Pozdrav, prilikom postavljanja LIBELLUS TEX RAZPRODATIH aukcija, desila mi se greška, da su za 3 različita albuma isti naziv stripa "LIBELLUS TEX 5 - PORUKA DAKOTA (RASPRODATO)" Pravi stripovi su: 5. Poruka Dakota 15. Sastanak sa smrču 16. Klopka u rudniku
Komunikacija: posle završetka aukcija, javljam svima mail sa spiskom osvojenih stripova, sa odabirom mogučnosti preuzimanja stripova. Kupce molim, da se jave, da se dogovorimo oko detalja, i javite željeni način slanja/preuzimanja i uplate. Na upite i mailove odgovaram redovno i u što kračem roku, tako da se odazivam na mailove i dajem odgovore na sve upite u vezi aukcija
Slanje: osvojene stripove šaljem iz HR u HR putem HR Pošte (ne šaljem plačanje preuzečem!) ili putem TISKA, ili iz SLO širom sveta, kupcima iz SLO šaljem iz SLO.
Preuzimanje: postoji i mogučnost preuzimanja u ZG, u mailu javim kod koje osobe i njegov broj mobilnoga, pa se dogovorite za preuzimanje
Mogučnost uplate: lično pri preuzimanju, uplata na HR račun, Paypal, Western Union ili moj račun u SLO
Poštivanje aukcija: namoljavam pobjednike aukcija, da ispoštuju osvojene aukcije, ili to bio samo jedan strip ili više njih, nudim skoro sve mogučnosti slanja, preuzimanja i uplate, uz najmanji moguči trošak slanja i slično.
Komentari: posle završetka ostavljam svima komentar, i namoljavam i kupce, da ostave komentare na realizirane aukcije
Reklamacije: u slučaju bilo kakvih problema, ili nesuglasica, molim javite, sve se može riješti
Molim za strpljivost: pošto nisam iz HR, ali planiram dosta frekventno ići za ZG, tako da može potrajati nekad par dana ili koji tjedan prije odlazka za ZG, a nekad planiram i stavljati više aukcija, pa kad se sve planirane završe, pa onda tek idem za ZG, pa molim za strpljivost. Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno se obratite putem maila, ili poruka na sustavu.
Kupcima i potencialnim kupcima mojih aukcija, javljam, da osvojene aukcije dostavljam 14.5 u subotu u ZG (na Radničkoj) za lično preuxzmanje, ostalima šaljem po pošti! Ako imate kako pitanje, pišite ovde ili preko poruka. Lp
Lagano zagrijavanje pred udarni termin CRŠa,subota 14.5 od 11 do 15 h najnovija Strip forumova burza. STRIPOVI,KOLACI,RAKIJA...
Ja ču biti tamo od 11h-13h, pa se vidimo. Svi koji ste osvojili nešto preko aukcijak od mene i želite lično preuzeti, vidimo se tamo ;) (jer na CRŠ neću iči) LP TomDar
Tomdar aukcije od 1 kune su najbolje!!!!! A i poštarnina unutar slovenije je jeftina, čovek brzo pošalje, dobro zapakira a dosta stripova je NEČITANO, svaka čast!!!
Baš dobro za popuniti kolekciju. Nadam se da če imati i Mister Nojeve od Libellusa!
Tomdar aukcije od 1 kune su najbolje!!!!! A i poštarnina unutar slovenije je jeftina, čovek brzo pošalje, dobro zapakira a dosta stripova je NEČITANO, svaka čast!!!
Baš dobro za popuniti kolekciju. Nadam se da če imati i Mister Nojeve od Libellusa!
''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Pozdrav, bio sam odsutan od aukcija u zadnje vrijeme, ali sam ponov nazad :) Sve ide kao i do sada, aukcije po kunu, dolazim u ZG i šaljem iz HR u HR. Za informacije pišite preko poruka na sustavu, ili preko maila.