forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1210

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 12/08/2015 : 15:34:51  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
@mesar
Ne znam o čemu pričaš, sve sam ti objasnio u prethodnom postu.

Edited by - solar on 12/08/2015 15:35:23
Go to Top of Page

mesar
Junior Member

394 Posts

Member since 27/04/2015

Posted - 12/08/2015 : 15:41:02  Show Profile Show Extended Profile  Send mesar a Private Message  Reply with Quote
Ok,ajd nema frke..nesporazum,lp.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17839 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/08/2015 : 20:17:00  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
treci op vc vampir...
tako smijesan ciko...solidno prvih 40 strana

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 12/08/2015 : 20:22:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

meni je scenarij tog 3. vampira (danas sa distance od prva dva) mozda jos najbolji, svakako svijeze mada naivno u sva 3 pokusaja, a ima nekih teskih gluposti (propusta) u prva dva... svakako danas nije isto kao tada, drugi mislim

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 12/08/2015 : 21:28:07  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

meni je scenarij tog 3. vampira (danas sa distance od prva dva) mozda jos najbolji, svakako svijeze mada naivno u sva 3 pokusaja, a ima nekih teskih gluposti (propusta) u prva dva... svakako danas nije isto kao tada, drugi mislim

Željko priča o prvom susretu sa vampirom, Odaprane Priče broj 3
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17839 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/08/2015 : 21:48:56  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
nisu nekako kartonski likovi
indijanac shvati da je pogrijesio
vodja karavana zeli da smiri situaciju
cak i prizna da je zagorov prigovor ispravan
nije naivno kao crni gospodar

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 12/08/2015 : 22:58:30  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Prvi vampir je baš hammerovski, s manje krvi naravno... Sljedeći mi je dakako treći, Castellijev nije tako loš samo malo predug (ne znam što je time htio postići).

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 12/08/2015 : 23:40:50  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

nisu nekako kartonski likovi
indijanac shvati da je pogrijesio
vodja karavana zeli da smiri situaciju
cak i prizna da je zagorov prigovor ispravan
nije naivno kao crni gospodar

Ništa ne može biti tako naivno kao što je bio Crni gospodar.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 13/08/2015 : 09:03:56  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Jbg
Off-topic, pa terajte dalje

quote:
Originally posted by Giuda Ballerino

Hah, uvrijedio sam patka

Sve sto sam htio reci je da me ovaj put ne zanima nikakvo misljenje i da ne zelim citati hrpu teksta jer sam epizodu procitao i dozivio kao lijepu i jednostavnu koju je najbolje dozivjeti da se procita, uziva i zaklopi bez nadugo i nasiroko jer za tim nema potrebe, naravno sto se mene tice.

Inace, ako ce me patak zvati govnom i ako ce me se kloniti, nema frke, mene ne zanima ko sto misli o meni, nikada ni nije... Samo je sigurno da mu se ne mislim ispricavati jer ga nisam mislio ni uvrijediti. Toliko na ovu temu.

Kao što sam maločas pisao stinkyju, pa video ovo i izbrisao napisano da ne objašnjavam dva puta: nisam se uvredio ni najmanje. Iznerviralo me je ovo "što recenzirate neobjavljene epizode? Maknite je." a ono tvoje jok. Zvučalo je ko drski manifest koji treba saseći u korenu, na osnovu loših iskustava inače u životu i eto...

Priznaćeš, da je ovu rečenicu dole lakše shvatiti kao "zabole me đon za tvoje prenaduvane škrabotine."

quote:
Nisam citao recenziju. Niti slova. Uopce me ne zanima nicije misljenje, a kamoli puna kuca patkove filozofije.

a ne kao ono šta si sad gore objasnio. Hebeni nesporazum pri čitanju mrtvog slova i, kao što reče stinky, opet sam "planuo" bezveze. Ima to svoje opravdanje van računara, ali to je nešto šta se tiče samo mene. Ljudi smo, grešimo. Nazvao sam te govnetom i ispao govno, zasluženo. Jednom ću valjda saprati i to, nekako. Sada mi ostaje da ti onako ljudski kažem da mi je žao zbog toga.

Izvini

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 13/08/2015 : 10:16:42  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Bravo Patak! Ti si kao Nolittin Zagor, ono upadas u kancelariju, hvatas komandanta za gusu, razbijas mu stol sa sjekirom, ali ipak i priznas kada pretjeras.

https://www.kickstarter.com/projects/epicentercomics/three-new-zagor-graphic-novels
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 13/08/2015 : 11:06:13  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak
Hebeni nesporazum pri čitanju mrtvog slova i, kao što reče stinky, opet sam "planuo" bezveze. Ima to svoje opravdanje van računara, ali to je nešto šta se tiče samo mene. Ljudi smo, grešimo. Nazvao sam te govnetom i ispao govno, zasluženo. Jednom ću valjda saprati i to, nekako. Sada mi ostaje da ti onako ljudski kažem da mi je žao zbog toga.

Izvini

Nisam očekivao ovakav rasplet. Obojica ste ljudi bez dlake na jeziku i kad se takvi dokače, to brzo može da eskalira.

Citiraću Patka iz jednog drugog nesporazuma i neuspele šale koja je otišla predaleko:
"drago mi je da ste raščistili nesporazum. Bravo, momci"

PS Inače i ja ne volim Patkovu "filozofiju", ali iz drugih razloga - jer sam ljubomoran kao pas na njegov talenat.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 13/08/2015 : 11:54:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
ovo se potaman riješilo. to je to, idemo dalje.
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2648 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 13/08/2015 : 13:13:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
PP mi je poslao i private message, a ja bih samo jos jednu zavrsnu rijec ovdje.

