Author |
Topic |
Kruger
Advanced Member
Croatia
17243 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 17/06/2016 : 22:17:12
|
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
A siđite s tog Indexa više, šta god navodite za poveznicu stavite Index, otpad otpada, dno dna. A orjuna svakako da postoji i danas mržnju prema Hrvatskoj pravda ovako nekim u neku ruku možda, ali samo možda razumljivim ciljevima. Pravi razlog se zna.
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17243 Posts
Posted - 17/06/2016 : 22:18:56
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Može se svašta još pisati o ovoj utakmici, ali postoje jasne neke činjenice:
- Modrić je pola reprezentacije i kad on ovako igra Hrvatska igra najljepši nogomet na Euru
- Već sam se uplašio da ću priznat sam sebi da je Čačić neki stručnjak, ali me je srećom demantirao s idiotskim načinom vođenja momčadi i glavni je krivac za ovaj rezultat
- Navijači, hmm, podijeljena mišljenja, indirektno su utjecali na ritam završnice utakmice, pa zar nema neke druge taktike za zagorčat Mamiću i mafiji. Nije mi sjelo iako ih podržaam u borbi protiv mafijaškog saveza.
- Kruger ima veliki Modrićev poster na zidu! ;)
Ti jednostavno nemaš blage veze o nogometu. I to je to!! |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16484 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 17/06/2016 : 22:19:38
|
quote: Originally posted by brni
quote: Originally posted by Caleb
Orjunasu...
Javia se pravi..
Ma, ja cuo da je sediste iz Splita preslo u Vodice. Diskretnije je tako. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 17/06/2016 : 22:20:07
|
PREDSJEDNICA Kolinda Grabar Kitarović za nerede na stadionu okrivila je radikalnu političku organizaciju koja ne postoji od tridesetih godina dvadesetog stoljeća.
"Bravo, Vatreni! Bravo, hrvatski navijači! A vama neprijateljima Hrvatske, mrziteljima svoje reprezentacije i države (tzv. orjunašima) poručujem: odgovarat ćete i za ovo i za svastiku!
|
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
andi
Junior Member
Croatia
306 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 17/06/2016 : 22:22:35
|
Ovo je dno dna torcide, sramota, ako se hajduk kao klub ne ogradi od te i takve torcide onda on kao klub sto se mene tice vise ne postoji, ionako oni vec odavno nisu nogometna priča nego samo ta sramotna torcida...
Prestrašno, jbvo vas Mamic i HNL, ovo je Repka Hrvatska, pa di vi živite, jel Split u Africi, jel vam ta sol morska mozak pojela... |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17243 Posts
Posted - 17/06/2016 : 22:22:40
|
... modrić je pola reprezentacije ..., kako smiješno rečeno, ti možeš uvesti u repku nekoliko smiješnih igrača ( poput Modrića, i to je to, nekoliko ). |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 17/06/2016 : 22:23:07
|
Orjunasu...
Javia se pravi..
Ma, ja cuo da je sediste iz Splita preslo u Vodice. Diskretnije je tako.
Ma nije, mi smo mala orunja..ali složna.. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17243 Posts
Posted - 17/06/2016 : 22:24:20
|
quote: Originally posted by andi
Ovo je dno dna torcide, sramota, ako se hajduk kao klub ne ogradi od te i takve torcide onda on kao klub sto se mene tice vise ne postoji, ionako oni vec odavno nisu nogometna priča nego samo ta sramotna torcida...
Prestrašno, jbvo vas Mamic i HNL, ovo je Repka Hrvatska, pa di vi živite, jel Split u Africi, jel vam ta sol morska mozak pojela...
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 17/06/2016 : 22:24:58
|
Prestrašno, jbvo vas Mamic i HNL, ovo je Repka Hrvatska, pa di vi živite, jel Split u Africi, jel vam ta sol morska mozak pojela...
Daj ne kenjaj koja Torcida, na tribini su bile sve grupe..i svi su slozni po pitanju Mamića.. |
Edited by - brni on 17/06/2016 22:25:10 |
|
|
andi
Junior Member
Croatia
306 Posts
Posted - 17/06/2016 : 22:27:41
|
Daj ne kenjaj koja Torcida, na tribini su bile sve grupe..i svi su slozni po pitanju Mamića..
