forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Serije & co.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 261

vice
stripovi.com suradnik

7353 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 22/09/2017 : 02:42:02  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivan_micic

quote:
Originally posted by Windwalker

Mr. Mercedes je baš odlična serija.

Ali nitko nigdje ne priča o seriji, pa imam dojam kao da većina niti ne zna za nju.

AT&T je relativno nov na tržištu, a i teško je seriju za naći :)
ja sam slučajno prije 2 mjeseca vidio na listi IMDB kad sam tražio nešto o Gleesonu

Ripovi su dosta nezgodni i ne baš "reklamirani" na dežurnim sajtovima. No, nije baš toliko neuočljiva, čak se u novije vrijeme često spominje u dosta članaka kao jedna u nizu ekranizacija Kingovih djela (ponajviše zbog It, uz naravno The Mist i Dark Tower).

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7699 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 22/09/2017 : 08:48:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by risbozg

Pregledao Narkose sve 3 sezone.Treća sezona najbolja..zbilja odlicna cista 10

Baš dovršio treću sezonu i moram priznati da me ugodno iznenadila. Meni sve skupa nije bas za desetku, ali je svakako riječ o vrlo dobroj seriji.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7699 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 22/09/2017 : 12:31:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

Vice Principals se vratila u stilu!

Napokon pogledao prvu epizodu. Potpisujem!

Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16848 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 22/09/2017 : 16:09:52  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shaner

quote:

Baš dovršio treću sezonu i moram priznati da me ugodno iznenadila. Meni sve skupa nije bas za desetku, ali je svakako riječ o vrlo dobroj seriji.

mislio sam na treću epizodu ..ona je sigurno za 10..sve zajedno 8-8,5/10

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16848 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 22/09/2017 : 16:19:12  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

odoh gledat ....Breaking Bad....
pišu da je vrhunska..jeli neko gledao ??'

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=42379

opa ,super..fala

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7699 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 22/09/2017 : 19:04:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Shaner

quote:

mislio sam na treću epizodu ..ona je sigurno za 10..sve zajedno 8-8,5/10

Meni je zapravo najbolja prva polovica prve sezone. Poslije se počelo razvodnjavati da bi treća sezona opet unijela malo žestine. Ako ćemo ocjenjivati, rekao bih prva 8, druga 6, treća 7.

Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 25/09/2017 : 13:26:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Je li tko gledao seriju Timeless?!

http://www.imdb.com/title/tt5511582/?ref_=nv_sr_1

Slučajno sam pogledao prvu epizodu i navukao se. Jedna sezona za sada, 16 epizoda, putovanja vremeplovom širom sjeverne amerike u razdoblju od borbe za nezavisnost pa do danas. U svakoj epizodi neka druga zanimljiva povijesna ličnost... Nije loša serija! Goran Višnjić glumi jednu od glavnih uloga, a u desetoj epizodi spominje Texa Willera i njegovog konja Dynamita. Šteta i što nije spomenuo da je to vrlo popularan strip, možda bi ga i ameri počeli čitati!

Go to Top of Page

fler
Senior Member

Croatia
2082 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 25/09/2017 : 14:06:28  Show Profile Show Extended Profile  Send fler a Private Message  Reply with Quote
A ono, ništa posebno -
zanimljiva ideja, ali na kraju tek gledljiva, neobavezna zabava;
pomaže ako vam je Abigail oku ugodna
Kad sam već krenuo, izdržao sam do kraja - samo je glupo što (prema zadnjem što sam pročitao) neće biti druge sezone,
a neka pitanja ostaju otvorena.

Nego, taman sam pogledao Ozark.
Neću u detalje (ima vrlo zanimljivih zbivanja), samo nabacujem preporuku - jedna od onih na koju se nakačite i ne prestajete do kraja,
a cijela sezona je vani pa to može potrajati (prokleti Netflix )

Split your lungs with Blood and Thunder
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 25/09/2017 : 14:09:22  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fler
Kad sam već krenuo, izdržao sam do kraja - samo je glupo što (prema zadnjem što sam pročitao) neće biti druge sezone,

Hoce, odobrili su drugu sezonu, ali nece prije ljeta 2018.

