03.05. TEKS 59 (559) Odbrojani minuti 10.05. ZAGOR 134 (602) Vaskrsnuće! 17.05. DILAN DOG 134 (343) U dimu bitke 24.05. MARTI MISTERIJA 45 (323) Trideset šest pravednika 24.05. MARTI MISTERIJA OP 22 (3) Barka istrebljenja 31.05. ZAGOR OP 43 Planina bogova
TEKS 59 (559) Odbrojani minuti
Datum izlaska: 03.05.2018. Scenario: Tito Faraci Crtež: José Ortiz Naslovna: Claudio Villa
ZAGOR 134 (602) Vaskrsnuće!
Datum izlaska: 10.05.2018. Scenario: Moreno Burattini Crtež: Gallieno Ferri - Gianni Sedioli - Marco Verni Naslovna: Gallieno Ferri
DILAN DOG 134 (343) U dimu bitke
Datum izlaska: 17.05.2018. Scenario: Luigi Simeoni Crtež: Luigi Simeoni Naslovna: Angelo Stano
MARTI MISTERIJA 45 (323) Trideset šest pravednika
Datum izlaska: 24.05.2018. Scenario: Carlo Recagno Crtež: Rodolfo Torti Naslovna: Giancarlo Alessandrini
MARTI MISTERIJA OP 22 (3) Barka istrebljenja
Datum izlaska: 24.05.2018. Scenario: Enrico Lotti - Andrea Artusi - Diego Cajelli - Giovanni Gualdoni - Ivo Lombardo - Andrea Voglino Crtež: Sauro Quaglia Naslovna: Lucio Filippucci
07.06. ZAGOR 135 (603) U podzemlju baze "Drugde" 13.06. TEKS u boji 2 (3-4) Obojena pustinja - Izazov u Montani 14.06. DILAN DOG 135 (344) Ukus vode 21.06. MISTER NO ZS 4 (almanah 1) Kapetan Osveta 28.06. DILAN DOG SB 45 (45) Kultni horor film
ZAGOR 135 (603) U podzemlju baze "Drugde"
Datum izlaska: 07.06.2018. Scenario: Moreno Burattini Crtež: Gallieno Ferri - Gianni Sedioli - Marco Verni Naslovna: Gallieno Ferri
TEKS u boji 2 (3-4) Obojena pustinja - Izazov u Montani
Datum izlaska: 13.06.2018. Scenario: Gianfranco Manfredi / Mauro Boselli Crtež: Angelo Stano / Giulio De Vita Naslovna: Giulio De Vita
DILAN DOG 135 (344) Ukus vode
Datum izlaska: 14.06.2018. Scenario: Luigi Simeoni Crtež: Giorgio Pontrelli Naslovna: Angelo Stano
MISTER NO ZS 4 (almanah 1) Kapetan Osveta
Datum izlaska: 21.06.2018. Scenario: Crtež: Naslovna:
DILAN DOG SB 45 (45) Kultni horor film
Datum izlaska: 28.06.2018. Scenario: Pasquale Ruju Crtež: Maurizio Di Vincenzo Naslovna: Claudio Villa
Koliko mi je Claudio Villa super na Texovim naslovnicama, toliko mi nije za Dylanove...
Meni je odlican na oba serijala. Bas mi prijaju njegove naslovne za Sueprbuk, jedino mi se ne svidja sto je VC u svom redizajnu dodao onaj plavi okvir tj. plavu pozadinu pri vrhu naslovne strane.
Vrhunski majstor je taj Claudio, nema sto...kad mu vidis neki original iz bliza onda jos vise zaludis...ali kod Dylana, nema ovaj senzibilitet koji iskazuje naslovnicama Texa.
Nabavio i ja najnovije odabrane price! Vrhunski izgleda. Citanje malo kasnije. Ako i prica bude dobra a crtez vec izgleda vrlo interesantno, ovo ce biti moj kandidat za strip godine! Cujes li @KingWarrior
Nabavio i ja najnovije odabrane price! Vrhunski izgleda. Citanje malo kasnije. Ako i prica bude dobra a crtez vec izgleda vrlo interesantno, ovo ce biti moj kandidat za strip godine! Cujes li @KingWarrior
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Najviše me bode u oči dio o Dragoneru. Čovjek je toćno postavio stvari, sjajan serijal, izvanredni crtaći, a slaba prođa jer se naša publika sporo otvara novitetima... Strašno bi volio da uđe u mjesećni ritam
Najviše me bode u oči dio o Dragoneru. Čovjek je toćno postavio stvari, sjajan serijal, izvanredni crtaći, a slaba prođa jer se naša publika sporo otvara novitetima... Strašno bi volio da uđe u mjesećni ritam
reče čovek koji još nije nabavio Zekana i Tvrđe
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!