forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Serije & co.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 261

going going
Advanced Member

Serbia
12307 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 22/06/2015 : 19:58:03  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

Startovao True Detective Season 2

Gledam veceras .

A ja bas danas odgledao prvu epizodu prve sezone po prvi put. I svidja mi se ono sto vidim!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26055 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/06/2015 : 20:26:33  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

quote:
Originally posted by manhunter

Ljudi, na kojim ste drogama kad imate vremena za sve ovo?

Probudim se, osam sati posla, sat ručka, dva-tri sata PS4, sat-dva druženje s obitelji, sat-dva serija/film, između kojih sat vremena za internet i sedam sati spavanja.
Vikendom oduzmem osam sati posla, dodam tri sata spavanja, a preostalih pet raspodijelim na ostalo.

Dobar si. Ja spavam sedam sati, radim sedam sati, gde mi odu onih deset pojma nemam...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 22/06/2015 : 20:26:39  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

quote:

Startovao True Detective Season 2

Gledam veceras .

A ja bas danas odgledao prvu epizodu prve sezone po prvi put. I svidja mi se ono sto vidim!

Masala

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26055 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/06/2015 : 20:28:59  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ex,koka,lsd,gljivice,has..uglavnom

Sve odjednom?
Gledao sam ja filmove uduvan, plačem od smeha i mislim se kako je dobra komedija, kad na kraju ukapiram da je film u stvari drama.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 22/06/2015 : 21:20:31  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

ex,koka,lsd,gljivice,has..uglavnom

Sve odjednom?
Gledao sam ja filmove uduvan, plačem od smeha i mislim se kako je dobra komedija, kad na kraju ukapiram da je film u stvari drama.

Nisi jedini Napusen gledam samo one koje sam vec gledao, jer inace zabrijem na sasvim desetu pricu

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 22/06/2015 : 21:30:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Kad ovo čitam dođe mi da zaplačem koliko sam još toga u životu propustila.
Ali sam za mh mislila da je svetac. Šokirana sam.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 22/06/2015 : 21:30:47  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
True Detective Season 2, Episode 1 – The Western Book of the Dead..
Odlicna i kvalitetna prva epizoda sa predobrom glumackom postavom.
Nemam "onaj" osjecaj kao kad sam gledao pilot prve sezone, ali sam i vise nego zadovoljan.
Prica se razgranava u obecavajucim pravcima, a karakteri samo cekaju da ih zavolimo..ili zamrzimo

Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 22/06/2015 : 21:55:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nemam "onaj" osjecaj kao kad sam gledao pilot prve sezone, ali sam i vise nego zadovoljan.
Prica se razgranava u obecavajucim pravcima, a karakteri samo cekaju da ih zavolimo..ili zamrzimo

Ono sta je bila najveca kvaliteta prve sezone je bia odnos glavna dva lika.Jedan policajac koji je sjeban i drugi koji je normalan ali kako je serija isla dalje tako smo mi gledatelji skuzili da je taj naizgled normalni detektiv jos sjebaniji nego onaj ludi.U drugoj sezoni nazalost toga nema.Sva tri (policijska) lika su sjebana na slican nacin tako da ne vidim kako ce se razvit medju njima kemija koju su imali McConaughey i Harrelson.Tesko je nesto rec nakon samo jedne epizode ali cini mi se da ce druga sezona bit jedna dobra policijska drama ali na zalost nista vise od toga.Nadam se da grijesim.

Edited by - Torghal on 22/06/2015 21:55:26
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7692 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 22/06/2015 : 23:29:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote

Pogledao prvu epizodu. Nisam oduševljen, ali ima potencijala. Kako je sezona duga samo osam epizoda, vjerojatno ću pogledati cijelu pa prosuditi šta dalje (ako bude dalje).

True Detective je spreman i gleda se sutra. Jedva čekam.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 23/06/2015 : 00:32:05  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
NBC otkazao Hannibala, treca sezona ce biti zadnja.

