forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Serije & co.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 261

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 15/08/2015 : 16:59:36  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc
Osobno ne vidim sto je tu bilo toliko lose da vecina kritika bude tako negativna, dapace smatram ovu drugu sezonu nedorecenom , ali vrlo profesionalno i emotivno odradenom...dajem joj cvrstu 8-cu

Slažem se murdoc s tobom. Vjerojatno je i namjerno nedorečena, no ja sam taj osjećaj nedorečenosti imao i na kraju prve sezone. Pozitivnosti ove sezone po meni ipak nadjačavaju sve potencijalne negativnosti. Vrlo je kompleksna, i lako se izgubiti ako se čovjek ne uživi.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 15/08/2015 : 17:34:04  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Naravno decki, kada ti neko servira nesto dobro onda ne mozes jednostavno reci da je smece samo zato sto ti je starter bio bolji od glavnog jela..uostalom misljenja sam da su obje sezone cak tematski i povezane..istom pricom..vidjet cemo

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 15/08/2015 : 20:47:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Ništa.
Nagovorili ste me da ipak pogledam.

Ak gledam onaj Dark Matter, onda nema šanse da će ovo biti gore.
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 15/08/2015 : 21:27:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
quote:

Naravno decki, kada ti neko servira nesto dobro onda ne mozes jednostavno reci da je smece samo zato sto ti je starter bio bolji od glavnog jela..uostalom misljenja sam da su obje sezone cak tematski i povezane..istom pricom..vidjet cemo

Problem je sta je razlika u kvaliteti izmedju sezona ogromna.Prva je bila remek djelo,druga nategnuti prosjek.Ja osobno ne mogu virovat da je isti autor napisa obe sezone.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 23/08/2015 : 07:29:57  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Ajme pocelo je

Fear the Walking Dead

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

fler
Senior Member

Croatia
2082 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 23/08/2015 : 20:04:19  Show Profile Show Extended Profile  Send fler a Private Message  Reply with Quote
Ma gdje?
Kažu interneti da ide tek za par sati, što će reći da se gleda sutra navečer.
Jedva čekam!

Split your lungs with Blood and Thunder
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 23/08/2015 : 20:19:18  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fler

Ma gdje?
Kažu interneti da ide tek za par sati, što će reći da se gleda sutra navečer.
Jedva čekam!

jedva onda cekaj,uistinu nije lose.

Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 24/08/2015 : 18:30:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Ne znam jel itko gleda Dark Matter, ali 11. epizoda je bila... dobra!
Pod dobra mislim u odnosu na prosječne epizode neke bolje serije.
Ali je zato u odnosu na ostatak serije bila vrhunska, jer je ostatak serije jedva gledljiv.

Je li to prekretnica za tu seriju, kao što je T.R.A.C.K.S. bio za S.H.I.E.L.D.?
Nadao bi se da je, no ostale su još dvije epizode i onda seriju vjerojatno ukidaju.
Čak će mi biti malo žao.

Također, pogledao pilot Fear the Walking Dead.
Nije loše, iako nije ni tako dobro i zanimljivo kao piloti TWD-a i Straina.
Nekima će bit presporo, a obiteljske drame već ima više nego u cijeloj prvoj sezoni TWD-a.

Dodatni plus:

Znam je iz The 100, ali ovdje nema maskirne boje po licu i ne glumata ratnicu.
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7692 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 24/08/2015 : 19:32:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Pogledao do kraja "The Brink". Ima svojih problema, ali i dobrih trenutaka. Tko voli malo političke satire i ne smeta mu koji priglup dijalog tu i tamo mogao bi biti zadovoljan.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 25/08/2015 : 15:03:31  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
napokon pogledao do kraja True Detective 2. Ni senka prvoj seriji. Ne zbog toga što je druga pa samim tim u startu slabija (deja vu), nego zbog slabe igre (osim Collina i možda Taylor Kitscha) pogotovo poslednje goodbye scene Vince Vaughna i K Reilly u 208. Rachel McAdams mi je tamo negde do 206 još bila nekako ali poslije tama. U 206 počne propad i gubljenje ovaj rešavanje scenarija. Totalno transparentni&holivudski kraj. 99,99% i sladki sinovi jel....koji bre sugarcoating. Bljak. Zaborav.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 25/08/2015 : 19:18:26  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

Ne znam jel itko gleda Dark Matter, ali 11. epizoda je bila... dobra!
Pod dobra mislim u odnosu na prosječne epizode neke bolje serije.
Ali je zato u odnosu na ostatak serije bila vrhunska, jer je ostatak serije jedva gledljiv.

