forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 darkwoodski kralj
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

Žiga
Senior Member

Slovenia
1980 Posts

Member since 10/11/2003

Posted - 10/01/2004 : 19:59:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Žiga a Private Message  Reply with Quote
Registrirao se neki tip darkwoodski kralj.Možda nije isto, ali zar vam to ime ne sliči na jedno.

Valja ga pripaziti na oku.Zar ne, stinky?:))))

HERE IS THE FORCE....I'M THE CANDYMAN....ALSO KNOWN AS DAVE, DAVE FROM SHEFFIELD....FURTHERMORE KNOWN AS THE SCREAMING LORD...

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 10/01/2004 : 20:05:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
istina žiga

Jašem
divlje konje ludila
kroz zvjezdanu jebovinu
na putu za sunčev sustav
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 10/01/2004 : 21:14:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
pa zar kad se jednom izbaci nemoze registrirati

Neke se stvari ne mogu kupiti novcem.Te stvari kostaju puno para
''Ovo mjesto je puno pitona,koji su opasni,zato cuvajte svoje u gacama''
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 10/01/2004 : 21:15:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
darkwoodski kralj Starting Member 0
- 10/01/2004 evo ga

Neke se stvari ne mogu kupiti novcem.Te stvari kostaju puno para
''Ovo mjesto je puno pitona,koji su opasni,zato cuvajte svoje u gacama''
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/01/2004 : 21:31:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Hm, na drzat cemo ga na oku!

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Logan
Junior Member

Croatia
365 Posts

Member since 02/12/2003

Posted - 10/01/2004 : 23:00:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Logan a Private Message  Reply with Quote
K vragu,ja baš ovakav isti topic pokrenuo,nisam ovaj vidio.I meni je sumnjivo.
Go to Top of Page

igorpb
Senior Member

Australia
1931 Posts

Member since 24/08/2003

Posted - 11/01/2004 : 00:27:51  Show Profile Show Extended Profile  Send igorpb a Private Message  Reply with Quote
Ako nije onaj isprepadat ce te covjeka pa nece smjeti ni jedan post poslati.
Vrijeme ce pokazat.
Go to Top of Page

Wahoomi
Average Member

Croatia
705 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 11/01/2004 : 01:02:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Wahoomi a Private Message  Reply with Quote
A zar nitko nije primjetio da slavni musicboy i novi član grunf11 imaju isto ime-Dino Martinović s jedinom razlikom što je musicboy kao državu prijavio BiH.

Eno ide ISTINA, dronjavo obučena;
Grbava i mršava, krvava, pretučena!!!
Go to Top of Page

Wahoomi
Average Member

Croatia
705 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 11/01/2004 : 01:06:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Wahoomi a Private Message  Reply with Quote
Eh, da, promijenio je i spol. Sada je žensko. Da li je to još jedna igra obavještajnih službi???

Go to Top of Page

igorpb
Senior Member

Australia
1931 Posts

Member since 24/08/2003

Posted - 11/01/2004 : 01:36:20  Show Profile Show Extended Profile  Send igorpb a Private Message  Reply with Quote
Bolje ostavi detektivsko zvanje za ljude ciji je to posao.;-))
Go to Top of Page

Wahoomi
Average Member

Croatia
705 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 11/01/2004 : 02:31:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Wahoomi a Private Message  Reply with Quote
Ne mogu, Igore, to je jače od mene, ne mogu si pomoći, meni to dodje kao droga narkomanu.

Go to Top of Page

igorpb
Senior Member

Australia
1931 Posts

Member since 24/08/2003

Posted - 11/01/2004 : 02:42:27  Show Profile Show Extended Profile  Send igorpb a Private Message  Reply with Quote
Mozes pitati GGG-ja za savijet.On ti je vrlo dobro upucen u podrucije narkomanije.Pogledaj u topicu Droga-najveci problem sadasnjice.
Go to Top of Page

Wahoomi
Average Member

Croatia
705 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 11/01/2004 : 02:57:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Wahoomi a Private Message  Reply with Quote
Ma važno je da skače adrenalin, a ja se u takva stanja želim dovesti bez droge jer droga je oružje u rukama Sotone. Moram malo pogledati taj topic iako mi je po naslovu jasno o čemu se radi. Sve priče su tu uzaludne jer prevelika je lova u igri. Jedino rješenje su naoružani odredi koji će udarati u glavu tj. na krupne ribe, a ne sitne dilere. Koliko je vojske i policije po svijetu problem droge bi mogao biti iskorijenjen u maximalno mjesec dana kad bi se htjelo, ali božanstvo zvano novac to ne dopušta, pred šuštavim novčanicama padaju oni koji se "kao" bore protiv toga. Zato čitam stripove jer tamo ima nepotkupljivih, beskompromisnih boraca za pravdu. Znači, drogiram se stripovima jer oni me vode daleko od realnog svijeta. I ja sam droger.

Go to Top of Page

igorpb
Senior Member

Australia
1931 Posts

Member since 24/08/2003

Posted - 11/01/2004 : 03:01:57  Show Profile Show Extended Profile  Send igorpb a Private Message  Reply with Quote
Kratko receno STRIP FIXANJE.
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 11/01/2004 : 03:29:25  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
Da to sam ja.Hvala za docek.Imam par recenica da kazen.

D.J. vidim da si brzo shvatio moj nacin na koji napadam. Istina je da je Eminem moj uzor i viruj mi ima razloga zasto napadam sve oko sebe. Isto tako sam bija izbacen sa teletext chata zbog toga, a na iskonu su se njih oko 300tinjak urotili protiv mene. Takoder je istina da ne cijenim tuda misljenja mozda zbog toga sto mislim da sam ja u pravu, da znam sve i da su moje odluke najbolje. No vjeruj mi da vecinom ono sto mislim nije u pravu i nije dobro. Ne zelim ulaziti u raspravu zasto sam takav ali isto tako viruj mi da imam respecta za pola onih koje sam izvridja. Vecina ovih clanova je citala Zagore jos u bivsoj Yugi i znaju bolje od mene koja epizoda valja a koja ne. No medjutim meni su trenutno i ove epizode dobre i odusevljavaju me vise nego ista. I zamisli kako je onda meni kad neko sprda ove epizode, zamisli kako se ja osjecam?!?! I ja sam zna da ce me izbaciti sa foruma prije ili kasnije a opet sam isa braniti Zagora i sve sto me vridjate me uopce ne pogadja jer sam se toga nacuo na chatu i to samo ignoriram. I uvik se nadje jedna pametna osoba koja lipo sve objasni i normalno me pita zasto to radim, za takve ljude poput tebe ja imam respecta nemilo. Sve u svemu ne kajem se zbog stvari koje sam napisa, nisam se nikad kaja niti cu se kajati jer hej, napad je najbolja obrana.I bas kako sam reka da cu se vratiti to sam I napravija ali ovaj put ne znan sto me puklo nisan nikog dosa vridjati dosa sam ka I svi vi drugi.
Iskreno da ti kazen zbog cega prvi puta mijenjam odluku I ne napadam.Mislija sam,pa covice pola ovih ljudi znaju 100 puta vise o Zagoru nego ja,znaci da ste vas polovica odlican rudnik informacija o mocnom Zagoru. Mogao bi dobiti odgovore na onih 1000 pitanja koja su mi nejasna o Zagoru.Iznenadija san se kad san vidija da je jedan od vas reka nesto ka da svi vi cekate da zavrsi 21. Epizoda pa da dodju one prave. Nemam pojima sto mu to znaci ali zvuci cool.
No dobro eto sad me ponovo komodno izbacite sa foruma.Nema veze.
No dobro sve u svemu ko zna mozda se jednom nadjemo na chatu i popricamo o svemu ili cak na forumu zavisi.
Doskora

Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 11/01/2004 : 03:33:18  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
da,kako ste shvatili ja sam Darkwoodski kralj.Pogledajte samo profil prijatelji ako ne vjerujete.Snot man poruka za tebe:sve se moze kad se hoce vjeruj mi.Eto pa me drzite na oku,no nebojte se zasad se ne zalim i ne napadam dok ne budem napadnut.
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 11/01/2004 : 03:35:35  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
Usa san u ovaj topic ba zato sto san se nada da cu odi naci one poznanike s kojima san se prvi put susrea,ali kako san naveo ne da ih vridjam.
Go to Top of Page

igorpb
Senior Member

Australia
1931 Posts

Member since 24/08/2003

Posted - 11/01/2004 : 03:36:56  Show Profile Show Extended Profile  Send igorpb a Private Message  Reply with Quote
Sretno.

Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 11/01/2004 : 03:41:27  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
Hahahaha!!Ako se obracas meni,trebat ce mi malo srece,ali isto fala.
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 11/01/2004 : 03:43:05  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
Kako vidite ponovo sam se vratio bas kao Profesor HELINGEN i ja se pudim iz "mrtvih" i to kako san naveo s razlogom.
Go to Top of Page

igorpb
Senior Member

Australia
1931 Posts

Member since 24/08/2003

Posted - 11/01/2004 : 03:51:06  Show Profile Show Extended Profile  Send igorpb a Private Message  Reply with Quote
Da.Obracam se tebi.Nemoj samo da nikoga vrijedjas do jutra.
Mozda te moderatori ostave i daju ti jos jednu sansu.

Go to Top of Page

Wahoomi
Average Member

Croatia
705 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 11/01/2004 : 04:39:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Wahoomi a Private Message  Reply with Quote
Evo, vratio se izgubljeni sin. Možda bi bilo OK da se ispričaš ljudima koje si vrijeđao, pa mislim da bi ti šefovi mogli dati još jednu priliku. Ako te zanima nešto o Zagoru samo pitaj, ovdje ima dosta poznavatelja, a i za sebe mogu reći da sam solidan poznavatelj Zagora, a meni je jasno da su tebi najdraže one epizode s kojima si počeo čitati Zagora, prve su uvijek nekako najdraže. Inače, većina nas je ovdje počela sa Zagorom, samo neki su proširili svoj krug zanimanja. Meni je i dalje Zagor na prvom mjestu, ali stvarno se razočaram kad naletim na neku lošu epizodu jer od Zagora uvijek očekujem nešto posebno.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/01/2004 : 10:28:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Mozes ostati ako se ispricas i ako ne nastavis s vrijedjanjem, nema problema.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 11/01/2004 : 11:31:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
Nije zasluzio drugu sansu jer je i prije nakon opomena vrijedjao druge clanove foruma.

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvaćas?
Go to Top of Page

Žiga
Senior Member

Slovenia
1980 Posts

Member since 10/11/2003

Posted - 11/01/2004 : 12:06:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Žiga a Private Message  Reply with Quote
Razumijem te, i meni su vrlo drage ZG epizode i naravno nikad ne vidim rad kad jih netko vrijeđa ali pogledaj ovdje su ljudi, koji napadaju Zagora i pri tome ne vrijeđaju ostalih članova i još nitko od njih nije bio izbačen.Da bi i to radio na normalni način i argumentirao svoje dijelo, bilo bi bolje.

HERE IS THE FORCE....I'M THE CANDYMAN....ALSO KNOWN AS DAVE, DAVE FROM SHEFFIELD....FURTHERMORE KNOWN AS THE SCREAMING LORD...
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 11/01/2004 : 13:49:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
Ovo je bolje od Oprah show.
Najbolje je kad se izgubljena ovčica vrati. Nemam ništa protiv da dečko ostane, kad neko pruži ruku, neću mu je otkinuti. Ne treba mi se ispričavati, sve je to OK. Valjda će od sada normalno komunicirati s drugima.
A ti, darkowodski kralju, ovdje možeš sve saznati o Zagoru, ali se i sablazniti kad vidiš da tu ima dosta žestokih kritičara Zagora. Sve je to za ljude, nikad nije sve onako kako misliš. Tako da su nekome neke epizode dobre, a drugome loše. I taj će reći glasno da mu se epizoda ne sviđa. Za sad se još nećemo zbog takvih trivijalnosti poubijati, kužiš. Ovaj forum je najbolji i tu smo gotovo svi prijatelji. Uhvati se za naš val i povući ćemo te na vožnju svijetlom stranom i nek duh sa sjekirom bude s tobom.

Jašem
divlje konje ludila
kroz zvjezdanu jebovinu
na putu za sunčev sustav
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000