forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 15/06/2015 : 22:32:58  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Kuki je bio na travnjaku jos 2 dana prije utakmice:

http://www.jutarnji.hr/video--nove-snimke-s-poljuda-svastika-se-na-travnjaku-vidjela-dva-dana-prije-utakmice-s-italijom-/1366770/

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19782 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 15/06/2015 : 22:59:29  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ostojic podijelio par verbalnih šamara ekipi iz HNS-a.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 15/06/2015 : 23:29:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
Ostojić je ipak rođeni Splićanin, sramota je da niko ko je opozicija HNS-u nije pozvan u emisiju pa je on mora reć par besida. Onaj Pezzi je toliki propuh, u penziji je triba bit prije 10 godina, njemu ništa nije jasno, sramotno, samo se javlja i ono, ispričava se, a ni riči zašto je to tako. I on da predstavlja Split? Neki dida kojemu je svastika odzvonila pošto se osobno borija u 2 sv. ratu . Umisto da je reka da su ljudi ode toliko ogorčeni tiranijom HNS-a da nema povratka a on se ispričava...kako loše...a Jandroković...ej...

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47388 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/06/2015 : 23:37:01  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Ostojič ih uneredija.

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19782 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 15/06/2015 : 23:37:44  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Nigdje u medijima i nije spomenut možebitni razlog te svastike.
Svi samo natucaju o fašizmu kojeg treba spriječiti (a u biti ih je briga jedino za nekakvu srmaotu u Europi).
A tek Kolindin komentar na situaciju, ja nisam mogao vjerovati.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47388 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/06/2015 : 23:37:59  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
i eto saznali smo da je javljeno hns-u 23 minute prije da se vidi kuki.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47388 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/06/2015 : 23:39:09  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Nigdje u medijima i nije spomenut možebitni razlog te svastike.
Svi samo natucaju o fašizmu kojeg treba spriječiti (a u biti ih je briga jedino za nekakvu srmaotu u Europi).
A tek Kolindin komentar na situaciju, ja nisam mogao vjerovati.

a ona izjavila da je bilo fantastično navijanje kad je bila na prošlu utakmicu.

Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32402 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 16/06/2015 : 01:39:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

čelnici hns su kriminalna udruga i njih je trebala srezati vlast a kako se to vlasti ne radi(jedni jer su s njima u simbiozi a drugi jer im odgovara nered u nogometu kojeg vodi suprotna politička opcija)ostalo je na hajduku i pojedincima da se bore protiv uzurpatora hr nogometa.
ovaj pojedinac(ili grupa)su možda izabrali kretenski način borbe u kojoj će pacijentu odsjeći ruku umjesto podrezati nokte ali oni se ipak bore.
bolje i ovako nego nikako.

Citajuci ovaj post, nekako mi nesto nije jasno. Kakva vlast ili stranka, da nekog il nesto srezu? U demokratskoj drzavi, za to je sudstvo nadlezno. Sudstvo mora bit nezavisno, Hrvatska je i to kao i ostale kriterije ispunila. Zato ste sad u EU. Pa nije A.Merkel strpalu Uli Hoeneßa u zatvor. Porezna uprava, koja je takodjer nezavisna, imala je sumnju protiv njega i dala ga na sud. I zbogom. Sud mu je sudio, ne Andji il p.uprava. Ko u vas imenuje sudce i drzavne odvjetnike? Sad mi samo recite, predsjednik ili premijer. Citajuci jakijin post, da ne znam, nagadjao bi il se radi o bivsemu DDR ili nekoj africkoj vukojebini, iskreno, pomislio mozda in na BH.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47388 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/06/2015 : 01:45:30  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tutta

quote:

čelnici hns su kriminalna udruga i njih je trebala srezati vlast a kako se to vlasti ne radi(jedni jer su s njima u simbiozi a drugi jer im odgovara nered u nogometu kojeg vodi suprotna politička opcija)ostalo je na hajduku i pojedincima da se bore protiv uzurpatora hr nogometa.
ovaj pojedinac(ili grupa)su možda izabrali kretenski način borbe u kojoj će pacijentu odsjeći ruku umjesto podrezati nokte ali oni se ipak bore.

Citajuci ovaj post, nekako mi nesto nije jasno. Kakva vlast ili stranka, da nekog il nesto srezu? U demokratskoj drzavi, za to je sudstvo nadlezno. Sudstvo mora bit nezavisno, Hrvatska je i to kao i ostale kriterije ispunila. Zato ste sad u EU. Pa nije A.Merkel strpalu Uli Hoeneßa u zatvor. Porezna uprava, koja je takodjer nezavisna, imala je sumnju protiv njega i dala ga na sud. I zbogom. Sud mu je sudio, ne Andji il p.uprava. Ko u vas imenuje sudce i drzavne odvjetnike? Sad mi samo recite, predsjednik ili premijer. Citajuci jakijin post, da ne znam, nagadjao bi il se radi o bivsemu DDR ili nekoj africkoj vukojebini, iskreno, pomislio mozda in na BH.

