forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Gentleman
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 35

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 25/02/2016 : 20:16:37  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ordell

quote:
Originally posted by nagor

quote:

quote:

quote:
Originally posted by xilrion

quote:

Stinky, uopće nisam bio strašan... to sam i htio reći... instinkt je proradio i pobijedio... ne može se protiv evolucije... pa zar te nije dupli tu već obrazovao... :)

to nije instinkt nego ego.

Da, moguće, ne znam. Znam samo da sam za trenutak izgubio racio. Nije prijatan osjećaj.

Vraćamo se na onaj filmić. Tamo je ona ženska dobro pojasnila. To je valda taj ego dio moje reakcije... ali tu je sigurno bio i nagonski instinkt... napad na osobu, koju moram&želim zaštititi.

Heh da, i to, osobu koju moras zastititi Walter White:)
Pa zar nije ljep osjecaj? Sigurno te grlila do kraja filma a i ostatak veceri ste lepo proveli.
A sad zamisli da si cutao, nista, seli bi na neko trece mesto, bila bi malkice neugodna tisina a ti bi do kraja filma razmisljao sto si cutao i nisi nista poduzeo u vezi te situacije,
trebao sam ovo ono, kako bi bilo da sam...đaba ti posle sve, zakasnio si. Akcija > reakcija, sekunde su u pitanju.
Ovako si nahranio sebe a u njezinim ocima si porastao za nekih 10 cm ;)

Vidim, da ti kužiš stvari.

Da, osjećao sam ko papak jer sam im dopustio to da smo se mi morali presjedati na početku. To me je kopkalo tih par minuta dok ovi drugi nisu došli i rekli da sada mi sjedimo na njihovim mjestima. I normalno kad je ovaj piknuo, ja sam odreagirao. Da nisam, tek onda bih bio papak. Drugo je što mi je moja poslije govorila flokskule u stilu pa ne bi se valda tukao, ma nije to vrijedno toga, ne budi blesav... sve te pile naopako... koje jesu racionalne... ali jedno bi govorila, drugo bi si mislila...

Ovako je ta moja "mlaka reakcija" odradila svoje. Da, bila je mlaka i drago mi je da nije otišlo dalje, ali drago mi je da sam u tom trenutku bio spreman, kako ordell kaže, baciti se u vatru.

No ipak si odradio, "resio" situaciju. Ovako kad sad, da kazem analiziramo to, sve se to olako shvaca, svi bi se tukli, pucali uzijem itd
Momentum je bitan, svakako je potrebna određena doza hrabrosti jer je to skok u nepoznato a tu nikad ne znas sa kim imas posla.

ali to nije dobro,ići tom linijom manjeg otpora,takve evolucija sažvače za tren.tri mlada lavića sjela su na nagorovo mjesto,mjesto starijeg pa shodno tome valjda i iskusnijeg lava.ti lavići provociraju nagora zauzimanjem njegova teritorija i ne pada im na pamet se maknut.nagor,stariji lav,svjesno sjeda iza njih,znajući da bi u tom sukobu ošla njegova koža na bubanj.ipak su njih trojica.u tom trenu dolazi treći čopor i sa pravom zahtijeva svoja mjesta.i pazi šta se sad događa,ne nagor,ne lav već lavica rikne na ovu trojicu.i ovi se pokunjeno povlače,tek kad lavica zagrmi.meni je jasno ko u toj vezi lavlju grivu ima.

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 25/02/2016 : 20:23:17  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ajde, stinky, budi malo ozbiljan i što bi ti u takvoj situaciji napravio?
Dakle, u kinu si, sa curom, dakle u ovom primjeru si heteroseksualan, tri tipa sjela na vaše mjesto? Go! ;)

Momci.gledajmo na zivot kao na djecju igru...
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 25/02/2016 : 20:25:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zoroasterixx

quote:
Originally posted by stinky

ma kakav dupli, kakve evolucije, nagore
to je za pičiće;)
(rekao bih za nagore, ali me malčice strah nakon što si nam ispričao onu lijepu priču. ne bih se ja zezao s takvima.)

U opasnosti si samo ako nešto kažeš njegovima, inače nema straha :)

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 25/02/2016 : 20:29:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Doprinos temi.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 25/02/2016 : 20:30:05  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by igor 12

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Stinky, uopće nisam bio strašan... to sam i htio reći... instinkt je proradio i pobijedio... ne može se protiv evolucije... pa zar te nije dupli tu već obrazovao... :)

to nije instinkt nego ego.

Da, moguće, ne znam. Znam samo da sam za trenutak izgubio racio. Nije prijatan osjećaj.

Vraćamo se na onaj filmić. Tamo je ona ženska dobro pojasnila. To je valda taj ego dio moje reakcije... ali tu je sigurno bio i nagonski instinkt... napad na osobu, koju moram&želim zaštititi.

