forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Veseli četvrtak u HR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

goghy
Average Member

Croatia
647 Posts

Member since 11/12/2012

Posted - 28/02/2016 : 12:52:03  Show Profile Show Extended Profile  Send goghy a Private Message  Reply with Quote
Prijevod zadnje rečenice : " Sad se idem isplakat, kad već nisi moj kupac ( mušterija )".
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 28/02/2016 : 12:55:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by trolodtroje

Gospod Buch ne lažem jaz. Napisal sem, da mislim. Torej sem se motil. Hvala za informacijo o ceni. Zdaj vem, da bi me prišla oba stripa 32€ (če je seveda 16€ cena z davkom in vsemi stroški :P....). Torej faktor skoraj 2. Pa da ne bom spet "lagal", faktor je 1,94 če zaokrožimo na stotinke.

Mogoče pa lažem v primeru akvarelov Duplog, ki so se prodajali (OK glede na nizko ceno skoraj dajali) v ZG na StripForum burzi stripova za 50 kn in so z vsemi stroški (transport, marža, X faktor) dosegli ceno v Murglah kar 20 €. Torej faktor oplemenitenja 3 = 200% nadgradnje.

Da ne govorim o ostalih, večinoma srbskih, stripih, ki mirno dosegajo 250% nadgradnjo osnovne maloprodajne cene, oziroma še krepko več, če previdevamo, da striparnica oz preprodajalec faše 20 - 30% popusta.

Tako, zdaj ko sem se zjokal pa ti še enkrat odgovarjam.
Ti lažeš in zavajaš s cenami stripov v moji trgovini!
Kar pa se tiče akvarelov Duplog, res je, v Zagrebu so se prodajali po 50 kn (toliko jih pač avtor ceni), jaz jih pa prodajam po 20 eur (toliko jih cenim jaz, če bi mi pa narisal Ken Parkerja na konju, pa ga ne dam za izpod 50 eur).
Si pa pravilno napisal: v Zagrebu so se originali prodajali, jaz sem pa v 12. letih Strip.art.nice Buch organiziral preko 50 podpisovanj (in razen Mustra so vsi avtorji tudi risali) in niti enega originala ni bilo treba plačati.
Zato ti lahko odgovorim samo: podlo,zelo podlo!
Da pa žališ moje kupce, se boš pa kar sam z njimi zmenil.

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3275 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 28/02/2016 : 13:05:14  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
Jaz tudi cenim svoj avto na 15.000 €. Težava je le v tem, da ne najdem kupca za tak denar. Mogoče mi kdo da zanj 7.000 €. In toliko kolikor dobim zanj, toliko je njegova tržna cena. In se nimam kaj pizdit, če ne najdem kretena, ki bi ga lahko nategnil za 15.000 €. Lahko pa da je vzrok v tem, da sem v preteklosti njih par nategnil pri prodaji avta za več, kot so bili vredni. Seveda me fejst boli, če mi nihče več ne verjame in nočejo več kupit moj avto. Oz jih je vse manj, ki hočejo bit nategnjeni.
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 28/02/2016 : 13:19:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jaz tudi cenim svoj avto na 15.000 €. Težava je le v tem, da ne najdem kupca za tak denar. Mogoče mi kdo da zanj 7.000 €. In toliko kolikor dobim zanj, toliko je njegova tržna cena. In se nimam kaj pizdit, če ne najdem kretena, ki bi ga lahko nategnil za 15.000 €. Lahko pa da je vzrok v tem, da sem v preteklosti njih par nategnil pri prodaji avta za več, kot so bili vredni. Seveda me fejst boli, če mi nihče več ne verjame in nočejo več kupit moj avto. Oz jih je vse manj, ki hočejo bit nategnjeni.

Daj, pojdi se raje kregat o partizanih in belogardistih, tam ti gre bolje od rok.

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 28/02/2016 : 14:46:24  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Kako bi ja sad trebao moderirat kad ne razumijem o čemu govore!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 28/02/2016 : 14:48:42  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Pa na to i računaju.
Najbolje da ih preventivno izbaciš.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 28/02/2016 : 14:59:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Ajme sto su ti rekli, Solare!
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 28/02/2016 : 15:07:27  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Tintonova ideja je najbolja.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 28/02/2016 : 15:20:12  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

nema razloga za izbacivanje, bez brige. Samo opušteno.
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 28/02/2016 : 15:22:16  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:

Koliko sam ja shvatio, na kraju su se složili da je Osmo car.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 28/02/2016 : 15:27:02  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
To se podrazumijeva.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 28/02/2016 : 15:32:47  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
a i Duplog se cijeni više u Sloveniji nego se on sam cijeni.
Predlažem Duplom da se preseli u Sloveniju i ovdje crta....
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/02/2016 : 15:44:22  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by thekide

quote:

I to zbog toga jer ima najjeftinije stripove.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

morski
Senior Member

2662 Posts

Member since 09/08/2014

Posted - 28/02/2016 : 16:55:03  Show Profile Show Extended Profile  Send morski a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Kompletni popis Bonelli stripova u Excelu

Edited by - morski on 28/02/2016 16:55:51
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 28/02/2016 : 17:19:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne sekiraj se, sutra če ti biti sve jasno.
Provjerim još jednu stvar, pa se javim, pa me poslije možeš izbaciti i do kraja života.

Samo tako usput, ste čuli, da če poskupjeti kiosk stripovi Veselog četvrtka?
Znate zašto?
O tome sutra.

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3927 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 28/02/2016 : 17:26:31  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:

ahahaha CARE!

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3275 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 28/02/2016 : 18:55:42  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
quote:

Daj, pojdi se raje kregat o partizanih in belogardistih, tam ti gre bolje od rok.

Šta je frajerčino? Ha? HA? Nema replike na stripove i cjene, jel? Nema replike na deranje slovenčića, ha? Nema jel? Jel te boli što ti prodaja pada? I još kako treba da te boli. Nema više toliko kretena da kupuju stripove kod tebe i plačaju po >30€ za ono što se dobija u Srbiji za 10 ili u Hrvatskoj za 15€.
Ostaje ti samo da kukaš i drkaš zbog preprodaje stripova bez carine i poreza, a sam isto radio više godina. Sad se pravi pametan. Yeah right, Osmo je kriv, da je VČ digo cene.

Evo moderatori, da vam bude lakše.

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17142 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 28/02/2016 : 22:52:43  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Moraš na kurs slovenačkog
Go to Top of Page

TomDar
Junior Member

Slovenia
488 Posts

Member since 05/11/2003

Posted - 29/02/2016 : 11:00:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit TomDar's Homepage  Send TomDar an ICQ Message  Send TomDar a Private Message  Reply with Quote
@trolodtroje
Pazi se, da mu ne dođeš pred oči, da ti ne počne pretiti i nakanit se fizički obračunavat sa tobom

A inače, karma is a bitch, and i like it

quote:

quote:

Šta je frajerčino? Ha? HA? Nema replike na stripove i cjene, jel? Nema replike na deranje slovenčića, ha? Nema jel? Jel te boli što ti prodaja pada? I još kako treba da te boli. Nema više toliko kretena da kupuju stripove kod tebe i plačaju po >30€ za ono što se dobija u Srbiji za 10 ili u Hrvatskoj za 15€.
Ostaje ti samo da kukaš i drkaš zbog preprodaje stripova bez carine i poreza, a sam isto radio više godina. Sad se pravi pametan. Yeah right, Osmo je kriv, da je VČ digo cene.

Evo moderatori, da vam bude lakše.

Moje aukcije: Pocetna od 1kn (brez rezerve)
TomDar official topic: Topic u vezi mojih aukcija

Edited by - TomDar on 29/02/2016 11:02:16
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 29/02/2016 : 11:08:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Zar ima i takvih striparnica gdje ti prijete i hoće te tući jer nisi kupio dovoljno robe.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

osmo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
653 Posts

Member since 12/11/2004

Posted - 29/02/2016 : 11:55:37  Show Profile Show Extended Profile  Send osmo a Private Message  Reply with Quote
Au ljudi tek sada vidim šta ste sve napisali.....
Evo da malo pojasnim.
Ja stripove kupujem kod izdavača. Kupujem ih na veliko. Za to dobijem popust. Onda ih prodajem po cijenama koje su u striparnicama i to je sva mudrolija.....
Za razliku novca sebi ostavim stripove u svoju kolekciju.
To što neko voli više da kupi kod mene ili u nekoj striparnici nije moj problem.
Go to Top of Page

goghy
Average Member

Croatia
647 Posts

Member since 11/12/2012

Posted - 29/02/2016 : 12:06:42  Show Profile Show Extended Profile  Send goghy a Private Message  Reply with Quote
Brate, samo naprijed!
Go to Top of Page

morski
Senior Member

2662 Posts

Member since 09/08/2014

Posted - 29/02/2016 : 12:12:50  Show Profile Show Extended Profile  Send morski a Private Message  Reply with Quote
Tako je, puna podrska!

Kompletni popis Bonelli stripova u Excelu
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10284 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 29/02/2016 : 12:28:52  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Dakle Buch koji osin stripova šverca i crteže optužuje druge za šverc?
Lipo.
Jel ovo isti Buch koji je prije 7-8 godina šverca raspodana Libellus izdanja, pa je u momentu kad je najavljen reprint za MM gigante 1 i 2 tražija 100 Eura?
Naravno da je bija izrazito pristojan, i onako ka pravi europejac uljudan kad san ga pita kako može tražit 50 Eura za gigant koji se 2 miseca posli moga kupit za 20 Eura.
Pretpostavljan da mu je dupli uredno ispostavija račun za crtež, da ga je Buch knjigovodstveno zaprimija na skladište i izda račun kupcu za crtež?
Inače duplom bi možda tribalo javit da ne bude blesav. Zašto prodavat crteže u Zagrebu kad u Ljubljani vride 3 puta više. Neka čovik napuni auto crtežima i pravac Lubljana.

Sa Buchon sva srića nisan ima nikakvoga posla nakon ove kratke epizode sa MM gigantima.
Od Osmana san par puta kupija stripove i uvik je sve bilo savršeno.
Da buden on topic: "osmo je car".

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 29/02/2016 12:39:41
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19023 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 29/02/2016 : 12:54:35  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Sram me da sem Slovenc.
Malo nas je pa vse skregano..
Za 1€ bi se dali jebat.
Buch e ok tip, ce vam ni vsec-odjebite Murgle...sory Milan Kucan,nisem mislil tebe.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!

Edited by - teller on 29/02/2016 13:53:24
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000