forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 SBE recenzije & rezervacije
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 235

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 04/12/2016 : 21:42:00  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by thekide

quote:
Originally posted by kucak

Može li rezervacija Mister No Lib br. 5 Riječni pirati?

Ubačeno.
Lepo što se vraćaš recenziranju.

Hvala puno! Uhvatila me želja, a moram priznati i izazov da se popis recenzija našeg pilota počne više popunjavati....

Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje..
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 04/12/2016 : 21:57:21  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Može li rezervacija Mister No Lib br. 5 Riječni pirati?

Ubačeno.
Lepo što se vraćaš recenziranju.

Hvala puno! Uhvatila me želja, a moram priznati i izazov da se popis recenzija našeg pilota počne više popunjavati....

Samo udri po pilotu. Stvarno je šteta što nema više MrNo recenzija. Kad god se prave liste najpopularnijih serijala, Mister No je uvek među prva tri, ali po količini recki je i dalje pri dnu.

Za dve i kusur godine jedna recka. U narednih nedelju-dve ide moja dupla SA 58-59, pa onda ti preuzimaš uzde od početka 2017.
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 04/12/2016 : 22:12:52  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
thekide stvarno je začuđujuće što nema / nije bilo više recenzija od Mister Noa. Dobro si rekao - vrlo je visoko na ljestvici popularnosti - dosta ljudi je (pro)čitalo taj bezvremenski serijal i dosta dobro se poznaje materija. A ništa, nadat ćemo se kao i uvijek da Nova godina nosi i bolju žetvu recenzija. I ja sam prvi u prošlosti mogao više pridonijeti. Zato zavrćem rukave i po redu. Mister No mi je uz Zagora najdraži lik. Veselim se tvojoj novoj recenziji - konačno jedan Mr No na pladnju. I to u drugom dijelu serijala koji je malo manje poznat širem dijelu čitatelja. Svaka čast...

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 11/12/2016 : 14:52:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ej ljudi, jel bi mogao neko prepustiti starom DeeCayu neku od zagorovih recki, da ne tražim sad jel slobodno ili ne... već sam ga se zaželio. ;)

Vidio sam ovo pa ako recimo može?
ZG VEC 102-104 Krv nad Baijom (nitko?!)
ZG VEC 105-106 Sertao (Elderane)

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6955 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 11/12/2016 : 15:13:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Mister DeeCay, gdje Vaša ljubav prema Martyju? Zašto dodati kap u moru zagorijade na sajtu kad ima dosta tog nerecenzirano kod Martyja za kog mi se čini, ili sam sanjao, da si rekao da ti je najdraži Bonelli junak i za kojeg radiš sjajne recenzije.
(hmm, možda ga "dirnem" )

loading...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 11/12/2016 : 15:23:04  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Bahia je slobodna i tu ne bi trebalo biti problema.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 11/12/2016 : 16:10:02  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
@DeeCay
Čitaš li Dragonera, mogao bi možda nešto od toga baš je VČ izbacio drugu knjigu?
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 11/12/2016 : 16:35:33  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

@DeeCay
Čitaš li Dragonera, mogao bi možda nešto od toga baš je VČ izbacio drugu knjigu?

Pa pošto mi nije tražio da mu na BG sajmu kupim drugu knjigu, znači da ga Dragonero ne zanima.

A prva knjiga je rezervisana i iako je daleko od početka, recenzent mi je garantovao da će je napisati u toku 2017, svakako pre nego što se pojavi recka za, recimo, prvu Siročad.
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 11/12/2016 : 16:40:06  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Ej ljudi, jel bi mogao neko prepustiti starom DeeCayu neku od zagorovih recki, da ne tražim sad jel slobodno ili ne... već sam ga se zaželio. ;)

Krv nad Baijom je tvoja, a za Sertao ćemo videti šta kaže Elderane.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 11/12/2016 : 16:44:54  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

@DeeCay

Pa pošto mi nije tražio da mu na BG sajmu kupim drugu knjigu, znači da ga Dragonero ne zanima.

A prva knjiga je rezervisana i iako je daleko od početka, recenzent mi je garantovao da će je napisati u toku 2017, svakako pre nego što se pojavi recka za, recimo, prvu Siročad.

