forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 PUNISHER
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 299

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 27/08/2015 : 20:34:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
ma samo deri, krugeru. red je odgovoriti ljudima koji su nešto pobrkali.
samo naravno, fino i staloženo, sa odmjerenim ubodima u protivnika koji pretjeruje.
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 27/08/2015 : 20:46:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

quote:
Originally posted by Elderane84

quote:
Originally posted by mladjo

Njegov nacionalizam ja više ne bum trpil.
On bu tu stavljal nekakve tekstove gdje se tvrdi da je Hrvatska nekog protjerala.
Jea rajt.

i to je to što se tiče njegovog pisanja.
I nemojte ni slučajno sad tu nešto komentirati ovo kaj sam napisal jer ću expresno udaljiti svakoga tko počne nekakvu političku raspravu na tu temu.

A on će, slijedeći put dobiti godinu dana, pa nek onda drugdje liječi svoje frustracije.

Jebi ga, izgleda da ti bas ne ides u Srbiju nikad.
Ako si ga banovao zbog nepostovanja pravila, svaka cast, sve u redu, ali ono sto ti pise u tekstu manje ili vise misli ogromna vecina stanovnika Srbije, tako da nije lijepo da sa nipodastavanjem i neargumentovano nazivas to "nekakvim tekstovima".

Nemoj me pogresno razumjeti, ali ako je vec rasprava o politici zabranjena (sa cim se neizmjerno slazem, jer forum vrvi od nacionalista), onda nemoj da tvoja bude zadnja kao moderatora, gdje imas pravo da nesto nazoves sranjem, a obican clan foruma treba da cuti pod prijetnjom bana.

Gledaj, u srbiji sam bio mali milion puta, prešao sam je uzduž i popreko, majka mi je srpkinja, imam puno dobrih prijatelja u Srbiji...tako da mi nitko ne može reći da ja tu nešto imam protiv nekoga.
Ali isto tako mi nitko neće ovdje stvarati nekakvu propagandu koja nema veze sa zdravim razumom i onda očekivati da neće biti posljedica. Mogao bih argumentirati zašto nije u pravu te, na kraju krajeva gdje su sada mediji u srbiji i kako izvještavaju, ali onda bi ušli u raspravu a to nije prema pravilima.
Uglavnom, dobio je zasluženu kaznu, i kažem, posljednji put, nema rasprave više o toj temi koju je on stavio.

Svatko tko nastavi razgovor na temu biti će udaljen sas foruma.

OK, ovo je vec pristojniji odgovor :) Mogao bih i ja kontraargumentovati, kad bi ti argumentovao, ali, kao sto rece, nije prema pravilima, te necemo nastavljati.

Uzgred, nisam ni mislio da imas ista protiv ikoga, daleko od toga, nisi do sada imao nikakvu mrlju u medjunacionalno - forumskim odnosima, da ja znam.
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 27/08/2015 : 20:51:01  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
Ovdje neko jaše prerijom,šara i obara sve redom,pogotovo one koji misle da imaju sve pod kontrolom...

Wtf?
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 27/08/2015 : 21:16:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Objasnit ću ja svoja pitanja prema ta tri upita bez nasilja, nego mene zanima kako to ovaj forum doživljava višestruke napade na forumaša i moderatora manhuntera??
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13074 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 27/08/2015 : 21:20:34  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Napadi su posve neutemeljeni. Manhunter je OK, i kao čovjek i kao moderator.

