Author |
Topic |
teller
Advanced Member
Slovenia
18878 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 12/06/2017 : 20:51:28
|
quote: Originally posted by vronski 3
Džoni bi se sigurno prodavao bolje od mnogih već postojećih"hit" stripova u regionu jer poseduje taj šarm nostalgije koji je neprocenjiv!
zašto mi to zvući tako poznato...ko da smo to več negdje čuli?
|
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 12/06/2017 : 21:06:43
|
Nemojte se poigravati s ljudima. Baciti mušicu da će netko izdati pa ne izda bilo bi teško razočaranje za brojne obožavatelje ovog kultnog strip junaka. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 12/06/2017 : 21:24:48
|
Džoni bi se sigurno prodavao bolje od mnogih već postojećih"hit" stripova u regionu jer poseduje taj šarm nostalgije koji je neprocenjiv!
Istina, našlo bi se 20 nostalgičara koji bi uzimali jer su ga nekad davno čitali, njima treba pridodati još 10 teških kolekcionara koji moraju baš sve imati, a ostatak tiraža spucati u remitendu 3 broja po cijeni 1 za ljude koji na putovanju žele predahnuti uz lako štivo. I tako, malo po malo rasprodalo bi se svih 50 primjeraka ovog stripa. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
alexts
Advanced Member
Serbia
8014 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 12/06/2017 : 23:16:08
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Istina, našlo bi se 20 nostalgičara koji bi uzimali jer su ga nekad davno čitali, njima treba pridodati još 10 teških kolekcionara koji moraju baš sve imati, a ostatak tiraža spucati u remitendu 3 broja po cijeni 1 za ljude koji na putovanju žele predahnuti uz lako štivo. I tako, malo po malo rasprodalo bi se svih 50 primjeraka ovog stripa.
A možda je ova procena totalno promašena? |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
|
alexts
Advanced Member
Serbia
8014 Posts
Member since 25/09/2005 |
|
Jozzinelli
Senior Member
1644 Posts
Member since 10/04/2011 |
Posted - 13/06/2017 : 05:19:31
|
Kada se pominje tiraž, mogao bi kao reperna tačka da se uzme taj Nipper, nisam ga nikad čitao, ali mi je svejedno čudno da nekoga zanimaju stripovi o fudbalu, pa još britanski - ubistvena kombinacija. Gori jedino mogu da budu stripovi o vozačima formule, kao što je Skid Solo.
Stvarno, ko kupuje to izdanje, nostalgičari, ljubitelji fudbala, kolekcionari kojima je bitno samo da je hc?! Kakva šteta trošiti novac (glede izdavača, a i kupaca) na luksuzno izdanje jednog takvog bezvrednog stripa. Kao što je šteta i to što je Solano Lopez traćio svoj talenat na taj britanski treš. Ako se Nipper prodaje, možda bi se našlo dovoljno publike i za luksuzno izdanje Džonija Pantera? |
Mek Koj nema alternativu |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 13/06/2017 : 06:25:11
|
quote: Originally posted by Jozzinelli
Kada se pominje tiraž, mogao bi kao reperna tačka da se uzme taj Nipper, nisam ga nikad čitao, ali mi je svejedno čudno da nekoga zanimaju stripovi o fudbalu, pa još britanski - ubistvena kombinacija. Gori jedino mogu da budu stripovi o vozačima formule, kao što je Skid Solo.
Zar to stvarno postoji. Pa formula je najdosadniji od svih sportova, ma to uopće ni nije sport. |
|
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6883 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 13/06/2017 : 07:27:11
|
Stvarno, ko kupuje to izdanje, nostalgičari, ljubitelji fudbala, kolekcionari kojima je bitno samo da je hc?! Kakva šteta trošiti novac (glede izdavača, a i kupaca) na luksuzno izdanje jednog takvog bezvrednog stripa. Kao što je šteta i to što je Solano Lopez traćio svoj talenat na taj britanski treš. Ako se Nipper prodaje, možda bi se našlo dovoljno publike i za luksuzno izdanje Džonija Pantera?
Potpisujem. Zašto ne 150 luksuznih HC izdanja? |
loading...
|
Edited by - Dwayne_Looney on 13/06/2017 07:28:28 |
|
|
vronski 3
Senior Member
2374 Posts
Member since 10/01/2014 |
Posted - 13/06/2017 : 08:19:04
|
Zar to stvarno postoji. Pa formula je najdosadniji od svih sportova, ma to uopće ni nije sport.
NAJDOSADNIJI????!!!!!
|
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 13/06/2017 : 08:58:26
|
E pa meni je lično ovakav "trash i naivan" Džoni Panter neuporedivo bolji strip od na primer ovog na forumima ekstra hvaljenog "remek dela" za koji nisam imao stomak da pročitam više od prvih desetak stranica:
Još nekako mogu razumjeti da ti se Pinokio ne sviđa - nije svatko za sve i nije sve za svakoga.
