forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1210

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 11/08/2015 : 16:00:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Konacno sam nas'o sken ove epizode, jest da je na italijanskom, ali ipak... crtez i boja mi odlicno djeluju, prevod cu vec nekako skuzit, google translate i sken jedan do drugog, i polako naprijed.

http://www.acestroke.blogspot.com

Edited by - acestroke on 11/08/2015 16:01:00
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 11/08/2015 : 16:11:53  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

Konacno sam nas'o sken ove epizode, jest da je na italijanskom, ali ipak... crtez i boja mi odlicno djeluju, prevod cu vec nekako skuzit, google translate i sken jedan do drugog, i polako naprijed.

Daj podijeli s prijateljem...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 11/08/2015 : 16:13:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Osobno, recenziju neću čitati dok ne pročitam strip, da si ne pokvarim gušt. Tako radim i sa stripovima i s filmovima, ne želim si stvarati preduvjerenja i nerealna očekivanja, a i spojleri mi mogu pokvariti zadovoljstvo.
Što se Giude tiče, iako kaže da tekst nije pročitao, apriori napada Patka zbog pretpostavljene "pune kuće filozofiranja", otkrivajući tako svoju netrpeljivost prema autoru i ad hominem pristup, bez obzira odgovaraju li njegova preduvjerenja stvarnim činjenicama.
I tako zapravo dezavuira vlastitu kritiku i vlastiti stav, jer ih daje bez uvida u ono o čemu govori.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 11/08/2015 : 16:19:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:

Imas PM.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 11/08/2015 : 16:49:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Osobno, recenziju neću čitati dok ne pročitam strip, da si ne pokvarim gušt. Tako radim i sa stripovima i s filmovima, ne želim si stvarati preduvjerenja i nerealna očekivanja, a i spojleri mi mogu pokvariti zadovoljstvo.
Što se Giude tiče, iako kaže da tekst nije pročitao, apriori napada Patka zbog pretpostavljene "pune kuće filozofiranja", otkrivajući tako svoju netrpeljivost prema autoru i ad hominem pristup, bez obzira odgovaraju li njegova preduvjerenja stvarnim činjenicama.
I tako zapravo dezavuira vlastitu kritiku i vlastiti stav, jer ih daje bez uvida u ono o čemu govori.

Prema pisanju (meni izvrsnom btw., iako nisam čitao ovu, čitao sam druge Patkove recenzije, kao i komentare), a ne prema autoru. Komentar ružno zvuči, ali ništa manje nego neki komentari o Nolittinim, Sclavijevim ili Bosellijevim stripovima. I kad ih se ne pročita, nego se sudi prema prethodno pročitanima, učestala greška. Ali to i dalje ne znači da se netko od njih vrijeđa osobno. Dakle, komentar se može kritizirati iz milijun kutova, ali ne iz toga da se vrijeđa autor osobno. Nemojte sad i vi svi pretjerivati, ako je pretjerao Guida.
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4621 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 11/08/2015 : 16:52:46  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
ne ulazim u patkov stil pisanja recenzija,

ali
malo ste požurili sa objavljivanjem iste

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 11/08/2015 : 17:12:13  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Onda po tome na sajtu uopće ne bi trebale biti objavljene recenzije neobjavljenih stripova. A ima ih na tisuće neobjavljenih. I sad bi recenzent trebao paziti da slučajno ne napiše osvrt na strip koji nije izašao kod nas. I uvijek će se naći neko tko nije pročitao strip pa će ma možda zbuniti spoileri. tako se možemo natjeravati unedogled.
Tko ne želi saznati što se dešava, neka fino zaobiđe recenziju dok ne pročita strip. I to je to.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6921 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 11/08/2015 : 17:28:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Pa recenzirati neobjavljene stripove pored hrpe nerecenziranih i nije baš smisleno a svakako da kriterij za objavu ne bi trebalo biti da su ga svi do jednog pročitali pa da mogu na miru čitati već čisto da je objavljen na Balkanu... eto čak "na Balkanu" iako znamo da Ludens kasni za VČ-om ali bar je izašao i do stripa se moglo doći.. ovako su mogli doći samo fanatici.
Mislim da je lošije i za samu recenziju odnosno broj komentara na istu jer tko će je se sjetiti za pola, 1, 2 godine ili koliko već kad ovo bude u nas? Mislim, skupljati će komentare na rate

loading...
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4621 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 11/08/2015 : 17:30:58  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
problem je u tajmingu objavljivanja, a ne u objavljenoj recenziji

komotno se moglo pričekat dok broj 600 ne izađe kod nas u našem prijevodu.

