Author |
Topic |
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
Posted - 25/02/2017 : 21:01:39
|
Da ne bi rekli da BvS ne osvaja nikakve nagrade, ipak je osvojio (sasvim zasluženo) čak četiri Razziesa.
A to su: - najgori sporedni glumac: Jesse Eisenberg / Batman v Superman: Dawn of Justice - najgori glumački kombo: Ben Affleck & His BFF (Baddest Foe Forever) Henry Cavill / Batman v Superman: Dawn of Justice - najgori prequel, remake, rip-off ili nastavak: Batman v Superman: Dawn of Justice (tu je pobijedio čak i onaj 50 shades of shit) - najgori scenarij: Batman v Superman: Dawn of Justice
Bilo bi nagrada i više, ali u ostalim kategorijama konkurencija mu je nešto o Hillary Clinton, pa mu je ipak oprošteno što nju nije uspio pobijediti. |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12925 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 25/02/2017 : 22:41:39
|
quote: Originally posted by Windwalker
Da ne bi rekli da BvS ne osvaja nikakve nagrade, ipak je osvojio (sasvim zasluženo) čak četiri Razziesa.
A to su: - najgori sporedni glumac: Jesse Eisenberg / Batman v Superman: Dawn of Justice - najgori glumački kombo: Ben Affleck & His BFF (Baddest Foe Forever) Henry Cavill / Batman v Superman: Dawn of Justice - najgori prequel, remake, rip-off ili nastavak: Batman v Superman: Dawn of Justice (tu je pobijedio čak i onaj 50 shades of shit) - najgori scenarij: Batman v Superman: Dawn of Justice
Bilo bi nagrada i više, ali u ostalim kategorijama konkurencija mu je nešto o Hillary Clinton, pa mu je ipak oprošteno što nju nije uspio pobijediti.
Iskreno, nije zaslužio nijednu.
Doduše, meni je ionako koncept Razzieja općenito odbojan. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
|
dante
Senior Member
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
Posted - 26/02/2017 : 14:10:41
|
To je klasicno cipelarenje kad je protivnik vec na podu. Iako, Jesse Eisenberg je definitivno zasluzio "nagradu" , ovo ostalo bas i ne. |
These pretzels are making me thirsty... |
|
|
Golub
Average Member
Croatia
568 Posts
Member since 01/02/2017 |
Posted - 26/02/2017 : 20:50:44
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
quote: Originally posted by Windwalker
Bilo bi nagrada i više, ali u ostalim kategorijama konkurencija mu je nešto o Hillary Clinton, pa mu je ipak oprošteno što nju nije uspio pobijediti.
Iskreno, nije zaslužio nijednu.
Itekako jest. :) |
|
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Posted - 26/02/2017 : 23:04:46
|
Iskreno, po meni je najviše nagradu zaslužio redatelj (koji je nije dobio) i scenarij.
Eisenberg sam po sebi nije loš glumac (iako je malo iritantan), niti je loše glumio. Problem je što je glumio potpuno pogrešnog lika na potpuno pogrešan način. No tu je kriv onaj koji je napisao tog lika za ovaj film i izabrao Eisenberga da ga glumi. |
|
|
dante
Senior Member
Croatia
2478 Posts
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 25/03/2017 : 17:50:41
|
Hoće li ovaj čovjek ikad uspjeti ubaciti neku DOBRU foru u svoj film? Navijam da se ovaj DC filmski univerzum u pokušaju što prije ugasi, da to uzme u ruke neko drugi. |
|
|
dante
Senior Member
Croatia
2478 Posts
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12925 Posts
Member since 23/09/2005 |
|
going going
Advanced Member
Serbia
11872 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
|
dante
Senior Member
Croatia
2478 Posts
Posted - 30/05/2017 : 10:21:19
|
Kako spasiti DCEU? Daj zeni da rezira Wonder Woman ima odlicne kritike. |
These pretzels are making me thirsty... |
Edited by - dante on 30/05/2017 10:21:30 |
|
|
fler
Senior Member
Croatia
2041 Posts
Member since 21/10/2003 |
Posted - 05/06/2017 : 14:51:42
|
Gdje su komentari? Išao sam u kino u petak, i bome je film dobar. Imam nekih sitnih zamjerki (neću u detalje, da ne spojlam), ali bila je prava uživancija za gledati, rekao bih, najjači DC naslov dosad (u post-Nolanovskoj fazi, barem). Svakako ga repriziram, prvom prilikom.
