I hvala momcima na upućenim riječima, bez obzira tko,kako,gdje i na koji način i iz kojeg razloga,čovjeku kompliment ( za ono što radi ) može samo goditi ako ga razumno prihvati.
Da bi ti odgovorio najprije mora ući u tvoju glavu, da bi ušao u tvoju mora izaći iz svoje, da bi izašao iz svoje morao bi biti u njoj...i eto problema, ugl, ne provociraj....:))
Nesvrstani je u pravu, ljudi su postali prevelike pičke, svaki im denis smeta, svaki krivi pogled, slovo, zarez..... Nježnici (nježni-ljudi) mogu stvarati svoj mali mjehur ali neka ne očekuju da svi ostali oko njih hodaju ko po jajima plitko dišući. Doduše, kako se stvari razvijaju, mogu na tome i insistirati. Pogledati topic "politička (ne)korektnost".
Da bi ti odgovorio najprije mora ući u tvoju glavu, da bi ušao u tvoju mora izaći iz svoje, da bi izašao iz svoje morao bi biti u njoj...i eto problema, ugl, ne provociraj....:))
Nesvrstani je u pravu, ljudi su postali prevelike pičke, svaki im denis smeta, svaki krivi pogled, slovo, zarez..... Nježnici (nježni-ljudi) mogu stvarati svoj mali mjehur ali neka ne očekuju da svi ostali oko njih hodaju ko po jajima plitko dišući. Doduše, kako se stvari razvijaju, mogu na tome i insistirati. Pogledati topic "politička (ne)korektnost".
Da bi mu odgovorio morao bi mu doći u PM s toljagom u ruci i pokazati mu direktno gdje mu je mjesto zar ne? Vidiš nisam dobro naučio tvoju lekciju Mislim da je doba križarskih ratova i vikinga odavno prošlo...ili za neke nije pa i dalje hodaju svijetom na taj način ufilmani
Migracije su prisutne danas,svugdje u svijetu. Ne znas vise ko je ko. Koliko je to dobro nije na meni da sudim, ali mislim da je to lose. Globalni agresivni kapitalizam je isprovocirao tolike migracije i emigracije.
???
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Migracije su prisutne danas,svugdje u svijetu. Ne znas vise ko je ko. Koliko je to dobro nije na meni da sudim, ali mislim da je to lose. Globalni agresivni kapitalizam je isprovocirao tolike migracije i emigracije.
???
Ma jednostavno. Mladi napustaju RH-a, kazes, zbog provokacije. A ja kazem zasto je tako, i nadodajem da ti je tako sirom ove nase sarene "balote". A sve za kua. Svugdi ti je ta vrsta isprovociranosti. A znaj, kod nas ti je med i mlijeko, sta je po "evropama" i svitu unaokolo. Stojmo doma. Ne dajmo se isprovocirati.
OT, kako se nositi s provokacijama? Nemam pojma. Osobno, problema s njima (ukoliko su verbalne ili virtualne) nemam. Provokacije me ne dotiču, nešto slično kao i vrijeđanja, vjetrić su koji dođe i prođe, recimo, nešto kao tihi prdac. Kad je i neugodan sa sobom nosi nešto neizbježno, suštinski nemoćno samim tim i komično. Ne kužim ljude koji se daju isprovocirati. Djecu da. Odrasle ne.
Isprovocirali ste manhuntera i oterali ga sa teme.
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0