forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1214

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 06/12/2015 : 18:34:41  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Da, to je to.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 06/12/2015 : 18:50:31  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Da, može proći, draže mi je takvo objašnjenje. Hvala dečki. ;)
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 07/12/2015 : 07:04:18  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Ali i Nolittina ideja Rakumovog oružja je da ga koristi samo jedan, takoreci Odabrani od samkg Rakuma
Secate se? Mumija ustaje i predaje oruzje ratniku ciji su dolazak Keokuk i prethodni cuvari cekali generacijama...

Inace, da napomenem, blizimo se lagano biranju novog zagorologa :)

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 07/12/2015 : 07:07:18  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Ali i Nolittina ideja Rakumovog oružja je da ga koristi samo jedan, takoreci Odabrani od samkg Rakuma
Secate se? Mumija ustaje i predaje oruzje ratniku ciji su dolazak Keokuk i prethodni cuvari cekali generacijama...

Inace, da napomenem, blizimo se lagano biranju novog zagorologa :)

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 10/12/2015 : 18:45:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Ljudi sto je sa zagorom nakon hellingena?
Zna li netko...meni sve mirise na nedaj Boze gasenje serijala...bas citam to s hellingenom i rastuzilo me na jedan nacin.
Sto dalje?Povratci starih neprijatelja i sto nakon toga?
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 10/12/2015 : 19:11:52  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Pretpostavljam da bude sigurno došao do broja 700 i da neće biti gašenja prije toga.
Priča se da će nakon raznih povrataka biti nekakva europska saga.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

3000 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 10/12/2015 : 19:25:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message  Reply with Quote
Nisam die-hard zagorovac, tako da hladno poslije JA odiseje i Hellingena nemam ni najmanju namjeru kupoavati i čitati blaćenje jednog lika i milijun bezidejnih "povrataka". ako želim čitati Zagora uvijek mogu čitati stare klasike koje "bure" može htjeti nadmašiti ali.... samo će se sve više pokopavati

zadnji klasik koji sam čitao je "Grad ludila", ni 10 "povrataka" ne vrijedi koliko ta jedna epizoda Raucha

to je samo 1 kupac manje ali pitanje je kako će se to odraziti u Italiji na prodaju i koliko će dugo vremena ljudi moći probavljati milijun povrataka koji slijede
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7987 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 10/12/2015 : 20:48:18  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
zagor ce nestati sa tata ferrijem.
smisao,i let na drugi svet odavno vrti poslednji krug.
jos gore prolaze ili pokusavaju da prodju ostali iz bonellija...
nazalost tonemo ...

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12300 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 10/12/2015 : 21:36:56  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

Ne slazem se. Ferri jeste Zagor, ali Zagor nije samo Ferri.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 10/12/2015 : 21:45:36  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Ljudi sto je sa zagorom nakon hellingena?
Zna li netko...meni sve mirise na nedaj Boze gasenje serijala...bas citam to s hellingenom i rastuzilo me na jedan nacin.
Sto dalje?Povratci starih neprijatelja i sto nakon toga?

Pa, čeka nas evropska odiseja. Vjerojatno neće bit neka revolucija, ali sigurno će biti zanimljivo. Tome se najviše radujem, ali što će biti nakon toga... eh, tu me je strah. :(
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 11/12/2015 : 01:14:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Izgleda da je burattini upropastio zagora skroz samo zbog ulizivanja talijanima fanovima osamdesetih
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 11/12/2015 : 02:31:51  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

quote:
Originally posted by cronos six

Ne slazem se. Ferri jeste Zagor, ali Zagor nije samo Ferri.

Tako je. Zagi je vise od samih autora koji su ga stvorili. Jedino ako tata Ferri dozivi stotu onda mozda i nadzivi Zagija.

www.epicentercomics.com
http://kck.st/45sjwvZ
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 12/12/2015 : 15:14:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Moram da javim da sam odusevljen koliko je glupa najnovija prica sa Helingenom. Kraj je uspio cak i da nadmasi naizgled neponovljivu trescinu kakvu smo dobili u prva 4 broja. Svaka cast Buratiniju, ovo nije bilo lako smisliti.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 12/12/2015 : 15:48:59  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elderane84

Moram da javim da sam odusevljen koliko je glupa najnovija prica sa Helingenom. Kraj je uspio cak i da nadmasi naizgled neponovljivu trescinu kakvu smo dobili u prva 4 broja. Svaka cast Buratiniju, ovo nije bilo lako smisliti.

