od najgorih zagijevih definitivno one koje je našvrljo mikica.neću sad stavljat nijednu,bila bi grehota za oči.tamo su svi nacrtani,a pogotovo indijanci,kao da su na anaboličkim steroidnim kurama.
Eh da su samo indijanci...Ovo je više klonirani mladi Schwarzenegger nego Zagor!
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina...
Nedavno je bio jedan sličan topic,pa mogu ponoviti ono što sam tada rekao. Najbolje naslovnice su kod Texa,i da je ikako moguće- proizvoditi ih kao tapete i ljepiti po kući. Toliko su najbolje,po mom ukusu... Ali-sto ljudi-sto ćudi,a tako i ukusa...
To su originalne naslovnice koje se nalaze unutar knjiga, dok su Parlov (prvih 28 knjiga) i Perović (29-44) posebno radili one za korice Libellusovih izdanja.
Da nastavim niz..nije sto je Villa, ali je Villa rasturao svojevremeno(jos uvijek naravno), Stano mi nije nikada imao nesto pamtljive naslovnice, ali bar jednu upecatljivu koje se sjecam...
Ima jos nekoliko Castellijevih covera (Teotihuacan,Stonehenge), ali uglavnom to su mi najbolje...
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Ti si prvi koji kaže da je Frisenda užas (prva naslovnica).
Ne sviđa mi se,noge loše nacrtane i tijelo,žuto nebo mi se nesvida,druga je ok dao bi joj 8,prvoj 4 jednostavno mi se nesvida,al opet kažem ukusi su različiti.Naslovnice mi djeluju dosta ozbiljnije nego npr. Zagorove kao da su rađene za stariju publiku,ja vise volim onako kao malo djecje,jbg ima nostalgija tu svoje prste!