forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Video igra - umetnost? Vaš stav.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

culture vulture
Senior Member

1595 Posts

Member since 21/02/2004

Posted - 19/08/2016 : 22:13:31  Show Profile Show Extended Profile  Send culture vulture a Private Message  Reply with Quote
Video igra - umjetnost? Vaš stav.

Olovka je jedina stvar u mojem životu koju mogu kontrolirati.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17242 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/08/2016 : 22:15:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahazlam

Kruger sad bi se vraćao na temu a izvrijeđao bez veze čovjeka,nemam pojma ko je Tonto nit pratim njegove postove ali imam dojam da se ti uzdižes iznad svih i predstavljaš se ko neki nadprosječni intelektualac kojem nitko nije ravan!!

Ah to, sasvim si u krivu u ovom slučaju, ima razbijanje mozga između CV-a i mene, vi ste sporedni likovi, htjeli to priznati ili ne.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17242 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/08/2016 : 22:16:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by culture vulture

Video igra - umjetnost? Vaš stav.

Video igra je smeće!!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 19/08/2016 : 22:22:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Mozda tebi,ja ih isto ne igram ali postoje jako dobre video igre,recimo nogomet,pogotovo ovaj 2016 jer su simulacije odlične,pa onda razno razne strategije Empire Earth,Ages of Empires i da ne nabrajam sad jer neznam nit igram ali vidio sam i čini mi se jako zanimljivo i realno,tako da nebih to nikako nazivao smećem!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47365 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/08/2016 : 22:23:03  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Kruger

U svakom smislu, ismijavanje kršćanskih i ljudskih vrijednosti. Vrijednosti bilo kakvog ljudskog postojanja, čak mislim da služe u svrhu ljudskog uništenja.

Najebali smo!

ma pusti tog pacijenta. ni stručnjaci mu ne mogu pomoč

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

culture vulture
Senior Member

1595 Posts

Member since 21/02/2004

Posted - 19/08/2016 : 22:23:10  Show Profile Show Extended Profile  Send culture vulture a Private Message  Reply with Quote
@Kruger:

quote:
Originally posted by Mr. Bushido

Jedno pitanje, koliko često igraš video-igre? Ili, koliko se često informiraš o njima?

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17242 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/08/2016 : 22:27:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:

U svakom smislu, ismijavanje kršćanskih i ljudskih vrijednosti. Vrijednosti bilo kakvog ljudskog postojanja, čak mislim da služe u svrhu ljudskog uništenja.

Najebali smo!

opa, došo trol!!
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12949 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 19/08/2016 : 22:27:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Tonto je bezvezan lik, čak nebitan, ako misliš kako me CV provocira, griješiš, on ni u što ne ulazi, mada, neće ući on u to ( al kad bi ušao za njega bi to bio pakao ). zna.

Znači, sasvim je u redu vrijeđati ljude ako ih smatraš bezveznima i nebitnima?

Tebi je to normalno ponašanje?

Malo si me zatekao u temi?? Naravno, vrijeđanje nikad nije poželjno, no vrijeđam li ja njih ili oni mene, mislim da u tom kontekstu nema ničeg.

Nije poželjno, ali si svejedno uvrijedio čovjeka iz čista mira?

Ne znam kojim bih to riječima nazvao, a da ova rasprava ostane pristojna. Bez uvrede, ali jesi li ti ikada razgovarao sa psihologom?

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 19/08/2016 : 22:29:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Tonto je bezvezan lik, čak nebitan, ako misliš kako me CV provocira, griješiš, on ni u što ne ulazi, mada, neće ući on u to ( al kad bi ušao za njega bi to bio pakao ). zna.

Malo si me zatekao u temi?? Naravno, vrijeđanje nikad nije poželjno, no vrijeđam li ja njih ili oni mene, mislim da u tom kontekstu nema ničeg.

Ne znam kojim bih to riječima nazvao, a da ova rasprava ostane pristojna. Bez uvrede, ali jesi li ti ikada razgovarao sa psihologom?

A sta ce mu psiholog reci,uvrijedio čovjeka iz čista mira na forumu o stripovima?
Ajde da je uživo na cesti ili negdje ali prek foruma,ionako se svi vrijeđaju preko Facebooka i ostalih društvenih mreza(sranja)!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17242 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/08/2016 : 22:32:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Kojeg sam to čovjeka uvrijedio čime, molit ću teX, ti si nešto textualono opisao, ali što??
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 19/08/2016 : 22:33:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:

Najebali smo!

Mogu stručnjaci tu itekako pomoc ali mislim da je Kruger skroz normalan tip i da mu sto se toga tiče netreba neka stručna pomoć,teorije zavjere jesu zajebane ali treba razlikovat nekoga ko stvarno vjeruje u to i stvarno misli da je to istina (to je problem),i nekoga sta mu je to razbibriga,nešto zanimljivo i ne utječe na njegov život u negativnom smislu!
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12949 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 19/08/2016 : 22:34:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

A sta ce mu psiholog reci,uvrijedio čovjeka iz čista mira na forumu o stripovima?
Ajde da je uživo na cesti ili negdje ali prek foruma,ionako se svi vrijeđaju preko Facebooka i ostalih društvenih mreza(sranja)!

Meni to nije normalno ponašanje, bez obzira da li razgovaraš s nekime online ili licem u lice.

