Author |
Topic |
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 05/03/2016 : 13:44:38
|
Danas preuzet u Snk "Red Sand". Hvala Raulu! Dok ne dobijem na ruke pricekat cu par tjedana. |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13152 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 05/03/2016 : 18:48:11
|
quote: Originally posted by D.J.
Osjeti se da je taj covjek koji je stavio review na Amazon za oba Zagora pravi stripas. Bas lijepo pise. A sto je radi puke slucajnosti ispalo smjesno, je sto su slike iz stripa koje je postavio za primjer jer ga crtac podsjeca na Spiegela, ustvari Bignottijeve table To je odlicno znaci da mu Bignotti nije pokvario dojam.
Svidjelo mi se sto mu se Red Sand vise svidio od Terror from the Sea. Takav sam komentar cuo od trojice ljudi koji su sad prvi put uzeli Zagora. Vjerovatno ih ima mnogo vise. Nolitta je za sva vremena.
i meni se sviđa njegov komentar
a i ovo što kažeš. bilo je dosta priče o tome da su te stare epizode naivne i sl., međutim - vidi vraga. uvijek ima ljudi kojima se sviđa klasično. teško je predvidjeti što se kome sviđa, ali ni ne treba(š) to raditi. pristup koji si uzeo, objaviti najbolje, po srcu, uz miksanje starog i novog, ispada da si odlično pogodio!
evo ni Valteru nije mrsko, na kraju krajeva. ma kako pretenciozno zvučalo da pohvalim izdanja, držim da su ova DJ-eva, "američki Zagor", sjajno, gotovo ultimativno izdanje Zagora: izbor epizoda i urednički zahvat (da sve ono dodatno, pa i tekstovi idu uz samu priču) daju ono nešto više od pukog tehničkog perfekcioniranja kolekcionarskog izdanja.
ovo jedino ima smisla. umjesto slijediti kronologiju i opteretiti se slabim i prosječnim epizodama, odmjereni izbor. |
|
|
leKrava
New Member
265 Posts
Member since 21/01/2016 |
Posted - 05/03/2016 : 23:30:51
|
Ja moram nesto pohvaliti na ovome izdanju Zagora sto mi se JAKO svidja... a to je sto nema broja knjige na njoj. Tako mi puno bolje izgleda na polici od ovih drugih "knjiga" izdanja koja kad ti fali neki broj stalno upada u oci (a i sto se tice Zagora ovaj mi ima najbolju bocnu stranicu, jako ljep odabir boja, super ide uz Libellus Dylana).
|
|
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Posted - 06/03/2016 : 13:24:32
|
quote: Originally posted by leKrava
Ja moram nesto pohvaliti na ovome izdanju Zagora sto mi se JAKO svidja... a to je sto nema broja knjige na njoj. Tako mi puno bolje izgleda na polici od ovih drugih "knjiga" izdanja koja kad ti fali neki broj stalno upada u oci (a i sto se tice Zagora ovaj mi ima najbolju bocnu stranicu, jako ljep odabir boja, super ide uz Libellus Dylana).
Da, to je istina uvijek bode broj koji nedostaje. To ce se meni dogoditi kad ubacim "Red Sand" izmedju libellusa, jer cu propustiti tih par knjiga, pa jos Supermike...bolje pricu po knjizi nego u dvije knjige i duplo skuplje... Necu ni je biti vise cjepidlaka da moram imati svaki broj. Nemam ni sve Mnoe od Libellusa,ali nije ni bitno, ne nastavljaju se, svaka za sebe prica. Kad mi se nesto ne svidja jednostavno izbacim s dnevnog reda. Ako bude od Epicenter Comicsa islo tako kako su zamislili u redakciji bolje mi je onda Zagora uzeti od njih.Tako ima mo samo one ultimate epizode. Evo ako pregazim rijec, pa se pokajem i kupim te "zimske zmije" u dvije knjige usporedit cemo oba izdanja. Pa cemo vidjeti tko kaci i tko jaci. |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 06/03/2016 : 13:37:30
|
quote: Originally posted by emirem
Da, to je istina uvijek bode broj koji nedostaje. To ce se meni dogoditi kad ubacim "Red Sand" izmedju libellusa
Glavno da na hrbatu piše Zagor, sve drugo je manje bitno.
|
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Posted - 06/03/2016 : 13:47:06
|
Naravno, sta bude nadostajalo od price pokrpat cu sa ludensovim extra brojevima.
|
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13152 Posts
Member since 29/12/2001 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7125 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 07/03/2016 : 23:28:30
|
Odlicno! Drago mi je da ti se svida ideja bez numeracije knjige. Mislim da je tako bolje i za striparnice/prodavace kao i za kupce jer ako ne zele kupiti neki broj ne moraju, pogotovo sto ovo izdanje ne ide kronoloskim redom. |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7125 Posts
|
bitola
Average Member
USA
821 Posts
Member since 22/02/2003 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7125 Posts
Posted - 08/03/2016 : 03:45:08
|
quote: Originally posted by acestroke
quote: Originally posted by bitola
Gresim li ja ili niko do sada nije spomenuo Demone Ludila kako sledeca moguca knjiga?
Ta ce da bude jedna od prvih 10, ali sigurno ne u sljedecih par godina.
Da, Demon Ludila ide sigurno. Dobro ne u prvih 10, ali prava za tu knjigu su odavno kupljena. No prvo treba objaviti Akronjane da Demon Ludila ima vise smisla, iako ni tada nije lako citateljima. |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7125 Posts
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
Bananaman
Starting Member
Croatia
51 Posts
Member since 20/08/2004 |
Posted - 08/03/2016 : 15:15:11
|
Pročitao prije par dana. Jaaako dobro izdanje. Svaka čast. Ima tu pokoja spelling greškica i gramatika bi se dala na pojedinim mjestima "poboljšati" ali to ni malo ne umanjuje dojam izdanja. Još jednom čestitke. |
|
|
bitola
Average Member
USA
821 Posts
Member since 22/02/2003 |
Posted - 09/03/2016 : 01:31:23
|
Gresim li ja ili niko do sada nije spomenuo Demone Ludila kako sledeca moguca knjiga?
Da, Demon Ludila ide sigurno. Dobro ne u prvih 10, ali prava za tu knjigu su odavno kupljena. No prvo treba objaviti Akronjane da Demon Ludila ima vise smisla, iako ni tada nije lako citateljima.
Dobro, to je dobar odgovor, u sledecih 10 godina, vazno niste rekli ne. Sto ti je americka diplomatija :) |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7125 Posts
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7125 Posts
Posted - 09/03/2016 : 02:24:33
|
Da, Demon Ludila ide sigurno. Dobro ne u prvih 10, ali prava za tu knjigu su odavno kupljena. No prvo treba objaviti Akronjane da Demon Ludila ima vise smisla, iako ni tada nije lako citateljima.
Dobro, to je dobar odgovor, u sledecih 10 godina, vazno niste rekli ne. Sto ti je americka diplomatija :)
Ma nije 10 godina, bit ce Demon Ludila prije. Tocnije je 3-5 godina. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 09/03/2016 : 02:28:55
|
Dobro, to je dobar odgovor, u sledecih 10 godina, vazno niste rekli ne. Sto ti je americka diplomatija :)
Ma nije 10 godina, bit ce Demon Ludila prije. Tocnije je 3-5 godina.
Znaci, ipak u prvih 10 knjiga/brojeva, no?
|
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7125 Posts
Posted - 09/03/2016 : 02:40:06
|
quote: Originally posted by acestroke Znaci, ipak u prvih 10 knjiga/brojeva, no?
Vidi, vidi, imas pravo! Negdje oko broja 9-15! |
|
|
Gru
Average Member
830 Posts
Member since 07/01/2014 |
Posted - 10/03/2016 : 21:51:07
|
Evo, došao mi Red Sand! Što reći nego da sam oduševljen! Ovo je stvarno (opet) predobro odrađeno, od uvodnih tekstova i orginalnih naslovnica, čak je i Bignotti u boji skroz dobar. |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7125 Posts
Posted - 11/03/2016 : 09:51:38
|
quote: Originally posted by Gru
Evo, došao mi Red Sand! Što reći nego da sam oduševljen! Ovo je stvarno (opet) predobro odrađeno, od uvodnih tekstova i orginalnih naslovnica, čak je i Bignotti u boji skroz dobar.
Hvala, Gru! Drago mi je da si zadovoljan! |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 12/03/2016 : 03:23:21
|
DJ, kakve su sanse da u prvih 20 Zagi knjiga (s obzirom da doguras do te brojke, a ja se nadam da hoces) objavis epizodu "Good and the Bad/Wild Mountains/Schorching Lands"? To su vrhunski Ferri i Nolitta, neki dan je ponovo procitao, svaki put sam odusevljen malo vise nego prijasnji put.
:) |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7125 Posts
Posted - 12/03/2016 : 08:42:45
|
Tesko je reci. Stvarno odlicna prica, iako mi nekoliko drugih od Bonelli/Ferri dvojca jos vise kotiraju kao npr. Zimska Zmija, Supermike, Tigar, Americka Odiseja, Ocean... We will see... |
Edited by - D.J. on 12/03/2016 08:47:36 |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
Topic |
|