Je li to prekretnica za tu seriju, kao što je T.R.A.C.K.S. bio za S.H.I.E.L.D.?
Nadao bi se da je, no ostale su još dvije epizode i onda seriju vjerojatno ukidaju.Čak će mi biti malo žao.

Sumnjam da će ukinuti seriju, to su male serijice za kabelsku i to će ići.

Što se tiče serije; nadao sam se da će biti novi Stargate, no Dark matter je po meni malo podbacio, nekako je slabašna radnja, likovi malo mlitavi s obzirom da su najveći kriminalci galaksije. Fali im života, humor je baš nategnut. S druge strane, Killjoys su počeli malo slabije, no ostatak sezone je puno bolji od Dark Mattera. Te dvije serija su počele u isto vrijeme na Space kanalu. Windwalker, baci pogled na Killjoys.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 25/08/2015 : 19:20:43  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Mene ovo jako raduje, treba malo pravih fantasy serija na malim ekranima... Izgleda jako dobro. I rađena je na književnom predlošku, što bi moglo jako pomoći ekipi.

The Shannara Chronicles

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 25/08/2015 : 19:28:30  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
I Ash vs. Evil Dead, trailerčina!

Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 25/08/2015 : 22:34:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay
Što se tiče serije; nadao sam se da će biti novi Stargate, no Dark matter je po meni malo podbacio, nekako je slabašna radnja, likovi malo mlitavi s obzirom da su najveći kriminalci galaksije. Fali im života, humor je baš nategnut. S druge strane, Killjoys su počeli malo slabije, no ostatak sezone je puno bolji od Dark Mattera. Te dvije serija su počele u isto vrijeme na Space kanalu. Windwalker, baci pogled na Killjoys.

Ja sam odmah skužio da je Dark Matter zapravo light SF, ali u svemiru i da veze neće imati sa Star Trekom, Stargateom i sličnima.
I priča i gluma i efekti i scenarij su jedva prolazni, uz tek dozu misterije da gledam dalje.
Kak je serija odmicala, nije puno evoluirala, osim što sam se naviko na likove, koji su se blago mijenjali, te glumci (koji sami po sebi nisu loši) kao da su se počeli više opuštati.
No, u jedanaestoj epizodi dogodilo se čudo - scenarij je bio zapravo dobar, te su uspjeli složiti i dobru humorističnu scenu dok se ekipa guši u onom skladištu.
Epizoda me malo podsjetila na Firefly. Mrvicu malo, ali i to je dovoljno.
Zapravo serija i je najbliže jako razvodnjenom Firefly-u, što se tiče settinga, karakterizacije nekih likova, pa čak i nekih epizodnih priča (svemirski zombiji, zle korporacije).

Što se Killjoysa tiče, odustao sam na pola prve epizode.
Bilo mi je dosadno i likovi su mi bili jako iritantni i drveni, a priče nije bilo.
U pilotu me Dark Matter ipak bio kupio, jer uz svu tešku osrednjost, dao je tu dozicu misterija da vidim kaj bude dalje.
A sad mi se polako uvuko, i zadnjom epizodom me iznenadio.

Edited by - Windwalker on 25/08/2015 22:34:38
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 25/08/2015 : 22:40:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mene ovo jako raduje, treba malo pravih fantasy serija na malim ekranima... Izgleda jako dobro. I rađena je na književnom predlošku, što bi moglo jako pomoći ekipi.

The Shannara Chronicles

Ovo izgleda predivno, no strah me jer je teenagerska serija, i to na MTV-u.

No, budući da postoji serija puna teenagera i to na jednako lošem programu CW-u, a to je The 100 koji me jako ugodno iznenadio, odsad više neću diskriminirati serija ako mi vuku na teenagersku sapunicu, jer postoji šansa da to ne budu (a dokaz su The 100 i iZombie).

Tak da Shannari dajem šansu.

Asha neću komentirat. Za to se zna da će rulati.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/08/2015 : 00:05:24  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Bilo mi je dosadno i likovi su mi bili jako iritantni i drveni, a priče nije bilo.