čekaj,jel ti ozbiljno ovo misliš ili se zajebavaš?

Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 16/06/2015 : 03:49:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

Koje je poenta ići od grada do grada i igrati na praznom stadionu? Mislim, ako je već prazan, onda je Maksimir najbolja opcija, taj je prazan, pa je prazan :D

Čovjek dođe u kafić i kaže konobaru "molim vas kavu sa šlagom", konobar odgovara "Nemamo šlaga. Jel' može bez mlijeka"?

Gručov tip zajebancije pali u svim prilikama, a pogotovo ovakvim.

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4603 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 16/06/2015 : 08:23:38  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
možda je malo naivno ovo sa sudstvom u Hrvatskoj, ali u biti je u pravu. šta bi bilo da sad ova vlast rastjera bandu iz HNS-a. Odmah bi bili optuženi da se mješaju u sport, a i uefa bi odmah reagirala.
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by Tutta

quote:

čekaj,jel ti ozbiljno ovo misliš ili se zajebavaš?

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 16/06/2015 : 08:54:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Tek tada bi bili izbačeni da vlast umiješa svoje prste. Najnoviji takav slučaj dolazi iz Indonezije koja je baš zbog takvih stvari izbačena iz azijskih kvalifikacija za iduće SP.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4603 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 16/06/2015 : 11:02:25  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
a bilo je nešto i u Makedoniji
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47388 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/06/2015 : 11:20:05  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
znači normalno je da nogometni savez drži jedna politička stranka a politika se ne smi mišat u njega.
ala logike u pm.

Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4603 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 16/06/2015 : 11:55:44  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
normalno da nije, ali to je uefa dozvolila.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47388 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/06/2015 : 12:15:31  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
šta ima to uefa dozvoljavat ili ne dozvoljavat?
valjda se može u statut hns-a stavit da ne smiju bit članovi stranke?
šta se onda iščuđavate šta se događaju sranja?

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 16/06/2015 : 13:26:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor-te-nay

Ostojić je ipak rođeni Splićanin, sramota je da niko ko je opozicija HNS-u nije pozvan u emisiju pa je on mora reć par besida. Onaj Pezzi je toliki propuh, u penziji je triba bit prije 10 godina, njemu ništa nije jasno, sramotno, samo se javlja i ono, ispričava se, a ni riči zašto je to tako. I on da predstavlja Split? Neki dida kojemu je svastika odzvonila pošto se osobno borija u 2 sv. ratu . Umisto da je reka da su ljudi ode toliko ogorčeni tiranijom HNS-a da nema povratka a on se ispričava...kako loše...a Jandroković...ej...

Pezzi je retaj. Otisa u penziju
Ali jebi ga,ugovor o djelu pa i dalje mlati praznu slamu
Najveći grebator i žicar u povijesti.

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4603 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 16/06/2015 : 13:36:46  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Jedina alternativa Mamiću je Štimac a obojica su HDZ ili nešto slično. Jednostavno nema u nogometu neke opozicije. normalni politikom neopterećeni ko Boban i Bilić imaju drugog pametnijeg posla.
quote:

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12770 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 16/06/2015 : 14:02:58  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kao što ne smjeli biti članovi NO, direktori i ravnatelji raznih poduzeća, ravnatelji škola, bolnica, vrtića... da ne nabrajam dalje.
A je li tako?

Have mercy
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47388 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/06/2015 : 14:07:29  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

quote:

Kao što ne smjeli biti članovi NO, direktori i ravnatelji raznih poduzeća, ravnatelji škola, bolnica, vrtića... da ne nabrajam dalje.
A je li tako?

jeste. a i tu je večina ,zna se

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12770 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 16/06/2015 : 14:14:21  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
I bolje da je tako

Have mercy
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47388 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/06/2015 : 14:20:01  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
šta je bolje?
bolje ti je osuđivat tvoje navijače šta gaze izraelsku zastavu i urlaju pizdarije nego se petljat u nešto šta ne znaš i šta te se u biti ne tiče.

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12770 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 16/06/2015 : 14:23:12  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Nisu to moji navijači.
Zašto me se ne bi ticala Hrvatska ako živim u BiH?
Uostalom više je moja nego tvoja.

Have mercy
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47388 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/06/2015 : 14:26:04  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

Nisu to moji navijači.
Zašto me se ne bi ticala Hrvatska ako živim u BiH?
Uostalom više je moja nego tvoja.

a ne živiš u Beha?
to nije ticanje to je petljanje.
imaš više dionica i nekretnina?

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12770 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 16/06/2015 : 14:34:50  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Jebena ti logika! Španjolac u Italiji ne bi smio navijat za Španjolsku?
Grk u Americi za Grčku...
Ja za razliku od tebe barem volim ovu i ovakvu hrvatsku vrstu, koja je godinama super uspješna.
A za Hajduka me zaboli karina...

I da, imam i nekretnine u Hrvatskoj i hrvatske dokumente i ostalo...
Dionice nemam

Have mercy
Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.04 seconds. Snitz Forums 2000