forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1209

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 02/03/2018 : 19:56:31  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kontrast 2

quote:
Originally posted by PijaniPatak

[quote]
Majke i očevi su čista emocija i u posedovanju i u čitanju

Užas.
Šok.
Neverica.
Poricanje - "ne... nije moguće da je OVO napisao..."
Opet šok.
Opet užas.
Opet neverica...

Ovo su teški dani za našu zajednicu...

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22322 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 03/03/2018 : 11:12:36  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Mali info:
U posljednjih nekoliko sedmica Italijani su birali u turnirskom modusu najomiljenijeg negativca serijala.
U finalu je vampir Rakosi pobijedio Supermikea.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14720 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/03/2018 : 14:28:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Tek na trećem mjestu iza Hellingena i Wendiga.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17018 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 03/03/2018 : 20:51:27  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
U prosjeku Vampir i jeste najbolji.
Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 05/03/2018 : 19:10:00  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
http://www.stripovi.com/magazin/zasto-ne-volim-zagora/296/

Kad smo već kod epizode Nestali istraživač upravo ona simbolizira novo, promjene i korekcije nekih sitnica koje su se mogle zamjerati prijašnjim Zagorima. Koja simbolizira dolazak na scenu sivih likova, mudrijih neprijatelja, ubacivanje povijesne i zemljopisne autentičnosti, pojava žena, ljubavi, seksualnosti. Gdje svijetlo reflektora nije upereno samo u Zagora i gdje on nije uvijek taj najpametniji i najbahatiji. Da bi se to shvatilo, a i ne samo ovo, već i druge Zagorove faze razvoja treba pročitati Zagora od striscija do danas. Zagora su svi nekad čitali, što je valjda dovoljno da ljudi koji ga se sjete nakon 30 godina sami sebi umisle da su kompetentni biti njegovi kritičari. I to ne samo neke epizode koja im se nakon 500 godina našla u ruci, nego cijelog tog serijala. (Ne mislim pri tom na svakodnevnu komunikaciju i komentiranje po forumu. Objava teksta ima svoju težinu.)

Kao da mi nije dovoljno znati da moram otrčati polumaraton kako bih bez grižnje savjesti pojela pijat špageta, sve mi upravo tada Zagor i filozofija u stripu trebaju svjedočiti o tome koliko je dječja bezbrižnost iza mene i koliko sam zaglibila u „svijet odraslih“. Između dvije epizode Zagora koje pročitam, mora da uzmem svoje kantice i lopatice pa se odem igrati u pijesak.
Nakon čepova u prometu i semafora koji umjesto narančastog i zelenog svjetla sadrže po još dva crvena svjetla. Nakon što 6 puta opašem kvart dok ne nađem parking. Kad skinem košulju koja me steže cijeli dan. Grudnjak nakon deset sati žuljanja, a o cipelama i stopalima neću ni pričati. Ali ne, samu sebe kao odraslu moram isprojicirati i kroz to koji sam strip napustila tijekom odrastanja. Umjesto da pogotovo u inat svemu popijem čašu vina i pročitam Zagora. To što sam + 30 ne znači da trebam identifikaciju s likom. Jel onda trebam čitati o strip junakinji koja upravo razmišlja da ide platiti režije?

Toliko o tome, a sada ću bacit osvt na epizodu.

Baš sam pretprošli tjedan bila na premijeri serije The Terror, koja se radi o Franklinu, njegovoj ekspediciji i istraživanju Prolaza na Sjeverozapad. Kad sam se uvalila u sjedalicu rekla sam „Ma gdje ste vi svi bili kada je Zagor prije 20 godina spašavao brodove ukliještene u ledu.“

Bosellijev Fraiser je vidljivo inspiriran Franklinom i ima više poveznica s njim. Obojica su zaglavili kod otoka Kralja Willijama. Inspiracija za lik lady Emme je Franklinova žena Jane. (Ona je sponzorirala čak sedam ekspedicija u potrazi za mužem.) Postoji zanimljivost čak i u nazivima brodova. Franklinovi brodovi su se zvali Erebus i Terror. Ja osobno ekspedicijske brodove ne bih nazvala tako zlokobnim imenima, da mi zbilja ne navuku zlu kob. Ali moramo uzeti u obzir da su ti brodovi prije ove namjene bili ratni, jer je Franklin sudjelovao i u pomorskim bitkama. Erebus je po grčkoj mitologiji sin tame i kaosa. Suprotno tome, Bosellijev Fraiser ima Auroru, brod nazvan po božici zore i svijetla.

