Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
Tonka24
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/images (2).jpg)
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 17/09/2021 : 22:30:54
|
Da li sudjelujete na još kojem forumu osim ovoga i da li sudjelujete u komentarima društvenih mreža?
Da li iste smatrate korisnima, zabavnima ili štetnima?
Posebno me zanima Vaša mišljenja koja se odnose na toksične komentare, uvrede, ismijavanja i slično.
Osobno sam obrisao Fb i Inst profil i dugo me nije bilo na forumu, također se nisam pojavljivao na nekim drugim forumima koje sam posjećivao.
Vidim da na drugim forumima je postalo još toksičnije nego prije, a neki ljudi oko mene imaju Fb i Inst, na tim mrežama ne to toliko postalo strašno da jednostavno nemam komentar.
|
|
fler
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/lobo08mw.jpg)
Croatia
2057 Posts
Member since 21/10/2003 |
Posted - 18/09/2021 : 00:47:42
|
FB sam nekom čudnom igrom slučaja u potpunosti izbjegao (iskreno, ni ne sjećam se zašto točno profil nisam napravio u pradavno doba kad se tek pojavio - a poslije mi je sveprisutnost toliko išla na živce da sam naprosto izignorirao). Instagram privatno efektivno ne koristim, no imam profil (bez ijednog posta, hehe) kako bih mogao tu i tamo baciti oko na neke od (između ostalih) strip-autora koji često stavljaju nove radove, najave itd. Dodao sam ih u "following" pa mi stigne obavijest kad nakače nešto novo, i onda provjerim npr. jednom tjedno/mjesečno. Komentare itd. ne čitam.
Generalno, sve je to solidan i potencijalno vrlo koristan koncept *u teoriji* - no korisnici su ih upropastili do te mjere da je aktivno korištenje uslijed silnog šuma i gomile smeća naprosto gotovo 100%-tni gubitak vremena. Ne, hvala, imam bitnijih stvari u životu.
Inače, uz par strogo tematskih foruma, koristim i Reddit (što je neka čudna kombinacija foruma i društvene mreže), ali gotovo u potpunosti kao agregator "objektivnih" vijesti iz područja koja me zanimaju. Ne upuštam se u rasprave, štedim živce i vrijeme. |
Split your lungs with Blood and Thunder
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
tex2
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/player_dalglish(1).jpg)
Croatia
31549 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 18/09/2021 : 07:02:45
|
Da li sudjelujete na još kojem forumu osim ovoga i da li sudjelujete u komentarima društvenih mreža?
Osim ovdje još na Darkwoodovom forumu tipujem nogometne utakmice. Društvene mreže nemam ni ne sudjelujem u komentarima, niti posjećuje druge forume.
Da li iste smatrate korisnima, zabavnima ili štetnima?
Sve troje, mogu biti korisni, zabavni i štetni.
Posebno me zanima Vaša mišljenja koja se odnose na toksične komentare, uvrede, ismijavanja i slično.
Toksičnih komentara će uvijek biti skoro na svim forumima, uvrede i ismijavanja su žalosna stvar.
Osobno sam obrisao Fb i Inst profil i dugo me nije bilo na forumu, također se nisam pojavljivao na nekim drugim forumima koje sam posjećivao.
Nikada nisam imao FB i Inst, a ovo je jedini forum koji redovito posjećujem.
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
Edited by - tex2 on 18/09/2021 07:03:41 |
|
lwood
Advanced Member
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47431 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 18/09/2021 : 07:58:40
|
Od foruma pratin samo ovaj. Od društvenih mreža FB. Ima gomila odličnih grupa i likova na FB koje pratin,možda i više nego ovaj forum. I to mi je sasvim dovoljno. Uglavnom je to korisno ako znaš izabrat šta te zanima. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala |
|
supermark
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/av1(1)(1).jpg)
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 18/09/2021 : 09:15:01
|
od foruma pratim samo ovaj, sveukupno pratio samo tri u životu (libellusov, sportski i ovaj) nema me na Facebooku još od faksa, prije deset godina |
|
emirem
Advanced Member
![](AvatarUpload/Vamp.jpg)
10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 18/09/2021 : 10:20:21
|
Nemam druge internet familije osim Vas dragi moji.😎 Pusa, bok! 😁 |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
zeljko
Advanced Member
![](AvatarUpload/egdfthrthrzjthzjth.JPG)
Bosnia and Herzegovina
17842 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 18/09/2021 : 11:34:11
|
sudjelujem ovdje forum.hr znaksagite i jos neki lokalni ali kratke su mi poruke i ne pratim sve
na fejsu je super za meme i pracenje zezancija
|
Utabanim stazama ocaja! |
|
Barker
Advanced Member
![](AvatarUpload/100 Days Off.jpg)
Fyro Macedonia
4667 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 01/10/2021 : 15:08:55
|
Bas sam se skoro zapitao koliko su forumi danas stvar proslosti. Ja osim svakodnevnog dolaska ovde, svratim na Darkvud koji je manje-vise mrtav, pratim jos 2 teniska foruma, poneki pivarski forum i to bi bilo to. OD socijalnih mreza koristim samo Facebook. |
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
|
lwood
Advanced Member
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47431 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
naker
Advanced Member
![](AvatarUpload/hellboy avatar1.jpg)
4988 Posts
Member since 05/06/2020 |
Posted - 01/10/2021 : 23:59:44
|
Cinik bi rekao da su i društvene mreže počele da odumiru ![](icon_smile_big.gif)
Forumi su svoje zlatno doba imali početkom dvehiljaditih, ovo sada je samo za najveće posvećenike |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|