Heh da, i to, osobu koju moras zastititi Walter White:)
Pa zar nije ljep osjecaj? Sigurno te grlila do kraja filma a i ostatak veceri ste lepo proveli.
A sad zamisli da si cutao, nista, seli bi na neko trece mesto, bila bi malkice neugodna tisina a ti bi do kraja filma razmisljao sto si cutao i nisi nista poduzeo u vezi te situacije,
trebao sam ovo ono, kako bi bilo da sam...đaba ti posle sve, zakasnio si. Akcija > reakcija, sekunde su u pitanju.
Ovako si nahranio sebe a u njezinim ocima si porastao za nekih 10 cm ;)

Vidim, da ti kužiš stvari.

Da, osjećao sam ko papak jer sam im dopustio to da smo se mi morali presjedati na početku. To me je kopkalo tih par minuta dok ovi drugi nisu došli i rekli da sada mi sjedimo na njihovim mjestima. I normalno kad je ovaj piknuo, ja sam odreagirao. Da nisam, tek onda bih bio papak. Drugo je što mi je moja poslije govorila flokskule u stilu pa ne bi se valda tukao, ma nije to vrijedno toga, ne budi blesav... sve te pile naopako... koje jesu racionalne... ali jedno bi govorila, drugo bi si mislila...

Ovako je ta moja "mlaka reakcija" odradila svoje. Da, bila je mlaka i drago mi je da nije otišlo dalje, ali drago mi je da sam u tom trenutku bio spreman, kako ordell kaže, baciti se u vatru.

No ipak si odradio, "resio" situaciju. Ovako kad sad, da kazem analiziramo to, sve se to olako shvaca, svi bi se tukli, pucali uzijem itd
Momentum je bitan, svakako je potrebna određena doza hrabrosti jer je to skok u nepoznato a tu nikad ne znas sa kim imas posla.

ali to nije dobro,ići tom linijom manjeg otpora,takve evolucija sažvače za tren.tri mlada lavića sjela su na nagorovo mjesto,mjesto starijeg pa shodno tome valjda i iskusnijeg lava.ti lavići provociraju nagora zauzimanjem njegova teritorija i ne pada im na pamet se maknut.nagor,stariji lav,svjesno sjeda iza njih,znajući da bi u tom sukobu ošla njegova koža na bubanj.ipak su njih trojica.u tom trenu dolazi treći čopor i sa pravom zahtijeva svoja mjesta.i pazi šta se sad događa,ne nagor,ne lav već lavica rikne na ovu trojicu.i ovi se pokunjeno povlače,tek kad lavica zagrmi.meni je jasno ko u toj vezi lavlju grivu ima.

Losa ti je ta usporedba sa lavovima:)
Lavice cute inace,
a lav u coporu je ono, Lav.
Ima zenki oko sebe koliko hoce, 10 ili vise ako treba,
po redu devojke, cerke, majka, sve zensko sto postoji.
I sve on to po redu, kako mu se mili.
Kakvi incest kakvi bakraci, lav je lav.
Nagor ima samo jednu laficu, valjda:)
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 25/02/2016 : 20:35:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Just_Charlie

quote:
Originally posted by Tonka24

quote:
Originally posted by culture vulture

Sorry, došao ti je taksi.

Koji tip, svaka čast.

Hajde sad razmisli kako se ovaj tvoj post uklapa u tvoje vođenje ove teme - riječju, fotografijom i djelom - ne bi li nam dočarao svoje viđenje što to biti gentleman jest.

Ovim primjerom si srušio sve dosadašnje postulate svog gentlemanstva. Dječak si koji traži odobravanje i sa željom da se (sebi)dopadne.
Hajmo na popravni. Iz početka.

(iako ti lako mogu djelovati kao bitch, nisam. Dobronamjerna sam, lako slijedim tvoj kaos u trudu da dosegne duboki, intimni - zen. Ne postoji prečica, pto je vidljivo iz tvojih kikseva. :) )

Opet krivo i opet izokrićeš moje riječi.
Kako vidiš čitam i odmah odgovaram.Da je istina to što kažeš narugao bi se tebi glede onoga što je napisao stinky.Vidiš li koliko si u krivu?
Ne razumijem te nikako, jesi li ti u mojoj glavi pa da znaš što ja mislim?Deset puta pretpostavljaš i deset puta promašiš.
Ja ovim topicom ne želim niti imam potrebu dokaziti ikome bilo što, uopće nisam ni na trenutak to pomislio.
Vidim da te mori moje gentlemanstvo-negntlemanstvo, u redu primitivna sam seljačina koja nema pojma o životu i koja tek uči kako se lijepo ponašati i sve ostalo u životu, ako te to zaista toliko veseli.Evo usreći ću te na taj način nema problema :)
Kiksevi?
Ja ne vidim barem ne zasad svoje kikseve, uostalom sve da i imam kikseva, tko je rekao da su gentlema...izvini primitivne seljačine kao ja strojevi pa da nemaju kikseva?
Uostalom CV je lijepo rekao prava gospoda za sebe ne misle da su gospoda
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 25/02/2016 : 20:38:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

opa, charli nam se srdi. ne bu džentlmena za tebe, charli, ak se buš durila ko stara baba.

