forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Tajni favorit?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

ike666
Average Member

709 Posts

Member since 01/11/2012

Posted - 29/12/2015 : 21:47:10  Show Profile Show Extended Profile  Send ike666 a Private Message  Reply with Quote
Jednooki Džek - još jedna moja "tajna ljubav".
Ni sam ne znam koliko sam ga puta pročitao u bakinoj kući (zato jer je bio jedini strip koji sam tamo imao hehe)

Jedva čekam Extra izdanje... Toninelli i Ferri na najjače!

Rendal Mutant, Tkac, Jednooki Džek, Vatreno oko...
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19700 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 29/12/2015 : 22:19:30  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Extra izdanje ti je izašlo već odavno.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

ike666
Average Member

709 Posts

Member since 01/11/2012

Posted - 30/12/2015 : 06:53:38  Show Profile Show Extended Profile  Send ike666 a Private Message  Reply with Quote
Ups!

Rendal Mutant, Tkac, Jednooki Džek, Vatreno oko...
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4602 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 30/12/2015 : 08:53:50  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by adriano

Moćni Kandraks, tajna na mapi, pet pera, dani straha.....

odlična epizoda.dodao bih još prvi broj zagora zasjeda u šumi,pa malo dorian grejevske spike u gospodaru vremena,nabacio bi i šestoricu sa plave zvijezde,put na zapad,timber bill,prorok(unatoč segni).završio bi sa krv apača,golgota,lord u darkwoodu

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 30/12/2015 : 11:38:32  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Da, Dani straha su izvrsna epizoda.
Ma cijelo to razdoblje je odlično.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 30/12/2015 : 20:04:05  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Od popljuvanih epizoda meni su vrlo dobre ili odlicne: Grad iznad sveta (originalni specijal broj 2), Pustolovina u Kanadi (Bosseli/Marcello, nastavak prvog almanaha), Budjenja, od redovne serije Vatra sa neba (Burattini/Chiarolla) i sigurno ima jos prica iz redovne ali se ne secam. A od maxija mi je bio odlican Tajni agenti.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 30/12/2015 : 20:06:20  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

Od popljuvanih epizoda meni su vrlo dobre ili odlicne: Grad iznad sveta (originalni specijal broj 2), Pustolovina u Kanadi (Bosseli/Marcello, nastavak prvog almanaha), Budjenja, od redovne serije Vatra sa neba (Burattini/Chiarolla) i sigurno ima jos prica iz redovne ali se ne secam. A od maxija mi je bio odlican Tajni agenti.

Pao si mi u očima...

Ozbiljno, te priče možda imaju ok ideju, ali kao finalni proizvod su baš loše.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 30/12/2015 : 20:14:06  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Mene je ovaj Predator u Darkwoodu toliko šokirao da sam ga nedugo nakon čitanja prodao za trećinu cijene.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 30/12/2015 : 20:32:41  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Grad iznad sveta mi je bio jedan od prvih Zagora pa mozda ima i neki nostalgicni faktor, odlican Ferrijev crtez, Zagor u borbi protiv nakaznih cudovista. To mi dodje ko Martin Misterija na Zagorov nacin.

A Vatra s neba mi je bila zabavna prica i iako je puna kliseja lepa pricica. Vanzemaljac koga svi progone, a samo Zagor shvata da je on dobar i da samo zeli da se vrati kuci. Da nije crtao Chiarolla verujem da bi jos bolje prosla prica.

Solare a ti samo Svratiste obesenih? Ajde, ajde siguran sam da ima jos mnogo gorih epizoda koje ti se svidjaju.

Edited by - going going on 30/12/2015 20:33:30
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 30/12/2015 : 20:35:29  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Ali meni najvise nije jasno zasto ljudi ne vole Pustolovinu u Kanadi. Ima sve elemente velike Bosselijeve price, dosta likova, interesantnu istorijsku podlogu a to je sukob naroda u Kanadi, metisa, cistokrvnih Indijanaca, belaca... Zagor samo sa Tonkom, bez Cika, i na kraju velika tucnjava.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 30/12/2015 : 22:20:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Pustolovina u Kanadi se može svrstati u nekakvu solidnu priču ali u sebi nema ništa pamtljivo na duže vrijeme, mislim da sam je ljetos čitao a svejedno sam morao pogledati u svoj komentar da se prisjetim o čemu se tu radi.
I onaj lik koji je stavljen da glumi indijanskog izaslanika i vođu pobune je malo veća tragedija a to je najveći nedostatak priče.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19700 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 30/12/2015 : 22:26:56  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ali meni najvise nije jasno zasto ljudi ne vole Pustolovinu u Kanadi. Ima sve elemente velike Bosselijeve price, dosta likova, interesantnu istorijsku podlogu a to je sukob naroda u Kanadi, metisa, cistokrvnih Indijanaca, belaca... Zagor samo sa Tonkom, bez Cika, i na kraju velika tucnjava.

