Prvo ide pivo a poslije sve živo. Eto ti Globinja bio ti je na očima želiš li završiti jadan kao on? Žešća i igla mu vire iz onih tupih magarećih očiju hehehehehe...
Pa da,u pravu si...Splićani se rađaju sa 4 promila alkohola u krvi i ovisni o heroinu... Globo mi je pričao da je u vrtiću bio u komuni na prvom odvikavanju...
Globo nije koristio cvit ima 20 godina Nije ni jucer Kako nije Pa nije Toliko je ispao iz đira Sad se koristi ulje Bagi mi priznao da se pali na mene Bilo mi ga žao Znao sam da je pican
Mafest ko Mafest, lipa prilika za vidit stare face, upoznat pokoju novu (tinton, Fiju, Branimir), kupit čakod i posebno pohvaljujem šator sa burzom. To smo čekali 11, zapravo 12 godina.
LovrOOOOO oli si stiga ća? Pa jeba te ćaća jesan ti reka da se javiš tribalo je tebi tovaru preći pogan put od Makarske do Splita. Što si me pustija da se sikiran za te aaa?
LovrOOOOO oli si stiga ća? Pa jeba te ćaća jesan ti reka da se javiš tribalo je tebi tovaru preći pogan put od Makarske do Splita. Što si me pustija da se sikiran za te aaa?
jebga Benjamine zaboravjeh
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu