Author |
Topic |
izivko
Advanced Member
Germany
12550 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 09/05/2018 : 09:36:49
|
quote: Originally posted by wolf
Čekaj, ti to ozbiljno??? Išao bi se svađati radi tog lika? Nakon svega što je radio po forumu u svim svoim inkarnacijama?
Rekao bih da si jedino ti oran za svađu.
Zakačio si se za jednu bezazlenu izjavu. Nebitno što je bilo prije. |
Have mercy |
|
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
14008 Posts
Member since 28/11/2017 |
Posted - 09/05/2018 : 09:55:40
|
quote: Originally posted by DiSkAcH
Ja se slažem sa kingom, pa nije moguće da te netko na internetu može izbacit iz takta?! Ajde kad je to uživo i još kad tu osobu moraš gledat često... Ali na forumima gdje većinom ni ne znaš kako tko izgleda, niti moraš čitat baš sve... Mene nikad nitko na internetu nije uspio izbacit iz takta dok se u stvarnom životu to desilo nebrojeno puta.
Ja mislim da je Mrkvu jednostavno prošla faza forumašenja o stripovima, kao što sam ja u zadnje dvije godine skoro skroz otkantao gejmerske forume (igram se, ali puno puno rijeđe nego prije ), to su IMHO samo faze u životu.
A što se tiče Poaroa, možda je bio član, zaradio ban, pa se ponovo regao pod drugim imenom...a možda su u šumi...(Herkule ništa osobno samo nagađam )
@Diskach, šaljivčino! Nema ništa neobično neko vrijeme pratiti rad portala, prije samog uključenja u rad istog. Vjerujem kako sam negdje pročitao kako i ReemCP ima sličnu priču... Stoga, nikakvi prethodni likovi ne postoje... |
|
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
14008 Posts
Member since 28/11/2017 |
Posted - 09/05/2018 : 09:59:00
|
quote: Originally posted by VALTER
Je li Poirot u ranijem forumskom životu bio Dosada?
@Valter, uistinu cijenim tvoje neumorno dizanje tenzija na ovom forumu. Simbolički kazano, ti dođeš kao čili papričica sa svojim objavama. No, prava je šteta što velika većina ostalih forumaša pati od forumskog gastritisa, tako da...
Ali, nemoj se mijenjati, ostani isti, dođeš kao; ponovo simbolički kazano; začin na ovom portalu... |
|
|
vronski 3
Senior Member
2374 Posts
Member since 10/01/2014 |
Posted - 09/05/2018 : 10:58:15
|
quote: Originally posted by vronski 3
Očigledno neki ovde misle da sam Mrkvu otrerao ja jer sam potencirao njeno srpsko prezime. To apsolutno nije tačno, ako sam i pomenuo to nije bilo u lošoj nameri. Meni je Mrkva bila draga forumašica a vidi se da je kulturna i pametna devojka pa se nadam da će se vratiti na forum.
Dobro, je li moderacija prati ovaj topic? Moramo li ovu spodobu vječno podnositi i njegove odurne nacionalističke eskapade?
Wolf je malo nervozan, verovatno mu kasni mesečni ciklus! |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22322 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
vronski 3
Senior Member
2374 Posts
Posted - 09/05/2018 : 11:07:53
|
quote: Originally posted by King Warrior
Pitanje za Hrvate: Da li je kako moguće da usvojite vronskog, pa da se malo i mi vama smijemo?
Može da me usvoji predsjednica Kolinda a ja bih onda sisao mamicu svaki dan! |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22322 Posts
|
vronski 3
Senior Member
2374 Posts
Posted - 09/05/2018 : 11:09:37
|
Malo šale nije na odmet... ;) Važno je da se šalimo na zdravoj osnovi i da ne mislimo zlo. A ako neko i misli nek je tom nekom na čast! |
|
|
vronski 3
Senior Member
2374 Posts
Posted - 09/05/2018 : 11:12:28
|
Jedina greška nekih ljudi na ovom forumu je što me shvataju isuviše ozbiljno i ne shvataju da sam ja samo lik sa foruma koji ne postoji u realnosti barem ne u tom forumskom izdanju... |
|
|
vukozec
Advanced Member
4969 Posts
Member since 17/08/2013 |
Posted - 09/05/2018 : 11:15:50
|
Stripovi: Diskusije o stripovima, strip junacima, autorima koji ne spadaju u ostale podforume...