Jako dobra priča.
Jedino je problem što je rasplet razočaravajuć.

Vatra s neba je sasvim ok.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Ðango nema milosti
Starting Member

58 Posts

Member since 15/02/2015

Posted - 30/12/2015 : 23:55:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Ðango nema milosti a Private Message  Reply with Quote
"Zarobljenici crvene vještice"
Su alfa i omega od stripa mogao bi se po njemu snimiti i dobar film!
Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

2992 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 31/12/2015 : 08:38:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message  Reply with Quote
quote:

A Vatra s neba mi je bila zabavna prica i iako je puna kliseja lepa pricica. Vanzemaljac koga svi progone, a samo Zagor shvata da je on dobar i da samo zeli da se vrati kuci. Da nije crtao Chiarolla verujem da bi jos bolje prosla prica.

jedan od najgorih stripova ikad. trebaš biti na nečemu da napraviš takav strip ili si jednostavno kreten. 1 je prevelika ocjena za tako nešto
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 31/12/2015 : 10:18:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Jedino naslovnice zaslužuju veću ocjenu.

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 31/12/2015 : 10:39:11  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Ma pretjerujete ko po običaju. Sasvim koretna alienska pričica. Ništa pretenciozno, lagano u dva broja, sa zgodnim twistom. Priča je kriva jer nije nastala u vrijeme kad je Zagor bio prije svega trash i kriva je jer ju crta Chiraolla. U svakom slučaju ovo je najozbiljnija alienska priča u serijalu. Akronjani su za malu djecu. ;)
Go to Top of Page

vešmašina
Average Member

599 Posts

Member since 12/10/2013

Posted - 31/12/2015 : 10:40:14  Show Profile Show Extended Profile  Send vešmašina a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

Ma pretjerujete ko po običaju. Sasvim koretna alienska pričica. Ništa pretenciozno, lagano u dva broja, sa zgodnim twistom. Priča je kriva jer nije nastala u vrijeme kad je Zagor bio prije svega trash i kriva je jer ju crta Chiraolla. U svakom slučaju ovo je najozbiljnija alienska priča u serijalu. Akronjani su za malu djecu. ;)

+1.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 31/12/2015 : 11:29:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

Meni bi priča bila užasna čak da ju je crtao Ferri, vizualni dojam bi bio bolji ali to ne bi spasilo šupljikav scenarij.
Kada je sama priča u pitanju nije problem u Chiarolli, da je tako onda bih loše ocijenio Tajnu jednoroga i Indijansku zemlju ali ovdje je vidljivo da nisam.
http://www.stripovi.com/recenzije/zagor-zg-sd-56-58-tajna-jednoroga/866/
http://www.stripovi.com/recenzije/zagor-zg-sd-36-37-indijanska-zemlja/1173/

Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4342 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 31/12/2015 : 13:28:39  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
grad iznad sveta je specijal original 3 a ne 2....meni su dobri i specijali 1 i 2....pa buretov sindrom belzebub takodje
Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 31/12/2015 : 14:52:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message  Reply with Quote
Pridružujem se "obrani" Vatre s neba, meni također sasvim solidna epizoda.

EDIT: Već smo o toj epizodi na stickyu mislim.

Edited by - Willer on 31/12/2015 14:55:19
Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 31/12/2015 : 15:04:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message  Reply with Quote
"Pustolovine u Kanadi" se ne sjećam uopće, a zbilja rijetko zaboravljam Zagore (i još Bosellijeve). Trebam obnoviti gradivo.

"Grad na krovu svijeta" vrlo zabavan unatoč shematičnoj izvedbi, ali zapravo su mi zasmetali tek raspletni klišeji; sve u svemu solidno.

Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 31/12/2015 : 19:08:23  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma Chiarolla je još ok, scenarij je užasan.
quote:
Solare a ti samo Svratiste obesenih? Ajde, ajde siguran sam da ima jos mnogo gorih epizoda koje ti se svidjaju.

Gorih?
Ccc, što sve neću čuti...
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 31/12/2015 : 19:50:47  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

quote:

Gorih?
Ccc, što sve neću čuti...

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17016 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 01/01/2016 : 22:21:06  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Vatra s neba... Tu vrijede samo odlične naslovnice.
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6885 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 02/01/2016 : 01:33:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
"Pet pera" ("Gavranova pera", kako hoćete) i "Demonska knjiga"... ovo drugo mi i nije tajni već otvoreni favorit. U top 5 Zagora. Ma i ona lista 25 Zagora jako fleksibilna, ne da mi se gledat kako sam je sastavio. Ali i "Vukodlak" i "Molok" recimo većini nisu ništa posebno ali sjetim se zime u stripu, zime kad ja to čitam, štapića i sebe pod jorganom... to se pamti. Radnja za mene ok al u tom ugođaju dobiva ocjenu više i ima više šansi da bude pročitana ta nego 90% epizoda iz čitavog doba Ludensa u Zagor ediciji.

loading...
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000