forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Rukomet
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 177

Tonto
Advanced Member

8548 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 28/01/2016 : 11:56:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Witchblade

quote:
Originally posted by Amos

Svaka cast momcima!
I svaka cast izborniku na zahvali Bogu za pomoc!
Tako se govori. Hrabro i istinito!
Malo je zacudavao dosadasnjim nastupima, ali ne cudi da mu se ne da pricati s onim dnom od televizije koja prenosi turnir.

Znači li to da je Bog odlučio pomoći Hrvatima, a odbio pomoći Poljacima? Jer poznavajući Poljake, i oni su se sigurno molili i uzdali u Njegovu pomoć. Izgleda da su Mu Hrvati ipak draži.
Ne trollam nego me zaista zanima, ne samo za sinoćnju utakmicu nego za svaku takvu situaciju kada sportaši zahvaljuju Bogu na pobjedi. Uvijek su me čudile takve ideje o nekakvoj mikrointervenciji i Božjem izravnom izboru između 2 ekipe ili 2 pojedinca.

A dečkima svaka čast, naravno.

je, to i mene ful zanima

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8548 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 28/01/2016 : 12:02:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Ljudima svaka cast, samo se bojim da su se sad istrosili i da ce noge i ruke biti olovne u polufinalu. Iskreno se nadam da grijesim

The less I have the more I am a happy man

Edited by - Tonto on 28/01/2016 12:03:09
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 28/01/2016 : 12:04:56  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
Baš danas sam dobio razglednicu iz Poljske, pa sam se onda zahvalio pošiljateljici pa smo malo komentirali Rukomet i utakmicu između Poljske i Hrvatske i eto šta mi je odgovorila:

Somebody had to win :))) won better!
Poles probably squeeze ass :))))
best wishes
Rita

Edited by - 1Euro on 28/01/2016 12:05:24
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/01/2016 : 12:25:27  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ja ne vjerujem da nešto ovakvo mogu ponoviti protiv Španjolske jer oni sigurno neće dopustiti da im se proda toliko kontri. Jesu sporija momčad od nas ali ako nametnu svoj ritam i umrtve igru onda to neće ni približno izgledati tako kao protiv Poljske.
Možda je jučer važnu ulogu odigralo to što je Hrvatska imala čak 4 dana odmora između zadnje dvije utakmice a Poljska samo 2, ali takvu ''prednost'' su i Francuzi imali protiv Norveške pa nisu uspjeli.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/01/2016 : 12:31:22  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

Baš danas sam dobio razglednicu iz Poljske, pa sam se onda zahvalio pošiljateljici pa smo malo komentirali Rukomet i utakmicu između Poljske i Hrvatske i eto šta mi je odgovorila:

Somebody had to win :))) won better!
Poles probably squeeze ass :))))
best wishes
Rita

Ima nešto u tome, kao što se hrvatskim igračima stisnulo dupe protiv Francuza to isto se jučer dogodilo poljskim. Nisu ni približno tako loša momčad ali su jednostavno podlegli pritisku pune dvorane koja je očekivala da prođu u polufinale.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/01/2016 : 12:36:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Bio je već red da se i oni malo šokiraju, samo što se bojim da će na OI opet uzeti zlato jer će se do tada oporaviti a moći će računati i na igrače kojih sada nije bilo.

http://www.tportal.hr/sport/rukomet-ep2016/413935/Karabatic-razocaran-Omeyer-ne-moze-vjerovati.html

Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 28/01/2016 : 12:58:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

do jučer je bilo kako su Francuzi pametni, kako su kvalitetno iskoristi starost, mudrost i iskustvo, a mi odbacili svoje legende i poveli "neke tamo"
danas su Francuzi luzeri koji ne znaju odustati na vrijeme, poveli dedeke koji nemaju snage za igrati, a mi genijalno uložili u pomlađivanje reprezentacije koja će rasturati godinama...
pih! kolo sreće se okreće....

Aha, znači jedan ulazak u polufinale godine 2016. briše sva sranja u zadnjih 10 godina.
I Francuzi su glupi jer su evo izgubili nakon 10 godina. Tribali su i oni pomladit reprezentaciju 2007., 10 godina ne osvojit ništa i spremat se za Rio.

Ovo šta se nama dogodilo jučer se dešava jednom u 100 godina, i neka je, a ti si odjednom siguran da će ova reprezentacija rasturat godinama????
Ili i ti viruješ da je ovo djelo gospe iz Međugorja, da nas je ona uzela pod svoje i da dominiramo narednih 10 godina?

Kako god, momcima kapa do poda, jer Norvežani nan jesu otvorili vrata, ali svojon igron smo ovo i zaslužili.

