Evo i na drugo čitanje - odličan strip koji je puno bolji od serije. Iako je strip o mrtvacima, naglasak je na živima koji se ponekad mogu ponašati i gore nego (živući) mrtvi. Međusobni odnosi, slojevitost, promjene u ličnostima...dobro, moglo je to bolje ali moglo je i lošije. Napetost je odlično dozirana tako da imamo red klanja, red međuljudskih odnosa, pa opet red klanja...sve u svemu - odličan horror strip
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Gledao sam malo i kako ocjenuješ one vč Dylane, pa bih priupitao... Jel ima kod tebe što stripova koji mogu dobiti ocjene 10/10 i za scenario i za crtež?
Ima, naravno! Inače tu mnogi griješe kada pod najvećom ocjenom stavljaju neki nedostižni ideal. Tipa, koliko ljudi daju desetica na IMDB-u? jer ako se najveća ocjena pretvori u nedostižnu ocjenu, onda to nije relevantno ocjenivanje. kod stripa je ipak riječ o "posebnom" žanru jer se (prvenstveno) ocjenjuju dvije stvari_scenarij i crtež, dok je kod drugih dijelova umjetnosti uglavnom riječ o jednoj ocjeni (tipa za film, knjigu, predstavu...)
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
OK, znaci ako se razdvoji, nece se skroz raspast. Neko ima kakav prijedlog sa kojim lijepilom da to zalijepim (logika mi nalaze da mora biti nesto elasticno tipa neostik)?
EDIT: Cisto da budem siguran, jer neznam dali sam dobro objasnio, dakle ovo dvoje na slici je medjusobno prosiveno (znam da je taj svaki komad za sebe rosiven jer se to vidi) ?
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
Malo gore iznad ovoga sto si oznacio ti se vidi konac, a i vide se pravilni razmaci mjesta gdje su arci prosiveni (koje taj komadic konca koji se ovdje vidi spaja)