U Zagora je ubačen i Hudson i to kao autentičan lik. Njegova ekspedicija je krenula 1609. godine., više od 200 godina prije trenutka kada se Zagor našao u ovoj pustolovini. Što se točno njemu dogodilo nije poznato, ali mu je zato Boselli u svojoj verziji dodijelio poprilično lijepu sudbinu. Mornari Discoveryja su se spojili s Inuitskim plemenima i tako je nastao plavooki Staff i njegovo pleme Velikog Kajaka. Hudson se štovao kao božanstvo, a brod je dobio status hrama.

Što se flerta i seksualnosti tiče i to se stavlja u scenario dolaskom Bosellija. Kulminiralo je u Osveta VooDoo, ali ta epizoda zaslužuje bolji osvrt pa o tome mogu i drugi put, da ne upilam previše. Zna se kakve su bile uloge žena u prijašnjem vesternu. Uplakana žena nekog ubijenog lika, Indijanka koja pere robu na potoku i pokoja kurva u salonu koja sjedi u krilu brkatog pijanog trapera. Tek s Bosellijem su došli raznovrsni karakteri žena s kojima Zagor može imati nešto, ali da opet iz svega toga izađe slobodan. (Čak i prije tih žena pojavile su se i Frida i Virginija i Svibanjski Pupoljak.)

Pogledajmo ovu scenu, bijela žena stigla među trapere.

Ovo jest više geg, šala, ali s druge strane itekako pokazuje da su ti ljudi od krvi i mesa. Ne treba brkati aseksualnost sa nečim što je ublaženo i napisano da bude i za djecu. Što je trebalo prikazati nekog trapera kako drka iza grma i gleda u Emmu? Onda bi valjda to bilo to. Zagor bi dobio na svojoj dubini i inteligenciji.

Dobar je primjer Nat Murdo. Zbog Lady Emme je napravio cirkus koji je napravio. Zbog ljubomore prema Fraizeru je pokušao osuditi na smrt u ledu ne samo njega nego i cijelu spasilačku ekspediciju skupa sa Zagorom. To je isto strast i ludilo u njegovoj zapaljenoj glavi.

Što se tiče činjenice da između Zagora i Emme nema kemije, zbilja mi nije jasno kako itko može tvrditi da je to neki veliki nedostatak. Ona je napravljena po uzoru na ženu koja je godinama tragala za mužem. Pa valjda takva žena svog muža zbilja mora i voljeti. Boselli ju je prikazao čestitom i vjernom mužu. Kako bi to izgledalo da je ona imala nešto sa Zagorom, da se zapalila ili flertala s njim? To bi bilo malo čudno ako je upravo zbog muža prevrnula pola svijeta i otišla u polarne krajeve.

Kod mene ova epizoda kotira visoko jer je prava pustolovina, s ponešto povijesne autentičnost i odvija se na snježnim prostranstvima koji su definitivno unjeli svježinu u Zagorov svijet. Simbol noviteta koje je trebalo uvesti nakon Toninellijeve ere.

Edited by - grofica Varga on 05/03/2018 19:22:31
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 05/03/2018 : 20:48:00  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Dobar tekst grofice, ali nije potrebno trošiti tintu na taj amaterski tekst lika čiji je zadnji pročitani Zagor Thunderman ili nešto slično.

A čula si i za onu staru narodnu "Don't feed the trol". Tako da Valterove linkove i komentare na Zagorovim topicima je najbolje ignorirati. ;)
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 05/03/2018 : 22:16:41  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
"Teško da bih se naljutio na odraslog čovjeka koji bi mi priznao da voli Zagora. Samo bih izbjegavao razgovore o stripu."

Predlažem da se neki forumaši označe oznakama "zagorolog" i "doktor zagorolog", koja bi stajala ispod forumskog imena, statusa i broja postova. Njima bi to ionako laskalo, dok bi drugima olakšavalo komunikaciju.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14720 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 05/03/2018 : 22:19:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
@Grofica varga
Može li se znati gdje si gledala premijeru?
Što to postoji u kinima?
Jako mi je čudno što pišeš s obzirom da ta serija starta 26.3. a vidim da si jako dobro upoznata s radnjom.
Nisam znao da prolaz na sjeverozapad ima toliko sličnosti s tom serijom.
Stavio bi par slika sa snimanja serije the terror ali ne smijem, upozorili su nas iz AMC-a da slijede kazne ako se što dozna na internetu.
Inače bio sam statista.
Jako mi je drago da ima toliko povezanosti s epizodom prolaz na sjeverozapad.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14720 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 05/03/2018 : 22:21:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

Dobar tekst grofice, ali nije potrebno trošiti tintu na taj amaterski tekst lika čiji je zadnji pročitani Zagor Thunderman ili nešto slično.

