forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Serije & co.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 261

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 03/11/2017 : 19:42:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

iZombie i 100 su jako dobre, kao i prvih 5 sezona Supernaturala

Slažem se.
Pogotovo iZombie, koji ima izrazito simpatične likove i odlične, humoristične dijaloge, iako je u biti cop show s twistom.
Da ne povjeruješ da je CW serija.

A The 100 je nešto najbolje na foru Hunger Gamesa. Je teen, ili young adult kako to zovu, ali je dinamično, likovi evoluiraju i ima napetosti.
Naravno, treba staviti mozak na pašu za sva znanstvena objašnjenja u toj seriji, jer su većinom besmislena, ali kad se to napravi, dobije se sasvim solidna serija o preživljavanju u post apokalipsi, sa zanimljivim likovima, koji često i stradavaju.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15149 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/11/2017 : 20:40:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Što znači sporedna uloga?
Statiraš ili imaš ozbiljnu ulogu s tekstom i sl.?
Mislim, ne mogu te naći među castom na IMDb-u.

Statirao sam,ne znam zašto ne piše ime.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19910 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 03/11/2017 : 22:35:08  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Pa nikada ne pišu statiste.
Gdje bi došli kada bi ih sve pisali...
Uglavnom, čestitke na uspjehu u životu.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15149 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/11/2017 : 23:23:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Slušaj,svakako je veći uspjeh od stripovi.com suradnika
Hvala,iako to nije neki uspjeh niti je neko postignuće,ali za uspomenu i kolekciju dobrih sjećanja svakako odlično.

Edited by - Tonka24 on 03/11/2017 23:24:00
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7353 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 04/11/2017 : 01:48:24  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

quote:

Hvala,iako to nije neki uspjeh niti je neko postignuće,ali za uspomenu i kolekciju dobrih sjećanja svakako odlično.

Evo vam, gospodine stripovi.com suradniče (koji god to k značilo) i gospodine statistu (samoprozvani hiperbolizirani sporedni glumče), gledajte i patite:

http://www.imdb.com/name/nm6491481/

(šalim se za ono gore, moram vas malo zajebavat)

Al sad zaozbiljno - Tonka, molim te odvajaj riječi od zareza i ostalih interpunkcijskih znakova. Iritira me to vidjet na social network sajtovima, a pogotovo na forumima, gdje se određena elektronska pismenost podrazumijeva.

And like that... he's gone.

Edited by - vice on 04/11/2017 01:52:34
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12314 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 04/11/2017 : 01:51:35  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15149 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 04/11/2017 : 02:54:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Evo vam, gospodine stripovi.com suradniče (koji god to k značilo) i gospodine statistu (samoprozvani hiperbolizirani sporedni glumče), gledajte i patite:

Al sad zaozbiljno - Tonka, molim te odvajaj riječi od zareza i ostalih interpunkcijskih znakova. Iritira me to vidjet na social network sajtovima, a pogotovo na forumima, gdje se određena elektronska pismenost podrazumijeva.

Trpi li ta elektronska pismenost riječi poput zajebavat?
Da ti budem iskren,trudim se oko toga ali kako i sam vidiš ne ide mi baš.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7353 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 04/11/2017 : 06:23:51  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Riječ "zajebavat" je itekao pismena - prosta, ali pismena. No, ne moraš se i izrugivati tom drugom rečenicom. Ok, nije te briga, no onda se nemoj vrijeđati kada te netko prozove zbog tog.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22378 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 04/11/2017 : 08:43:27  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Pogledao sam drugu sezonu serije Stranger Things. Odlicno, uspjeli su da zadrže kvalitet i napetost prve sezone. Trenutno jedna od top serija uopšte. Ko nije gledao, obavezno neka pogleda.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15149 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 04/11/2017 : 12:42:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Riječ "zajebavat" je itekao pismena - prosta, ali pismena. No, ne moraš se i izrugivati tom drugom rečenicom. Ok, nije te briga, no onda se nemoj vrijeđati kada te netko prozove zbog tog.

Znači važno je da je pismena,to što je prosta i neugodna nema veze?
Kod mene nema ni najmanje izrugivanja još manje vrijeđanja.Nisam učio u školi na vrijeme i sada imam problem s pisanjem.Nemam samo problem s zarezima,tu je i ć,č,ije,je...Kakvo crno vrijeđanje?Imam problem s time,ni prvi ni zadnji.
Ako ti baš smeta onda ne znam što da ti kažem,ignoriraj,stavi me na ignore,pravi se da ne vidiš.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7353 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 04/11/2017 : 20:31:45  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Znači važno je da je pismena,to što je prosta i neugodna nema veze?
Kod mene nema ni najmanje izrugivanja još manje vrijeđanja.Nisam učio u školi na vrijeme i sada imam problem s pisanjem.Nemam samo problem s zarezima,tu je i ć,č,ije,je...Kakvo crno vrijeđanje?Imam problem s time,ni prvi ni zadnji.
Ako ti baš smeta onda ne znam što da ti kažem,ignoriraj,stavi me na ignore,pravi se da ne vidiš.

Riječ "zajebavat" ti je neugodna? Moje isprike u tom slučaju.

Ignorirat ću te odsad, dogovoreno.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15149 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 04/11/2017 : 21:22:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Nimalo,samo primjećujem ne baš poželjnu riječ u elektronskoj pismenosti isto kao što si ti primjetio moju nepismenost.

