forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1214

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 25/12/2015 : 09:59:27  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

http://www.stripovi.com/recenzije/undefined-undefined-prolaz-izmedu-tisucljeca/1818/

Privlačnost ove priče su događaji ispričani u flashbackovima. Zgodna scenaristička fora, koja je nova na Zagoru tako je ovaj maxi bilo interesantno čitati. Taj dio u prošlosti je napet, akcijski i sa lijepom moralnom porukom – treba kritički gledati na stare autoritete (fanatike). Dio u Zagorovu timeline-u je podbacio. Jako suho. Udarni dio je valda trebao biti Shane, zloćo-akrobat, ali taj je je toliko sposoban da je to već malo pretjerano. Shane je po akrobatici na razini jednog Supermikea odnosno Letećeg Marcusa. Too much. Ne može tamo jedan lupež, koji vodi nekoliko bandita biti bolji od Zagora po kretanju po drveću.

Može biti da je pretjerano ali ipak Shane ima iskustvo iz cirkusa koje Zagoru fali.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Duke Zill
Senior Member

Croatia
1082 Posts

Member since 23/05/2015

Posted - 25/12/2015 : 10:45:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Duke Zill a Private Message  Reply with Quote
Svim stripoljupcima i njihovim najmilijima neka je čestit i blagoslovljen Božić, te uspješna nova 2016. godina!
Go to Top of Page

guderian
Junior Member

303 Posts

Member since 10/07/2009

Posted - 25/12/2015 : 18:18:32  Show Profile Show Extended Profile  Send guderian a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:

http://www.stripovi.com/recenzije/undefined-undefined-prolaz-izmedu-tisucljeca/1818/

Privlačnost ove priče su događaji ispričani u flashbackovima. Zgodna scenaristička fora, koja je nova na Zagoru tako je ovaj maxi bilo interesantno čitati. Taj dio u prošlosti je napet, akcijski i sa lijepom moralnom porukom – treba kritički gledati na stare autoritete (fanatike). Dio u Zagorovu timeline-u je podbacio. Jako suho. Udarni dio je valda trebao biti Shane, zloćo-akrobat, ali taj je je toliko sposoban da je to već malo pretjerano. Shane je po akrobatici na razini jednog Supermikea odnosno Letećeg Marcusa. Too much. Ne može tamo jedan lupež, koji vodi nekoliko bandita biti bolji od Zagora po kretanju po drveću.

Može biti da je pretjerano ali ipak Shane ima iskustvo iz cirkusa koje Zagoru fali.

Jedno je cirkus a drugo skakanje po drveću. Tu je Zagor doma a ovaj kokošar nije. Uostalom, Zagor se ovakvih poprilično namlatio tako da je ovaj Shane smiješan. Mogao bi on biti vješt,ali opet je ovo malo previše. Inače, priča je dobra. Crtež bi mogao biti i bolji ali prolazi. Čak sam i iznenađen da Bure nije zeznuo ovo.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 25/12/2015 : 18:57:05  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Sretan Božić svim zagorovcima koji ga slave :)
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 25/12/2015 : 18:59:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Takoder velka.
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

7150 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 25/12/2015 : 19:40:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Hvala, sretan Božić svima... dakle, na "Prolaz između tisućljeća": zaista sam i ja bio iziritiran likom tog Shanea, nazvao sam ga u recenziji skakutalom. Napisao između ostalog:
Motiv razbojnika me razočarao a Bure je htio i vidim uspio podići ocjene priči likom onog skakutala ali mislim da je pretjerao u nekim scenama, dvaput Zagor bačen u provaliju.

Nego, šta je zapelo s recenziranjem Zagora? Gdje recenzija, primjerice, za "Christopher mora umrijeti"? Gdje zapelo zna li tko? KW je u nekom tihom bojkotu ili šta, ne zalazim u ove topice pa da ne vrtim?

loading...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 25/12/2015 : 19:45:47  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Uh, Christopher... kako ću samo pokopati tu priču kada osvane recenzija.

Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

7150 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 25/12/2015 : 19:57:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
quote:

I ja zato čekam haha

loading...
Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1848 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 25/12/2015 : 21:12:16  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
quote:

nije ta priča toliko loše zamišljena,ali
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 25/12/2015 : 21:48:15  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Pa ideja je bila donekle dobra ali realizacija pravi užas.

Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1848 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 25/12/2015 : 22:21:39  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
upravo čitam klasik Čarobnjak Kandrax ima preko 400 stranica imali koji više?
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 25/12/2015 : 22:39:43  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Od ovih koji su do sada objavljeni Kandrax je najdeblji, iza njega je mislim Ocean sa 387.

Go to Top of Page

Duke Zill
Senior Member

Croatia
1082 Posts

Member since 23/05/2015

Posted - 26/12/2015 : 08:23:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Duke Zill a Private Message  Reply with Quote
Prema broju stranica navedenih u recenzijama, dosad objavljene priče sa najviše stranica su:

1. Krvave piramide - 470
2. Povratak Kandraxa - 470 (ako uzmemo da je to 1 priča podijeljena u 3 crtačka dijela)
3. Žezlo Tin-Hinan - 428
4. Vječna magija - 421
5. Očajničko putovanje - 400
6. Ocean - 389
7. Velika prijevara - 385
8. Močvara robijaša - 384 (iako prebrojavajući ima 376=4x94)
9. Kameni div, Hellingen je živ, Huroni, Povratak mutanta - 376

Možda sam nešto izostavio, ali mislim da je to to
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 26/12/2015 : 10:07:30  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Šta je s Ludensovim neslužbeno najavljenim Hellingen-maxijem?

Neka se oglase izdavačevi intimusi i trbuhozborci.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12300 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 26/12/2015 : 18:02:33  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Duke Zill

Prema broju stranica navedenih u recenzijama, dosad objavljene priče sa najviše stranica su:

1. Krvave piramide - 470
2. Povratak Kandraxa - 470 (ako uzmemo da je to 1 priča podijeljena u 3 crtačka dijela)
3. Žezlo Tin-Hinan - 428
4. Vječna magija - 421
6. Ocean - 389

Najduza prica je Demon ludila sa 518 stranica.
Go to Top of Page

Duke Zill
Senior Member

Croatia
1082 Posts

Member since 23/05/2015

Posted - 26/12/2015 : 19:04:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Duke Zill a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

quote:

1. Krvave piramide - 470
3. Žezlo Tin-Hinan - 428
4. Vječna magija - 421
6. Ocean - 389

Imaš pravo.Ja sam mislio samo na Ludensova izdanja. Taj je Hellingen samo izašao u VC kao Odabrane priče

Edited by - Duke Zill on 26/12/2015 19:43:18
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 27/12/2015 : 14:25:55  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by going going

quote:

1. Krvave piramide - 470
3. Žezlo Tin-Hinan - 428
4. Vječna magija - 421
6. Ocean - 389

Imaš pravo.Ja sam mislio samo na Ludensova izdanja. Taj je Hellingen samo izašao u VC kao Odabrane priče

Imam VČ OP "Velika zavera", strip ima 393 stranice.
Go to Top of Page

morski
Senior Member

2681 Posts

Member since 09/08/2014

Posted - 27/12/2015 : 19:36:25  Show Profile Show Extended Profile  Send morski a Private Message  Reply with Quote
[url=http://postimg.org/image/jv9x4aoer/][/url]

Kompletni popis Bonelli stripova u Excelu
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 27/12/2015 : 19:39:13  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Opet neki piratski album.