A čula si i za onu staru narodnu "Don't feed the trol". Tako da Valterove linkove i komentare na Zagorovim topicima je najbolje ignorirati. ;)

Ispravak-njegove je postove najbolje ignorirati po cijelom forumu
Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 05/03/2018 : 22:44:46  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

@Grofica varga
Može li se znati gdje si gledala premijeru?
Što to postoji u kinima?
Jako mi je čudno što pišeš s obzirom da ta serija starta 26.3. a vidim da si jako dobro upoznata s radnjom.
Nisam znao da prolaz na sjeverozapad ima toliko sličnosti s tom serijom.
Stavio bi par slika sa snimanja serije the terror ali ne smijem, upozorili su nas iz AMC-a da slijede kazne ako se što dozna na internetu.
Inače bio sam statista.
Jako mi je drago da ima toliko povezanosti s epizodom prolaz na sjeverozapad.

Pustili su prve dvije epizode na Berlinale. Radilo se o svjetskoj premijeri, bila je i cijela glumačka postava, redatelj...
Jedva čekam što će biti dalje. Uz povijesne činjenice ubacili su malo mistike i paranormalnog. Kostimografija je odlična, led, hladnoća, brodovi...
Doduše, postoji mogućnost da na malom ekranu neće biti isti doživljaj, al i dalje smatram da ću s guštom gledati.

Neću te ništa ispitivati. Kad krene kazat ćeš mi sve. Obavezno i u kojem si se kadru pojavio.

Edited by - grofica Varga on 05/03/2018 22:47:50
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 05/03/2018 : 22:51:29  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Je li tko pročitao knjigu?

https://www.goodreads.com/book/show/3974.The_Terror
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14720 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 05/03/2018 : 22:56:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Imam je ali čeka na čitanje.
Grofice imaš pm da ne zatrpavam temu.
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4534 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 06/03/2018 : 14:45:37  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Nikad cuo za tu seriju.zvuci zanimljivo. Ima li poznatih glumaca
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 06/03/2018 : 17:50:38  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
quote:

of kors, sjajna priča

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 06/03/2018 : 18:51:34  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
quote:

Smatram da ne trošim tintu na strip sajtu ako inspirirana napišem nešto poduže o nekom stripu.
A za Valtera lako. Više me i od 1000 Valtera smeta što je tako zlurad, omalovažavajući i prepotentan tekst uopće i objavljen. Znam da se pojedinci vole rugati Zagorovim fanovima. Nek piskaraju po forumu, al kada ti sam sajt objavi tekst u kojem ti kaže da si debil, to već ima svoju težinu. Tako se sajt ruga tu sam sebi, svojim ljudima. Ne nekom tamo u Hong Kongu i na Marsu. Nego tu svojima, ljudima koji ga sačinjavaju.
I taj tekst tu postoji, mahao Valter nama ispred nosa s njim ili ne.

quote:

Nisam čitala knjigu. Iskreno, i na samu seriju sam naletjela slučajno listajući časopis za Berlinale program. Tek kasnije sam saznala da postoji i knjiga.
Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 06/03/2018 : 18:52:52  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by adriano

Nema sad nekog super zvučnog glumačkog imena. Meni su to kategorija "a znam ovog samo se ne mogu sjetiti gdje sam ga gledala". Ako voliš pustolovinu s dozom mistike, a mogu kazati i horora, jer neke su scene malo tvrđe, onda bi ti se moglo svidjeti.
Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 06/03/2018 : 19:15:02  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Ma kakvo slavlje, postoje samo pobjednici, svi ostali su gubitnici.