Sve je u redu, kad procitam svoj komentar priznajem da on moze biti potcjenjivacki iako mi nije bila namjera, bilo je to samo malo agresivnija izjava, zelja za naglasavanjem.

A i Johnny Difool je odmah dolio ulje i rekao se vidi da ne podosim PP-a. Ne da ga ne podnosim nego bas suprotno, jako mi je drag, smatram ga najtalentiranijim autorom tekstova (kao sto je sam rekao jednom - to mu je i struka) i zbog njegovih postova iz 2011. i 2012. sam i poceo posjecivati forum sat ili dva dnevno. Covjek jos savrseno zna talijanski i jos smo tu negdje generacije (on je stariji mozda godinu dana, a mozda i manje), odgovara mi bas po svemu. Rijec filozofija ne mora nuzno biti negativna, ovdje sam je nespretno upotrijebio i pripazit cu ubuduce da ne isprovociram olako ljude koji stvarno pridonose ovoj stranici. Zivio, Darko :)

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 13/08/2015 : 13:16:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Prvi vampir je baš hammerovski, s manje krvi naravno... Sljedeći mi je dakako treći, Castellijev nije tako loš samo malo predug (ne znam što je time htio postići).

Bosellijev vampir je totalno superioran Nollitinom i Castellijevom, space shutlle je za njihove precijenjene. Tu je Boselli na svojim vrhuncima, suvereno rasturanje od prve do zadnje stranice.

Navodno onaj mediokritet Rauch će se uhvatiti četvrtog susreta s Rakosijem, o tempora o mores!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/08/2015 : 14:58:50  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Meni je Rauchova vampirica bila vrlo dobra.
Cak i bolja nego Bosellijeva.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11885 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 13/08/2015 : 15:12:48  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Meni je Rauchova vampirica bila vrlo dobra.
Cak i bolja nego Bosellijeva.

I meni!
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 13/08/2015 : 15:30:58  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Zivio, Guida!
Idemo dalje!

quote:
Originally posted by thekide

quote:
Originally posted by PijaniPatak

Ovo je jubilarac. Vezan je za ovo leto pa sam hteo da ga obelezimo kako dolikuje dok je jos aktuelan.

Kad smo već kod aktuelnosti... nadam se da si poslao sedmog giganta. Volim da šacnem u recku pre čitanja stripa.

Sminka je u toku. Ide sutra. Pre toga preporucujem strip jer necu paziti na spoilere

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 13/08/2015 : 16:05:05  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Bosellijev Vampir je meni prilično slabiji od prva 2 zato jer je Ylenija uzela previše maha, a kada se već išlo na njezinu osvetu to je trebalo ostati skriveno do završnog obračuna a ne unaprijed razotkriti i ubiti onaj efekt iznenađenja.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 13/08/2015 : 16:30:06  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Ne znam oko vampira...Jednom sam bio rekao da su mi svi okej, ali da mi ni jedan nije bio potpun unutar te tematike. Burattinijeva "Kripta" je bila na dobrom putu, ali je prekaratka da bi je uzeli za ozbiljno.

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 13/08/2015 : 16:33:12  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Evo, našao ga u svom komentaru na "Božicu mjeseca"

quote:
Rakosi je lik sa mnogo većom harizmom od Ylenijine, jer u sebi nosi duh starog horror žanra, vazda privlačnijem, samo što imam utisak da ta njegova harizma nikad nije iskorištena do krajnjih granica. Uvek mi je falilo "to nešto malo" u Zagorovim vampirskim pričama da dosegnu ono šta očekujem od takve tematike, iako mi je svaka epizoda odlična. Kod Ylenije mi fali još više tog vampirskog šmeka, jer se napustio klasični vampirski šmek i okrenulo ka čistom SF-u. No, opet, Ylenia mi je jedan od rado viđenih likova u serijalu. Boselli je odlično sklopio.

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 13/08/2015 : 18:33:30  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Kako god bilo, no siguran sam da nas još čeka Burattinijev Rakosi, a ta tema je plodno tlo za svakojake pretpostavke. MOžda nas najgori Rakosi još očekuje! ;)

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 13/08/2015 : 18:39:37  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

Konacno sam nas'o sken ove epizode, jest da je na italijanskom, ali ipak... crtez i boja mi odlicno djeluju, prevod cu vec nekako skuzit, google translate i sken jedan do drugog, i polako naprijed.

Malo čudan sken, ali oke... Nekako kao da mi se Ferri poboljšao u odnosu na gigant?

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22334 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 13/08/2015 : 19:36:48  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Vampire (Rakosi+Ylenia) kvalitetno rangiram po vremenu izlaska, prvi najbolji, zadnji najgori.
Nadam se da ce novi biti barem na nivou Tajne Fride Lang, koji je inace izuzetno dobar strip.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 13/08/2015 : 19:50:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
Tajna Fride Lang je vrhunska epizoda, mislim da je najbolji Vampir. Da je više u fokusu Rakosi, umjesto Ylenije, išlo bi to prema remek-djelu;)
Rakosi je ipak oldskul, stara garda vampira i neprijatelja, dok je Ylania novi, teen vampir, čak fantasy nivelacija muško-žensko i to je solidni minus.
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 13/08/2015 : 20:08:20  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Ylenia je po meni dobar lik, mada kao i Rakosi, previse je vampirizovana, odnosno previse kliseast lik. Zgodna plavusa-vampir i dzentlemenski-baron je vise puta videno, pogotovo ova druga frakcija. Medutim, ono sto mi se svidilo kod zadnje Ylenie jeste to sto Zagor nije odabran kao glavna meta, nego se kao i obicno umijesa slucajno... Mada je bilo vise pucanja i rokanja nego horrora ali u redu. Valjda ce da to poprave u sljedecem dijelu...
Go to Top of Page
Page: of 1210 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.58 seconds. Snitz Forums 2000