forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 18/06/2016 : 10:53:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ordell

quote:
Originally posted by Jasko

Navijači su krivi za kratkotrajni prekid, ne i za ishod meča.
Za ishod je ponajviše kriv fudbaler koji se igrao rukometa.

Kako da ne.
Narušili su tempo i dinamiku, tako su došle i greške. Kako se boriti dalje kad te "tvoj" jebe u glavu.

Ma taj Vida bi svakako napravio sranje bilo prekida ili ne. Čovek je u prvom poluvremeno potpuno nerezonski opaučio Čeha po nozi. Sva sreća pa je em bilo van 16, em Klatenburg nije video.

Najlakše je u predizbornim izjavama nalaziti krivce među neistomišljenicima. Ko kec na desetku ovo ide na ruku određenim krugovima. Zato i insistiranje na nefudbalskim stvarima umesto da se postavi logično pitanje "Koji andrak igraš loptu rukom?"

Edited by - Jasko on 18/06/2016 10:55:07
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8753 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 18/06/2016 : 10:53:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Jednoga od huligana znam... Idiot koji je dobio otkaz gdje god radio u roku od 3 dana.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8753 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 18/06/2016 : 10:56:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
...i misli da je dostojevski napadac chelsea

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 18/06/2016 : 11:03:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

Jednoga od huligana znam... Idiot koji je dobio otkaz gdje god radio u roku od 3 dana.

kao što rekoh prije 5 stranica:

quote:
Originally posted by supermark

Hrpa likova na socijalnom potrošila trećinu godišnjih primanja da bi došli tu bacati baklje...
Svašta

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 18/06/2016 : 11:08:31  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Ajde samo molim bez tih filozofija, da ti primitivci na tribinima nisu utjecali na rezultat tekme.

http://www.index.hr/tema/euro-2016/petr-%C4%8Dech-hrvatski-huligani-najzaslu%C5%BEniji-su-za-na%C5%A1-povratak-900553

Jeste gledali intervjue igrača poslije tekme. Tako uništene igrače još nisam vidio. Da su izgubili 5:0 ne bi bili toliko demoralizirani i uništeni. Gadi mi se Mamić u hrvatskom sportu, ali tretnutno mi se gadi i svaki tko imalo podržava ovo što se dogodilo jučer.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 18/06/2016 : 11:10:13  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Tonto

kao što rekoh prije 5 stranica:

quote:

Hrpa likova na socijalnom potrošila trećinu godišnjih primanja da bi došli tu bacati baklje...
Svašta

Dodat ćemo još i ovo. Uopče ne sumnjam da so to takvi:

To je taj profil ljudi. Nešto ko onaj Krpa iz filma Metastaze. Primitivni jadnik, luzer, nadrkani nacionalist odnosno lokal-patriot, radi za par sto kuna na mjesec, sociala, ništa u životu nema osim nogometa... i sad se ima čime pohvaliti u svom lokalnom nazi kafiću u kojem vjerojatno visi križ i odmah do slika pavelića u nekom mraćnom kutu.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27130 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/06/2016 : 11:22:49  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
[i]Originally posted by Leonid[/i

Mene je iskreno uvijek čudilo zašto "stožerna" desna stranka po ovom pitanju ima suprotan stav od svoje najjače baze. Tu dobiješ najviše glasova, a podržavaš onog što ih ponižava.
A lijevi pandan nikako da poentira na tom nezadovoljstvu.

Isto me zanima zašto su pojedini likovi hrabri kada idu tući starce na tribinama, a Glavonji i Brandonu se nitko ništa ne usudi. Zasuli ga bakljama i utekli. A hrabrosti.

Bez obzira na broj sabotaži i seniorsku vrstu, Glavonja zbog toga neće pasti niti izgubiti povlašteni položaj kod pravog plijena, a to su one U-vrste(16-17-18-19).

evo tu si uboja u pravo misto.
kako se moze desiti da ultradesni hr navijaci odjednom postanu orjunasi?
Zato sfto je hdz(vodstvo)lazna desna stranka i skupa sa sdpom su udbaske stranke koji ce poslije novih izbora koalirati .i opet spojiti udbu.
Isto tako dobro si ukapirao da ako se vec odlucilo ici na nasilje da bi de srusio mamic onda je najlakse uperiti to nasilje direktno u njega a ne na reprezentaciju.
svaka grupa a ultraska pogotovo je zrela za razne msnipulacije i to ce kako se politicka situacija bude razvijala osjetiti.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 18/06/2016 : 11:24:57  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Post na forum.hr-u koji dosta toga objašnjava:

http://www.forum.hr/showpost.php?p=59146617&postcount=679

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6414 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 18/06/2016 : 11:39:42  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Mamić je samo jači nakon svake od ovakvih akcija.
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3020 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 18/06/2016 : 11:43:07  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

Navijači su krivi za kratkotrajni prekid, ne i za ishod meča.
Za ishod je ponajviše kriv fudbaler koji se igrao rukometa.