Stare babe ne mogu do zena, novi film Veljka Bulajića u vašim kinima.

ma ne srdim se na tebe, što ti je..pa to si ti..stinky.
Zamišljam te da si malo ćelav i mrvu niži od mene..onda ti dlanom ispoliram jedno mjesto na ćeli, uzmem ti lice u dlanove i sočno te poljubim u to polirano mjesto na vrhu čela. Odmaknem se i onda izgovorim ono "odjebi". Eto tako, došlo mi.

E moja charlie...jednom reče meni jedna charlie " mali moraš učiti ne nasjedati na provokacije..."
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 25/02/2016 : 20:42:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by igor 12

od jedne mlake nagorove reakcije još ćete i heroja od njega napravit.da je bio pravo muško,odreagirao kako treba još u prvom slučaju,kad je pokunjeno sjeo iza leđa te trojice.umjesto da ih razbaca po kinu i sjedne sa trebom na svoja mjesta koja su i platili.

Vidiš tim postupkom bi skupio kaznenu prijavu, koju modricu, sud, novčanu kaznu i obećavanje sutkinji da nećeš više i da ti je žao, pa moguću i osvetu.
Vjeruj mi iz iskustva jako dobro znam.
Pametnije bi mu bilo da je rekao tipu " molim te možeš li mi reći tko te naučio takvoj kulturi da djevojci kažeš da je dosadna, volio bih naučiti takvo pnašanje..."
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 25/02/2016 : 20:45:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

uvijek prvo na finjaka u ovakvim banalnim situacijama. jer dosta često ako se pristupi ljubazno (možda čak i ponizno) stvar se riješi i ostaje osjećaj pobjede jer znaš da si ih zašprehao i dobio što si htio. obrnuta psihologija. tek ako se vidi da prijeti neposredna opasnost onda napasti prvi ako je moguće i to neki efektni cheap shot. ali dok se ne nađeš u situaciji ne znaš...

Još jedan kralj
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 25/02/2016 : 20:46:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dakle, u kinu si, sa curom, dakle u ovom primjeru si heteroseksualan, tri tipa sjela na vaše mjesto? Go! ;)

A malo nekrofilije?
Šalim se
Čudno mi je da moraš naglašavati da si heteroseksualan
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 25/02/2016 : 20:51:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Znate, dragi ste mi i odat ću vam, odn. prije potvrditi nešto što i sami već znate, ali neka vam se nađe za ubuduće.

Žene se sastanu u čoporu, tada seciraju. Na primjeru nagora, možda se tek usput spomene o kom se radilo filmu, ali se ne bi propustilo detaljno ispričati kako ste morali sjesti u drugi red jer su vam zauzeli mjesta, i sve ostale reakcije i mišljenja i secira se forenzičkom preciznošću odnos, ponašanje, reagiranje, postupanje, vladanje..muškarca, koji je friško ušao u svijet pripadnice ženskog čopora, i tako će biti dok se ne proskenira i ne riješi svaka, i najmanja nepoznanica vezana uz njega jer žene jednostavno vole analizirati, uspoređivati i predanošću znanstvenika na nekom bitnom projektu proniknuti u svaku nepoznanicu, istražiti psihu i mozak i onjušiti svaki gen, prije nego se novopridošlica ne amenuje, a čopor predahne na tren jer već sutra je na redu neka druga priča, neke druge pripadnice čopora. I da.. kalkulira se ukoliko je lik negdje ispao mlakonja. Razgovara se i pregovara i analizira postupak, dok se ne donese zaključak i savjet Vijeća čopora, ostati uz neke kompromise i dalje, premda slabijeg intenziteta kemije, ili .. "ući u taksi".. I da.. istina je da se žene (neke i ne) šale da treba imati trojicu da bi imale komplet - s jednim kemija, s drugim um, s trećim za dušu.. Sve vaše noćne more su doista istinite jer malo koji muškarac sam, u potpunosti zadovoljava ženske potrebe i kriterije.
Molim vas..ja sam glasnik, ne pucajte u glasnika, samo zato što sam beskompromisno iskrena.

Prije skoro godinu dana...na fejsu netko s lažnog profila poslao mi je poruku sadržaja točno ovih riječi i ispod link neke gay stranice, mislim da je bio aktivan topic " riječki prijatelji " i bildanje

Edited by - Tonka24 on 25/02/2016 20:55:28
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 25/02/2016 : 21:07:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:

Prije skoro godinu dana...na fejsu netko s lažnog profila poslao mi je poruku sadržaja točno ovih riječi i ispod link neke gay stranice, mislim da je bio aktivan topic " riječki prijatelji " i bildanje

Šekspir.

Idem legiti sad, imam dobru knjigu i laku noć, moram poć.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 25/02/2016 : 21:07:57  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Čudno mi je da moraš naglašavati da si heteroseksualan

Pa nisam pričao o sebi. Nisi skužio foru...
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 25/02/2016 : 21:09:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Jesam, samo sam skužio tek kad sam postao, bilo je upućeno stinkyu, a ne volim brisati postove
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 25/02/2016 : 21:10:00  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

I da.. istina je da se žene (neke i ne) šale da treba imati trojicu da bi imale komplet - s jednim kemija, s drugim um, s trećim za dušu.. Sve vaše noćne more su doista istinite jer malo koji muškarac sam, u potpunosti zadovoljava ženske potrebe i kriterije.
Molim vas..ja sam glasnik, ne pucajte u glasnika, samo zato što sam beskompromisno iskrena.

Pa ista ti je stvar sa muskarcima..triba nam jedna za seks i jedna koja zna skuvati..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 25/02/2016 : 21:11:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Brni ne budi muška šovinistička svinja
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 25/02/2016 : 21:15:38  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Brni ne budi muška šovinistička svinja

Pa to je Žuži (pokoj joj dusi) uvik isticala u onim svojim kolumnama 'uvijek mu daj pikice i fino mu skuhaj'

E to je bila zena, a ne ove danas..

Edited by - brni on 25/02/2016 21:16:33
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/02/2016 : 21:22:21  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:

I da.. istina je da se žene (neke i ne) šale da treba imati trojicu da bi imale komplet - s jednim kemija, s drugim um, s trećim za dušu.. Sve vaše noćne more su doista istinite jer malo koji muškarac sam, u potpunosti zadovoljava ženske potrebe i kriterije.

Pa ista ti je stvar sa muskarcima..triba nam jedna za seks i jedna koja zna skuvati..

Jedna je dosta.
Skupe su za održavanje, a i u stvari i tribaju za samo jednu stvar.
Skuvat može i mater.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 25/02/2016 : 21:27:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa to je Žuži (pokoj joj dusi) uvik isticala u onim svojim kolumnama 'uvijek mu daj pikice i fino mu skuhaj'

E to je bila zena, a ne ove danas..

U duhu aktualnih trendova - jeba je ti.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 25/02/2016 : 21:58:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

opa, charli nam se srdi. ne bu džentlmena za tebe, charli, ak se buš durila ko stara baba.

Stare babe ne mogu do zena, novi film Veljka Bulajića u vašim kinima.

ma ne srdim se na tebe, što ti je..pa to si ti..stinky.
Zamišljam te da si malo ćelav i mrvu niži od mene..onda ti dlanom ispoliram jedno mjesto na ćeli, uzmem ti lice u dlanove i sočno te poljubim u to polirano mjesto na vrhu čela. Odmaknem se i onda izgovorim ono "odjebi". Eto tako, došlo mi.

E moja charlie...jednom reče meni jedna charlie " mali moraš učiti ne nasjedati na provokacije..."

Tonka, odjebi i ne prekidaj nas više u našoj maloj sinergiji koju ne razumiješ. Njega uzbuđuje potčinjavati, meni to isto ponekad jako godi.
Bjež.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 25/02/2016 : 22:14:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A na kakvim si mukama ako je jedna dobra u obje stvari?

Edited by - Just_Charlie on 25/02/2016 22:15:35
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 25/02/2016 : 22:17:01  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Jedna je dosta.
Skuvat može i mater.

I to sta kazes..

Edited by - brni on 25/02/2016 22:17:50
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 25/02/2016 : 22:18:37  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

A na kakvim si mukama ako je jedna dobra u obje stvari?

Ne znam, nisam jos naletia na takvu..

Edited by - brni on 25/02/2016 22:19:06
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 25/02/2016 : 22:20:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

quote:

Jedna je dosta.
Skuvat može i mater.

eee, tvoja izjava u božje uši..
i daj bog zdravlja materi

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 26/02/2016 : 00:41:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Brni, dobrodošao nazad na forum.
Bez tebe nije bilo isto.
I nemoj sad počet sa pričom kako si bio na brodu i nisi se mogao javit

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page
Page: of 35 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000