Have mercy
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 27/08/2015 : 21:25:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by izivko

Napadi su posve neutemeljeni. Manhunter je OK, i kao čovjek i kao moderator.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26036 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 27/08/2015 : 22:03:25  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Willer

Hans Christian Andelderane, nama poznat i kao član Trojke (ali ne one koja muči Grke), je to lijepo napisao, a sad ostaje dalje vidjeti, hoće li epilog biti isti kao u izvorniku, ili ipak s optimističnijim krajem, što se svi nadamo, a ja i vjerujem da hoće. Onaj kome je upućena ova nova verzija priče - na njemu je, mi ne tražimo nikakve izvještaje stanja, samo da se taj pomak dalje jednostavno osjeti. A što se to ima osjećati, dalje u poruci

@manhunteru,

jer sam primijetio da smo na sličnoj, ako ne istoj, valnoj duljini po pitanju Konflikta i pitanju Razlike. Nemam namjeru pričati bajke, ali onaj topic "Objašnjenje..." nisi trebao zaključavati, jer podrobnija objašnjenja jesu potrebna. Stvari koje se nekad čini da se podrazumijevaju - eto, nisu. Sad si naveo dobrih stvari u razgovoru s murdocom, da. Ali, nije točno da je svako ponašanje koje je manje poželjno, a vodi do zabranjenog, i samo zabranjeno. Možda bi u Pravila trebalo dodati malo teksta koji bi počinjao s "Preporuča se...", blagim jezikom, i onda ga prema potrebi pa da, eto, gurati ljudima pod nos, ali bez traga siledžijskog ponašanja, od kojega povremeno pati tvoj kolega mladjo, ali u manjoj mjeri i ti. Je li to stvarno tako ili je to samo dojam primatelja, svodi se na isto.

Nije mi namjera soljenje pameti tebi ili ikome, pišem šta mi izlazi iz glave, jer pomalo prolazi voz, zaključan je i mamlazov topic gdje su wolf i NESVRSTANI baš bili lijepo krenuli, ali je zapravo najbolja prilika bila ona koju sam već naveo. U ovakvoj situaciji, u kojoj je poprilično to sve izostalo, dobra odluka o zaključavanju topica "Evolucija..." i dalje je dobra, ali retroaktivno prestaje biti baš toliko dobra. Dojam, tj. osjećaj o kojemu sam govorio mladji maloprije, ma koliko bio ultrabanalan i 2D, da je ovo više-manje preslik policijske države ili čega već, sa svakim takvim nastupom izgleda sve jači. I onda opet vrijedi isto - je li to stvarno tako ili je to samo dojam primatelja - svodi se na isto.

Ali, dobro, treba samo naprijed i glavu gore, pa se onda i postigne neki rezultat. Valja svakako integrirati i onaj dio stinkyeve antiteze, koji govori o, parafraziram, "permanentnom čerečenju neprijatelja", a koji upozorava, upozorava... da na najvišem stupnju opreza trebamo biti od samih sebe. Kraj.

Već sam par puta napisao murdocu: topic nije zaključan zbog same teme (da je tako ne bih i ja sâm u njemu aktivno učestvovao u njemu). Da budemo načisto sa tim. Murdocu verovatno odgovara ova druga verzija, zločesti moderator teroriše nevine forumaše dok oni fino jašu u sedlu dok im vetar mrsi kosu...

Istina je sledeća: SVAKO može da otvori novi topic o evoluciji. Bilo ko. Ali pod onim smernicama koje sam naveo: otvarač topica je istovremeno i moderator istog. Nema uvreda, niti insinuacija. Sagovornik se poštuje, bez obzira kakve "nebuloze" pisao. Pa i da neko napiše da veruje da je Zemlja stara 6000 godina, to je njegovo mišljenje. Ili pokušate da ga činjenicama ubedite, bez podsmeha i sličnog, ili ne reagujete na njegov post. I nema drugog. Samo zbog toga je taj topic zaključan, ni zbog čeg drugog.

Ako se murdocu ili bilo kome ne sviđaju ovako nenormalni i nerazumni uslovi, imate na indexu fini forum gde možete da jašete na ovu i slične teme. A ovde dođite da pričate o stripovima. Tu nema nekih veliki ograničenja.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 27/08/2015 22:05:13
Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 27/08/2015 : 22:24:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Istina je sledeća: SVAKO može da otvori novi topic o evoluciji. Bilo ko. Ali pod onim smernicama koje sam naveo: otvarač topica je istovremeno i moderator istog. Nema uvreda, niti insinuacija. Sagovornik se poštuje, bez obzira kakve "nebuloze" pisao. Pa i da neko napiše da veruje da je Zemlja stara 6000 godina, to je njegovo mišljenje. Ili pokušate da ga činjenicama ubedite, bez podsmeha i sličnog, ili ne reagujete na njegov post. I nema drugog. Samo zbog toga je taj topic zaključan, ni zbog čeg drugog.