Go to Top of Page

morski
Senior Member

2681 Posts

Member since 09/08/2014

Posted - 27/12/2015 : 19:44:52  Show Profile Show Extended Profile  Send morski a Private Message  Reply with Quote
vrlo verovatno https://www.facebook.com/Silver-Line-Comics-769565499795810/

Kompletni popis Bonelli stripova u Excelu
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 05/01/2016 : 20:36:40  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by guderian

quote:

quote:

Jedno je cirkus a drugo skakanje po drveću. Tu je Zagor doma a ovaj kokošar nije. Uostalom, Zagor se ovakvih poprilično namlatio tako da je ovaj Shane smiješan. Mogao bi on biti vješt,ali opet je ovo malo previše. Inače, priča je dobra. Crtež bi mogao biti i bolji ali prolazi. Čak sam i iznenađen da Bure nije zeznuo ovo.

Nemojmo zaboraviti da je i Zagor krenuo iz cirkusa

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 05/01/2016 : 20:43:26  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ali Zagor je znao skakati po drveću još prije nego je sreo Sullivane, nedavno sam ponovo čitao Zagor priča i baš sam obratio pozornost na to.

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 05/01/2016 : 21:04:56  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Vjerojatno nije ni Zagor na početku bio leteći Marcus. :)
Razvijao je svoju vještinu godinama, o ovaj Shane je od početka Tarzan. Nije fer. :)
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22372 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 06/01/2016 : 08:21:48  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Shane je po akrobatici na razini jednog Supermikea odnosno Letećeg Marcusa. Too much. Ne može tamo jedan lupež, koji vodi nekoliko bandita biti bolji od Zagora po kretanju po drveću. Shane je tri puta zaredom sredio Zagora. Ajde da je to Supermike ili netko jači… Nitko nije bolji u akrobatici po drveću od Zagora. Nitko, a kamoli maxi zloćo 22. Gorak okus mi je ostao zbog skretanja u nadnaravno na kraju i zbog toga što je Bure ubio glavnog junaka ove priče - ubio je plemenitog Whi-Koaha, a poštedio onog fanatika, koji je sve zakuhao.

Shvatam sta hoces da kazes, mogu ti reci da si dobrim dijelom u pravu.
Medjutim, stvar je u tome sto je WK, iako je simpatican lik, dosta ogranicen. Ne samo da dolazi iz drugog vremenskog perioda, vec je i kao lik dosta ogranicen ako pogledamo njegovu karakterizaciju i eventualnu mogucnost povratka. U tome i jeste kvaka, sta uraditi sa jednim takvim tipom u buducnosti? Mozda Zagora na neki nacin poslati u njegovo vrijeme, u svijetu naseg junaka to je itekako moguce.
WK dolazi iz jednog drugog vremena, tako da njegova smrt ne igra neku vecu ulogu, moguce je da Zagor se vrati u vrijeme dok je ovaj jos bio ziv. Sto da ne, jer kao sto sam rekao ne radi se o paralelnoj vremenskoj liniji.
Znaci, postoji mogucnost za improvizaciju u ovom slucaju. WK, iako je mrtav, i dalje je potencijalni kandidat za jednu avanturisticku epizodu.

Shane, s druge strane, pruza kao lik mnogo vise mogucnosti. Neprijatelji su uvijek zanimljiviji od dobrih momaka, upravo kod Zagora autori trenutno tragaju za novim arhineprijateljem, jednim likom koji bi, poput Mortimera, mogao jedno vrijeme da zaokupira paznju fanova. U Shaneu vidim jednog takvog tipa, izuzetno je sposoban i dovoljno inteligentan, ima sve prepozicije da parira Zagoru jedno odredjeno vrijeme.
Najradije bih ga vidjeo upravo u jednom lancu epizodu, nesto kao onda sa Natom.
Go to Top of Page

vešmašina
Average Member

600 Posts

Member since 12/10/2013

Posted - 06/01/2016 : 09:15:10  Show Profile Show Extended Profile  Send vešmašina a Private Message  Reply with Quote
Shanea bi definitivno trebalo vratiti, al ne jednom epizodom svakih deset godina već "Nat Murdo" način.
Go to Top of Page
Page: of 1214 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.08 seconds. Snitz Forums 2000