Author |
Topic |
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 10/08/2015 : 21:32:56
|
Nisam mislio na klasičan nastavak već više na situaciju da je ovaj jubilarac kao nekakav prolog u sedmo pojavljivanje Hellingena. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11883 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 11/08/2015 : 01:17:54
|
Sta je sa D`Arcangelom? Znam da je receno da je napustio Bonelli ali nije receno zasto. Cime se bavi sad covek jel crta jos uvek? |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 11/08/2015 : 04:49:17
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
Giuda Ballerino...svoju drskost vezbaj na nekom drugom.
I ja se pitam zasto je nasao u komentarima da daje svoje negativno misljenje ne o recenziranom stripu, nego o forumasima koji mu ocito smetaju.
Jeste li ga to ti i DODSFERD skoro vrijedjali negdje? |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19056 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 11/08/2015 : 05:36:10
|
quote: Originally posted by going going
Sta je sa D`Arcangelom? Znam da je receno da je napustio Bonelli ali nije receno zasto. Cime se bavi sad covek jel crta jos uvek?
nadam se da se spakirao...razlog?...pa moguč je samo jedan: ČOVJEK NEZNA CRTAT! nadam se da sada doma uzgaja rajčice i partižan. |
|
|
djukak
Senior Member
2944 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 11/08/2015 : 07:53:51
|
Ja sam prelistao ova strip. I koliko sam mogao pohvatati nije mi toliko samostalna epizoda. Iako ima svoj pocetak i nekakav kraj, ipak se veze za kasnije brojeve na neki nacin. I po tome mi se razlikuje od prethodnih jubilaraca. |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Posted - 11/08/2015 : 08:07:04
|
quote: Originally posted by acestroke
I ja se pitam zasto je nasao u komentarima da daje svoje negativno misljenje ne o recenziranom stripu, nego o forumasima koji mu ocito smetaju.
Jeste li ga to ti i DODSFERD skoro vrijedjali negdje?
Ti i Timber Bill ste jedini clanovi ovog foruma kojima sam se nesto zamerio. Giudu sam do sinoc postovao oao coveka. Sada, jok |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9455 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 11/08/2015 : 08:31:21
|
Ako je htio samo reći da ga nije briga za ničje mišljenje jer je to po njemu odličan strip izabrao je krivi način. Ako je htio reć da se ne slaže s Patkovim pisanjem jer smatra to jeftinim filozofiranjem izabrao je krivo mjesto. |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22332 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Posted - 11/08/2015 : 08:38:15
|
Odlicna recenzija i analiza, Patak. Pitam se samo, koliko forumasa je uopste stiglo da ovo procita, osim mozda tebe i solara...
Hvala. Ovo je jubilarac. Vezan je za ovo leto pa sam hteo da ga obelezimo kako dolikuje dok je jos aktuelan. I ja cekam vas vec godinu dana po pitanju svih rezervisanih epizoda pa se ne bunim ;) Ovaj presedan se morao napraviti. Skiptar Tin Hinan sam bio napisao unapred jer su me ljudi bukvalno zatrpavali porukama |
|
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Posted - 11/08/2015 : 09:02:39
|
Jeste li ga to ti i DODSFERD skoro vrijedjali negdje?
Ti i Timber Bill ste jedini clanovi ovog foruma kojima sam se nesto zamerio. Giudu sam do sinoc postovao oao coveka. Sada, jok |
|
|
|
thekide
stripovi.com suradnik
Serbia
1811 Posts
Member since 18/11/2013 |
Posted - 11/08/2015 : 09:04:26
|
Ovo je jubilarac. Vezan je za ovo leto pa sam hteo da ga obelezimo kako dolikuje dok je jos aktuelan.
Kad smo već kod aktuelnosti... nadam se da si poslao sedmog giganta. Volim da šacnem u recku pre čitanja stripa. |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7143 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 11/08/2015 : 09:32:47
|
Kod mene je obrnuto, neću čitati recenziju prije samoga stripa već eventualno letimično preletjeti po ostavljenim ocjenama. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Posted - 11/08/2015 : 10:46:09
|
quote: Originally posted by Deers
Ako je htio samo reći da ga nije briga za ničje mišljenje jer je to po njemu odličan strip izabrao je krivi način. Ako je htio reć da se ne slaže s Patkovim pisanjem jer smatra to jeftinim filozofiranjem izabrao je krivo mjesto.
Da mi je to rekao na forumu, druga bi prica bila. Ovako, obezvredjuje tekst koji nije ni procitao ("niti slova") i proziva "punom kucom filozofiranja" tekst od samo 8 stranica i to na prostoru koji je namenjen samo za komentar epizode. More, m'rš, bagro!
Biranje načina i mesta za reći svoje mišljenje je osnova kulturne komunikacije i kućnog odgoja. Ovo što Guida radi je bezobrazno, i tu nema rasprave, a kamoli opravdanja. Sa mnom je kao čovek ovim završio. Govana se još od srednje škole rešavam po kratkom postupku.
|
|
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Posted - 11/08/2015 : 10:48:07
|
quote: Originally posted by D.J.
Odlicna recenzija Patak! Sline mi cure jer jedva cekam procitati ovaj jubilarac nakon tvoje recenzije! Po tvome opisu radnje i kako je sve sklopljeno meni to izgleda kao prica za 9 ili 10. Hmm, mozda se zato Guido na neobican nacin i uvrijedio jer je on takve ocijene i dao.
Metoda je dobra, ali na prici s razlogom stoji 8 kao srednja ocena. Nikako ne ide više od toga.