Evo što je King zapravo želio napisati:

Dragi Zagorovci i Zagorke,

Zahvaljujem se svima koji su glasovali za VČ Marš Očajnika. Zagor je završio na trećem mjestu. Znamo da se na kraju gledaju samo pobjednici, ali i treće mjesto govori da smo tu i da smo u igri. Ispred nas je nova 2018. godina. Godina koja će biti naša! Ludens je dogurao do Demona Ludila i napokon će se objaviti čak dvije naslovnice koje nikad nisu bile objavljene na ovim prostorima. S tim imamo šansu dogodine. Šanse imamo i ne samo zbog toga. Također će se vašim glasovima pribrojiti i glasovi ljubitelja Sclavija.

Živjeli u zdravlju,

Vaš King Warrior

Edited by - grofica Varga on 06/03/2018 19:22:45
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14720 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 06/03/2018 : 20:45:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by grofica Varga

quote:
Originally posted by adriano

Nema sad nekog super zvučnog glumačkog imena. Meni su to kategorija "a znam ovog samo se ne mogu sjetiti gdje sam ga gledala". Ako voliš pustolovinu s dozom mistike, a mogu kazati i horora, jer neke su scene malo tvrđe, onda bi ti se moglo svidjeti.

Po meni su dosta velika imena u svijetu serija:
-Tobiaz Menzies
-Ciaran Hindz
Jared Harris
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 07/03/2018 : 09:42:44  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Smatram da ne trošim tintu na strip sajtu ako inspirirana napišem nešto poduže o nekom stripu.
A za Valtera lako. Više me i od 1000 Valtera smeta što je tako zlurad, omalovažavajući i prepotentan tekst uopće i objavljen. Znam da se pojedinci vole rugati Zagorovim fanovima. Nek piskaraju po forumu, al kada ti sam sajt objavi tekst u kojem ti kaže da si debil, to već ima svoju težinu. Tako se sajt ruga tu sam sebi, svojim ljudima. Ne nekom tamo u Hong Kongu i na Marsu. Nego tu svojima, ljudima koji ga sačinjavaju.
I taj tekst tu postoji, mahao Valter nama ispred nosa s njim ili ne.

Nasjeo sam i ja na te trol tekstove i pisao sam ovo isto ko i ti. Nije me ni zasmetao toliko ovaj amaterski Porobijin tekst nego bljutavi od Torelija.

http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=192&TOPIC_ID=21838#1715974

Good times...
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22322 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 07/03/2018 : 10:34:41  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by King Warrior

Ma kakvo slavlje, postoje samo pobjednici, svi ostali su gubitnici.

Evo što je King zapravo želio napisati:

Zahvaljujem se svima koji su glasovali za VČ Marš Očajnika. Zagor je završio na trećem mjestu. Znamo da se na kraju gledaju samo pobjednici, ali i treće mjesto govori da smo tu i da smo u igri. Ispred nas je nova 2018. godina. Godina koja će biti naša! Ludens je dogurao do Demona Ludila i napokon će se objaviti čak dvije naslovnice koje nikad nisu bile objavljene na ovim prostorima. S tim imamo šansu dogodine. Šanse imamo i ne samo zbog toga. Također će se vašim glasovima pribrojiti i glasovi ljubitelja Sclavija.

Živjeli u zdravlju,

Vaš King Warrior

Ili moža ipak:

Veće bagre od nas nema! Dok se svi ostali ograđuju od Zagora i glasaju za svoje ljubimce, jedini mi dijelimo bratstvo i jedinstvo, kao da smo ostali zarobljeni u sedamdesetim godinama prošlog vijeka. Mi smo ljubitelji najboljeg i najkvalitetnijeg stripa na svijetu, umjesto da za taj strip i glasamo, mi se ulizivamo Boga pitaj kome i dajemo glasove nekim tamo drugorazrednim i loše nacrtanim stripovima, za koje fanovi tog stripa misle da je bolji od ostatka Bonellija samo zato jer im junak, eto, stari. Stari i Kit Teller, je li to razlog da se proglasi remek-djelom?!
Dok ste razmišljali svojom glavom, prije internet invazije, Ken vam je bio jedan dosadan, ljigav i loše nacrtan strip, onda ste došli na ovaj sajt, vidjeli da se to ne smije javno reći, pa ste svojevoljno dopustili da vam isperu mozak i postali ste dio sistema koji kaže da je Ken više od stripa, umjetnost, dok je Millazzo najbolji crtač s ove strane okeana. Pokušajte opet da razmišljate svojom glavom, sjetite se šta vam je vaš insekt govorio dok vam ovdje na internetu nisu isprali mozak. Nije tačno to da je kul javno reći kako je Ken umjetnost i da ste prerasli Zagora. Tako niste razmišljali dok ste mislili svojom glavom, pa nije pogotovo ni sada kada ste izmanipulisani. Budite svoji, budite originalni, volite ono što zaista volite i ne dopustite da vam neko govori šta je ZA VAS dobro, a šta nije.