Usput, sjećam se negodovanja kad je Gadot dobila ulogu (iskreno, nije ni meni baš bilo jasno) - ipak, strahovi su bili neopravdani, i uz ono što je pokazala u BvS mogu komotno ustvrditi da je odličan izbor.
|
Split your lungs with Blood and Thunder
|
|
|
el_wrejo
Starting Member
Croatia
53 Posts
Member since 09/04/2008 |
Posted - 09/06/2017 : 00:20:33
|
Upravo pogledao WW i sasvim je dobar. Puuuno bolja režija nego Zack Snyder sa svojim konstantnim slow motionom, tetralnom glazbom i "larger than life" preseravanjima. Ovdje je sve snimljeno baš kako treba za superherojski film (po mom mišljenju), slo-mo je korišten u kratkim sekvencama za vrijeme akcije, kao da čitaš strip (slika-akcija-slika...itd). Gal Gadot je bomba iako još mislim da joj fali centimetara u bedrima, bokovima i sis...grudima(za WW), svejedno uloga joj je sjela odlično, naglasak, lice, pojava, čak i gluma, sve na mjestu. Malo sam se zaljubio i nije me sram priznat. Lijepo je prikazano njeno upoznavanje i suočavanje sa vanjskim svijetom. Chris Pine odglumio taman kako treba i koliko treba. Priča ima glavu i rep i manje više sve drži vodu i dobro i lijepo je snimljeno tako da od mene dobivaju 8.5/10 Patty Jenkins>>>>Zack Snyder |
Hellboy je extremni desnicar.. |
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7834 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 09/06/2017 : 07:21:38
|
quote: Originally posted by fler Usput, sjećam se negodovanja kad je Gadot dobila ulogu (iskreno, nije ni meni baš bilo jasno) -
Pogledaj iz koje je države pa će ti biti jasno. |
|
|
dante
Senior Member
Croatia
2478 Posts
|
fler
Senior Member
Croatia
2041 Posts
Posted - 09/06/2017 : 11:05:25
|
quote:
Pogledaj iz koje je države pa će ti biti jasno.
Ta sranja uopće neću komentirati.
Govorim o glumici kao glumici, izgledom i prethodnim ulogama - nije baš ulijevala povjerenje, međutim, pokazala se kao pun pogodak. |
|
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7834 Posts
Member since 02/09/2005 |
|
fler
Senior Member
Croatia
2041 Posts
Posted - 09/06/2017 : 11:59:55
|
Opet, ne zanimaju me takva objašnjenja, pa slobodno možeš prestati s implikacijama. Postoje mjesta za rasprave na tu temu, ovo nije jedno od njih.
Nije mi bilo jasno gledajući kroz prizmu glume (kao ni mnogima), ali se pokazalo da ima smisla. Što se zamjerki na izgled tiče - nabacila par kila i poradila na formi, i to je također ispalo sjajno. |
|
|
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Member since 18/03/2006 |
Posted - 09/06/2017 : 12:17:08
|
quote: Originally posted by fler
Opet, ne zanimaju me takva objašnjenja, pa slobodno možeš prestati s implikacijama. Postoje mjesta za rasprave na tu temu, ovo nije jedno od njih.
Nije mi bilo jasno gledajući kroz prizmu glume (kao ni mnogima), ali se pokazalo da ima smisla. Što se zamjerki na izgled tiče - nabacila par kila i poradila na formi, i to je također ispalo sjajno.
meni je GG baš zgodna pa što se toga tiče, ne mora ni glumit
al super mi je kako se sad počelo pizdit po njenom naglasku jer bi naravno bilo sasvim normalno da kad izađeš s nekog zabitog otoka, di si proveo cijeli svoj život, govoriš savršeni engleski |
http://matanovogumno.blogspot.com |
|
|
Golub
Average Member
Croatia
568 Posts
Posted - 09/06/2017 : 19:15:23
|
quote: Originally posted by fler
quote:
Pogledaj iz koje je države pa će ti biti jasno.
Ta sranja uopće neću komentirati.
Kako ne? Evidentno je i da je Ben Affleck zapravo reptilijanac, a Henry Cavill član tajne sotonske lože Illuminata. |
|
|
Golub
Average Member
Croatia
568 Posts
Posted - 10/06/2017 : 23:03:43
|
spoileri za ww slijede
Ja ne znam šta svi hvale Wonder Woman. Tipičan superherojski film. Ali ono, totalno. Valjda su se svi iznenadili što DC može izbaciti film koji ima koherentnu priču pa su ga počeli dizati u nebesa. Radi se o naivnoj, bezumnoj zabavi s jeftinim i prežvakanim motivima, a takvih filmova ima hvala Bogu pa hrpa u zadnjih par godina. Ovo je u rangu prosječnog MCU filma, a bolje je primljen od jednog Logana koji je preokrenuo žanr naglavačke.
Villiani klišejasti, over the top i neuvjerljivi. Švabe koji između sebe pričaju engleski. Glavni neprijatelj uopće ne drži vodu i njegov reveal nema smisla. Cijeli kostur radnje već je viđen hrpu puta - big bad negativac, "the dark lord" koji je nestao i dugo se već prikriva, a želi pridobiti junaka na svoju stranu. CGI kao da igram video-igre. Trevorovi sidekickovi su disposable pozitivci kojih se više nitko neće sjećati dva dana nakon što pogledaju film. Twistovi predvidljivi. Sve skupa ništa novo, osim što je žena glavni lik.
I ajde, to je bilo osvježavajuće. Gal Gadot dobra, Pine također. Fajtovi atraktivni. I to je sve što valja. |
|
|
Topic |
|