Author |
Topic |
dante
Senior Member
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19782 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 15/06/2015 : 22:59:29
|
Ostojic podijelio par verbalnih šamara ekipi iz HNS-a. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Zagor-te-nay
Senior Member
Croatia
2457 Posts
Member since 03/05/2006 |
Posted - 15/06/2015 : 23:29:33
|
Ostojić je ipak rođeni Splićanin, sramota je da niko ko je opozicija HNS-u nije pozvan u emisiju pa je on mora reć par besida. Onaj Pezzi je toliki propuh, u penziji je triba bit prije 10 godina, njemu ništa nije jasno, sramotno, samo se javlja i ono, ispričava se, a ni riči zašto je to tako. I on da predstavlja Split? Neki dida kojemu je svastika odzvonila pošto se osobno borija u 2 sv. ratu . Umisto da je reka da su ljudi ode toliko ogorčeni tiranijom HNS-a da nema povratka a on se ispričava...kako loše...a Jandroković...ej... |
Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47388 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19782 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 15/06/2015 : 23:37:44
|
Nigdje u medijima i nije spomenut možebitni razlog te svastike. Svi samo natucaju o fašizmu kojeg treba spriječiti (a u biti ih je briga jedino za nekakvu srmaotu u Europi). A tek Kolindin komentar na situaciju, ja nisam mogao vjerovati. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47388 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47388 Posts
Posted - 15/06/2015 : 23:39:09
|
quote: Originally posted by tinton
Nigdje u medijima i nije spomenut možebitni razlog te svastike. Svi samo natucaju o fašizmu kojeg treba spriječiti (a u biti ih je briga jedino za nekakvu srmaotu u Europi). A tek Kolindin komentar na situaciju, ja nisam mogao vjerovati.
a ona izjavila da je bilo fantastično navijanje kad je bila na prošlu utakmicu. |
narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32402 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 16/06/2015 : 01:39:58
|
quote: Originally posted by jaki
čelnici hns su kriminalna udruga i njih je trebala srezati vlast a kako se to vlasti ne radi(jedni jer su s njima u simbiozi a drugi jer im odgovara nered u nogometu kojeg vodi suprotna politička opcija)ostalo je na hajduku i pojedincima da se bore protiv uzurpatora hr nogometa. ovaj pojedinac(ili grupa)su možda izabrali kretenski način borbe u kojoj će pacijentu odsjeći ruku umjesto podrezati nokte ali oni se ipak bore. bolje i ovako nego nikako.
Citajuci ovaj post, nekako mi nesto nije jasno. Kakva vlast ili stranka, da nekog il nesto srezu? U demokratskoj drzavi, za to je sudstvo nadlezno. Sudstvo mora bit nezavisno, Hrvatska je i to kao i ostale kriterije ispunila. Zato ste sad u EU. Pa nije A.Merkel strpalu Uli Hoeneßa u zatvor. Porezna uprava, koja je takodjer nezavisna, imala je sumnju protiv njega i dala ga na sud. I zbogom. Sud mu je sudio, ne Andji il p.uprava. Ko u vas imenuje sudce i drzavne odvjetnike? Sad mi samo recite, predsjednik ili premijer. Citajuci jakijin post, da ne znam, nagadjao bi il se radi o bivsemu DDR ili nekoj africkoj vukojebini, iskreno, pomislio mozda in na BH.
|
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47388 Posts
Posted - 16/06/2015 : 01:45:30
|
quote: Originally posted by Tutta
čelnici hns su kriminalna udruga i njih je trebala srezati vlast a kako se to vlasti ne radi(jedni jer su s njima u simbiozi a drugi jer im odgovara nered u nogometu kojeg vodi suprotna politička opcija)ostalo je na hajduku i pojedincima da se bore protiv uzurpatora hr nogometa. ovaj pojedinac(ili grupa)su možda izabrali kretenski način borbe u kojoj će pacijentu odsjeći ruku umjesto podrezati nokte ali oni se ipak bore. bolje i ovako nego nikako.
Citajuci ovaj post, nekako mi nesto nije jasno. Kakva vlast ili stranka, da nekog il nesto srezu? U demokratskoj drzavi, za to je sudstvo nadlezno. Sudstvo mora bit nezavisno, Hrvatska je i to kao i ostale kriterije ispunila. Zato ste sad u EU. Pa nije A.Merkel strpalu Uli Hoeneßa u zatvor. Porezna uprava, koja je takodjer nezavisna, imala je sumnju protiv njega i dala ga na sud. I zbogom. Sud mu je sudio, ne Andji il p.uprava. Ko u vas imenuje sudce i drzavne odvjetnike? Sad mi samo recite, predsjednik ili premijer. Citajuci jakijin post, da ne znam, nagadjao bi il se radi o bivsemu DDR ili nekoj africkoj vukojebini, iskreno, pomislio mozda in na BH.