Mislija je da se igra HNL i da sudi Bruno Maric,Vitkovic,Novak ili mozda Siric,nebitno koji.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 18/06/2016 : 11:45:58  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Post na forum.hr-u koji dosta toga objašnjava:

http://www.forum.hr/showpost.php?p=59146617&postcount=679

Plitak i glup post, kakvih smo se već načitali i ovdje. Najvažnije mu je da mu je Mamić sve kriv i jebeš sve ostalo... debil u rangu ovih koji su bacili baklje... sad će on nama moralizirati kako smo licemjeri jer nismo pretukli Mamića na vrijeme...
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 18/06/2016 : 11:54:07  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Evo tintone, još jedan plitki samo za tebe:

https://www.facebook.com/hajduckevijesti/posts/773295009474080

Važno da je Mamić zloćo... zajebi sve ostalo...
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27130 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/06/2016 : 11:58:37  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Pa zar i nije poanta u tome?

Mamic je privatizirao jedan klub za svoje interese pa cijelu hnl i na kraju reprezentaciju i niko ga nije zaustavio i kaznio?!
i ne da ga se nije zaustavilo vec on zaustavlja zakon i smije se na rockasu skupa sa predsjednicom orjunasicom??
Koja opcija je ostala ultrasima?
Ne zaboravite to je skupina ljudi koja i nije bas poznata po miroljubivosti i strpljenju i pravo cudio je da su dosad bili relativno mirni.
pravna drzava ih je iznevjerila i ostali su im neredi da privuku paznju i probaju tako natjerati da konnacno netko pocne rafit svoj posa.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 18/06/2016 : 12:00:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

evo tu si uboja u pravo misto.
kako se moze desiti da ultradesni hr navijaci odjednom postanu orjunasi?
Zato sfto je hdz(vodstvo)lazna desna stranka i skupa sa sdpom su udbaske stranke koji ce poslije novih izbora koalirati .i opet spojiti udbu.
Isto tako dobro si ukapirao da ako se vec odlucilo ici na nasilje da bi de srusio mamic onda je najlakse uperiti to nasilje direktno u njega a ne na reprezentaciju.
svaka grupa a ultraska pogotovo je zrela za razne msnipulacije i to ce kako se politicka situacija bude razvijala osjetiti.

Skonta sam ja još neke stvari, samo ako ih napišem SOA će me držat pod prismotrom.

Ja sam uvjeren da su obje stranke podmazane od frakcije Glavonje, samo što je ova lijeva podmazana od onih(nema šanse da je sam toliko godina) što stoje iza šmrkača koke, pa kada ne kapne dovoljno malo ga se stisne. U stilu najave isušivanja močvare. Dok je desna izravno uključena u rad Glavonje.
Jer neshvatljivo mi je da ga lijevi ne zgaze kao što se Ćaću zgazilo. Ali Ćaća se zamjerio onima što su vedrili u INA-i desetljećima, pa je pometen. Dok Glavonja očito zna gdje ne smije i kome se treba klanjati.

Kao što je svastika napravljena da se galvanizira lijeve, sada je ovo dopušteno(naglasak dopušteno, ne i inicirano) da se galvaniziraju desni. Jebo konzultanticu i nekoliko desetaka tisuća eura, napadaju nas petokolonaši.....branit će nas Garavi.
Nakon svastike smo se trebali braniti od povampirenih ustaša, da će nas branit obećali su Ranko i Vesnica.

