Jesu sigurno u pitanju cijeli brojevi? jer čudno mi je, jedini broj koji pomnožen 3 puta sa sobom daje 27 je 9. Ali onda se red niže nikako ne može dobiti 24 jer da je trokut = 1, rezultat je premali, a već sa 2 je preveliki.
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Ma ja sam krivo zabrijal, na brzaka sam gledal, pa sam umjesto trojke zabrijal da je crveno 9 što naravno nema smisla jer je 9*9*9 puno više od 27:)) Tak mi i treba kad na poslu riješavam zavrzlame :D
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Temo, oprosti mi ali ovo sam vidjela i moram pitati recept pa kud puklo. iživko, jela sam to i jako mi se sviđa i tako ti boga daj mi nabavi recept, samo ne znam gdje da nabavim pšenicu.
Temo, oprosti mi ali ovo sam vidjela i moram pitati recept pa kud puklo. iživko, jela sam to i jako mi se sviđa i tako ti boga daj mi nabavi recept, samo ne znam gdje da nabavim pšenicu.
Može recept. Šaljem za vikend samo da se čujem s ovom babom koja pravi izvrsno keške.
Može recept. Šaljem za vikend samo da se čujem s ovom babom koja pravi izvrsno keške.
Odlicno. I napisi ga onda na gastro temi da svi znaju za to neobicno a fino i zdravo jelo. A ja kupim 25 pakovanja bozicne psenice koju cu skuhati umjesto posijati.