čekaj,jel ti ozbiljno ovo misliš ili se zajebavaš? |
|
|
|
DKoor
Senior Member
Croatia
1593 Posts
Member since 18/12/2006 |
Posted - 16/06/2015 : 03:49:11
|
quote: Originally posted by Jasko
Koje je poenta ići od grada do grada i igrati na praznom stadionu? Mislim, ako je već prazan, onda je Maksimir najbolja opcija, taj je prazan, pa je prazan :D
Čovjek dođe u kafić i kaže konobaru "molim vas kavu sa šlagom", konobar odgovara "Nemamo šlaga. Jel' može bez mlijeka"?
Gručov tip zajebancije pali u svim prilikama, a pogotovo ovakvim. |
Moje aukcije u prodaji |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4603 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 16/06/2015 : 08:23:38
|
možda je malo naivno ovo sa sudstvom u Hrvatskoj, ali u biti je u pravu. šta bi bilo da sad ova vlast rastjera bandu iz HNS-a. Odmah bi bili optuženi da se mješaju u sport, a i uefa bi odmah reagirala. quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by Tutta
čekaj,jel ti ozbiljno ovo misliš ili se zajebavaš?
|
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 16/06/2015 : 08:54:02
|
Tek tada bi bili izbačeni da vlast umiješa svoje prste. Najnoviji takav slučaj dolazi iz Indonezije koja je baš zbog takvih stvari izbačena iz azijskih kvalifikacija za iduće SP. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4603 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47388 Posts
Posted - 16/06/2015 : 11:20:05
|
znači normalno je da nogometni savez drži jedna politička stranka a politika se ne smi mišat u njega. ala logike u pm. |
|
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4603 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47388 Posts
Posted - 16/06/2015 : 12:15:31
|
šta ima to uefa dozvoljavat ili ne dozvoljavat? valjda se može u statut hns-a stavit da ne smiju bit članovi stranke? šta se onda iščuđavate šta se događaju sranja? |
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 16/06/2015 : 13:26:26
|
quote: Originally posted by Zagor-te-nay
Ostojić je ipak rođeni Splićanin, sramota je da niko ko je opozicija HNS-u nije pozvan u emisiju pa je on mora reć par besida. Onaj Pezzi je toliki propuh, u penziji je triba bit prije 10 godina, njemu ništa nije jasno, sramotno, samo se javlja i ono, ispričava se, a ni riči zašto je to tako. I on da predstavlja Split? Neki dida kojemu je svastika odzvonila pošto se osobno borija u 2 sv. ratu . Umisto da je reka da su ljudi ode toliko ogorčeni tiranijom HNS-a da nema povratka a on se ispričava...kako loše...a Jandroković...ej...
Pezzi je retaj. Otisa u penziju Ali jebi ga,ugovor o djelu pa i dalje mlati praznu slamu Najveći grebator i žicar u povijesti. |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4603 Posts
Posted - 16/06/2015 : 13:36:46
|
Jedina alternativa Mamiću je Štimac a obojica su HDZ ili nešto slično. Jednostavno nema u nogometu neke opozicije. normalni politikom neopterećeni ko Boban i Bilić imaju drugog pametnijeg posla.quote: Originally posted by lwood
šta ima to uefa dozvoljavat ili ne dozvoljavat? valjda se može u statut hns-a stavit da ne smiju bit članovi stranke? šta se onda iščuđavate šta se događaju sranja?
|
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12770 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 16/06/2015 : 14:02:58
|
quote: Originally posted by lwood
šta ima to uefa dozvoljavat ili ne dozvoljavat? valjda se može u statut hns-a stavit da ne smiju bit članovi stranke? šta se onda iščuđavate šta se događaju sranja?
Kao što ne smjeli biti članovi NO, direktori i ravnatelji raznih poduzeća, ravnatelji škola, bolnica, vrtića... da ne nabrajam dalje. A je li tako? |
Have mercy |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47388 Posts
Posted - 16/06/2015 : 14:07:29
|
quote: Originally posted by izivko
quote: Originally posted by lwood
Kao što ne smjeli biti članovi NO, direktori i ravnatelji raznih poduzeća, ravnatelji škola, bolnica, vrtića... da ne nabrajam dalje. A je li tako?
jeste. a i tu je večina ,zna se |
|
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12770 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47388 Posts
Posted - 16/06/2015 : 14:20:01
|
šta je bolje? bolje ti je osuđivat tvoje navijače šta gaze izraelsku zastavu i urlaju pizdarije nego se petljat u nešto šta ne znaš i šta te se u biti ne tiče. |
|
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12770 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47388 Posts
Posted - 16/06/2015 : 14:26:04
|
quote: Originally posted by izivko
Nisu to moji navijači. Zašto me se ne bi ticala Hrvatska ako živim u BiH? Uostalom više je moja nego tvoja.
a ne živiš u Beha? to nije ticanje to je petljanje. imaš više dionica i nekretnina? |
|
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12770 Posts
Posted - 16/06/2015 : 14:34:50
|
Jebena ti logika! Španjolac u Italiji ne bi smio navijat za Španjolsku? Grk u Americi za Grčku... Ja za razliku od tebe barem volim ovu i ovakvu hrvatsku vrstu, koja je godinama super uspješna. A za Hajduka me zaboli karina...
I da, imam i nekretnine u Hrvatskoj i hrvatske dokumente i ostalo... Dionice nemam |
Have mercy |
|
|
Topic |
|