Ljudi se slikaju u šumi kao paravojska dan prije, a nitko da prstom makne. Kao, samo kruže neke informacije.
Korisni idioti. Ništa više.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 18/06/2016 : 12:08:17  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote
Vidim vec se poziva na linc...mada tesko da su ovi. socialni slucajevi cija imena su okacili na stub srama dok rulja trazi njihove glave.smislili ovaj teroristicki cin...smrdi na udbu
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6414 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 18/06/2016 : 12:19:13  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Da, napadaju nas ORJUNA, UDBA i Zoran Milanović... To se htjelo ovim postići. I nije to nikakva teorija zavjere, nego primjena temeljnog načela kriminologije, 'qui bono', dovodi do ovog jednostavnog zaključka, pogotovo u kontekstu istupa Grabar Kitarović, Reinera, enciklopedista Bujanca, i slične bratije.
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 18/06/2016 : 12:39:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
http://www.index.hr/vijesti/clanak/popovi-i-suci-kod-bujanca-lijevi-partizani-su-krivi-za-baklje-a-torcidu-su-preuzeli-jugooficiri-/900573.aspx

imbecilna hrvatska desnica koncentrirana oko njihovog strastvenog glasnogovornika velimira bujanca, inače niskog, neuglednog i priprostog čovjeka koji seks mora tražiti na mjestima gdje se on plaća kokainom i koji je ovdje uzor mnogim forumskim desničarima.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 18/06/2016 : 13:11:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Evo za ovce i filozofe
Jebote
http://dalmatinskiportal.hr/vijesti/thomas-bauer-kartu-napada--sam-nacrtao-u-tri-minute-u-paintu/13305

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 18/06/2016 : 13:17:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

quote:
Originally posted by globinjo

quote:
[i]Originally posted by emirem[/i

Moderacija po obicaju propusta i to namjerno sankcionirati takve uvrede i udaljuje ljude koji su imalo izrazili naklonost i ljubav prema svojoj zemlji, a sve bez vrijedjanja drugih na nacionalnoj ili vjerskoj bazi. Moderator se javlja kad osjeti da se spominje njegov etnos i vec providno je da ovakav forum i moderacija nema buducnost.

Aj duboko udahni
Broji do 500
Pa pogledaj sta si napisao
Pa se javi
E moj šećeru

Nije potrebno.
Samo moji zemljaci su i tvoji zemljaci.
Spominjem to sve zbog dva vrsna udaljena forumasa koji su samo malo vise bili kockasti.

Kako veli i tvoj sugradjanin, mnogi odose sa foruma, pitaj se zasto.

Kako god idemo dalje…

Ja se ne sjećam da sam ikoga izbacio ima pola godine
Ako ne i vise
O kojim vrsnim forumasima pričaš???
Tebi i dalje nije jasno zašto je tonka izbačen
Komentar upućen manhunteru je interna zajebancija
Ono kad sam napisao hrvatska sranja
Zbog mene su otišli
Aj odmori malo
I promisli kad stisneš post new reply

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 18/06/2016 : 13:36:32  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

Ajde da i ti staviš nešto zdravorazumsko na ovaj topic.
Iako je post koji sam ja stavio bolji.

Čuj, plitko.
I da, važno je da je Mamić "zloćo". Jer to jest suština hrvatskog nogometa, i sve što se jučer dogodilo je posljedica toga.
A ti nastavi zabijati glavu u pijesak.

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 18/06/2016 : 13:45:51  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by nagor

Ajde da i ti staviš nešto zdravorazumsko na ovaj topic.
Iako je post koji sam ja stavio bolji.

Čuj, plitko.
I da, važno je da je Mamić "zloćo". Jer to jest suština hrvatskog nogometa, i sve što se jučer dogodilo je posljedica toga.
A ti nastavi zabijati glavu u pijesak.

Vidiš, to me općenito smeta kod tvojih naivnih postova. Sve imaš napisano i pred nosom, a ti uvijek izvučeš neke skroz krive zaključke samo da bi nešto mogao postati. Daj nemoj to više raditi, jer ću stvarno izgubiti svaki respekt za tu tvoju dječačku iskrenost.

Još jednom, "za sve ovce i filozofe":

Mamić je najveće zlo hrvatskog sporta!
Je li to vrijedno terorističkog čina?
Nije!
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 18/06/2016 : 13:51:44  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 18/06/2016 : 14:01:31  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Terorističkog čina?

Svaka čast, ako je deset baklji teroristički čin, onda stvarno...

Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 18/06/2016 : 14:01:36  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
http://www.vecernji.hr/euro-2016-navijaci/otkrivamo-novu-snimku-huliganskog-ispada-pogledajte-iz-blizine-kaos-na-tribinama-1093177
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47374 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/06/2016 : 14:04:36  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote

da terorizam.
ma daj nagore skuliraj se malo čoviče.

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.95 seconds. Snitz Forums 2000