Author |
Topic |
risbozg
Advanced Member
Croatia
15668 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 08/05/2018 : 09:39:26
|
Gdje nam je nestala... Mrkva ??????
kaj se udala i gotovo sa stripovima |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
Edited by - risbozg on 08/05/2018 09:39:57 |
|
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6891 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 08/05/2018 : 10:54:36
|
quote: Originally posted by Golub
Otjerali ju perverznjaci s foruma, ništa novo
Ja bih rekao da su je perverznjaci dignuli u visine ali svatko ima svoje mišljenje. |
loading...
|
|
|
mogorovic
Advanced Member
3012 Posts
Member since 02/08/2013 |
Posted - 08/05/2018 : 13:44:08
|
Jedan joj je, koliko se sjećam, počeo "prebrojavati krvna zrnca", u kontekstu prezimena. To je bio izravni okidač za njezino odustajanje od foruma. |
|
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
14008 Posts
Member since 28/11/2017 |
Posted - 08/05/2018 : 14:32:40
|
quote: Originally posted by mogorovic
Jedan joj je, koliko se sjećam, počeo "prebrojavati krvna zrnca", u kontekstu prezimena. To je bio izravni okidač za njezino odustajanje od foruma.
Što je sasvim opravdano i razumljivo,nazalost.Steta je sto uvijek netko vlastite frustracije lijeci na najmanje krivima. |
|
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
14008 Posts
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6280 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 08/05/2018 : 14:58:22
|
Jedan joj je, koliko se sjećam, počeo "prebrojavati krvna zrnca", u kontekstu prezimena. To je bio izravni okidač za njezino odustajanje od foruma.
Ne kužim baš ovo, šta se nekom nije svidjelo njeno prezime?! Ili ga je netko pokušao saznat pa doć do nje?
Meni je bilo čudno kako je hpra forumaša ''skočilo'' na nju tj svaku njenu riječ na forumu (ne mislim u negativnom smislu, nego da bi se svi ustrčali kad se ona ''pojavi''), baš me zanimalo koliko će izdržat, ali možda sam ja nešto krivo shvatio...
Ni o tome da se pisalo da je na forumu napokon jedna zgodna cura, vrijeđajući ovom izjavom ostale cure/žene sa ovog foruma...
|
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
|
|
panzer
Advanced Member
12627 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 08/05/2018 : 16:59:44
|
quote: Originally posted by DiSkAcH
Ne kužim baš ovo, šta se nekom nije svidjelo njeno prezime?! Ili ga je netko pokušao saznat pa doć do nje?
Mislim da ima srbsko prezime pa se netko spotaknuo o nj ...
U glavnom, pogledaj si malo njene postove: http://forum.stripovi.com/search.asp?mode=DoIt&MEMBER_ID=10208 |
Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
Edited by - panzer on 08/05/2018 17:01:32 |
|
|
Giuda Ballerino
Senior Member
Japan
2632 Posts
Member since 02/03/2014 |
|
split85
Advanced Member
Croatia
8255 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
14008 Posts
Posted - 08/05/2018 : 19:31:01
|
quote: Originally posted by culture vulture
quote: Originally posted by Hercule Poirot
Ali ostati bez Mrkve i Tellera,a zbog nekih članova foruma je tužno i tragično.Usudim se reći,čak i nedopustivo...
Ti si se, koliko vidim, prikljucio forumu krajem 11. mjeseca. Ona je otisla sredinom 12. Jesi se jako navikao na nju u tih 15-ak dana?
Od tada sam aktivan na forumu, a forum pratim dvije i pol godine prije toga. Ima nas još takvih sa sličnim pričama. Dakle, to je sasvim dovoljno vremena da se, po forumu, prethodno upoznam i s tvojom malenkošću. Ovo "malenkošću" naravno uvjetno rečeno, bez negativnog konteksta. |
|
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
14008 Posts
Posted - 08/05/2018 : 19:32:42
|
quote: Originally posted by Golub
quote: Originally posted by Hercule Poirot
Ali ostati bez Mrkve i Tellera,a zbog nekih članova foruma je tužno i tragično.Usudim se reći,čak i nedopustivo...
Ti si se, koliko vidim, prikljucio forumu krajem 11. mjeseca. Ona je otisla sredinom 12. Jesi se jako navikao na nju u tih 15-ak dana?
Možda ga je pratio i ranije
@Golub, u pravu si |
|
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
14008 Posts
Posted - 08/05/2018 : 19:33:57
|
quote: Originally posted by split85
Normalni ljudi odlaze, dok se istovremeno po ko zna koji put vračaju debili na ovaj forum i dopuštaju se po ko zna koja po redu reinkarnacija. Za to najviše po mom mišljenju snose krivicu moderatori.