Svaštara: Off topic diskusije o svemu što nema veze sa stripovima i ostalim temama za koje postoje zasebni podforumi (sport, glazba, film, umjetnost...) |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22322 Posts
Posted - 09/05/2018 : 11:21:40
|
quote: Originally posted by vukozec
Stripovi: Diskusije o stripovima, strip junacima, autorima koji ne spadaju u ostale podforume...
Svaštara: Off topic diskusije o svemu što nema veze sa stripovima i ostalim temama za koje postoje zasebni podforumi (sport, glazba, film, umjetnost...)
Ti mora da si u školi bio uzoran đak, pravi pionir. Sigurno si volio one sedmice kada si mogao da budeš redar. Tada je moć s tobom bila.
Mada, u pravu si, ovoj temi je mjesto u svaštari. |
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6280 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 09/05/2018 : 12:02:05
|
quote: Originally posted by vukozec
Svaštara: Off topic diskusije o svemu što nema veze sa stripovima i ostalim temama za koje postoje zasebni podforumi (sport, glazba, film, umjetnost...)
Ti mora da si u školi bio uzoran đak, pravi pionir. Sigurno si volio one sedmice kada si mogao da budeš redar. Tada je moć s tobom bila.
Mada, u pravu si, ovoj temi je mjesto u svaštari.
|
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
|
|
vronski 3
Senior Member
2374 Posts
Posted - 09/05/2018 : 13:06:44
|
Ja nikad nisam voleo biti redar, dok su svi ostali na velikom odmoru u školskom dvorištu ja sam kao redar morao biti dežuran u učionici! ;) |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 09/05/2018 : 13:14:26
|
Očigledno neki ovde misle da sam Mrkvu otrerao ja jer sam potencirao njeno srpsko prezime. To apsolutno nije tačno, ako sam i pomenuo to nije bilo u lošoj nameri. Meni je Mrkva bila draga forumašica a vidi se da je kulturna i pametna devojka pa se nadam da će se vratiti na forum.
Dobro, je li moderacija prati ovaj topic? Moramo li ovu spodobu vječno podnositi i njegove odurne nacionalističke eskapade?
Wolf je malo nervozan, verovatno mu kasni mesečni ciklus!
Tebi su neke stvari davno zakasnile. Mene bi bilo stid toliko puta biti izbačen i opet se vraćati raditi svinjarije. |
|
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6891 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 09/05/2018 : 13:48:34
|
quote: Originally posted by culture vulture
,
Sada bez zezancije, niko nikad i nikoga nije otjerao sa foruma. Ljudi su sami otišli, svako iz svojih nekih razloga. Sve ostalo su samo izgovori. Najgori su mi oni koji napuštaju forum jer, eto, nije više kvalitetan kao nekad. Pa, brate, zasuči rukave pa napiši nešto kvalitetno onda. Koji kurac hoćeš, da ti se sve servira na tanjiru?!
Ili oni koji kao zbog nekoga odlaze. Ma daj, nemoj me jebavati! Bilo je mali milion sukoba između ljudi, pa dotični nisu otišli. Ako nisi dovoljno čvrst da opstaneš na jednom jebenom forumu, onda je bolje da ga se kloniš i miran si, ali nemoj optuživati druge zbog svoje slabosti! Makni se sa foruma, ugasi fejs i nabavi si nokiu 3310. Em ćeš izbjegnuti socijalne mreže, em si dobro naoružan ako te neko napadne.
sve rečeno i zar je loše nekoga pitati koje je nacionalnosti? udarila je njoj slava u glavu (za 3 mjeseca boravka forumašica godine) a pojasnio je i culture |
loading...