ne znam čemu tolika žurba,ionako je recka odavno rezervirana,nije da će ju netko ukrasti.

bilo bi u redu da se recenzija makne i stavi kad za to dođe vrijeme

PS,
ima još zagora koji nemaju recenzije a objavljeni su a vi udarili pa udarili recenzirat ovoga

Vamos a la playa tralalalala

Edited by - igor 12 on 11/08/2015 17:35:17
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 11/08/2015 : 19:29:32  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Ne znam sto vam smeta rana recenzija. Pa ne morate je citati ako ne zelite. Ja nemam dovoljno samokontrole, a Nolittine Akronjane obozavam pa sam je procitao i nije mi zao unatoc spojlerima. Ustvari nekako mi je to i kul jer u glavi slazem kako bi to moglo izgledati na papiru! Kao kad mi je netko kao klincu pricao o Izazovu i Sedmoj rundi pa sam ja to slagao u glavi i sanjao o tome.

https://www.kickstarter.com/projects/epicentercomics/three-new-zagor-graphic-novels
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 11/08/2015 : 20:06:18  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by igor 12
PS,
ima još zagora koji nemaju recenzije a objavljeni su a vi udarili pa udarili recenzirat ovoga

A koji su ti Zagori, molim lijepo? Dvije ili tri priče su ostale od hiljadu epizoda. A te su ljudi već rezervirali.

Vi koji se bunite nije baš da ste nešto napisali za sajt. A buniti se znate, jelda? Ja vjerujem da oni koji pišu ili pročitaju nešto čime se oduševe, a imaju smisla i volje za pisanje, ne mogu izdržati a da ne recenziraju takvo nešto. Znam po sebi, a sigurno je tako i patku.

Ovaj sajt je već uostalom odavno prerastao te boljke; ne ograničavamo se više samo na tuzemni Bonelli. I na forumu i na homepageu se prati što ima novog u svijetu, stavljaju se svježe stvari, a volimo i analize starih stvari. No ne možemo stavljati samo stare stvari da se ne bi povrijedio nečiji stav, kakav bi bili onda to strip portal bez aktualnosti, bez ekskluziva?! Ljudi ovdje čitaju i na talijanskom i na engleskom stripove, zašto se ne bi našlo nešto i za njih.

Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 11/08/2015 : 20:20:16  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

prijateljima*
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 11/08/2015 : 21:12:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by igor 12
PS,

A koji su ti Zagori, molim lijepo? Dvije ili tri priče su ostale od hiljadu epizoda. A te su ljudi već rezervirali.

Vi koji se bunite nije baš da ste nešto napisali za sajt. A buniti se znate, jelda? Ja vjerujem da oni koji pišu ili pročitaju nešto čime se oduševe, a imaju smisla i volje za pisanje, ne mogu izdržati a da ne recenziraju takvo nešto. Znam po sebi, a sigurno je tako i patku.

Ovaj sajt je već uostalom odavno prerastao te boljke; ne ograničavamo se više samo na tuzemni Bonelli. I na forumu i na homepageu se prati što ima novog u svijetu, stavljaju se svježe stvari, a volimo i analize starih stvari. No ne možemo stavljati samo stare stvari da se ne bi povrijedio nečiji stav, kakav bi bili onda to strip portal bez aktualnosti, bez ekskluziva?! Ljudi ovdje čitaju i na talijanskom i na engleskom stripove, zašto se ne bi našlo nešto i za njih.