O šit. Imamo sličan ukus što se tiče Zagorovih priča i ovo što si napisao me deprimira. :)
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 12/12/2015 : 16:34:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

quote:
Originally posted by Elderane84

O šit. Imamo sličan ukus što se tiče Zagorovih priča i ovo što si napisao me deprimira. :)

Ne sekiraj se, vec u sledecoj Russo obecava, ali Buratini pise pricu. Vidicemo. Poenta je da su sve price kojima se podilazilo nostalgicarima bile smece koje nije nikome donijelo dobro, ni nostalgicarima, a ni nama ostalima. Bespotrebno tracenje papira.
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2654 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 12/12/2015 : 17:44:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
meni je kraj jos i solidan, spaja i pomiruje prethodnih nekoliko Hellingena, a zamjerka mi je sto je zbrzan. Inace cijela epizoda je totalni flop, ne znam sto je Burattiniju ovo trebalo.

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4990 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 12/12/2015 : 17:49:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message  Reply with Quote
Slazem se da je kraj u poslednjem Helingenu katastrofa, prosto da covek ne poveruje. Tako mi moci Grejskala... Slazem se da je i malo zbrzano.
Russo me je, medjutim, jako obradovao. Izgleda da je dobar za "gradske" epizode, jos da vidimo "sumski" deo.

Edited by - Sneaksie Thiefsie on 12/12/2015 17:50:03
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 12/12/2015 : 19:04:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
Epizoda prema kojoj "Senke nad Darkvudom" izgledaju kao remek-delo. Kraj mi je cak i najbolji deo, buduci da je, ako nista drugo, bio neocekivan (bar za mene).

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7936 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 12/12/2015 : 19:34:52  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Što kažu Talijani po forumima za novog Hellingena i ima li Buratinijeve reakcije na komentare?
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 12/12/2015 : 19:42:26  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
quote:

Izgleda da je burattini upropastio zagora skroz samo zbog ulizivanja talijanima fanovima osamdesetih

ne slazem se da ga je upropastia,jos uvik ima baruta za Zagora

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 12/12/2015 : 19:58:30  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by markotamara

quote:

ne slazem se da ga je upropastia,jos uvik ima baruta za Zagora

Samo što Burattini ponekad skoči u darkwoodsku močvaru pa se barut smoči i postane neupotrebljiv.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 13/12/2015 : 07:52:03  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Nego, gdje čitate Burattinijevog Gartha Hellingena? Uklonjen je s youtubea.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 13/12/2015 : 20:01:05  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

Što kažu Talijani po forumima za novog Hellingena i ima li Buratinijeve reakcije na komentare?

Manje-više iste kao i naše...samo manje burne

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 13/12/2015 : 20:04:08  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giuda Ballerino

meni je kraj jos i solidan, spaja i pomiruje prethodnih nekoliko Hellingena, a zamjerka mi je sto je zbrzan. Inace cijela epizoda je totalni flop, ne znam sto je Burattiniju ovo trebalo.

Ama kraj je mogao da bude odličan da se nije tako naglo bacio na njega. Sve je neplanski, objašnjeno i napričano naširoko i onda UPS jbt nemam više mesta...kraj! Katastrofa

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 13/12/2015 : 20:15:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Ajmo racionalno: pretpostavljam da u Bonelliju prate u boljem slučaju razočarane a u gorem ogorčene reakcije čitatelja, ne samo u vezi ove priče nego već dugo, i da im je jasno da Bure upropaštava i lik i čitav serijal.

I sad što, nikome neće iz dupeta u glavu stići da bi u cilju spašavanja Zagija trebalo smjesta maknuti Bureta i dovesti nekog novog, bilo koga, po mogućnosti mlađeg i sa svježijim idejama, ili barem nekoga tko nije toliko destruktivan.

Nego će se pustiti da krčag ide na vodu dok se ne razbije, čitavo vrijeme se pitajući pa zašto, pa kako, pa tko je kriv?

E jebi ga...

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page
Page: of 1214 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.77 seconds. Snitz Forums 2000