forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 594

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 29/09/2016 : 18:56:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

svatičeš kad odrasteš.
kako je sjeban nogomet u hr i ko ga je sjeba,da od piletine moš dobit campilobakter,da su mexikanke čudnije od peruanki i svašta nešto.
a dotad uživaj u djetinjstvu.

A zasto mi ti sad ne objasniš,onako u par rečenica??
Go to Top of Page

vešmašina
Average Member

600 Posts

Member since 12/10/2013

Posted - 29/09/2016 : 19:29:07  Show Profile Show Extended Profile  Send vešmašina a Private Message  Reply with Quote
previše se sekiraš.

odi čitaj stripove, knjige, s dečkima na nogomet vani, druženje i to.

manje ekrana za početak, u bilo kojem obliku.
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 29/09/2016 : 19:36:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vešmašina

previše se sekiraš.

odi čitaj stripove, knjige, s dečkima na nogomet vani, druženje i to.

manje ekrana za početak, u bilo kojem obliku.

Jebote kolko izbjegavas da mi odgovoris,a ok!!

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/09/2016 : 19:52:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Dajte
Recite mu
U ovoj dobi
Biti neshvaćen
Moze izazvat kontraefekt

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

vešmašina
Average Member

600 Posts

Member since 12/10/2013

Posted - 29/09/2016 : 20:03:07  Show Profile Show Extended Profile  Send vešmašina a Private Message  Reply with Quote
i to kaj veliš globinjo.

može se desit da ispadne tonka.

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 29/09/2016 : 20:32:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Ajde Globinjo,napisi tri razlgoa kako je Hns sjebo ngomet,i kako je Mamic kriv za losu situaciju u Hajduku???
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 29/09/2016 : 20:38:17  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahazlam

quote:
Originally posted by mamlaz

Neke stvari ces morat sam shvatiti. To je bit odrastanja. Kako da ti netko od nas ovdje objasni kakav je to osjecaj voditi ljubav ili jebati ? Neke stvari moras ipak sam proci i to je bit odrastanja :)

Sad stani malo,udahni duboko i razmisli,zar stvarno misliš da Brni,Vesmasina i ostali meni ne žele odgovorit?

Oni vrijeđanjem izbjegavaju odgovor,oni ne znaju odgovorit na pitanje zato i bježe od njega!!

Ako to ne možeš shvatiti kako to da možeš misliti da si ti kompetentan da nekome daješ neke savjete iz života,ko moze naučit ista korisno od tebe??

Ovo sto si napisao je toliko glupo da nema smisla,i da nemam ja sta shvatiti,ja znam odgovor na pitanje koje sam postavio,samo želim da mi Brni ili Vesmasina odgovore,ili neko drugi svejedno!!

Reci mi pa cu ti rec.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/09/2016 : 20:42:07  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Na dobrom je putu..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 29/09/2016 : 20:51:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by roby05

quote:

quote:
Originally posted by mamlaz

Neke stvari ces morat sam shvatiti. To je bit odrastanja. Kako da ti netko od nas ovdje objasni kakav je to osjecaj voditi ljubav ili jebati ? Neke stvari moras ipak sam proci i to je bit odrastanja :)

Sad stani malo,udahni duboko i razmisli,zar stvarno misliš da Brni,Vesmasina i ostali meni ne žele odgovorit?

Oni vrijeđanjem izbjegavaju odgovor,oni ne znaju odgovorit na pitanje zato i bježe od njega!!

Ako to ne možeš shvatiti kako to da možeš misliti da si ti kompetentan da nekome daješ neke savjete iz života,ko moze naučit ista korisno od tebe??

Ovo sto si napisao je toliko glupo da nema smisla,i da nemam ja sta shvatiti,ja znam odgovor na pitanje koje sam postavio,samo želim da mi Brni ili Vesmasina odgovore,ili neko drugi svejedno!!

Reci mi pa cu ti rec.

Necu,pa zar je moguće da tu svi ovi koji su protiv Mamica nemaju pojma zasto su protiv njega??

Zar je problem napisat dva,tri razloga??

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 29/09/2016 : 20:51:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:

Na dobrom je putu..

Bolje ko Tonka nego ko ti!!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/09/2016 : 20:56:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

i to kaj veliš globinjo.

Odi u qurac
Ispljucao sam mobitel od smija
Svrati na interliber
Častim

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/09/2016 : 21:04:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ajde Globinjo,napisi tri razlgoa kako je Hns sjebo ngomet,i kako je Mamic kriv za losu situaciju u Hajduku???