Fino, bilo ti je raštrkano po topicima i postovima, sad je sve lijepo na jednom mjestu, a ima i koja precizna nijansa-novina. Evo da i ja ponovim ovim quoteom.

Dodao bih ipak još jednu stvar: bilo bi dobro da se sudionik rasprave suzdrži od osjećaja uvrijeđenosti ako za to stvarno nema pravog povoda, tj. uvrede ili nekog oblika provokacije s druge strane na osobni račun. Na izneseni podatak ontopic, reagirati ničim doli kontraargumentom, to je najveća usluga koju netko može i sam sebi i svome uvjerenju napraviti. Bilo što drugo samo šteti raspravi, dakle potpuno jednako i jednoj i drugoj strani. U vezi odgovora na tuđi post, dakle, vrijedi potpuno isto: ispeći pa reći, triput mjeriti, jednom sjeći.

Neki odgovori ponekad možda i nisu toliko uvredljivi kakvima se čine, možda ih je dobro opet pročitati, i vidjeti što se može učiniti. U onim trenutcima neposredno prije pritiska na "post new reply", kada najviše svrbe prsti, bolje ne žuriti toliko, strpljen-spašen.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/08/2015 : 22:49:01  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
mislin da si zajeba forum.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26036 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 27/08/2015 : 22:58:01  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

quote:

Fino, bilo ti je raštrkano po topicima i postovima, sad je sve lijepo na jednom mjestu, a ima i koja precizna nijansa-novina. Evo da i ja ponovim ovim quoteom.

Naivan si poput mene, stvarno smo slični.

Elem, možda je za tebe bilo raštrkano, oni koji su bili najglasniji i koji su tražili otvaranje topica su moje mišljenje znali od ranije. Obično koristim quote, upravo iz tog razloga. I to moje mišljenje nije od juče, već od pre 7 godina, kada sam postao moderator. Samo: ima ljudi koje je baš briga za tuđe mišljenje.

I briga ih da sačekaju sa postovanjem i razmisle šta je sagovornik hteo da kaže. Važna je provokacija, alternativa, borba protiv sistema. Tako da ne verujem ni da će novi topic o evoluciji bolje proći od ovog starog. A voleo bih da grešim.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 27/08/2015 : 22:59:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message
Može jedna zamolba posve nevezana uz trenutnu raspravu?

U podforumu Sport sve je puno pogrešnih odnosno zastarjelih naslova topica (zbog činjenice da se ne može editirati naslov nakon nekog vremena). Najveći nesrazmjer je definitivno topic o Dinamu koji ima 2012/13 u naslovu, a tu su i brojni drugi (Tennis 2014, Primera 14/15 itd.). Ne znam smeta li drugima, ali meni to malo bode oči pa bi mi bilo drago da se promijeni. Najbolje da se jednostavno obrišu godine iz naslova tako da imamo samo Dinamo, Tenis itd.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/08/2015 : 23:06:19  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
nemaju moderatori vrimena za sport od svaštare

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/08/2015 : 23:08:47  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
šta ste eura izbacili opet na misec dana?

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 27/08/2015 : 23:19:43  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:
Originally posted by Dudley Smith

Može jedna zamolba posve nevezana uz trenutnu raspravu?

U podforumu Sport sve je puno pogrešnih odnosno zastarjelih naslova topica (zbog činjenice da se ne može editirati naslov nakon nekog vremena). Najveći nesrazmjer je definitivno topic o Dinamu koji ima 2012/13 u naslovu, a tu su i brojni drugi (Tennis 2014, Primera 14/15 itd.). Ne znam smeta li drugima, ali meni to malo bode oči pa bi mi bilo drago da se promijeni. Najbolje da se jednostavno obrišu godine iz naslova tako da imamo samo Dinamo, Tenis itd.

