorizam.
biče isilovci i al qaeda ovo organizirali da sjebu bogobojazni rvacki katolički puk?
ma daj molin te nemoj.

Ma sve to stoji, naravno.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47389 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/06/2015 : 15:33:53  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vešmašina

quote:

mogu se vadit na ukazanje.
uostalom zašto ne.
milijuni hindu hodočasnika svake godine.
Split -novi Varanasi

propao biznis s međugorjem nakon izjava pape, zaista ne bi bilo loše razmisliti o tom.

i naravno obredno kupanje na bačama

obredno kupanje,okičeni slonovi,svete krave...
milina

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19784 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/06/2015 : 15:33:53  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

quote:

Koja glupost.

Kakav primitivizam.

Da sam na mjestu sukera i mamica neznam kako bi mirno spavao... nedaj Boze ali doci ce ih glave splitski narkic neki sigurno...to nisu normalni ljudi.

Pa ne bi ni ja mogao spavati da radim što oni rade.
Ali savjest nema svatko.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 13/06/2015 : 15:34:11  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Moja draga predsjednice,Hrvatska ima najozbiljniji problem sa vodstvom hns i hr nogometa pa se nisi baš oglašavala.

Dapace, ljubila se i grlila s njima prilikom predaje pehara za Kup..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47389 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/06/2015 : 15:35:00  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Dosadni ste s kmecanjem...odvojte se pa si napravite reprezentaciju hajduk split ako vam toliko smeta... samo se vi cujete.

očemo,čin svi igrači donesu stomatološke kartone

Evo sam si daoa da toga nisi ni svjestan, formulu po kojoj vi kmecavci pljujete ostale.... vesmasina napise tonki koliko zubiju imas, spomene stomatolsoki karton i dode kmecavac iwood i nastane mamicu cigane ili tonka krezubi
Tragdeija gdje ja zivim s kakvim ljudima....pa otici cu u svabiju u zivotu se necu ovdje vratiti izbrisati ovu seljačku i kriminalnu lopovsku drzavu s karte svijeta

moračeš prevest stomatološki karton na švabski

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19784 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/06/2015 : 15:35:05  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://www.index.hr/sport/clanak/brbic-zbog-nekih-uzvanika-hnsa-odlucili-smo-da-nam-nije-mjesto-na-poljudu-/825325.aspx

Evo i neka sad netko kaze da je ovaj normalan covjek?!
Ovo je poremecena osoba.

Normalno da je poremećen...svatko tko se rukuje sa Šuekrom i Vrbanovićem.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19784 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/06/2015 : 15:36:16  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by igor 12

quote:
Originally posted by Dudley Smith

Mislim da je jasno da je svastika nacrtana isključivo s ciljem da se našteti savezu i njegovim vođama, jer njihovi protivnici znaju da je ono što se u nogometu najžešće kažnjava upravo "fašizam", "rasizam" i ostali -izmi (za razliku od mita, korupcije i ostalog kriminala koji se toleriraju), te se nadaju da će zbog mogućeg financijskog udarca kojeg bi izbacivanje polučilo, Mamić & co. otići iz našeg nogometa (o tome je li ovo najbolji način borbe, drugom prilikom). Ovo kao propagiranje fašizma mogu vidjeti samo oni koji prate nogomet u onih tjedan dana koliko Hrvatska igra na nekom prvenstvu ili dežurni lovci na "fašističke" vještice koji jedva čekaju priliku da Hrvatsku proglase "fašističkom" državom.

Ako će ovo rezultirati odlaskom mafije s čela saveza, makar po cijenu izbacivanja s Eura, podržavam. Nažalost, bojim se da će ovo samo ojačati njihove pozicije.

u svemu se slažem,osim u boldanom

ovaj puta cilj ne opravdava sredstvo

Da, i ja tako mislim.
Prejak značaj ima svastika da bi se njome rušio kriminal.

Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 13/06/2015 : 15:37:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:

Podržavati ovako nešto radi borabe protiv HNS-a je fakat suludo.
Znači da nas izbace sa prvenstva i da se osramotimo pred cijelim svijetom, ispadamo fašisti i pljunemo na trud dečki iz repke zato što se ne slažemo s vodstvom? Pa tko može reći a je to normalno?!
A usput, zar stvarno netko misli da ako nas izbnace da će se mamić i Šuker maknuti?
Pa naravno da neće!
Sve bi ostalo isto smo bi pred cijelim svijetom ostali obilježeni kao skupina neciviliziranih huligana i primitivaca koja u 21. stolejću veliča fašizam
Borba protiv mafija?
SA KUKASTIM KRIŽEM?!!
Pa kakav mozak to može podržavati?

Nemojmo se zavaravati - nije ovo borba protiv mafije, ovo je veličanje fašizma od nekolicine najtežiš primitivaca koje teba pod hitno iskorijeniti.

Ne znam baš. Ja sam malo zavirio na forum.hr gdje pišu ljudi koji su se maximalno dali u borbu protiv Mamića i HNS-a.
Uglavnom oni su svim srcem za ovu metodu i smatraju da će izbacivanjem reprezentacije zadati snažan udarac Mamiću.
Čak sam vidio par likova koji tvrde sa su politički skroz ulijevo, ali podržavaju čin.

Mislim da idu do samog kraja s tom borbom. Jedini način da se HNS osigura od ovakvih ekscesa je da sve utakmice igraju pred praznim stadionom u Švicarskoj.
Protiv Bugarske će opet namjerno urlati ZDS i to će biti kraj što se tiče odlaska u Francusku, ako ovo već nije.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19784 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/06/2015 : 15:38:15  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:

I primala obilne novce za kampanju.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 13/06/2015 : 15:38:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Dosadni ste s kmecanjem...odvojte se pa si napravite reprezentaciju hajduk split ako vam toliko smeta... samo se vi cujete.

očemo,čin svi igrači donesu stomatološke kartone

Evo sam si daoa da toga nisi ni svjestan, formulu po kojoj vi kmecavci pljujete ostale.... vesmasina napise tonki koliko zubiju imas, spomene stomatolsoki karton i dode kmecavac iwood i nastane mamicu cigane ili tonka krezubi
Tragdeija gdje ja zivim s kakvim ljudima....pa otici cu u svabiju u zivotu se necu ovdje vratiti izbrisati ovu seljačku i kriminalnu lopovsku drzavu s karte svijeta

moračeš prevest stomatološki karton na švabski

Ma ne treba, kad me bude stomatolog pregledavao samo se isplazim i kazem kmeeeeeeeeeeeeeee...vjerujem da ce odma znati o cemu je rijec
Deportirat ce me odma nazad
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 13/06/2015 : 15:39:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:

Jos najbolje da ce s brbicem i brankicom
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 13/06/2015 : 15:42:00  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Naravno da je jedini cilj rusenje vrhuske hns-a, i nastupilo je vrijeme kada se sredstva ne biraju..jedini nacin je da im 'uzmes' repku..jer na bilo kakvu kritiku, prozivanja oni bi samo odgovorili "pa sto vi hocete, imamo reprezentaciju koja je u prvih deset na svijetu"..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 13/06/2015 : 15:46:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Pazi ti da i ste strane ne bude " ne biranje sredstava " i da vam ne bude vi nama repku mi vama hajduk...pa cete moci igrati ligu cetri kafica.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19784 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/06/2015 : 15:47:43  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

i kako sad to npr. izgleda kada netko vani to čita:Navijači reprezentacije jedne države ne žele tu državu na EURU, odnosno žele je izbaciti?!!
I to nna način da crtaju kukaste križeve?!!

Pa ja mislim, da kad to netko pročita stvarno misli da je tu netko lud.

Ponavljam - nema to veze sa "mafijom" nego jednostavno skupina primitivaca želi crtati kukaste križeve jer podržavaju tu ideologiju.

A i ponavljam - pa nema šanse da Šuker i Mamić odu. Dobili bi samo to da bi cijela garnitura ostala, a nas bi izbacili sa natjecanja.
I kako bi onda te budale koji su to radili sebi objasnili što su napravili?

Ma užas.

Mladjo, previše banaliziraš i to očito jer ne shvaćaš dovoljno ozbiljno stanje u nogometu.
Nema ovo veze s neonacizmom iako nije istina što akže jaki da toga nema ovdje, nego jednostavno ovo nije primjer toga.
Ali nije to pravi oblik borbe.

Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.06 seconds. Snitz Forums 2000