Da, a to sto je torcida najavila nerede je puka slučajnost... Hajde barem neka se prizna odgovornost kada je već bilo hrabrosti (i gluposti) napraviti sranje |
Edited by - andi on 17/06/2016 22:29:18 |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 17/06/2016 : 22:28:02
|
kao da nije dovoljno što su nas desno retardirani rvatski navijači danas pošteno osramotili pred cijelim svijetom, još im se paranoidnim izjavama pridružila barbika grabar-kitarović. ali jasno je zašto nam je precjednica ekstra nervozna u poslijednje vrijeme. em je pred menopauzom, em pao premijer, pala vlada prolupalih opanaka, pao karamarko, a uskoro pada i ona... a ja nikad sretniji zbog toga. |
Edited by - kiky on 17/06/2016 22:28:57 |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 17/06/2016 : 22:31:38
|
Najavila je jer jedina ona moze napravit ovo, zna se u kakvom su stanju Boysi ali bilo je i njih..kao sto rekoh stajaliste svih hrvatskih navijackih grupa po pitanju Mamića je isto..i sad u pricu uvlacit Hajduka, grad Split, jednu cilu regiju je glupo.. |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16484 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17243 Posts
Posted - 17/06/2016 : 22:33:36
|
quote: Originally posted by kiky
kao da nije dovoljno što su nas desno retardirani rvatski navijači danas pošteno osramotili pred cijelim svijetom, još im se paranoidnim izjavama pridružila barbika grabar-kitarović. ali jasno je zašto nam je precjednica ekstra nervozna u poslijednje vrijeme. em je pred menopauzom, em pao premijer, pala vlada prolupalih opanaka, pao karamarko, a uskoro pada i ona... a ja nikad sretniji zbog toga.
Samo se ti nadaj , budemo vas počistili ... |
|
|
MD72
Average Member
682 Posts
Member since 05/10/2014 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6929 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 17/06/2016 : 22:35:27
|
Ajde brni, otisni na pučinu, kenjaš li kenjaš. Čitajući tebe zaključio bi da je torpediran stadion, a ne 6-7 baklji palo. Čuj jedino je Torcida mogla ovo uraditi ali podržali su i Boysi. |
loading...
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17243 Posts
Posted - 17/06/2016 : 22:38:21
|
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Ajde brni, otisni na pučinu, kenjaš li kenjaš. Čitajući tebe zaključio bi da je torpediran stadion, a ne 6-7 baklji palo. Čuj jedino je Torcida mogla ovo uraditi ali podržali su i Boysi.
|
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 17/06/2016 : 22:40:58
|
quote: Originally posted by Kruger
kao da nije dovoljno što su nas desno retardirani rvatski navijači danas pošteno osramotili pred cijelim svijetom, još im se paranoidnim izjavama pridružila barbika grabar-kitarović. ali jasno je zašto nam je precjednica ekstra nervozna u poslijednje vrijeme. em je pred menopauzom, em pao premijer, pala vlada prolupalih opanaka, pao karamarko, a uskoro pada i ona... a ja nikad sretniji zbog toga.
Samo se ti nadaj , budemo vas počistili ...
tko nas bu počistil? ti i tvoja marginalna ustaška strančica sa 0,00054 % podrške u javnosti? |
|
|
andi
Junior Member
Croatia
306 Posts
Posted - 17/06/2016 : 22:42:27
|
Evo konacno i Kolinde i Karamarka na ovom topicu, vec sam se pitao pa di su.... Jbla vas politika i usponi i padovi politickih smradova, boli me ona stvar za niih sve, ali jer HRVATSKA NOGOMETNA REPREZENTACIJA na EURU vrijeme da se sredjuju racuni?!!! Alo, jel se zbog toga pale baklje i puca na vatrogasce na terenu?!!!
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17243 Posts
Posted - 17/06/2016 : 22:44:29
|
tko nas bu počistil? ti i tvoja marginalna ustaška strančica sa 0,00054 % podrške u javnosti?
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47371 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 17/06/2016 : 22:45:25
|
quote: Originally posted by MD72
Onaj Koga Vise Nema bi nakon utakmice rekao da su hrvatske gradjevine danas navukle crne fasade na svoja lica.
|
narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
MD72
Average Member
682 Posts
Member since 05/10/2014 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47371 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17243 Posts
Posted - 17/06/2016 : 22:49:27
|
tko nas bu počistil? ti i tvoja marginalna ustaška strančica sa 0,00054 % podrške u javnosti?
kiki je pak zaslužil ban.
|
|
|
Topic |
|