Kod Killjoysa ide na bolje; prve tri epizode s lošije dok se ne uhodaš s ekipom i ne prestani biti iritantni, dok kod Dark Mattera stalnog stagniraju i nikako da se pomaknu s mjesta. Razvodnjeni Firefly mogli bismo reći, a opet s time ne dobiješ ništa. Mada, ja pratim sve SF serije, pa tako ću i ovo.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 26/08/2015 : 00:26:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote

Forest Whitaker mi je jako drag, draga mi je i Janeane Garofalo, Michael Kelly iz Kuće od karata, Generation Kill i nekoliko filmova je odličan za ambivalentne likove, koji kriju patološke osobine i za koje nikad ne znaš na kojoj su i čijoj strani... ali ovo je slaba serija koja je zasluženo izdržala samo jednu sezonu.

Sve je prilično beskrvno, zapleti i priče su klišeizirani i predvidljivi, nedostaje suspensa, čak su i glumci nekako nezainteresirani.

Koliko god već i originalni Zločinački umovi bili dosadni i izrazito šablonizirani, opet su i u 10. sezoni bolji od ovoga.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 26/08/2015 : 16:10:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kod Killjoysa ide na bolje; prve tri epizode s lošije dok se ne uhodaš s ekipom i ne prestani biti iritantni, dok kod Dark Mattera stalnog stagniraju i nikako da se pomaknu s mjesta. Razvodnjeni Firefly mogli bismo reći, a opet s time ne dobiješ ništa. Mada, ja pratim sve SF serije, pa tako ću i ovo.

Pročitao sam to na još nekim stranicama da se serija kakti popravila, pa ću joj dati priliku.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 26/08/2015 : 18:49:31  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
jaka ova nova Public Morals ..

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/08/2015 : 19:12:18  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovo već dugo nisam vidio, jedan lik i glumi i režira i piše cijelu sezonu - Edward Burns.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 26/08/2015 : 19:39:59  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ovo već dugo nisam vidio, jedan lik i glumi i režira i piše cijelu sezonu - Edward Burns.

A uz to je i jebeno dobro ..za pocetak

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 26/08/2015 : 20:12:43  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Birajte:
http://www.tv.com/news/fall-tv-premiere-dates-2015-calendar-schedule-143983200282/
meni obićno dvije trećine odabranih otpadnu nakon par epizoda i ostajem na 7-8 serija koje pratim.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 26/08/2015 : 20:54:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Nakon ocajne prve 2 Dark Matter epizode, meni su treca i cetvrta sasvim solidne. Nista za odusevljenje, ali dovoljno dobre da zabave za tih 42 minuta :)
Dee, nisam ni znao za Sanaru :) VRH!
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7692 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 26/08/2015 : 22:07:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Birajte:
http://www.tv.com/news/fall-tv-premiere-dates-2015-calendar-schedule-143983200282/
meni obićno dvije trećine odabranih otpadnu nakon par epizoda i ostajem na 7-8 serija koje pratim.

Svake godine sam sve izbirljiviji, tako da sam se za malo toga odlučio ove sezone. Uz Brooklyn Nine-Nine, The Affair, AHS i The Knick koje pratim od prije, probat ću Scream Queens, The Man in the High Castle i možda Narcos i Moonbeam City. Naravno, uvijek postoji šansa da još nešto ispliva, ali to je manje-više to.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 26/08/2015 : 22:34:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Od novih ću pratit Fear the Walking Dead, Lucifer, čiji mi je pilot bio solidan, Ash vs Evil Dead i naravno Jessica Jones (kao i sve drugo od Marvela).

Probat ću još sa Into the Badlands, The Bastard Executioner, Screem Queens, The Shannara Chronicles i Blunt Talk (ima Picarda, ali čujem da nije nešto serija).

A od starih, tu sa liste nastavljam sa The Walking Dead, Homeland, Once Upon a Time, Fargo, Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D., iZombie, South Park, American Horror Story, Sleepy Hollow, Continuum, Grimm.

Ne znam kad ću sve to stić, ali hoću.

Edited by - Windwalker on 26/08/2015 22:41:21
Go to Top of Page
Page: of 261 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.69 seconds. Snitz Forums 2000