forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 15/06/2016 : 17:43:48  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Calebe ne isplati se vjeruj mi..

Nije da nismo pokusali raznim metodama..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16484 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 15/06/2016 : 17:45:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Bratstvo? Nikad pomenuo to, sto ne znaci da ne mislim tako.
Navijam za koga hocu, ne mogu za sve.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16484 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 15/06/2016 : 17:47:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

Nebitno. Samo mi glupo da odrasli ljudi razgovaraju, tako sto potenciraju krvna zrnca. Nismo deca, jbt.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/06/2016 : 17:51:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Jedino tko ovdje potencira krvna zrnca su ti trol iwood i bambi,izvoli to s njima rijesiti ja s time nemam veze.
Koliko ces uspijeti ne znam...jer jod njih vise ne znas sta su hrvati,talijani,srbi ili nesto deseto
A mogao bi si i sam malo pogledati u ogledalo povodom izlike da ne mozes navijati za sve...mozes si misliti
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 15/06/2016 : 17:55:09  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Jedino tko ovdje potencira krvna zrnca su ti trol iwood i bambi,izvoli to s njima rijesiti ja s time nemam veze.
Koliko ces uspijeti ne znam...jer jod njih vise ne znas sta su hrvati,talijani,srbi ili nesto deseto
A mogao bi si i sam malo pogledati u ogledalo povodom izlike da ne mozes navijati za sve...mozes si misliti

Di sam ja to brojia krvna zrnca, samo sam kontra mafije u hrv nogometu, moj stav je dobro poznat svima, i imam ga pravo istaknuti..

A repka je utočište te iste mafije, i kao takvu ja je ne mogu podrzati..

Edited by - brni on 15/06/2016 17:58:18
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 15/06/2016 : 17:55:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

quote:
Originally posted by velka031

Odlična igra, vidjet ćemo dalje, Česi su egal s Turcima, valjalo bi tu već sve riješiti.
Gdje je Kruger da nam objasni kako je Modrić igrao :)

Ne znam što je to tako Modrić bogzna što napravio osim ovog gola, a i tu mu nisu izašli u blok, a evo i zbog čega:

http://www.sloboda.hr/turska-bijesni-na-njega-dok-je-modric-zabijao-turcin-je-popravljao-frizuru-video/

Nije Terim glup trener, Rakitića su totalno zatvorili, a Modrića pustili, jer su znali od kud prijeti opasnost, ali eto osvetilo im se, zbog nonšalantnosti.

Kakav si ti lik jebote,ti imas stav da je Modric los igrac i to neces promijenit ni za zivu glavu,tvoj je problem sto ne znas priznat pogresku i reci a gle jebiga u krivu sam bio,ocito da je za to tebe slabost koju si ne mozes prijustit!Vjerovatno u zivotu nisi nikad priznao pogresku ili rekao da si u krivu ili si to uradio jako malo puta!!Ne vezano za ovu utakmicu u kojoj je Modric bio vrlo solidan,zabio je taj gol diktriro tempo igre zajedno sa Badeljom i Rakiticem i bio jedan od ponajboljih igraca na terenu!!Znaci svi su ludi i niko ne zna osim tebe Zidane,Mourinho,Ancheloti,navijaci Reala,Totenhema,nogometna javnost,ne oni ne znaju ti znas!!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 15/06/2016 : 17:56:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Oce nam zabranit pjesmu "lijepa li si" pa jesu oni normalni???????
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/06/2016 : 17:59:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Di sam ja to brojia krvna zrnca, samo sam kontra mafije u hrv nogometu, moj stav je dobro poznat svima, i imam ga pravo istaknuti..

A repka je utočište te iste mafije, i kao takvu ja je ne mogu podrzati..

quote:

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 15/06/2016 : 18:01:03  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
I di je tu brojanje krvnih zrnaca..ljudi plešu kolo vesele se, u cemu je problem?

