Mućke, Allo Allo, Seinfeld, Dva i pol muškarca (dok je bio Charlie, ono poslije je jad i bijeda), Red Dwarf, Bračne vode, Cheers, Teorija velikog praska... A ne smijem zaboraviti ni Father Ted.
crna guja? montijevci? sljam? alo, alo? red dwarf?
Da, svakako Guja i Šljam. A kad spominjemo ovu zadnju ima još serija u kojoj su se njih dva pojavljivali - Državnik novog kova i The Young Ones.
Dodao bih još i Jednom nogom u grobu i Milostiva prije svega, te Zvonili ste milor(a)de . Eh, da, i U autobusu s inspektorom Blackyjem.
Monty Python mi je nekako nedefinirana serija, to je više skup skečeva nego kontinuirana komedija. Ali kad već spominjemo može sve osim kad je Cleese otišao, tad su mi bili bezveze.
Također sam počeo gledati i Young Sheldona, mada sam prvo očekivao da će biti sranje za izvlačenje para iz franšize. Na kraju uopće nije ni toliko loše
Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay.
Baš ponovo gledam sve epizode Crne guje, urnebes, sigurno u top 3 humoristične serije svih vremena. Od starijih serija sležem se manje-više sa svim navedenim, a od novijih su mi dobre Archer, Veep i Brooklyn Nine-Nine.