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12802 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 23/06/2015 : 10:02:33  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
Kaže moj poznanik da je ova vrlo dobra:
http://www.imdb.com/title/tt1405466/?ref_=fn_al_tt_1
https://www.tvnz.co.nz/ondemand/this-is-not-my-life

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 23/06/2015 : 16:32:19  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by panzer

Kaže moj poznanik da je ova vrlo dobra:
http://www.imdb.com/title/tt1405466/?ref_=fn_al_tt_1
https://www.tvnz.co.nz/ondemand/this-is-not-my-life

Cim vidim ime Nolan...odmah rigoleto

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 23/06/2015 : 16:32:55  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dante

NBC otkazao Hannibala, treca sezona ce biti zadnja.

Izgubili su interes publike.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 23/06/2015 : 17:15:45  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Torghal

quote:

Ono sta je bila najveca kvaliteta prve sezone je bia odnos glavna dva lika.Jedan policajac koji je sjeban i drugi koji je normalan ali kako je serija isla dalje tako smo mi gledatelji skuzili da je taj naizgled normalni detektiv jos sjebaniji nego onaj ludi.U drugoj sezoni nazalost toga nema.Sva tri (policijska) lika su sjebana na slican nacin tako da ne vidim kako ce se razvit medju njima kemija koju su imali McConaughey i Harrelson.Tesko je nesto rec nakon samo jedne epizode ali cini mi se da ce druga sezona bit jedna dobra policijska drama ali na zalost nista vise od toga.Nadam se da grijesim.

Nope, sjebani su na razlicite nacine i u toj sjebanosti lezi ljepota

Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 23/06/2015 : 18:38:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Zato sam i napisa da su sjebani na slican a ne na isti nacin.Slican u tom smislu da svi nose neke terete iz proslosti(jednom je silovana zena i ima kompliciran odnos sa sinom koji mu vjerovatno i nije sin,druga ima sjeban odnos sa ocem,treci nosi duhove iz rata) koje lijece kroz posao.Svako na svoj nacin.Mene je u prvoj epizodi najvise zaintrigira odnos izmedju likova koje glume Farrell i Vaunghn i volia bi da je prica koncentrirana na taj njihov odnos.Svi ostali likovi su mi potpuno suvisni.Naravno,to je samo moj dojam nakon prve epizode,iduce epizode puno toga mogu promijenit.Pa tako i moje misljenje.
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 23/06/2015 : 18:45:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Osvrt Nenada Polimca u Jutarnjem na drugu sezonu Pravog detektiva:

http://www.jutarnji.hr/nenad-polimac-o--pravom-detektivu--iako-kriticari-gundaju--bit-ce-to-gledana-serija/1371035/

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 23/06/2015 : 20:25:35  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Zato sam i napisa da su sjebani na slican a ne na isti nacin.Slican u tom smislu da svi nose neke terete iz proslosti(jednom je silovana zena i ima kompliciran odnos sa sinom koji mu vjerovatno i nije sin,druga ima sjeban odnos sa ocem,treci nosi duhove iz rata) koje lijece kroz posao.Svako na svoj nacin.Mene je u prvoj epizodi najvise zaintrigira odnos izmedju likova koje glume Farrell i Vaunghn i volia bi da je prica koncentrirana na taj njihov odnos.Svi ostali likovi su mi potpuno suvisni.Naravno,to je samo moj dojam nakon prve epizode,iduce epizode puno toga mogu promijenit.Pa tako i moje misljenje.

Vjerovatno ce prica i imati teziste na tom odnosu .

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 23/06/2015 : 21:11:18  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Inace odlicna glazbena podloga u ovoj sceni

Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 23/06/2015 : 21:14:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Ne znam koliko smisla ima toliko uspoređivati prvu i drugu sezonu kad su to dvije potpuno različite stvari, kao da uspoređujete dva različita filma. TD je zamišljen u formi antologije i kao takvomu mu se treba i pristupiti. Ako se ne varam, sam termin "True Detective" je nekada označavao liniju detektivskih romana koji su bili povezani samo motivom istrage i detektiva, a to je upravo ono što Pizzolatto radi, samo na TV ekranima. Tako da, mislim da bismo trebali pričekati kraj sezone da možemo pričati isključivo o njezinoj kvaliteti, a s prvom sezonom je ionako ne možemo detaljno uspoređivati jer se, kao što sam već rekao, radi o potpuno drugom paru cipela.