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 25/09/2017 : 15:50:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fler

A ono, ništa posebno -
zanimljiva ideja, ali na kraju tek gledljiva, neobavezna zabava;
pomaže ako vam je Abigail oku ugodna

Nego, taman sam pogledao Ozark.
Neću u detalje (ima vrlo zanimljivih zbivanja), samo nabacujem preporuku - jedna od onih na koju se nakačite i ne prestajete do kraja,
a cijela sezona je vani pa to može potrajati (prokleti Netflix )

Slažem se da je sveukupno gledajući prosječna serija, ali na momente ipak odlična. Barem meni. Još imam nekoliko epizoda za pogledati. Temama kao što su putovanje vremeplovom uvijek dajem šansu jer zna biti zabavno.
Da, glavna glumica je stvarno zgodna! Mislim da prvi puta gledam nešto od nje. U biti ne, evo gledam na IMDb-u, gledao sam i True Detective gdje je glumila u drugoj sezoni.
Go to Top of Page

fler
Senior Member

Croatia
2082 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 25/09/2017 : 16:07:18  Show Profile Show Extended Profile  Send fler a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hoce, odobrili su drugu sezonu, ali nece prije ljeta 2018.

Aha, onda OK. Nisam to znao, zadnje sam čitao da je otkazana zbog slabe gledanosti.

Split your lungs with Blood and Thunder
Go to Top of Page

Mrkva
Senior Member

1184 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 27/09/2017 : 09:45:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Mrkva a Private Message  Reply with Quote
Napokon pogledala Handmaid's tale.

Jako mi ide na zivce casting: Elizabeth Moss i Max Minghella imaju nula kemije, sto cini petominutne scene seksa samo iritantnima.
S druge strane, casting sporednih likova je vrh vrhova. Nisam znala da mlađa Gilmorica uopce ima to u sebi. Zakon!

Inace je serija vrlo dobro izvedena. Plus za glazbu, cak bih voljela jos jos jos glazbe.

Sve u svemu: nije potpuni gubitak mog vremena, ali radije bih kupila masline i napokon probala sto je to martini, dok citam originalnu knjigu i ceznutljivo povremeno pogledavam kroz prozor u jesen; ili tako neko drugo romanticno jesensko sranje; negoli gledala tu istu jesen i oversized Crvenkapicu na ekranu.
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 28/09/2017 : 23:13:52  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Za djecu 80-tih, jedan cool flashback: Midnight Caller iliti Poziv u ponoc, Jack Killian i "Goodnight America, wherewer you are"
Prva sezona: https://www.youtube.com/playlist?list=PL-WfaXJ3m34WtqWU4XolQyvbixNgDUoz9

Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 30/09/2017 : 21:18:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Pogledao sam polovicu serije Ozark koju je fler preporučio i ostao sam ugodno iznenađen! Preporučam! Bacio sam pogled i na The Handmaids Tale koju je spomenula Mrkva. Vjerski fanatici, totalitarno društvo nastalo u SAD-u nakon nemogućnosti žena da rađaju zbog ekoloških katastrofa i farmaceutskih sranja. Pratit ću i ovo idućih tjedana, za sada sam odgledao dvije epizode...
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 03/10/2017 : 01:21:08  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
The Orville je genijalan!
Fakat su duhoviti i zabavni.
Sve tri epizode dosad su bile odlične.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 03/10/2017 : 22:28:42  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Law & Order je, ocito ponukan s American Crime Story, krenuo s novom serijom, Law & Order True Crime: The Menendez Murders, o poznatom slucaju s kraja 80-tih kad su braca Menendez brutalno pobili svoje roditelje. Prva epizodna cisto solidna.

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7353 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 04/10/2017 : 00:59:49  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

The Orville je genijalan!
Fakat su duhoviti i zabavni.
Sve tri epizode dosad su bile odlične.

U najboljem slučaju solidan, "genijalan" nije riječ koju bih ja upotrijebio.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 04/10/2017 : 15:21:19  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Meni je fakat genijalan
A i DISCO-u ne bi škodilo malo humora

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6467 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 04/10/2017 : 15:29:51  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni je fakat genijalan
A i DISCO-u ne bi škodilo malo humora

Jel meni?
Meni je Orville odlican, napisao sam u ST temi

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 04/10/2017 : 15:42:53  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Ne tebi, Viceu par postova iznad :D

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7353 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 04/10/2017 : 17:56:06  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne tebi, Viceu par postova iznad :D

Samo da ispravim, nije "vice" kao porok već "vice" kao nadimak, dakle čita se kako se i piše, pa bi dativ bio "vici". :)

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 04/10/2017 : 17:58:56  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
U redu Viče :D

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7353 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 04/10/2017 : 18:13:52  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:

U redu Viče :D

N vice
G viceta
D vici
A vicu
V vice
L vici
I vicom

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7543 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 05/10/2017 : 00:14:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Evo napokon i ja da se uključim u ovoj godini s pratnjom određenih serija nakon svih prethodnih propuštenih godina kad uz silne obaveze nisam imao živaca ništa pratiti. I tako se u ovoj godini pogledalo cijelih 10-15 serija što je za mene veliki uspjeh. Naravno, u beskrajnom moru silnih serija moralo se nešto filtrirati i kao veliki SF ljubitelj bazirao sam se više na SF tematiku i misterije, a razne dramske, krimi ili slične teme sam izbjegavao (npr. pokušao sam Breaking Badu 3 puta dati šansu, ali nakon odgledane 1 i pol epizode nikako nije išlo).
Mali osvrt na neke odgledane serije:

Sense8 - moram priznati da sam na kraju ostao ugodno iznenađen serijom. Ipak su to braća Wachowski koji svojim osebujnim stilom znaju uraditi posao. Početak me se baš i nije dojmio, previše forsiranje LGTB elemenata, ali nakon toga se radnja zahuktava i uz savršenu produkciju serija je odlično ispala. Najveći plus je što su svih 8 likova sa zanimljivom pozadinom svoje priče i jednostavno te tjera da vidiš što će im se dogoditi. Moj favorit gej glumac Lito, lik rastura u seriji, kao da glumi vlastitu sapunicu unutar nje. Ne čudim se što je serija otkazana zbog preskupe produkcije, preraskošno je ovo za jednu seriju, ali i jedva čekam se skoru završnu dvosatnu epizodu.

Incorporated - bliska budućnost, Zemlja opustošena, vladaju korporacije, zone za bogate i siromašne. Sve me podsjeća na NN serijal i svi su bili uvjeti za odličnu seriju. Ipak nakon odgledane sezone ostaje osjećaj da je sve to mlako ispalo. Vizualno je serija raskošna, lijep prikaz distopijskog Milwaukkeeja, ali scenarij dosta šteka, glavni glumac je dosta iritantan i na kraju ispade da je potrošen veliki potencijal.

The OA - prvi put se srećem s Brit Marling i moram priznati da me je ugodno iznenadila. Odmah sam nakon serije pogledao par njenih filmova. Najviše me se dojmila atmosfera u seriji, onaj misticizam, osjećaj misterije stalno visi u zraku. Njena pripovijest kroz epizode je najbolji dio serije i mada je kraj sezone relativno mlak očekujem u 2. sezoni da će se stvari rasplesti.

13 Reasons Why - dosad u ovoj godini moj prvi favorit. Mislio sam se bi li je uopće gledao s obzirom na mučnu tematiku, ali nakon odgledanog mogu dati same pohvale, od samog scenarija do izbora glumaca. Kemija između dvoje glavnih likova Claya i Hanne je fantastična, a mučne scene iz srednjoškolskog života samo pojačavaju dojam. Zadnjom epizodom je sve rečeno i nema neke logike snimati nastavak, ali izgleda da će ga zbog popularnosti biti pa me živo zanima što li će scenaristi sad smisliti. Na ovu seriju sam uspio navući čak i suprugu koja inače nema volje odgledati niti film do kraja ,a kamo li neku seriju, ali ovu smo pogledali gotovo u komadu.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7543 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 05/10/2017 : 13:14:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Stranger Things - na prvu sam mislio izbjeći ovu seriju misleći da je više dječja, ali baš bih se grdno prevario. Prekrasan hommage 80-ima i svim onim brojnim filmovima na kojima smo odrastali. I naravno onaj mistery-horor efekt s kojim je serija postigla kvalitetu više. Topla preporuka svima..

Colony - serija u startu ima sve ono što me zanima. Okupacija Zemlje od tajanstvenih aliena, brojni gradovi zbrisani sa zemlje, L.A. podijeljen u blokove u kojima vladaju ljudi koje su alieni postavili i naš junak (Sawyer iz Losta) u zatečenoj situaciji. Da se više išlo na mistery elemente s otkrivanjem aliena serija bi bila odlična, ali ovako dobili smo nekakvu gerilu koja se bori za slobodu i još k tome ovi ljudi koje su alieni postavili s odorama su kao u nacističkoj Njemačkoj. Vidljiva je ta aluzija na njih, ali šteta što se nisu okrenuli porijeklu aliena. Još k tome i ona iritantna Lori iz TWD kao glavna glumica. Možda 3. sezonu okrenu na bolje.

Black Mirror - ma jednostavno fenomenalno. Zona sumraka u vremenu bliske budućnosti, kud ćeš bolje. Gotovo sve epizode su mi odlične, možda samo par njih su ispod prosjeka. Čak mi je ova Netflixova sezona još jedan korak naprijed u svojoj kvaliteti. Charlie Brooker, njen tvorac je baš genije s ovakvim idejama.
Go to Top of Page
Page: of 261 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.67 seconds. Snitz Forums 2000