Nikad se ne zna, možda ta recka za Siročad signe i prije kraja 2016.!
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 11/12/2016 : 16:51:40  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma ne mora na silu.
Neka stigne i početkom sledeće godine pa će biti super.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 11/12/2016 : 16:58:28  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
A ovaj Dragonero meets zagor, jel to rezervirano?

quote:

quote:

@DeeCay

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 11/12/2016 : 17:06:14  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:

A ovaj Dragonero meets zagor, jel to rezervirano?

Pa zašta ti služe naše liste ak ne vidiš ko je free.
Pišem ti i to.

Ubačeno.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22343 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 11/12/2016 : 17:35:53  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Odlicno, sve je fino popunjeno do aktuelnih epizoda, ukljucujuci i propratne edicije. Jos da vice i Elderane rijese one dvije recke, pa da napokon zavrsimo i Dnevnikov period.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 11/12/2016 : 18:00:28  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Čudi me kako su te dvije stare priče izdržale toliko dugo bez recenzije.
Istina, Timber Billa je ''usporio'' njegov imenjak pa zatim nepredviđene okolnosti.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7355 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 11/12/2016 : 22:02:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

C, c, c, c...

Uzimaš tuđe Zagijeve recke, a Nathani godinama stoje rezervirani...
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 12/12/2016 : 18:59:47  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ma ne mora na silu.

Nevjerovatno ali me krenulo, evo danas sam proveo skoro dva sata radeći na recenziji.

Ako me ovo spisateljsko raspoloženje bude držalo možda bi mogao recenzirati i Dragonero epizodu #5, ali jedino ako ti napišeš recku prve četiri epizode, čisto da te malo motiviram!
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 12/12/2016 : 19:49:46  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ma ne mora na silu.

Nevjerovatno ali me krenulo, evo danas sam proveo skoro dva sata radeći na recenziji.

Ako me ovo spisateljsko raspoloženje bude držalo možda bi mogao recenzirati i Dragonero epizodu #5, ali jedino ako ti napišeš recku prve četiri epizode, čisto da te malo motiviram!

Ne treba meni motiv nego vreme. Trenutno radim na tri recenzije (2xMagični i Nathan) i umesto da bar jednu privedem kraju juče se bacim na pisanje sveže pročitane mini-serije Hellnoir.

Drago mi je da si se razmrdao, ali nemoj sad da se preforsiraš, nego polako. Ako i završiš Dragonera 5 pre mene, pa nije problem da ti odleži koji mesec u fioci, a ja ću ubrzati prva četiri u toku proleća.
Ne mož brže, ipak moram da završim ove četiri (ili sedam ako Hellnoir računamo kao 4).

Nego, nisi se konkretno ni izjasnio - dal da ti pišem Dragonero 5 u rezervacije?
Ovo tuc-muc, mogu ja ovo i ono, nije baš jasno.

Evo ti primer kako se vrše rezervacije:

thekide: "Šefe jel može Hellnoir?"
SBEkide: "Ma može sine, ti si mi omiljeni recenzent."
thekide: "Fala šefe, volim i ja vas."
SBEkide: "Ubačeno."
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 12/12/2016 : 20:25:44  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Piši, pa što bude, svakako neću počet prije nego završim Orfane.
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 12/12/2016 : 20:32:38  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ubačeno.
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 12/12/2016 : 20:33:39  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote

SPISAK NERECENZIRANIH EPIZODA
SE NALAZI OVDE

SPISAK REZERVACIJA
(po recenzentima)

Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 12/12/2016 : 20:39:34  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ubačeno.

Makni mi ovu:
SIR DRKW 2 Ljubav, a ne mržnja

to je ipak malo nerealno, a ako slučajno bude nešto od toga lako je ponovno ubaciti.
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4625 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 12/12/2016 : 21:24:20  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
Kide, de mi pritefteri pilotove Posljednji samuraj i Ninja!

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 12/12/2016 : 21:39:54  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
Mister No do kraja 2018. cijeli odrađen... ;)

Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 12/12/2016 : 21:47:15  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:

Makni mi ovu:
SIR DRKW 2 Ljubav, a ne mržnja

to je ipak malo nerealno, a ako slučajno bude nešto od toga lako je ponovno ubaciti.

Maknuto.
Go to Top of Page
Page: of 235 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.61 seconds. Snitz Forums 2000