Probudite se,

Vaš King Warrior
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 07/03/2018 : 13:45:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Zadnje sam pročitao:

Dvodjelna priča koju je napisao Burattini, a kada On piše, zna se, Zagor kasni a Chico bez kinte u džepu ponovno upada u nevolje. Pomislio sam ne opet to, neka bezvezarija, ali pokazalo se je da mi je taj uvod bio najbolji dio ove priče. Sve ostalo je za zaborav. Zagor i Chico pronalaze mrtve ljude na jednoj livadi i mladića koji je izgubio pamćenje. Vračajući ga na ranč tamo također pronalaze smrt i nepoznata čudovišta koja ulaze u ljude?! kako izgledaju možete vidjeti na naslovnici, a izgledaju kao Goa'uldi, parazitska bića koja ulazeći u ljude preuzimaju njihova tijela i tako mogu živjeti stoljećima. Vidi se da je Burattini gledao Stargate inače meni odličnu seriju! Inače, strip je loš. Dosadan, predvidljiv, jednostavno nezanimljiv i nečitljiv. Crtao je Verni... ništa posebno. Jedino mi je u njegovom slučaju drago što kopira velikog maestra, jer mi je nakon Ferrijevog odlaska drago vidjeti poznatu Zagorovu facu. Ako mu uspije, naravno. Inače mi je njegov crtež baš dosadan. U TOP 10 najlošijih Zagorovih priča.

-2/5

Za razliku od gornje priče ovo je puno bolje! Pisao je ponovno Burattini, a crtao Mangiantini, koji mi dosta slabo crta Zagorovo lice, ali je npr u svemu ostalom bolji od Vernija. Barem mi je ostavio takav dojam ako usporedim ove dvije priče. Inače, u ovoj priči Zagor sa prijateljima odlazi u New York kako bi spasio mladu indijanku kojoj se tamo sprema vrlo loša sudbina. Zadatak nije lagan, grad je velik, banda koja drži djevojčicu moćna je i jaka i neće biti lako... Nemam nekih većih zamjerki na ovaj maxi, solidna priča, Zagor u svom elementu, dijeli šamare, skače sa krova na krov, a biva i zarobljen zbog gluposti, a to je da napada glavnu bazu bande naoružan samo sjekirom i sa nekoliko metaka u pištolju. Da je gledao Commando sa Schwarzeneggerom znao bi da se to tako ne radi. Srećom, sve je na kraju dobro završilo. Trebalo je samo premlatiti dva psa i zbrisati! Sve u svemu, nije loše!

-4/5
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1493 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 07/03/2018 : 20:47:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message  Reply with Quote
quote:

Knjiga je odlična, da se smrzneš

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 08/03/2018 : 14:20:13  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nasjeo sam i ja na te trol tekstove i pisao sam ovo isto ko i ti. Nije me ni zasmetao toliko ovaj amaterski Porobijin tekst nego bljutavi od Torelija.

http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=192&TOPIC_ID=21838#1715974

Good times...

Imaš pravo, ovaj tekst je još gori.

U prvom smo nedostojni s autorom pričati o stripu, a u drugom smo polupismeni. I neki tu Hitleri, što li već, blokirali bi kritičku misao.

Zaključak svega je da bi mi maknuli tekst zbog toga što je Zagor nama bog. Potpuno je zanemario činjenicu da ljudi inače ne vole trpjeti nečiju prepotenciju. (Ili da ne vole kad ih se etiketira kao polupismene.)
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17018 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 10/03/2018 : 07:40:10  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Svaka im čast, imaju vremena, ima nas dosta koji ne volimo Hulka ili Batmana (ili ne kužimo, jer smo glupi zagorovci), pa je jako malo tekstova o tome na sajtu... A Zagora je velika stvar popljuvati, zagorovce tek. Nema veze, svakoga nešto zabavlja.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14720 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 10/03/2018 : 13:01:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Pošta ako ne dođe do primatelja ili primatelj ne primi pošiljku, vraća se pošiljatelju, ista stvar je i s uvredama
Go to Top of Page
Page: of 1209 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.93 seconds. Snitz Forums 2000