Sinko moj
Kad budem na godišnjem
Onda cu ti Pokušat elaborirat
Iako
Teško je na to odgovorit
To je kao da me pitas
Zašto je zemlja okrugla
Zašto ljudi ratuju
Zašto je glupost neuništiva
Zašto djecu nose rode
Zašto živimo u banana državi
Itd

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 29/09/2016 : 21:06:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Ovako nekako:

Bila jednom dva brata,Mirko i Darko,od malih nogu njih dvojica treniraju atletiku,preciznije bacanje koplja,Mirko je vrlo uporan,trudi se,radi,posjeduje nevjerovatan talent za tu disciplinu,dok Darko bas i ne,on je budala,nije bas previše bistar i ne trudi se dovoljno!
Naravno Mirko se plasirao na Olimpijske igre,ali Darko nažalost nije,Darka puca ljubomora i zavist prema Mirku i on ce navijat kontra njega na Olimpijskim igrama,dok Mirko uvijek navija za Darka,kad god se Darko natječe negdje Mirko svim srcem navija za njega i želi mu sve najbolje!!

Bas je jadno biti kao Darko!!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 29/09/2016 : 21:07:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

Sinko moj
Kad budem na godišnjem
Onda cu ti Pokušat elaborirat
Iako
Teško je na to odgovorit
To je kao da me pitas
Zašto je zemlja okrugla
Zašto ljudi ratuju
Zašto je glupost neuništiva
Zašto djecu nose rode
Zašto živimo u banana državi
Itd

Ajde,al pazi za vas Hajdukovce glasi pitanje:
Kako je to Mamić kriv za loše stanje u Hajduku??

Dok za ove Dinamovce glasi pitanje:
Kako je to HNS sjebo nogomet??
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/09/2016 : 21:10:34  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Na dobrom je putu..

tonka do zemuna!

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 29/09/2016 : 21:12:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Globinjo ako ćeš mi stvarno odgovoriti bit ću ti vrlo zahvalan,međutim nisam te tražio elaborat nego u par rijeci,ali ako si mi spreman napisat elaborat još bolje!!

Bit ću ti vrlo zahvalan ako mi odgovoriš budući da ja to pitanje stalno postavljam,prije svega navijačima Hajduka(naravno ne dok sam u Dalmaciji,da me nebi fini,kulturni i miroljubiviji Dalmatinci razbili ko majmuna)također postavljam pitanje i ovim boysima tu iz Zagreba,još nisam dobio odgovor osim onoga:
Pa Mamić je lopov,pa on je sjebo nogomet u Hrvatskoj...Bez ikakvih suvislih i logičkih argumenata,otprilike ovako:To je tako zato sto je tako!!
Ne zadovoljavam se takvim odgovorima!!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/09/2016 : 21:25:27  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ajde balonja u krpe, prosli su crtani..

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 29/09/2016 : 21:28:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Uvrede su sve sto znaš,i to te jeftine a???

I sta bi ja sad trebo a??
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/09/2016 : 22:24:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Imas moju dozvolu
Vrati mu istom mjerom

Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 29/09/2016 : 22:25:49  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Globinjo ako ćeš mi stvarno odgovoriti bit ću ti vrlo zahvalan,međutim nisam te tražio elaborat nego u par rijeci,ali ako si mi spreman napisat elaborat još bolje!!

Bit ću ti vrlo zahvalan ako mi odgovoriš budući da ja to pitanje stalno postavljam,prije svega navijačima Hajduka(naravno ne dok sam u Dalmaciji,da me nebi fini,kulturni i miroljubiviji Dalmatinci razbili ko majmuna)također postavljam pitanje i ovim boysima tu iz Zagreba,još nisam dobio odgovor osim onoga:
Pa Mamić je lopov,pa on je sjebo nogomet u Hrvatskoj...Bez ikakvih suvislih i logičkih argumenata,otprilike ovako:To je tako zato sto je tako!!

Ma jebes Mamica i boyse,nego,nije me briga,ali sa dvanaest godina si toliko obisa i obilazis.Sta si ti,neki direktor,trgovacki putnik,manager?

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 29/09/2016 : 23:00:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ma jebes Mamica i boyse,nego,nije me briga,ali sa dvanaest godina si toliko obisa i obilazis.Sta si ti,neki direktor,trgovacki putnik,manager?

Joj,kakvih dvanaest godina,to samo da zadovoljim Brnija jel mu je to jedina uvreda koju zna napisati!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 29/09/2016 : 23:04:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

quote:

quote:

Imas moju dozvolu
Vrati mu istom mjerom

Ma necu,nesto mi se upalio onaj dio u mozgu koji je zasluzan za empatiju,zao mi ga,al jebiga...
Ne volim ja vrijedat ljude,osim kad sam fakat primoran!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/09/2016 : 23:04:32  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Kakva uvreda, pa sam si napisa da si balonja od 12 godina, to su cinjenice a ne uvrede..

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 29/09/2016 : 23:05:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

I kako uopce sa dvanaest godina mozes biti ista od ovog sta si naveo?
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 29/09/2016 : 23:07:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kakva uvreda, pa sam si napisa da si balonja od 12 godina, to su cinjenice a ne uvrede..

Jebote,htio sam samo da mi odgovoris na pitanje koje sam postavio!
Go to Top of Page
Page: of 594  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.89 seconds. Snitz Forums 2000