Potpuno se slazem sa Deecayom
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2944 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 11/08/2015 : 21:28:08  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Zašto bi se recenzija trebala skinuti sa sajta.
Ko ne želi, ne mora da je pročita.
Niko nikog ne tera na čitanje.

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 12/08/2015 : 09:05:25  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
@vi koji se zalite na "tajming":
DeeCay je sve rekao.
Plus: prva trećina recenzije je oslobođena spoilera i sadrzi informacije (vecinom pobrane po intervjuima koji su u Italiji izasli PRE jubilarca) o izdanjima koja su obelezila jubilej, mali pregled prethodnih jubilaraca, prilike pod kojima je ovaj jubilarac nastao i lepo obavestenje, sa dobrim proredom, gde spoiler free deo zavrsava.
Osim toga, mogli bi malo pokazati razumevanja. Ne zahvalnosti vec samo tihog razumevanja. Ja volim pisati, a radi vas (i to jos radi vas hrvata koji Zagorove epizode dobijate par meseci posle srbijanaca) ima vec nekoliko meseci da ne pisem nista, a vise od godinu dana ne objavljujem napisano, samo da biste vi mogli kao ljudi kupiti prokleti strip i sveze ga komentarisati/reinterpretirati putem recenzije. Da li je to lako - bogami nimalo.

Inace, onaj koji je zakuvao ovo nema moodow da se izjasni oko onog djubretarskog komentara. Kapa do poda.

@Dwayne: kaznjivo dabome. Sta ces, to je jedina rec koja propisno ukazuje na moralni, eticki i karakterni profil doticne osobe. Zao mi je sto zvuci ruzno, ali Giuda mi se takvim pokazao i dokazao, stoga je komentar na mestu i ne povlacim receno. Kao sto rekoh, takvom profilu ljudi,"govnima" jel'da, volim odmah saseci to u lice, bez ikakvih izuzetaka. Ako moderatori to prosude kao kaznjivo, nemam nista protiv.

Toliko

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 12/08/2015 : 09:25:23  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Ako ćemo baš pravilno gledati izašlo je i par Dylanovih epizoda koje još nisu objavljene kod nas pa se nitko ne žali. Sada je pitanje da li za Zagora vrijedi ona latinska QUOD LICET JOVI (Dylan), NON LICET BOVI (Zagor).

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 12/08/2015 : 10:35:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
ma dajte, o čemu se ovdje radi?

podrška Patku da piše KAD GOD i O ČEMU GOD hoće. ljudi, daj ne budite pekmezi. kakva zanovijetanja, te tajming, te zašto... ta nećemo podilaziti jedni drugima i to na tako bezveznim mjestima. zamisli, napisao recenziju stripa koji nije izašao kod nas...
osim toga, Patak piše odlično, tako da, zašto ne pisati.