Inače, recenzija je oslobođena spoilera do napomenutog momenta. |
|
|
|
markotamara
Senior Member
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
Posted - 11/08/2015 : 10:56:43
|
Procita sam strip i tvoju recenziju i stvarno si se raspisa(nista lose) ali si ipak napisa previse spoilera Npr. Ja sam prije nekog vrimena napisa spoiler na racun jedne epizode MNo koja slijedi u LL(izisla je u LMS) pa sam dobia od nekih clanova pogrdne ispade i napade Nitko se nije ni potrudia ih opomenuti(obratia sam se moderatoru koji nista nije odgovoria) Nikakva losa namjera,buduci da je strip vec izasa na ovim prostorima nisam smatra da je to lose sto sam napisa Uglavnom ovaj jubilarac je predobro napravljen!!!!!
|
GALLIENO FERRI
|
|
|
thekide
stripovi.com suradnik
Serbia
1811 Posts
Member since 18/11/2013 |
Posted - 11/08/2015 : 11:19:18
|
quote: Originally posted by markotamara
Procita sam strip i tvoju recenziju i stvarno si se raspisa(nista lose) ali si ipak napisa previse spoilera
Pa ne može se recenzija pisati bez spoilera. Mislim može, ali onda bi se morala često preskočiti suština. Lepo je naglasio kad kreću spoileri, jedino je mogao malo jače naglasiti gde im je kraj, jer sam šarao očima u potrazi za završnim pasusom pa taman pomislim evo kad ono: a onda sledi iznenađenje... i onda on njega... i odjednom šok...
Što se tiče dužine, kad je nešto dobro napisano mogao bi čitati satima, čak sam se razočarao što nije srušio rekord nezaboravne recke Čovek koji je pobedio smrt. |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
Posted - 11/08/2015 : 13:25:24
|
quote: Originally posted by thekide
Pa ne može se recenzija pisati bez spoilera. Mislim može, ali onda bi se morala često preskočiti suština. Lepo je naglasio kad kreću spoileri, jedino je mogao malo jače naglasiti gde im je kraj, jer sam šarao očima u potrazi za završnim pasusom pa taman pomislim evo kad ono: a onda sledi iznenađenje... i onda on njega... i odjednom šok...
Ja zato čekam da to izađe kod nas prije nego pročitam Patkovu recku. Vjerujem da je dobra, ali moram se još strpiti s čitanjem |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 11/08/2015 : 14:00:40
|
Procita sam strip i tvoju recenziju i stvarno si se raspisa(nista lose) ali si ipak napisa previse spoilera Npr. Ja sam prije nekog vrimena napisa spoiler na racun jedne epizode MNo koja slijedi u LL(izisla je u LMS) pa sam dobia od nekih clanova pogrdne ispade i napade Nitko se nije ni potrudia ih opomenuti(obratia sam se moderatoru koji nista nije odgovoria) Nikakva losa namjera,buduci da je strip vec izasa na ovim prostorima nisam smatra da je to lose sto sam napisa Uglavnom ovaj jubilarac je predobro napravljen!!!!!
Imaš postove na forumu, kratke osvrte, duge analize, što se može razlikovati sadržajno... Grijeh je kad prepričavaš pa onda samo tako izbaciš spoilere, a drugo je dok kroz kritiku analiziraš sadržaj. A i mislim da je uvijek pošteno upozoriti da tekst sadrži spoilere, što patak jest uradio. Uostalom, toliko se pričalo o epizodi od strane bonellijevaca da se skoro sve i zna. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
markotamara
Senior Member
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
|
Willer
stripovi.com suradnik
1300 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 11/08/2015 : 15:11:38
|
quote: Originally posted by thekide
Procita sam strip i tvoju recenziju i stvarno si se raspisa(nista lose) ali si ipak napisa previse spoilera
Što se tiče dužine, kad je nešto dobro napisano mogao bi čitati satima, čak sam se razočarao što nije srušio rekord nezaboravne recke Čovek koji je pobedio smrt.
Zbog toga ja rijetko kad pročitam recenziju prije stripa, nisam puno iznimki napravio. To mi, doduše, onemogućuje sudjelovanje u izboru za recenziju mjeseca... |
|
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6920 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 11/08/2015 : 15:47:11
|
quote: Originally posted by Deers
Ako je htio samo reći da ga nije briga za ničje mišljenje jer je to po njemu odličan strip izabrao je krivi način. Ako je htio reć da se ne slaže s Patkovim pisanjem jer smatra to jeftinim filozofiranjem izabrao je krivo mjesto.
Da mi je to rekao na forumu, druga bi prica bila. Ovako, obezvredjuje tekst koji nije ni procitao ("niti slova") i proziva "punom kucom filozofiranja" tekst od samo 8 stranica i to na prostoru koji je namenjen samo za komentar epizode. More, m'rš, bagro!
Biranje načina i mesta za reći svoje mišljenje je osnova kulturne komunikacije i kućnog odgoja. Ovo što Guida radi je bezobrazno, i tu nema rasprave, a kamoli opravdanja. Sa mnom je kao čovek ovim završio. Govana se još od srednje škole rešavam po kratkom postupku.
Nisam ničiji odvjetnik i tek sam sad ispitao o čemu se radi ali bome za ovo bi se trebalo letjeti.
Kako god, recenzija je preuranjena i mene je, koliko god mišljenje bilo nevažno, naživcirala zbog tajminga. Najbolje je recenzije bacati dva-tri mjeseca nakon izlaska, primjer "Gospodari oluja"
|
loading...
|
|
|
Topic |
|