Ja u ovu reprezentaciju još uvik ne virujen, ali ću se s guštom posut pepelon ako pokažu da vride.

ja govorim o perspektivi javnosti, pa i forumaša, danas i jučer....

Može link na neki boldani komentar, posobno o luzerima Francuzima i našoj genijalnosti u pomlađivanju. Ozbiljno pitam, čitam komentare pa nisam naišao niti na jedan takav, niti u javnosti a bome ni kod forumaša.

A ovdje smo čak do u detalje ispisivali naša slabija prvenstva i nabrajali igrače koji zbog "pomlađivanja" tada nisu nastupili. I čak, u tom kontekstu za ovo prvenstvo, evo, Vori nije spomenut niti jedan jedini put, iz najjednostavnijeg razloga što je njegovo vrijeme očigledno prošlo.

Spominjemo, naprotiv, kako je Metličić "dobrovoljno" 2009. morao otići s 32, dok su B. Gille, Narcisse, Fernandez, Omeyer osvajali prvenstva s 34, 35, 36, 37, 38... Joel Abati je vraćen u franc. reprezentaciju za OI u Pekingu s mislim 37 godina, iz najjednostavnijeg razloga što je još bio dobar i mogao pomoći (kao što je i pomogao u osvajanju zlata), a nama su Špoljarić, Dominiković, Sulić, Šprem i ostali, otjerani s 29-30 godina, i više nikad nisu vraćeni, iako su nastavljali igrati u sjajnim klubovima na vrhunskoj razini.

O tome se radi. Mislim da si stekao pogrešan dojam. Ako sada i osvojimo zlato, problem zvan Gobac i forsiranje jednog jedinog kluba u Hrvatskoj, ostat će sve dok lopuža napokon završi na robiji.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10277 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 28/01/2016 : 13:15:52  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

do jučer je bilo kako su Francuzi pametni, kako su kvalitetno iskoristi starost, mudrost i iskustvo, a mi odbacili svoje legende i poveli "neke tamo"
danas su Francuzi luzeri koji ne znaju odustati na vrijeme, poveli dedeke koji nemaju snage za igrati, a mi genijalno uložili u pomlađivanje reprezentacije koja će rasturati godinama...

Aha, znači jedan ulazak u polufinale godine 2016. briše sva sranja u zadnjih 10 godina.
I Francuzi su glupi jer su evo izgubili nakon 10 godina. Tribali su i oni pomladit reprezentaciju 2007., 10 godina ne osvojit ništa i spremat se za Rio.

Ovo šta se nama dogodilo jučer se dešava jednom u 100 godina, i neka je, a ti si odjednom siguran da će ova reprezentacija rasturat godinama????
Ili i ti viruješ da je ovo djelo gospe iz Međugorja, da nas je ona uzela pod svoje i da dominiramo narednih 10 godina?

Kako god, momcima kapa do poda, jer Norvežani nan jesu otvorili vrata, ali svojon igron smo ovo i zaslužili.

Ja u ovu reprezentaciju još uvik ne virujen, ali ću se s guštom posut pepelon ako pokažu da vride.

To se slažen 100%.
Posli Makedonije bogovi, pa posli Francuske niko i ništa, danas opet bogovi, a sutra ako izgubimo od Španjolske opet niko i ništa.
Mi Hrvati!!!

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 28/01/2016 : 13:17:59  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
Šta je sa onim trenerom, jeli možda bija drogiran (?), šta mu ono znači da zahvaljuje ˝Isusu i njegovom prijatelju Zlatku˝ (?!), ko su ta dvojica jeli ih vi znate?
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29621 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 28/01/2016 : 13:22:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Willer

quote:

quote:

quote:

Može link na neki boldani komentar, posobno o luzerima Francuzima i našoj genijalnosti u pomlađivanju. Ozbiljno pitam, čitam komentare pa nisam naišao niti na jedan takav, niti u javnosti a bome ni kod forumaša.

pa čekaj, sad će se raspisati, ako već nisu
do jučer su Francuzi bili genijalci, od danas će biti luzeri
za nas, naravno, vrijedi obrnuto
do jučer nismo ništa valjali, a danas smo genijalci
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12742 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 28/01/2016 : 13:26:29  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Da, do jučer su naši igrači bili pičkice a danas junaci.
Te ovaj ovakav, onaj onakav...

Have mercy
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 28/01/2016 : 13:30:21  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MSBlueberry

Šta je sa onim trenerom, jeli možda bija drogiran (?), šta mu ono znači da zahvaljuje ˝Isusu i njegovom prijatelju Zlatku˝ (?!), ko su ta dvojica jeli ih vi znate?