A da ne pričam da je tako reagirao u raspravi o nečemu što ga nimalo ne zanima.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17242 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/08/2016 : 22:35:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Iskoristit ču tvoje zbunjeno pisanje, uglavnom su svi glede pisanja zbunjenji, ako se dotaknemo psihologije, ja sam kralj, htjeli vi to ili ne!!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 19/08/2016 : 22:39:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Meni to nije normalno ponašanje, bez obzira da li razgovaraš s nekime online ili licem u lice.

To sto tebi to nije normalno ponašanje ne znaci da i drugom nije,daj molim te kakve su sve uvrede pljuštale po forumu(pogotovo tu u svastari)ovo je mila majka,uostalom ovo je vjerojatno nešto od prije,već su se svađali njih dvojica jel tako Krugui?
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17242 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/08/2016 : 22:40:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Apsolutno nikog nisam uvrijedio!! Molit ću lijepo, što to izvodite??
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 19/08/2016 : 22:43:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Iskoristit ču tvoje zbunjeno pisanje, uglavnom su svi glede pisanja zbunjenji, ako se dotaknemo psihologije, ja sam kralj, htjeli vi to ili ne!!

Evo vidiš,potvrđuješ moj post koji sam gore stavio,opet se uzdišeš kao da si nedodirljiv!
Tako si bio piso negdje da si kralj za logiku i da ti nitko na forumu nije ravan!
Go to Top of Page

culture vulture
Senior Member

1595 Posts

Member since 21/02/2004

Posted - 19/08/2016 : 22:46:33  Show Profile Show Extended Profile  Send culture vulture a Private Message  Reply with Quote
Koliko god ovaj rukavac razgovora bio zanimljiv i originalan (nesto slicno jos nisam vidio na internetu), ja sam nekako izgubio strpljenje za njega.
Prije nego sto zaradite najgluplje banove u povijesti foruma, pozivam vas jos jednom da se vratimo na temu. Rasprava je bila sasvim zanimljiva i tko zna sto se moglo iz nje izroditi.

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 19/08/2016 : 22:48:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ja uopće ne spominjem uvredu,briga me za to,nego sam u zadnje vrijeme primjetio da sebe uzdižes na intelektualnom nivou a druge spuštaš kao sad Tonta,ne znam od kud ti pravo na to?Ponasas se kao da si doktorirao na Oxfordu i Cambridgu!
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12949 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 19/08/2016 : 22:48:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tvrdiš da na prethodnoj stranici nisi nikoga uvrijedio?

Ne znam da li si ozbiljan ili se pretvaraš, ali trebao bi s nekime porazgovarati o tome. Doviđenja.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17242 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/08/2016 : 22:50:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
Nismo se izjasnili zašto su serije smeće od filmskog uratka, a gle sve što je vezano uz film/serije je ravno smeću!!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 19/08/2016 : 22:53:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Da se vratim na temu,meni su neke video igre zaista sjajne,neke strategije kao Age of Empires ali nove,modernije,realnije,prikaz realnih ratova,izgradnja carstva,ekonomija...Sve to sa odličnom grafikom je zaista umjetnost!Ja ne igram to jer nisam vješt i ne znam koje su to igrice to sam onako usputno vidio ali oduševilo me,nogomet i košarka također,ono 90ih je bilo sranje,pocetkom 2000 također ali sad ovo novo je zaista sjajno!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 19/08/2016 : 22:55:51  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Krugeru stani sa trolanjem.
Prvo i posljednje upozorenje.
Napominjem da ti je sljedeća kazna godinu dana.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 19/08/2016 : 22:56:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nismo se izjasnili zašto su serije smeće od filmskog uratka, a gle sve što je vezano uz film/serije je ravno smeću!!

Debilna izjava,znaci Lord of the Rings cijela triologija je smeće,Star Wars također isto smeće,ma sve je smeće!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17242 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/08/2016 : 23:10:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

To će me kao uzbuditi, ti tražiš uzbuđenje i uzbudit ćeš se ako me kazniš na godinu dana.
Ama baš ničim nisam izazvao trol ili spam, ama baš ničim, neki pojedinci trolaju na to da me izbace na godinu dana.

Uh, značajno će me uzbuditi, .. jedno godinu dana ću neprestano svršavati na njih, neću se buniti ako me ovdašnja UDB-a izbaci, čak će mi to biti nekakvo zadovoljstvo, nakon mene nećete imati nikog tko će imati sposobnost izbaciti UDBu na koljenja.

Dakle mladjo ajde napokon Za dom Spremni!! misliš kako ćeš me razočarati, ma nećeš, samo ćeš ispuniti svoje snove ... no na CRŠ-u ću ja ispuniti svoje snove tražeći tvoju bezveznu facu.

Vjeruj mi tražit ću te, makar ne bio na CRŠ-u, tražit ću te jer znam kako ti izgleda faca, a kad ju ugledam razlupat ću je sa zadaovoljstvom, ovo nije nikakva prijetnja, nego samo nadoknada štete.
Eh, ja ću biti zadovoljan kad se nađem lice u lice s mladjinom facom ... uh .. kakvo će to biti zadovoljstvo. ( mladjo vam to neće biti sposoban opisati ) .
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17242 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/08/2016 : 23:12:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Uh, kako ču te nalupati, biti će mi to jedno užasno dobro iskustvo, no, tebi baš i neće.
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.26 seconds. Snitz Forums 2000