Author |
Topic |
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19768 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 24/11/2017 : 17:52:55
|
Ma ja sam perfidno pokušao sakriti da sam manhuntera napao bez razloga. I istovremeno se probao vratiti na thread (sarkazam je zbog Dwayneovog replya da mi svi vjernici idu na živce).
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Raging Dragon Lord of Icewind Island in the North
Starting Member
20 Posts
Member since 28/02/2018 |
Posted - 06/03/2018 : 13:49:59
|
Ja sam nov ovde, nisam puno pisao do sad, ali i pre nego što sam se registrovao, čitajući po forumu, recimo, Poli mi je simpatičan dečko, Tonka24 mi deluje ok, Vlaadisha isto.
A vidim da dosta ljudi nije aktivno na forumu, da nekih nema odavno. Čitao sam starije postove pojedinih članova, i baš mi onako nekako žao, što ja tad nisam bio na forumu. Baš se oseća neka nostalgija, mislim da se više cenio strip pre 10-15 godina. Postovi su bili kvalitetniji, i više su se gotivili forumaši, sad kad pogledam iz ove perspektive, stičem takav utisak.
Je l' vama tako dođe neki osećaj kad čitate starije postove iz nekog vremena, pa se setite, kako je bilo u tom momentu, desi li vam se neki nalet emocija?
I kad se osvrnete na odsustvo značajnijih forumaša, je l' bi voleli da se koji od njih vrate, i da se vrate, šta mislite da l' bi to imalo isti osećaj kao onda, pre nego što su otišli?
Iskreno, voleo bih da ova tema malo zaživi, mislim da je super, i da je bolje od onog napucavanja između sebe na Punisheru i slično. Bolje je međusobno se poštovati, praviti pollove i evocirati uspomene i anegdote na stare forumaše i one koji više nisu aktivni na forumu, zašto su bili dobri ili loši, markantni, šokantni... nego ono na Punisheru, ovaj pljune ovog, onaj ovog, uskoči moderator, upozerenje, ban i tako u krug.
Živi bili i radosni mi ostali!
Ljubi vas čika Sreten.
|
Heavy metal or no metal at all whimps and posers leave the hall! |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17829 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
izivko
Advanced Member
Germany
12738 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
|
verab
Senior Member
Croatia
2800 Posts
Member since 22/01/2015 |
Posted - 06/03/2018 : 15:34:27
|
quote: Originally posted by Raging Dragon Lord of Icewind Island in the North
Ja sam nov ovde, nisam puno pisao do sad, ali i pre nego što sam se registrovao, čitajući po forumu, recimo, Poli mi je simpatičan dečko, Tonka24 mi deluje ok, Vlaadisha isto.
A vidim da dosta ljudi nije aktivno na forumu, da nekih nema odavno. Čitao sam starije postove pojedinih članova, i baš mi onako nekako žao, što ja tad nisam bio na forumu. Baš se oseća neka nostalgija, mislim da se više cenio strip pre 10-15 godina. Postovi su bili kvalitetniji, i više su se gotivili forumaši, sad kad pogledam iz ove perspektive, stičem takav utisak.
Je l' vama tako dođe neki osećaj kad čitate starije postove iz nekog vremena, pa se setite, kako je bilo u tom momentu, desi li vam se neki nalet emocija?
I kad se osvrnete na odsustvo značajnijih forumaša, je l' bi voleli da se koji od njih vrate, i da se vrate, šta mislite da l' bi to imalo isti osećaj kao onda, pre nego što su otišli?
Iskreno, voleo bih da ova tema malo zaživi, mislim da je super, i da je bolje od onog napucavanja između sebe na Punisheru i slično. Bolje je međusobno se poštovati, praviti pollove i evocirati uspomene i anegdote na stare forumaše i one koji više nisu aktivni na forumu, zašto su bili dobri ili loši, markantni, šokantni... nego ono na Punisheru, ovaj pljune ovog, onaj ovog, uskoči moderator, upozerenje, ban i tako u krug.
Živi bili i radosni mi ostali!
Ljubi vas čika Sreten.
5 za trud, ali...
|
hejt, jal & rock 'n' roll |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25517 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Member since 06/11/2001 |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 06/03/2018 : 18:45:05
|
Ne mogu smislit forumaša Zyklon007 - ako ćemo otvoreno. Zyklone, ako ovo čitaš, znaj da dolazim po tebe. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 06/03/2018 18:46:26 |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29621 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Oki
Advanced Member
Croatia