|
Edited by - Dwayne_Looney on 09/05/2018 14:02:08 |
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 09/05/2018 : 14:11:34
|
Tako je. Mene je malo iznenadilo što su se i neki forumaši koje sam inače smatrao razumnim uhvatili na tu manipulatorsku udicu pa stali zapomagati zbog "kvalitetnih članova koji su otišli zbog provokatora". |
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7828 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 09/05/2018 : 15:34:42
|
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
sve rečeno i zar je loše nekoga pitati koje je nacionalnosti? udarila je njoj slava u glavu (za 3 mjeseca boravka forumašica godine) a pojasnio je i culture
Mislim da ovo dovoljno govori kakvi su ovdje forumaši. |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38132 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 09/05/2018 : 15:35:49
|
quote: Originally posted by culture vulture
Drugu skupinu docekuje neka ljepotica i daje im posve isti zadatak u istim uvjetima. Svi se instantno pretvaraju u Picassa. Nije da sad znaju crtati, ali da vidis kako su ekspresivni, koliko je tu osjecaja i naboja, vitalne energije, odvaznosti poteza...
Ima li i vodeni tisk/water print na tim crtezima?
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 09/05/2018 : 15:56:09
|
Wolf je malo nervozan, verovatno mu kasni mesečni ciklus!
Tebi su neke stvari davno zakasnile. Mene bi bilo stid toliko puta biti izbačen i opet se vraćati raditi svinjarije.
Treba tebe izbaciti što čovjeka ovdje nazivaš spodobom i nacionalistom bezveze, ništa loše nije napisao. To što si ti očigledno opterećen tom temom ti ne daje za pravo ovakve stvari pisati. Vronski je nebrojeno puta pisao pizdarije i "ležao" zbog toga, kao što će i ubuduće (pošto će sigurno nekad nešto napisati u vezi toga, samo što on to ne zna u rukavicama kao ti). |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7312 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 09/05/2018 : 15:57:50
|
Gdje su?
U Gitkovom stilu, odgovor je: koga boli k?
Da dodam, ono šta je meni žaj je šta se Mafest ekipa sticala, namusila i otišla u svoj Libellus forum. Bezveze. Ona priča s Ratkom i humanitarizmom je stvar daleke prošlosti.
Zafale nekad kićo i njegov entuzijazam, Gaston, Dado itd. |
And like that... he's gone. |
Edited by - vice on 09/05/2018 16:04:24 |
|
|
vronski 3
Senior Member
2374 Posts
Posted - 09/05/2018 : 16:14:02
|
Ma nemam ja ništa protiv Wolfa, ima čovek pravo na svoje mišljenje samo neka onda i prihvati šalu na svoj račun.
Meni su svi forumaši ovde ok, osim jednog lika ali tu su stvari privatne prirode u pitanju... |
|
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6891 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 09/05/2018 : 16:26:27
|
quote: Originally posted by mpavin
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
sve rečeno i zar je loše nekoga pitati koje je nacionalnosti? udarila je njoj slava u glavu (za 3 mjeseca boravka forumašica godine) a pojasnio je i culture
Mislim da ovo dovoljno govori kakvi su ovdje forumaši.
Ha, ništa, rasplači se i digni sidro, ostani na komentarima recenzija gdje tvoj rad i količinu pročitanoga cijenim. A Mrkva... Ništa ona u posljednja 3 mjeseca 2016.god. nije kvalitetno pisala u odnosu na brojne koji su radili svih 12 mjeseci već ju je na taj "tron" postavila perverzija i činjenica da je forumu nedostajala jedna cura (pošto se grofica bavila stripovima komentarima na recenzije), inače u životnoj fazi koju je opisao culture vulture. Ali, kako je netko rekao, bolje da dođe moderator i kaže da prestanemo o ovome.
|
loading...
|
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7828 Posts
Member since 02/09/2005 |
|
panzer
Advanced Member
12627 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 09/05/2018 : 16:35:40
|
Meni su svi forumaši ovde ok, osim jednog lika ali tu su stvari privatne prirode u pitanju...
Ah da onaj lik zbog kojeg si morao nicku dodati trojku - vronski ili kako se več zvao ...
|
Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22322 Posts
Posted - 09/05/2018 : 16:37:59
|
Ja, na primjer, ljude koji ne čitaju Zagora, ne mogu ozbiljno da shvatim, a kamoli da pričam o njima kao o kvalitetnim forumašima. Nemam neko dobro mišljenje o svima vama, ali sam isuviše fin i dobro odgojen da bih vam to rekao. |
|
|
Topic |
|