Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
TrOMISLAWSKI
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
863 Posts
Member since 16/06/2004 |
Posted - 29/11/2015 : 13:08:16
|
Scenarij: Marcello Toninelli/Daniele Nicolai Crtež: Michele Pepe/Gallieno Ferri Naslovnica: Gallieno Ferri
![](http://www.graferkon.hr/ZagorExtra255.jpg) Original #248
04.12.15. u snk 05.12.15. na kioscima
|
Nisam ja kriv za tipfelere, sami su se pojavili. |
Edited by - solar on 29/11/2015 17:14:33
|
|
morski
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/Igor Morski 1960.jpg)
2662 Posts
Member since 09/08/2014 |
|
ivan_micic
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/nimbus-goku.jpg)
Croatia
2364 Posts
Member since 19/12/2007 |
|
DODSFERD
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/sick0019.gif)
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 29/11/2015 : 13:46:47
|
Ja niti ne vidim ime epizode na svome mini mobu, ali neka samo ide redovito kako god se zvala. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
1Euro
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/1euro1.jpg)
12545 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
DzekDenijels
Senior Member
![](AvatarUpload/jack_daniels(2).jpg)
Serbia
2531 Posts
Member since 26/07/2009 |
Posted - 29/11/2015 : 15:33:32
|
Jbm ti prevod !!! ![](icon_smile_dead.gif) Pa da l' je ovaj/ova što prevodi ikad pročitao/la bilo šta o Zagoru, divljem zapadu ili bilo šta o istoriji severnoameričkog kontinenta u periodu radnje stripova koje prevodi!? Glupost je jedina neograničena kategorija, na žalost... |
Carpe diem |
|
Giuda Ballerino
Senior Member
![](AvatarUpload/cloud.jpg)
Japan
2650 Posts
Member since 02/03/2014 |
Posted - 29/11/2015 : 17:08:53
|
quote: Originally posted by DzekDenijels
Jbm ti prevod !!! ![](icon_smile_dead.gif) Pa da l' je ovaj/ova što prevodi ikad pročitao/la bilo šta o Zagoru, divljem zapadu ili bilo šta o istoriji severnoameričkog kontinenta u periodu radnje stripova koje prevodi!? Glupost je jedina neograničena kategorija, na žalost...
Pa ovdje prijevod i moze stati. Originalni naziv je mislim "Soldati blu" sto na talijanskom takodjer nije "normalan" naziv. Unutar stripova kad se radi o plavim kosuljama/bluzama gotovo uvijek imamo izraz "giacche blu" ili cesce "giacche azzure", a gotovo nikad "soldati blu" tako da nemam zamjerku na prijevod. |
Kaizoku ou ni ore wa naru! |
|
emirem
Advanced Member
![](AvatarUpload/Vamp.jpg)
10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 29/11/2015 : 17:24:59
|
Giacche blu.. plave gaće.😊 |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Picture 1.jpg)
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
going going
Advanced Member
![](AvatarUpload/x43qkm.jpg)
Serbia
11913 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
emirem
Advanced Member
![](AvatarUpload/Vamp.jpg)
10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 29/11/2015 : 17:59:35
|
quote: Originally posted by acestroke
Ove epizode se skoro uopste ne sjecam.
