Pravi ljubitelj Alan Forda, onaj tko razumije duh ovog stripa, može biti samo indiferentan prema izlaženju ili neizlaženju ovih Bunkerovih papazjanija. Velika se i nepotrebna buka digla oko ovoga, kao i oko "Zlatne serije", čiji je jedini smisao uzeti pretjerane pare Tellerčini i sličnima na konto nostalgije.
Pravi ljubitelj Alan Forda, onaj tko razumije duh ovog stripa, može biti samo indifirentan prema izlaženju ili neizlaženju ovih Bunkerovih papazjanija. Velika se i nepotrebna buka digla oko ovoga, kao i oko "Zlatne serije", čiji je jedini smisao uzeti pretjerane pare Tellerčini i sličnima na konto nostalgije.
Prave rici,neko i razuman!
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Pravi ljubitelj Alan Forda, onaj tko razumije duh ovog stripa, može biti samo indifirentan prema izlaženju ili neizlaženju ovih Bunkerovih papazjanija. Velika se i nepotrebna buka digla oko ovoga, kao i oko "Zlatne serije", čiji je jedini smisao uzeti pretjerane pare Tellerčini i sličnima na konto nostalgije.
nebitan si..kao i tvoje misljenje... Nevredno diskusije i odgovora.., Post za posrat na njega..
Nije Teller nisvredan da ga seronja Valter nazove Tellercina naivna... Teller ce uzivat i dalje u stripovima bez ovog foruma... Bas mi mora jutro pokvarit jedan seronja? Prepustan forum Valterima i supermaikima sveznajucim... Pozdrav, dosta mi je da se iz moje ljubavi prema stripovima sprdaju neke niskoristi forumske... Pozdrav normalnim forumasima,nedajte se izterati... Meni je dopizdilo, bar na neko vreme to prcanje..
Bas mi treba skoro u 50-tim gutat govna forumska... Da sam bar to prije uradio.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
nebitan si..kao i tvoje misljenje... Nevredno diskusije i odgovora.., Post za posrat na njega..
Nije Teller nisvredan da ga seronja Valter nazove Tellercina naivna... Teller ce uzivat i dalje u stripovima bez ovog foruma... Bas mi mora jutro pokvarit jedan seronja? Prepustan forum Valterima i supermaikima sveznajucim... Pozdrav, dosta mi je da se iz moje ljubavi prema stripovima sprdaju neke niskoristi forumske... Pozdrav normalnim forumasima,nedajte se izterati... Meni je dopizdilo, bar na neko vreme to prcanje..
Dobro momci, ajde da se ne svađamo previše, nema potrebe za time, kao što nema potrebe da se ide sa foruma
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Ovakve boje su doista užas. Trebali su ddekija uposliti da im to oboji. Ono, staviti drečavu boju na zid a istovremeno ostaviti boju kože netaknutu... Ali nije bilo ovako u prvim epizodama. Doduše, nisam razgledavao nakon Formula kakve su boje, ali nešto slično je u onim specijalcima u boji. Uglavnom, meni ovo nije kolor. Tko je ovo kolorirao nije baš sav svoj.
Daj ne glumataj mimozu. Zar je neka glupost potrebna za teatralno napuštanje foruma? Što te briga tko što misli o tvom kolekcionarstvu.
Nije točno. U ovom trenutku u ruci držim kolor 13 Golf. Ni ovo nije savršeno, ali svakako bolje od početnih epizoda, a a pogotovo od ovog što je sad prezentirano. Prvih par epizoda imale su užasno kričave boje, ali barem je sve bilo kolorirano po nekom smislu, pogotovo koža na ljudima. Ovo sad je užas.
Nije ti ovo kritika CPG, nego ovakvih boja. Ali možemo i o prijevodu. On jest u duhu Brixyja, ali previše se ubacuje nepotrebnih detalja (tipa Vijetnam i sl.). Brixy je bio majstor upravo zato što nije pretjerivao s detaljima. Što se fonta tiče ovaj cb mi je bolji jer je više stripovski, ali ne bih desni sigurno naveo kao razlog za nekupovanje stripa. Znači, prijevod i font mogu proći. Međutim, boje i još ako je ostao valovit papir ne.