No, šta ti se toliko sviđa kod Džoni Pantera? Priča nema pravi zaplet, tenziju, preokrete, misteriju. Likovi su plošni i nezanimljivi. Strip je jednom riječju prenaivan. Kako možeš preći preko tih nedostataka i uživati? |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15787 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 13/06/2017 : 11:27:09
|
Stvarno, ko kupuje to izdanje, nostalgičari, ljubitelji fudbala, kolekcionari kojima je bitno samo da je hc?! Kakva šteta trošiti novac (glede izdavača, a i kupaca) na luksuzno izdanje jednog takvog bezvrednog stripa. Kao što je šteta i to što je Solano Lopez traćio svoj talenat na taj britanski treš. Ako se Nipper prodaje, možda bi se našlo dovoljno publike i za luksuzno izdanje Džonija Pantera?
Tja, o Nipperu je sve vec objasnjeno, ali kako kazes, da ga nisi citao, onda ti samo mogu reci da nas par tisuca nostalgicara, iz svih krajeva bivse zemlje, ne dijelimo isti ukus s tobom... |
Los cukar na fritulama! |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 13/06/2017 : 13:08:48
|
Zar to stvarno postoji. Pa formula je najdosadniji od svih sportova, ma to uopće ni nije sport.
NAJDOSADNIJI????!!!!!
Nikad me nisu zanimale auto-moto utrke, čak je i umjetničko klizanje napetije od toga. |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18878 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 13/06/2017 : 14:42:49
|
potpisujem..dosada od sporta...zanimljiviji mi je spužva bob skockani..nisam gledao nijedne utrke a i neću-...budale jure u gomili plastike i gume...a ljudi svršavaju. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
vronski 3
Senior Member
2374 Posts
Posted - 13/06/2017 : 15:55:49
|
quote: Originally posted by Obi-wan
E pa meni je lično ovakav "trash i naivan" Džoni Panter neuporedivo bolji strip od na primer ovog na forumima ekstra hvaljenog "remek dela" za koji nisam imao stomak da pročitam više od prvih desetak stranica:
Još nekako mogu razumjeti da ti se Pinokio ne sviđa - nije svatko za sve i nije sve za svakoga.
No, šta ti se toliko sviđa kod Džoni Pantera? Priča nema pravi zaplet, tenziju, preokrete, misteriju. Likovi su plošni i nezanimljivi. Strip je jednom riječju prenaivan. Kako možeš preći preko tih nedostataka i uživati?
Upravo si ovim opisao 90 posto Marvel stripova! |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12922 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 13/06/2017 : 16:06:07
|
Upravo si ovim opisao 90 posto Marvel stripova!
Hm, pročitao si sve Marvel stripove? |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
|
vronski 3
Senior Member
2374 Posts
Posted - 13/06/2017 : 16:08:35
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
Hm, pročitao si sve Marvel stripove?
Bogu hvala nisam! |
|
|
vronski 3
Senior Member
2374 Posts
Posted - 13/06/2017 : 16:10:18
|
Pazi, da se odmah razumemo, ja volim Marvel stripove, imam skoro sve što je ČK objavila poslednjih godina, i privlači me ta naivnost likova i radnje. E sad, verovatno među novim Marvel naslovima ima i ozbiljnijih priča, to ne znam, nisam baš pratio... |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12922 Posts
Posted - 13/06/2017 : 16:12:07
|
Hm, pročitao si sve Marvel stripove?
Bogu hvala nisam!
Kako onda znaš da izgleda 90 posto Marvelovih stripova? |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12922 Posts
Posted - 13/06/2017 : 16:15:02
|
Pazi, da se odmah razumemo, ja volim Marvel stripove, imam skoro sve što je ČK objavila poslednjih godina, i privlači me ta naivnost likova i radnje. E sad, verovatno među novim Marvel naslovima ima i ozbiljnijih priča, to ne znam, nisam baš pratio...
Da, možda imaš skoro sve što je Čarobna knjiga objavila, ali ne izgleda mi da si to sve i pročitao. |
|
|
vronski 3
Senior Member
2374 Posts
Posted - 13/06/2017 : 16:21:46
|
Pazi, da se odmah razumemo, ja volim Marvel stripove, imam skoro sve što je ČK objavila poslednjih godina, i privlači me ta naivnost likova i radnje. E sad, verovatno među novim Marvel naslovima ima i ozbiljnijih priča, to ne znam, nisam baš pratio...
Da, možda imaš skoro sve što je Čarobna knjiga objavila, ali ne izgleda mi da si to sve i pročitao.
Esentiale sam pročitao sve, Best of samo Spajdija:Gven Stejsi i Tajne ratove... |
|
|
vronski 3
Senior Member
2374 Posts
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12922 Posts
Posted - 13/06/2017 : 16:27:15
|
Esentiale sam pročitao sve, Best of samo Spajdija:Gven Stejsi i Tajne ratove...
Da, to sam i mislio. Javi se kada pročitaš i ostalo. |
|
|
vronski 3
Senior Member
2374 Posts
|
Topic |
|