Za ostalo-radi što moraš.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7353 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 04/11/2017 : 21:56:08  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nimalo,samo primjećujem ne baš poželjnu riječ u elektronskoj pismenosti isto kao što si ti primjetio moju nepismenost.

Za ostalo-radi što moraš.

Nije da moram, nego želim.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15149 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 04/11/2017 : 22:26:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Ako ti je tako bolje samo naprijed imaš moju punu podršku
Go to Top of Page

Golub
Average Member

Croatia
568 Posts

Member since 01/02/2017

Posted - 05/11/2017 : 01:03:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Golub a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Pogledao sam drugu sezonu serije Stranger Things. Odlicno, uspjeli su da zadrže kvalitet i napetost prve sezone. Trenutno jedna od top serija uopšte. Ko nije gledao, obavezno neka pogleda.

Pogledao i ja. Prva sezona je počela odlično da bi na kraju malo pala, a u drugoj je obratno. Serija stvarno ima potencijala postati vrhunska, a vidim da autori, braća Duffer, planiraju četiri, maksimalno pet sezona, kako im se ne bi dogodilo srozavanje što su neke druge serije doživjele s godinama... Vidjet ćemo hoće li ostati pri tome, bilo bi fora vidjeti kako ovi klinci (koji super glume) odrastaju.
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 05/11/2017 : 19:40:20  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Meni je druga sezona u globalu jako dobra, jedina epizoda koja mi se nije nimalo svidjela je sedma. To prekidanje glavne radnje kako bi se citavu epizodu pratio samo jedan lik mi se zgadio za sva vremena zahvaljujuci The Walking Dead.

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 05/11/2017 : 21:11:20  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
Prati li itko Babylon Berlin?
Planiram je odgledati uskoro pa me zanimaju mišljenja.
Navodno je u pitanju trenutno najskuplja non-US serija, nije da mi to nešto znači, ali eto, malo statistike.

http://www.imdb.com/title/tt4378376/
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 05/11/2017 : 22:05:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dante

Meni je druga sezona u globalu jako dobra, jedina epizoda koja mi se nije nimalo svidjela je sedma. To prekidanje glavne radnje kako bi se citavu epizodu pratio samo jedan lik mi se zgadio za sva vremena zahvaljujuci The Walking Dead.

Slažem se, nepotrebna i bezvezna epizoda.
U TWD još trpim takve, dok ovdje nimalo ne odgovara.
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 07/11/2017 : 15:09:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
2. sezona Stranger things je potvrdila da je riječ o genijalnoj seriji i da 1. sezona nije bila slučajnost.
Apsolutne preporuke.
Mali što glumi Willa Bayersa je klasa za sebe!

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7353 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 07/11/2017 : 16:16:15  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stripofil

Prati li itko Babylon Berlin?
Planiram je odgledati uskoro pa me zanimaju mišljenja.
Navodno je u pitanju trenutno najskuplja non-US serija, nije da mi to nešto znači, ali eto, malo statistike.

http://www.imdb.com/title/tt4378376/

I ja je planiram gledat.

U međuvremenu, preporučam Absentiu. ;)

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7544 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 08/11/2017 : 12:43:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dante

Saležem se s TWD-om, ali vidiš, meni se ova sedma epizoda baš svidjela. Zgodno su se popunile rupe s likom i karakterom malene i epizoda mi je baš fino sjela prije konačnog obračuna.

Općenito, sezona na razini prve, održana je kvaliteta i zanimljivost uz zaraznu atmosferu 80-ih. Ne znam što će autori dalje smisliti, nadam se da će bar još sezonu-dvije održati ovaj ritam, ma potpisao bih i da bude razina ispod samo da se približno održi kvaliteta.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8249 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 08/11/2017 : 12:52:26  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
gleda li netko drugu sezonu preachera
ja došao do 4. epizode i za sada je jako dobro
puno bolje od prve sezone

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 08/11/2017 : 13:40:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Ja gledao, zakon je.
No meni se sviđaju obje sezone.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15149 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 09/11/2017 : 14:24:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Ne možeš pobjeći od Toma Hardyja. Evo ga i u mini-seriji koju među ostalim suproduciraju Ridley Scott i Steven Knight, tu negdje je i Christopher Nolan, a Tom je i sukreator s bratom Chipsom Hardyjem i Knightom.

Meni najbolja serija koju sam gledao.
Druga mi je TWD,nakon toga GOT.
Odlične su još OZ,spartak.
Ima netko preporuku za slične tematike?
Gledao sam još FTWD,međutim stao sam početkom druge sezone jer mi je bila dosadna.
Vikinge sam gledao prve dvije epizode prve sezone i nije mi se svidjelo vjerovatno ću pokušati opet.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15149 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 09/11/2017 : 14:32:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
E, da, gledao sam još američku horor priču prvu,drugu,treću i dobar dio četvrte sezone.
Odustao sam nakon smaranja od treće preko cijele četvrte sezone.

Od novih svakako planiram ovo:

Trebala je startati u 11 mjesecu ove godine međutim navodno je uloženo još 10 mil dolara za poboljšanja.
Trebalo bi startati na proljeće 2018.
Go to Top of Page
Page: of 261 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.8 seconds. Snitz Forums 2000