Imaš li dojam da uglavnom pozitivne forumaše nagnaju na bijeg, a one zlice i dalje demonstriraju svoj pristup temama? |
|
|
vronski 3
Senior Member
2374 Posts
Member since 10/01/2014 |
Posted - 08/05/2018 : 19:41:59
|
Očigledno neki ovde misle da sam Mrkvu otrerao ja jer sam potencirao njeno srpsko prezime. To apsolutno nije tačno, ako sam i pomenuo to nije bilo u lošoj nameri. Meni je Mrkva bila draga forumašica a vidi se da je kulturna i pametna devojka pa se nadam da će se vratiti na forum. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22322 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 08/05/2018 : 20:40:50
|
To su postovi pisani ocito u veoma teskoj zivotnoj fazi (fascinira me kako prakticki nitko nije primjetio kad vam je rekla kako je ta faza pocela... ali upravo zato se, zar ne, to i ne govori nekoj tamo forumaskoj raji...), prepuni nepotrebnog otkrivanja intimnih detalja, u razgovorima s anonimusima duboko ispod njezinog nivoa, koji nikako da si postave ocito pitanje: "Bi li si IJEDNA druga zgodna, pametna i obrazovana cura koju ja znam ovo radila?".
Možda zato što nisu vidjeli te njene postove jer je nisu u toj mjeri stalkirali kao ti? S obzirom kako pišeš o njoj, čini mi se da napamet znaš svaku njenu poruku, uključujući datum objavljivanja.
Sada bez zezancije, niko nikad i nikoga nije otjerao sa foruma. Ljudi su sami otišli, svako iz svojih nekih razloga. Sve ostalo su samo izgovori. Najgori su mi oni koji napuštaju forum jer, eto, nije više kvalitetan kao nekad. Pa, brate, zasuči rukave pa napiši nešto kvalitetno onda. Koji kurac hoćeš, da ti se sve servira na tanjiru?!
Ili oni koji kao zbog nekoga odlaze. Ma daj, nemoj me jebavati! Bilo je mali milion sukoba između ljudi, pa dotični nisu otišli. Ako nisi dovoljno čvrst da opstaneš na jednom jebenom forumu, onda je bolje da ga se kloniš i miran si, ali nemoj optuživati druge zbog svoje slabosti! Makni se sa foruma, ugasi fejs i nabavi si nokiu 3310. Em ćeš izbjegnuti socijalne mreže, em si dobro naoružan ako te neko napadne.
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22322 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22322 Posts
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6280 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 09/05/2018 : 06:00:39
|
Ja se slažem sa kingom, pa nije moguće da te netko na internetu može izbacit iz takta?! Ajde kad je to uživo i još kad tu osobu moraš gledat često... Ali na forumima gdje većinom ni ne znaš kako tko izgleda, niti moraš čitat baš sve... Mene nikad nitko na internetu nije uspio izbacit iz takta dok se u stvarnom životu to desilo nebrojeno puta.
Ja mislim da je Mrkvu jednostavno prošla faza forumašenja o stripovima, kao što sam ja u zadnje dvije godine skoro skroz otkantao gejmerske forume (igram se, ali puno puno rijeđe nego prije ), to su IMHO samo faze u životu.
A što se tiče Poaroa, možda je bio član, zaradio ban, pa se ponovo regao pod drugim imenom...a možda su u šumi...(Herkule ništa osobno samo nagađam ) |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
Edited by - DiSkAcH on 09/05/2018 06:05:44 |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 09/05/2018 : 08:35:07
|
quote: Originally posted by vronski 3
Očigledno neki ovde misle da sam Mrkvu otrerao ja jer sam potencirao njeno srpsko prezime. To apsolutno nije tačno, ako sam i pomenuo to nije bilo u lošoj nameri. Meni je Mrkva bila draga forumašica a vidi se da je kulturna i pametna devojka pa se nadam da će se vratiti na forum.
Dobro, je li moderacija prati ovaj topic? Moramo li ovu spodobu vječno podnositi i njegove odurne nacionalističke eskapade? |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Posted - 09/05/2018 : 08:36:04
|
quote: Originally posted by split85
Normalni ljudi odlaze, dok se istovremeno po ko zna koji put vračaju debili na ovaj forum i dopuštaju se po ko zna koja po redu reinkarnacija. Za to najviše po mom mišljenju snose krivicu moderatori.
Nažalost, +1 |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12550 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 09/05/2018 : 08:41:03
|
quote: Originally posted by wolf
Očigledno neki ovde misle da sam Mrkvu otrerao ja jer sam potencirao njeno srpsko prezime. To apsolutno nije tačno, ako sam i pomenuo to nije bilo u lošoj nameri. Meni je Mrkva bila draga forumašica a vidi se da je kulturna i pametna devojka pa se nadam da će se vratiti na forum.
Dobro, je li moderacija prati ovaj topic? Moramo li ovu spodobu vječno podnositi i njegove odurne nacionalističke eskapade?
Skačeš bezveze i još čovjeka nazivaš spodobom.
Što je nacionalističko u njegovoj izjavi!? |
Have mercy |
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Posted - 09/05/2018 : 08:49:01
|
quote: Originally posted by izivko
Dobro, je li moderacija prati ovaj topic? Moramo li ovu spodobu vječno podnositi i njegove odurne nacionalističke eskapade?
Što je nacionalističko u njegovoj izjavi!?
Čitaj s razumijevanjem. |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12550 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 09/05/2018 : 08:53:37
|
quote: Originally posted by izivko
Što je nacionalističko u njegovoj izjavi!?
Čitaj s razumijevanjem.
Trebam i prepričati? |
Have mercy |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Posted - 09/05/2018 : 08:58:59
|
Čekaj, ti to ozbiljno??? Išao bi se svađati radi tog lika? Nakon svega što je radio po forumu u svim svoim inkarnacijama? |
|
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Member since 06/11/2001 |
|
Topic |
|