Patak,
ovdje si malo opet 'planuo'. mislim da nisi skroz u pravu s takvom reakcijom (premda si u pravu s pisanjem, s odlukom o pisanju itd.). znam da te 'pogodi' i može pogoditi neki komentar (jedan takav komentar "ne zanima(š) me"), ali, realno, sve je to u redu. ne moramo se svima sviđati. eto, taj Guido, njemu se ne filozofira, pa što... ja si neću otrgnuti glavu zbog toga. njegov komentar je promašen, to je još neka klinačka pobuna ("ne zanima me ničije mišljenje"---- kako da ne, pa što onda uopće radiš ovdje, što radiš među ljudima... kad to Guido shvati, onda mu splasne gard i polako dolazi k sebi - kroz druge, a kako drugačije, Guidica?!). dakle, komentar je promašen, ali ne smiješ to tako primati, jer i taj promašeno-klinački Guido ima pravo na svoj stav. naravno, to ne znači da mu moraš prihvatiti taj stav, ma kakvi, nego lijepo dostojanstveno središ stvar. ne dati na sebe, ali ne ni smrtno se uvrijediti zbog svoje "veličanstvene osobe".
eto, nek te ne pogađa što ovo pišem, ja jesam na tvojoj strani, no u tih par navrata mislim da nisi reagirao skroz pravo, tj. držim da se može bolje, zato i pišem tebi, jer želim da ti radiš bolje.
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 12/08/2015 : 10:44:09  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Dobro de pustite covjeka neka pise. Meni ne smeta to sto se pojavila recka za epizodu koja se kod nas jos nije pojavila. Recku sam procitao i odlicna, a nikakav me spoiler nije pokvario radost za epizodom. Po Patkinoj recki sam zakljucip da je u pitanju odlicna epizoda i naravno da je uzimam. Eh sada, i Djole je napisao 3 recke o Dogu o epizodama koje se kod nas nisu jos pojavile. A i ja sam napisao "Tajnu Starog mosta" pa niko nista...
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 12/08/2015 : 12:36:09  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Prednost interneta je da mozes birati sta ces citati.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4429 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 12/08/2015 : 13:06:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Kao da će se netko sjećati što je pisalo unutra a osim toga ne znam ako sam ja lud ili što ali ne vidim neke pretjerane spoilere. Većina toga su ionako elementi koji su očekivani a ostatak znamo sa neobjavljenih tabli i forumskih čavrljanja.
Kakvo micanje sa sajta dajte molim vas.
Možda su neki samo ljubomorni na prednost u pisanju recenzija članova koji znaju talijanski.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2648 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 12/08/2015 : 13:25:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
Hah, uvrijedio sam patka

Procitao sam sve patkove recenzije i moj je dojam da je on strasan autor tekstova. Recenzije su detaljne, zanimljive i jako opsirne. Dok jos nisam bio clan foruma obozavao sam citati njegove postove kojih je on u svoje najjace vrijeme ostavljao hrpe. Sve sto sam htio reci je da me ovaj put ne zanima nikakvo misljenje i da ne zelim citati hrpu teksta jer sam epizodu procitao i dozivio kao lijepu i jednostavnu koju je najbolje dozivjeti da se procita, uziva i zaklopi bez nadugo i nasiroko jer za tim nema potrebe, naravno sto se mene tice.

Inace, ako ce me patak zvati govnom i ako ce me se kloniti, nema frke, mene ne zanima ko sto misli o meni, nikada ni nije... Samo je sigurno da mu se ne mislim ispricavati jer ga nisam mislio ni uvrijediti. Toliko na ovu temu.

Edit: hah sad vidim da mi je patak rekao i da nemam muda se izjasniti

Dragi PP, nisam zalazio na topic Zagor i nisam ni vidio majke mi. Najmanje otvaram zagor sticky.

Kaizoku ou ni ore wa naru!

Edited by - Giuda Ballerino on 12/08/2015 13:54:51
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 12/08/2015 : 14:25:02  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Patku upozorenje zbog neprimjerenog rječnika, Giuda je objasnio komentar i to je to.

Nastavljamo on-topic.
Go to Top of Page

mesar
Junior Member

394 Posts

Member since 27/04/2015

Posted - 12/08/2015 : 14:52:13  Show Profile Show Extended Profile  Send mesar a Private Message  Reply with Quote
Ja dajem svoj glas Guida Ballerino,on nikoga ne žali -govnima...lp.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 12/08/2015 : 15:10:56  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
@mesar
Ignoriraš moj post i upotrebljavaš neprimjeren rječnik.
Ovo ti je prvo i posljednje upozorenje.

Edited by - solar on 12/08/2015 15:11:18
Go to Top of Page

mesar
Junior Member

394 Posts

Member since 27/04/2015

Posted - 12/08/2015 : 15:28:22  Show Profile Show Extended Profile  Send mesar a Private Message  Reply with Quote
Oh,stvarno hvala što si mi dao još jednu šansu.Šta ti misliš,ako me banaš sa ove stranice,da ču umrijeti.Ja več veoma dugo čitam Zagora i volim taj strip i voleču ga još dugo i sakupljati sa Stripovi.com ili bez njega.Ali mislim ,da nisam nikoga užalio,lp.
Go to Top of Page
Page: of 1210 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.84 seconds. Snitz Forums 2000