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12766 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 15/06/2016 : 18:18:28  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahazlam

Oce nam zabranit pjesmu "lijepa li si" pa jesu oni normalni???????

Hoće. Naredio Kim Il Zoki

Have mercy
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6414 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 15/06/2016 : 18:28:17  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Zoki je za tvoje gnome izmislio život
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 15/06/2016 : 18:38:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
ostavite se zokija i ostalih političkih tema...poizbacivat ću vas sve do kraja eura...mislim da sam bio jasan...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3020 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 15/06/2016 : 19:43:49  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by roby05

quote:

quote:

quote:

Kad tip navija za prcijetinu od kluba kaze za reprezentaciju da je prcija...
vrhunac gluposti

Navijam za Hajduk a ne Dinamo, tako da si pomisa nesto..dakle ajmo utvrdit gradivo PRČIJA NO. 1 - GNK Dinamo Zagreb, PRČIJA NO. 2 - Hrvatska repka (ne nuzno ovim redosljedom)

Ja ne navijam za Hajduk, no iz pouzdanih izvora, sam, neki dan, saznao da je Hajdukova uprava mafijaška i to gora od Dinamove, to me baš i nije iznenadilo, no iznenađuje me naivnost pojedinih navijača Hajduka koji siju mržnju prema Dinamu i repci. Po nekim pitanjima navijači Hajduka su zdraviji od navijača Dinama, ali su očito naivni, lako se s njima manipulira.

I mi tebe volimo.Nemoj isto puno skakat sebi u usta,nezdravo je.Ali je Dinamova uprava mafijaska?

Nakon 4 godine prvi puta platite odstetu za igraca i to za bosanca velikih 200 000 eura...i ti nakon takvo pljačkanja i unistavanja kluba mafijaškim putevima...imaš obraza govoriti o dinamu...

Pa vi u hajduku imate nevjerovatno debel obraz ...

Evo ti pa čitaj za koju prčijetinu od kluba navijaš
http://www.goal.com/hr/news/7037/prva-hnl/2016/06/15/24654192/pu%C5%A1nik-opalio-po-svima-hajduk-nema-viziju-prethodnici-su-se?ICID=HP_HN_HP_RI_1_3

Da mi to kaze covik koji ima obraza,mozda bi se i zamislija,a ovako...

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 15/06/2016 : 20:06:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Znači kao da ništa nisam napisao, jel'?
Posljednje upozorenje i tebi i svima.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 15/06/2016 : 20:07:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

ostavite se zokija i ostalih političkih tema...poizbacivat ću vas sve do kraja eura...mislim da sam bio jasan...

Nisam videl dasi reagiral.
Tako treba, oštro :D

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47370 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/06/2016 : 21:24:38  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:

Ovo treba nekoga da uvredi? Nikad mi nisu bili jasni ovakvi likovi i stvari koje pricaju... zar je lose sto su u osnivanju kluba ucestvovali Srbi, Hrvati i ko zna ko jos.. zar je birna nacionalnost? To je kao kada Zvezdasi, uzecu njih za primer, Partizanovcima govore kako su legende kluba Bobek, Mance, Zebec i ostali.. misle da to nekog vredja. Vredja idiote koji se loze na nacionalizam. Ja sam ponosan sto su svi ti igraci nosuili dres Partizana.. to su legende i kraj. PA to je pravo bogatstvo imati tako velike igrace, bez obzira na nacionalsnot.. pa, majku mu, to su sve ljudi... I ssada ti stavis slike gde su u grbu petokrake i mislis da to nekog vredja ili sta vec. Pa to je de istorije kluba. Da ne govorimo o Hajduku i njegovoj ulozi za vreme NDH, kada je su igrali prijateljske utakmice sa klubovima saveznickih zemalja... Srbi su deo Splita koliko i Hrvati i normalno je da su ucestvovali u osnivanju kluba... ti ovim promerom pozivas na mrznju.. pun si predrasuda...