Niti ja..sad pogledao u enciklopediji to je ZS 822 "bijeli poglavica"...tri broja prije su neke reprize Wabashi i slično,ali nije nužno da se veže na Kandraxa koji slijedi... |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
hua
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/Peeping Tom - poster.jpg)
Serbia
768 Posts
Member since 04/01/2003 |
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
jaki
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27160 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 29/11/2015 : 19:21:04
|
Ja sam to primjetio jos u najavi za prethodni broj. Ne sjecam se same epizode ali ne vjerujem da moze parirati prvom pojavljivanju. |
|
igor 12
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/6124b66ad5b0a828775f3f0b8c0cf283.jpg)
4622 Posts
Member since 24/01/2013 |
|
Hajo
Senior Member
![](AvatarUpload/255thf6.jpg.gif)
1896 Posts
Member since 26/12/2008 |
Posted - 29/11/2015 : 19:29:49
|
quote: Originally posted by emirem
Giacche blu.. plave gaće.😊
Hahahahahahahaaaaa ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) Popišao sam se se u giacche od smijeha! ![](icon_smile_big.gif) |
''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17048 Posts
|
going going
Advanced Member
![](AvatarUpload/x43qkm.jpg)
Serbia
11913 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
mladjo
Advanced Member
![](AvatarUpload/images(23).jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 29/11/2015 : 20:01:37
|
Sovina litica/Beli poglavica![](icon_smile_approve.gif) Fina priča, a i sjećam se onog indijanca ljubomorka![](icon_smile_big.gif) |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 29/11/2015 : 20:03:08
|
Niti ja..sad pogledao u enciklopediji to je ZS 822 "bijeli poglavica"...tri broja prije su neke reprize Wabashi i slično,ali nije nužno da se veže na Kandraxa koji slijedi...
vrač Vabashi i Tajna mlina su bile stare epizode, ovo ide poslije ratnog pokliča![](icon_smile_approve.gif)
To su te epizode koje sam čitao kao klinac. Od Bubnjeva smrti pa naovamo![](icon_smile_approve.gif) |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 29/11/2015 : 20:03:52
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Ja sam to primjetio jos u najavi za prethodni broj. Ne sjecam se same epizode ali ne vjerujem da moze parirati prvom pojavljivanju.
Ovaj drugi Kandrax koji slijedi je odličan![](icon_smile_approve.gif) |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17048 Posts
Posted - 29/11/2015 : 20:45:26
|
quote: Originally posted by mladjo
Niti ja..sad pogledao u enciklopediji to je ZS 822 "bijeli poglavica"...tri broja prije su neke reprize Wabashi i slično,ali nije nužno da se veže na Kandraxa koji slijedi...
vrač Vabashi i Tajna mlina su bile stare epizode, ovo ide poslije ratnog pokliča![](icon_smile_approve.gif)
To su te epizode koje sam čitao kao klinac. Od Bubnjeva smrti pa naovamo![](icon_smile_approve.gif)
Ja sam krenuo od Nepoznatog sveta, to je to ![](icon_smile_approve.gif) |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 29/11/2015 : 20:53:30
|
Zadnje sto sam procitao iz extra serije su Bubnjevi smrti. Bas slabasna epizoda, tako da od ovih slijedecih ocekujem nesto bar mrvicu bolje. |
|
mike
Senior Member
Slovenia
2864 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 29/11/2015 : 20:58:51
|
quote: Originally posted by mladjo
quote: Originally posted by DODSFERD
Ja sam to primjetio jos u najavi za prethodni broj. Ne sjecam se same epizode ali ne vjerujem da moze parirati prvom pojavljivanju.
Ovaj drugi Kandrax koji slijedi je odličan![](icon_smile_approve.gif)
Meni isto. Bolji od prvog. Secam se kad sam citao Magicne oci kao klinac u 4. klasu osnovne skole . Tako se dobro secam - bilo je to bas kad smo u skoli imali jednotjedni kurs skijanja. A citao sam na domacem sank pultu koji jos i dan danas imaju starci u kuhinji . I te fantasticne osjecaje danas, skoro pa 30 godina kasnije, rijetko koji strip da mi vrati.. |
Taylor. |
|
Giuda Ballerino
Senior Member
![](AvatarUpload/cloud.jpg)
Japan
2650 Posts
Member since 02/03/2014 |
Posted - 29/11/2015 : 21:07:58
|
Sa solarova topica o pricama u izradi:
quote: Zamberletti/Di Vitto - Giacche azzurre
Ludensu se ovaj put ne moze prigovoriti |
Kaizoku ou ni ore wa naru! |
|