Ovo pišem jer vidim općenito po internetu jadikovke tipa "hoćemo Martyja i Rusta natrag" i tako dalje. Znalo se već otpočetka kakvog je True Detective formata.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 23/06/2015 : 21:18:40  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

Ne znam koliko smisla ima toliko uspoređivati prvu i drugu sezonu kad su to dvije potpuno različite stvari, kao da uspoređujete dva različita filma. TD je zamišljen u formi antologije i kao takvomu mu se treba i pristupiti. Ako se ne varam, sam termin "True Detective" je nekada označavao liniju detektivskih romana koji su bili povezani samo motivom istrage i detektiva, a to je upravo ono što Pizzolatto radi, samo na TV ekranima. Tako da, mislim da bismo trebali pričekati kraj sezone da možemo pričati isključivo o njezinoj kvaliteti, a s prvom sezonom je ionako ne možemo detaljno uspoređivati jer se, kao što sam već rekao, radi o potpuno drugom paru cipela.

Ovo pišem jer vidim općenito po internetu jadikovke tipa "hoćemo Martyja i Rusta natrag" i tako dalje. Znalo se već otpočetka kakvog je True Detective formata.

Ma pusti jadikovke, biti ce ovo cistokrvni Noir i odlicna 2 sezona

Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 23/06/2015 : 21:45:02  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Nisam bio nesto previse odusevljen prvom epizodom, ali ne ocajavam previse, vjerujem da ce me do kraja osme epizode ova sezona odvesti tamo gdje treba.

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7692 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 24/06/2015 : 08:21:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Pogledao prvu epizodu nove sezone True Detective-a i zadovoljan sam. Ima tu nekih problema, ali sam uvjeren da ce ici na bolje sa sljedecim epizodama.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12307 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 25/06/2015 : 02:14:42  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Zavrsio sestu epizodu True Detectivea, ovako dobru seriju nisam nikad gledao u svom zivotu!

Sjajno odradjena u svakom aspektu.

A posebno sam se odusevio kada je krenula pesma Waymores Blues od Waylona Jenningsa u sceni kada Marty pocinje da se muva sa onom bivsom prostitutkom. A stihovi pesme kazu:
Well, I got a good woman what's the matter with me
What makes me wanna love every woman I see
I was travelin' when I met her now, I'm travelin' again
And every woman she sees looks like a place I came in
Look like a place I came in, yeah, place I came in

Bas lepo pristaje Martyu

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 25/06/2015 : 05:14:12  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Welcome to the club

Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12307 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 26/06/2015 : 16:20:19  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Zavrsio sinoc prvu sezonu True Detectivea!

Za one koji nisu pogledali seriju neka paze ima spoilera

http://i59.tinypic.com/oh1paq.png
Sjajna serija!

Nazalost, nikad nece uspeti da uhvate
sve
jer kao sto kaze Harlenson
Ne zivimo u takvom svetu
ali ja smatram da vrednost ove serije i njen kvalitet nije samo u tom izuzetno zamrsenom slucaju
vec i u zivotnoj prici glavnih likova
kako su sjajno prikazani svakodnevica i zivoti Martija i Kola
i njihova izgubljenost dok nisu resili ovaj slucaj.

Na kraju kad su resili makar onaj bitniji (a moze da se diskutuje da l je onaj ubica najbitniji ili samo jedna lestvica u hijerarhiji) deo slucaja
obojica su doziveli katarzu
Harleson se konacno pomirio sa svojom porodicom
A Mekonahi koji je kroz citavu seriju bio najtezi pesimista pogotovo u onim intervjuima sa policajcima videli smo koliko je on razocaran i izgubljen i pesimistican
a na kraju serije sta on kaze?
"Once there was only dark. Ask me, the light's winning."

Sjajno vodjena serija i sjajno zavrsena!
Bas mi je zao sto ima samo 8 epizoda, ali ako bude bila izasla na DVDu na nasim prostorima ja sam zagarantovani kupac!

Edited by - going going on 26/06/2015 16:21:25
Go to Top of Page
Page: of 261 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.48 seconds. Snitz Forums 2000