ne znan šta je tonka mislija s ovin(vjerovatno ni on jadan ne zna)
inače boli me q,jel su Hajduka osnovali srbi,hrvati,alieni ili ne znan ko .
ja za taj klub navijan i amen

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47370 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/06/2016 : 21:26:00  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

kad nije uspilo elektrošokovima ništa i neče

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 15/06/2016 : 23:42:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
http://sportske.jutarnji.hr/euro2016/konacna-presuda-o-cesima-bolji-su-od-turaka-ali-hrvatska-je-u-necemu-bolja-od-spanjolske/4438284/

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 16/06/2016 : 11:43:01  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
I Španjolci imaju puno "vrijedniju" momčad pa im ovi "siromasi" skoro otkinuše bod.

http://hrsport.net/vijesti/495474/nogomet-euro-2016/hrvatska-220-milijuna-eura-vrijednija-od-ceske/

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31441 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 16/06/2016 : 12:07:04  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Vrijednost momčadi danas ne znači ništa, najbolji primjer Leicester City! Svi su danas taktički potkovani + tko uspije dobro trčati 90 minuta odmah je u igri za bod(ove)!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 16/06/2016 : 12:50:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

vrhunac gluposti

Navijam za Hajduk a ne Dinamo, tako da si pomisa nesto..dakle ajmo utvrdit gradivo PRČIJA NO. 1 - GNK Dinamo Zagreb, PRČIJA NO. 2 - Hrvatska repka (ne nuzno ovim redosljedom)

Ja ne navijam za Hajduk, no iz pouzdanih izvora, sam, neki dan, saznao da je Hajdukova uprava mafijaška i to gora od Dinamove, to me baš i nije iznenadilo, no iznenađuje me naivnost pojedinih navijača Hajduka koji siju mržnju prema Dinamu i repci. Po nekim pitanjima navijači Hajduka su zdraviji od navijača Dinama, ali su očito naivni, lako se s njima manipulira.

I mi tebe volimo.Nemoj isto puno skakat sebi u usta,nezdravo je.Ali je Dinamova uprava mafijaska?

Nakon 4 godine prvi puta platite odstetu za igraca i to za bosanca velikih 200 000 eura...i ti nakon takvo pljačkanja i unistavanja kluba mafijaškim putevima...imaš obraza govoriti o dinamu...

http://www.goal.com/hr/news/7037/prva-hnl/2016/06/15/24654192/pu%C5%A1nik-opalio-po-svima-hajduk-nema-viziju-prethodnici-su-se?ICID=HP_HN_HP_RI_1_3

Ti ne samo da nemas obraza nego izgleda jadan nemas ni pameti...to nisam napisao ja nego tako kaze trener tvog omiljenog klubcica.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 16/06/2016 : 14:13:22  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
"Treba vidjeti kakva je situacija sa Srnom. Moje je mišljenje da bi možda trebao propustiti utakmicu protiv Češke. Doživio je stres, psihički je uzdrman, putovao je u Hrvatsku i vratio se nazad. Možda bi bilo bolje da se odmori. No, to je moje mišljenje, ali ako zaigra svaka mu čast."

http://hrsport.net/vijesti/495476/nogomet-reprezentacija/otto-baric-ceska-je-opasna-premda-nije-jaca-od-turske/

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47370 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/06/2016 : 14:29:08  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

vrhunac gluposti

Ti ne samo da nemas obraza nego izgleda jadan nemas ni pameti...to nisam napisao ja nego tako kaze trener tvog omiljenog klubcica.

tonkice nemoj se srdit

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 16/06/2016 : 14:36:42  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
http://hrsport.net/vijesti/495475/nogomet-euro-2016/analiza-cesi-ce-igrati-otvorenije-perisic-ce-ih-kazniti/

Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3020 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 16/06/2016 : 17:46:10  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Je li 'dzentlmeni' sami pisu postove ili neko drugi napise umisto njih?
Cuo sam da oni imaju dara za neke stvari koje ostali nemaju.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.58 seconds. Snitz Forums 2000