To i mene zanima..nevjerovatno je da nam bas svaki izbornik mora biti redikul..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/01/2016 : 13:31:55  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Mediji često znaju preuveličati stvari, kako dobre tako i one loše. Nije tragedija izgubiti utakmicu, pogotovo protiv protivnika kakvi su Francuska i Španjolska, ali ne možeš igrati kao pičkica i očekivati da te netko pohvali zbog toga. Da je protiv Norveške i Francuske zalaganje bilo na tom nivou kao što je bilo jučer mislim da im nitko ne bi prigovorio ni nakon izgubljene utakmice. Ako je protivnik taj dan bio bolji treba mu sportski čestitati, ako si izgubio a nisi dao sve od sebe to navijači osjete i normalno je da su ljuti zbog toga.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/01/2016 : 13:54:48  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Treba čestitati poljskoj publici što je dostojanstveno podnijela ovakav poraz, kod nas bi u istoj situaciji nastao kaos na tribinama a igrači bi jedva izvukli živu glavu.

http://www.tportal.hr/sport/rukomet-ep2016/414002/Druga-strana-price-Poljska-Hrvatskoj-odrzala-sportsku-lekciju.html

Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2236 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 28/01/2016 : 14:07:47  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MSBlueberry

Babić j...zid već neko vrijeme s tim izjavama nakon utakmice, vjerovatno je ljut na medije ili nešto slično. Uvijek kada se napiše neka kritika mi se namusimo.
Ne znam ko je Zlatko, ali izborniku je brat svećenik i to baš ovdje kod mene na otoku Hvaru pa vjerovatno tu treba tražiti neku poveznicu sa izbornikovim religijskim prosvjetljenjem.

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 28/01/2016 : 15:05:30  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Treba čestitati poljskoj publici što je dostojanstveno podnijela ovakav poraz, kod nas bi u istoj situaciji nastao kaos na tribinama a igrači bi jedva izvukli živu glavu.

http://www.tportal.hr/sport/rukomet-ep2016/414002/Druga-strana-price-Poljska-Hrvatskoj-odrzala-sportsku-lekciju.html

Poljski navijaci su bili fenomenalni, cijela dvorana. Svaka cast.

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 28/01/2016 : 15:26:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

pa čekaj, sad će se raspisati, ako već nisu
do jučer su Francuzi bili genijalci, od danas će biti luzeri
za nas, naravno, vrijedi obrnuto
do jučer nismo ništa valjali, a danas smo genijalci

A gle, ljudi uvijek pretjeruju. Iako, nema sumnje da se našima stvarno jest nešto "otkačilo" u glavi. Duvnjak je po meni odigrao jednu od najboljih utakmica za reprezentaciju, a bome ni Štrlek ni Marić nisu predaleko od toga. Pomogli su i loši Poljaci, dakako.
Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 28/01/2016 : 15:29:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message  Reply with Quote
Španjolska je odličan ispit je li ono jučer bilo samo privremeno ludilo.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12742 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 28/01/2016 : 16:14:47  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:

E sad sam stvarno sve vidio, ovo je vrhunac parodije.

Ovo mi je promaklo.
Što si htio reći?

Have mercy
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/01/2016 : 16:28:39  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Zar te ova utakmica ne podsjeća na neku drugu sa prošlog EP-a gdje je domaćin također bio ponižen (iako ne tako uvjerljivo).

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/01/2016 : 16:31:07  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Nije se dobro kladiti na utakmice reprezentacije jer možeš ostati u gaćama.

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12742 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 28/01/2016 : 16:38:12  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zar te ova utakmica ne podsjeća na neku drugu sa prošlog EP-a gdje je domaćin također bio ponižen (iako ne tako uvjerljivo).

Ne kontam.
Ja sam ovo shvatio kao: Poljaci su nam pustili utakmicu

Have mercy
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/01/2016 : 16:52:07  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Zašto bi pustili kada je i njima bila bitna, u polufinale ih je vodio i poraz do 4 razlike.
Stvar je u tome da niti jedan (ozbiljan) domaćin ranije nije gubio ovakvom razlikom, onih +9 Francuske protiv Danske je bilo najuvjerljivije što sam vidio i sada je to nadmašeno.

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12742 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 28/01/2016 : 16:55:47  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Dobro, a zašto parodija?

Have mercy
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/01/2016 : 16:56:41  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Na ovom prvenstvu svako malo netko napuni gaće, najprije mi protiv Francuza pa zatim Poljaci jučer, nije valjda da će u polufinalu opet netko...

http://www.jutarnji.hr/bivse-krilo-kauboja-izvan-sebe--poljaci-su-sinoc-napunili-gace--ne-sjecam-se-kad-sam-tako-uzivao-u-jednoj-utakmici-/1508390/

Go to Top of Page
Page: of 177 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.84 seconds. Snitz Forums 2000