Istina, te godine u naslovu su baš nepotrebne i ne znam zašto to autori stavljaju. Treba samo pogledati kako topic o rukometu puno bolje izgleda bez toga, nije da hvalim autora ali eto...

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 27/08/2015 : 23:22:45  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message
Zašto euro opet na 30 dana, valjda sada treba 7, pošto nije neki strašno veliki prekršaj načinio?
Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 27/08/2015 : 23:23:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message
quote:

quote:

quote:

Naivan si poput mene, stvarno smo slični.

Elem, možda je za tebe bilo raštrkano, oni koji su bili najglasniji i koji su tražili otvaranje topica su moje mišljenje znali od ranije. Obično koristim quote, upravo iz tog razloga. I to moje mišljenje nije od juče, već od pre 7 godina, kada sam postao moderator. Samo: ima ljudi koje je baš briga za tuđe mišljenje.

I briga ih da sačekaju sa postovanjem i razmisle šta je sagovornik hteo da kaže. Važna je provokacija, alternativa, borba protiv sistema. Tako da ne verujem ni da će novi topic o evoluciji bolje proći od ovog starog. A voleo bih da grešim.

Od prvog do zadnjeg slova, kao da čitam svoje misli... (I to je dobar osjećaj, ali ipak, nadam se da forumaš fikus neće vidjeti/analizirati ovaj naš razgovor.)
Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 27/08/2015 : 23:31:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 27/08/2015 : 23:54:17  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
quote:
Originally posted by sergej773

Zašto euro opet na 30 dana, valjda sada treba 7, pošto nije neki strašno veliki prekršaj načinio?

Pa zato što je puko.

Samo mu nemojte reći da Slovenija isplaćuje odštetu za Ljubljansku banku (da mu ne tražim post sad, ali bilo je nešto dojajativno tipa - NI CENTA NEĆE* VIDJET).

*sori krugi ne će

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 28/08/2015 : 04:27:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Dok vi spamate mogu li ja nešto objasniti na trostruki napad?
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 28/08/2015 : 04:30:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by sergej773

Slažem se!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 28/08/2015 : 04:51:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by lwood

Ti se Wileru gubiš. priznao si kako nisi najbolje upoznat sa situacijom i detaljima na forumu a usuđuješ se “ prosipati pamet “.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 28/08/2015 : 08:51:02  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
U vezi Eura - ako je prošla kazna bila mjesec dana, onda slijedeća može biti samo mjesec ili godinu.
nema vraćanja kazni.
bilo bi primjerenije da je dobio za ovaj spam manju kaznu ali takva su pravila. nema više "specijalnih" kazni od par sati/dana.
Jer kad bi jednom to dopustili, onda bi svi to stalno tražili.
euro trba pripaziti jer ovakav spam mu se nigdje ne bi tolerirao.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 28/08/2015 : 09:26:03  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
Pa sad ovaj..eurov spam nije nista strasniji od drugih spamova
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 28/08/2015 : 11:27:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Strasno... gledala sam eurove postove-spamove i zamisljala ga u sceni gdje ih stanca ko stari kovac kad nad vatrom cekicem zeljezo kuje... lupka, lupka,, iza ledja ne gleda, mladjo ga promatra, nanisani.. nema upozorenja jer euro od buke u kovacnici nista ne cuje..mladjo to zna...iako zna, u ledja mu zapuca i rafalno 30 metaka u njega stuce...u marljivog kovaca eura, koji ni pomisljao nije na opasnost koja se iza ledja krije.
Iza njega je ostala udova mlada i cetvero nejake djecice..kredit za auto i rata za stan...
mladjo! Krvnice!
Sad kad to znas, nadam se da neces vise imati miran san.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 28/08/2015 : 11:36:27  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
nek se jamci pobrinu za kredit,

ustanove za nejač,

a ja ču za udovu.

ps,mladjo,stvaro nisi fer,oslobodi eura

free euro

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page
Page: of 299 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To: