forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor maxi zima 2016 - Hellingenovo nasljeđe
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 26

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 15/03/2016 : 21:11:34  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Morao bi malo usporiti, previše toga je napisao i po zakonu velikih brojeva moraju se dogoditi i loše epizode.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 15/03/2016 : 21:57:57  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Znači imamo u ekipi Wendiga i dva Hellyja.
Nek' si nabave još jednog i mogu baciti poker.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 15/03/2016 : 22:06:02  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Ma, izbaci se jedno 100 stranica i dobivamo jednog prolaznog Hellingena. Problem je razduženost. Uspava te priča. Jedino što te razbudi je taj Helingenov rasizam, koji sam po sebi nije problem jer paše Hellingenovu karakteru. Problem je što toga ima previše. Bure ne zna biti suptilan. ;)
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 16/03/2016 : 02:20:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

Možete vi pisati što hoćete ali meni je Buratini baš odličan. I što sad nekom se sviđa, nekome ne, znači ne može se svima ugoditi.

Ma meni je isto dobar ima glupih epizoda ali ima dosta dobrih,treba svakako potrazit neke nove autore previse je toga na Buratiniju!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18883 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 16/03/2016 : 07:40:48  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

Možete vi pisati što hoćete ali meni je Buratini baš odličan. I što sad nekom se sviđa, nekome ne, znači ne može se svima ugoditi.

konacno glas razum u ovom rafalu pljuvacine

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!

Edited by - teller on 16/03/2016 07:41:56
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 16/03/2016 : 07:53:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
da, vas trojica ste baš glas objektivnosti
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17113 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 16/03/2016 : 21:57:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
Možda nismo, al nas ima!!
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 16/03/2016 : 22:25:27  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

Ma, izbaci se jedno 100 stranica i dobivamo jednog prolaznog Hellingena. Problem je razduženost. Uspava te priča. Jedino što te razbudi je taj Helingenov rasizam, koji sam po sebi nije problem jer paše Hellingenovu karakteru. Problem je što toga ima previše. Bure ne zna biti suptilan. ;)

Upravo to...loše vođen scenario je najveća boljka ovog maksija. Prerazvučeno u nepotrebnome, prezbrzano u bitnome.

U određenim delovima priče neke scene nisu dobile u efektnosti zbog crteža (smešna je scena kada planinom jezdi gomila terminatora, a mogla je biti do daske jeziva...kao npr. Donatellijevi kosturi u "Crnom Gospodaru" ili Ferrijevi zombiji u "Prokletom blagu"). Samo malo više senčenja i manje zahtevanja na arhitetski preciznim linijama okoline. Apstrahuj! Razmaši se! Daj malo "onog nečega", prestani da budeš tako utegnuta šminka!

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”

Edited by - PijaniPatak on 16/03/2016 22:26:16
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14719 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 16/03/2016 : 23:01:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Brat mi kaze da je ovo najbolji zagor bolji i od demona ludila
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 16/03/2016 : 23:13:03  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
bolji od boselijevog,ali nikad i niko nece ispricati sclavijevu pricu gde je i trebao da se zavrsi zagor.

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18883 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 17/03/2016 : 06:23:39  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Sin mi kaze da mu je taj maxi odlican...ima 15 godina,mozda je to razlog.

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18883 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 17/03/2016 : 06:25:46  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

zasto ne? Citam stripove od svoje 8 godine...valjda imam neke kompetence.

Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7125 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 17/03/2016 : 07:07:41  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

quote:

Ja ne znam tko tebi moze nesto zamjeriti telleru! Citas stripove i uzivas u njima s djecackim poletom kao malo tko. Meni je npr. Bosellijev Hellingen super, a mnogima je sranje. Pa sto sad?
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2417 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 17/03/2016 : 07:35:38  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.

quote:

quote:

Ja ne znam tko tebi moze nesto zamjeriti telleru! Citas stripove i uzivas u njima s djecackim poletom kao malo tko. Meni je npr. Bosellijev Hellingen super, a mnogima je sranje. Pa sto sad?

To bar znamo D.J.

Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane.
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4529 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 17/03/2016 : 14:44:05  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Meni je bolji od demona (što i nije teško), ali mu fali napetosti kakav ima bozelijev helingen (one lutke u šumi) u prva dva nastavka. Sviđa mi se geneza helingenovog zla, ali kraj je dosta snizio cjelokupnu ocjenu. Ono prisjećanje na san s početka što je kao pomoglo da pobjedi helingena mi je preisforsirano.
quote:
Originally posted by Tonka24

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17016 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 17/03/2016 : 18:49:11  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Bolji od Demona?
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 17/03/2016 : 18:57:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kolko ti brat ima godina?
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 17/03/2016 : 18:59:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

quote:
Originally posted by nagor

Upravo to...loše vođen scenario je najveća boljka ovog maksija. Prerazvučeno u nepotrebnome, prezbrzano u bitnome.

U određenim delovima priče neke scene nisu dobile u efektnosti zbog crteža (smešna je scena kada planinom jezdi gomila terminatora, a mogla je biti do daske jeziva...kao npr. Donatellijevi kosturi u "Crnom Gospodaru" ili Ferrijevi zombiji u "Prokletom blagu"). Samo malo više senčenja i manje zahtevanja na arhitetski preciznim linijama okoline. Apstrahuj! Razmaši se! Daj malo "onog nečega", prestani da budeš tako utegnuta šminka!

Nisu li i Demoni razvuceni tamo gdje netreba a tamo di treba je zbrzano,pocetak je dugacak stravicno i ono kad je Zagor sa Akotom u pecini a onda kad je rat u Darkwoodu samo na 30ak stranica!?
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 17/03/2016 : 19:01:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Al nisi objektivan jer si nostalgicar!
Ja takoder nisam objektivan jel svakom Zagoru nabijem bar 2 ocjene vise!
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4529 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 17/03/2016 : 19:31:16  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Nebi ulazio u diskusiju, jer onda nikad ne bi izasli iz nje.
quote:
Originally posted by velka031

Bolji od Demona?

Go to Top of Page

morski
Senior Member

2658 Posts

Member since 09/08/2014

Posted - 17/03/2016 : 20:47:04  Show Profile Show Extended Profile  Send morski a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by adriano

Meni je bolji od demona (što i nije teško), ali mu fali napetosti kakav ima bozelijev helingen (one lutke u šumi) u prva dva nastavka. Sviđa mi se geneza helingenovog zla, ali kraj je dosta snizio cjelokupnu ocjenu. Ono prisjećanje na san s početka što je kao pomoglo da pobjedi helingena mi je preisforsirano.
quote:

cista blasfemija i jeres.

Kompletni popis Bonelli stripova u Excelu
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14719 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 18/03/2016 : 00:44:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahazlam

quote:

15 i do tada mu je demoni bio najbolji zagor.
Ja nisam pročitao ni jedan ni drugi, šlag se čeka pri kraju
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 18/03/2016 : 02:59:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

15 i do tada mu je demoni bio najbolji zagor.
Ja nisam pročitao ni jedan ni drugi, šlag se čeka pri kraju

Pri kraju cega?Zivota?
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18883 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 18/03/2016 : 06:04:37  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Al nisi objektivan jer si nostalgicar!
Ja takoder nisam objektivan jel svakom Zagoru nabijem bar 2 ocjene vise!

Kako mugu bit nostalgicar sa 35 godina?[:P
Salim se naravno, mozda i jesam ali mi nije klinac kome se taj Helligen dopada vise od Divova...mozda su ti Divovi bas precijenjeni jer jih ocijenjuju nostalgicari..
A i ako nismo objektivni ne smeta...govorimo o Zagoru,..objektivno najboljem stripu na kugli zemaljskoj.....odmah iza Kit Tellera naravno.

Edited by - teller on 18/03/2016 11:03:53
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 18/03/2016 : 07:59:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Kako sada to, zar nije Kit Teller najbolji.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page
Page: of 26 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000